Komentarze 22-23 maja
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Komentarze 22-23 maja
I liga
Arka Gdynia - Lech Poznań 22 maja, 19:00
Górnik Zabrze - Wisła Płock 22 maja, 19:00
Łódzki KS - Korona Kielce 22 maja, 19:00
GKS Bełchatów - Wisła Kraków 22 maja, 19:00
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Pogoń Szczecin 22 maja, 19:00
Cracovia - Górnik Łęczna 22 maja, 19:00
mecz bez udziału publiczności
Zagłębie Lubin - Widzew Łódź 22 maja, 19:00
Odra Wodzisław Śląski - Legia Warszawa 22 maja, 19:00
II liga
Śląsk Wrocław - Jagiellonia Białystok 23 maja, 17:15
Polonia Bytom - Zagłębie Sosnowiec 23 maja, 18:00
Odra Opole - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 23 maja, 17:00
Polonia Warszawa - Piast Gliwice 23 maja, 19:00
Górnik Polkowice - Miedź Legnica 23 maja, 19:00
Podbeskidzie Bielsko-Biała - ŁKS Łomża 23 maja, 17:00
Unia Janikowo - Kmita Zabierzów 23 maja, 16:00
Stal Stalowa Wola - Ruch Chorzów 23 maja, 17:00
Arka Gdynia - Lech Poznań 22 maja, 19:00
Górnik Zabrze - Wisła Płock 22 maja, 19:00
Łódzki KS - Korona Kielce 22 maja, 19:00
GKS Bełchatów - Wisła Kraków 22 maja, 19:00
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Pogoń Szczecin 22 maja, 19:00
Cracovia - Górnik Łęczna 22 maja, 19:00
mecz bez udziału publiczności
Zagłębie Lubin - Widzew Łódź 22 maja, 19:00
Odra Wodzisław Śląski - Legia Warszawa 22 maja, 19:00
II liga
Śląsk Wrocław - Jagiellonia Białystok 23 maja, 17:15
Polonia Bytom - Zagłębie Sosnowiec 23 maja, 18:00
Odra Opole - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 23 maja, 17:00
Polonia Warszawa - Piast Gliwice 23 maja, 19:00
Górnik Polkowice - Miedź Legnica 23 maja, 19:00
Podbeskidzie Bielsko-Biała - ŁKS Łomża 23 maja, 17:00
Unia Janikowo - Kmita Zabierzów 23 maja, 16:00
Stal Stalowa Wola - Ruch Chorzów 23 maja, 17:00
T.A.G.
-
czlowiek_z_twierdzy
-
Sandomierz(L)
- Kontakt:
-
Wakabayashi
Najwidoczniej w poprzedniej rundzie ostatnie dwie kolejki Gornik rozgrywal na wyjezdziefan pisze:tez mam nadzieje ze KSG sie utrzyma. Ale moze mi ktos powiedziec z jakiej racji Górnik w 2 ostatnich kolejkach jest gospodarzem?! dzis podejmuje Płock, a w sobote Korone. troche to niesprawiedliwe wzgledem np Płocka ktory takze walczy o utrzymanie
a jakby babcia miala wąsy to byla by dziadkiem...
-
Peter McCalister ojciec
- ban
-
łagodny brutal
Górnik podejmuje Wisłę.... płocką, ale Nie PŁOCKfan pisze:tez mam nadzieje ze KSG sie utrzyma. Ale moze mi ktos powiedziec z jakiej racji Górnik w 2 ostatnich kolejkach jest gospodarzem?! dzis podejmuje Płock, a w sobote Korone. troche to niesprawiedliwe wzgledem np Płocka ktory takze walczy o utrzymanie
Wisła zawsze o utrzymanie? No moze potega nie jest i w zeszlym sezonie w czolowce nie byla ale o utrzymanie to zazartej walki juz ladnych pare sezonw nie było
podzro
-
zwyklykibic
przyjaznia to sie kiobice,a nie pilkarze.zwyklykibic pisze:No to przyjaciele z Gdyni załatwili Lechowi Intertoto...
ja tego nie rozumiem, czemu klub, który i tak zostanie zdegradowany zabiera ostatnią możliwość pokazanie sie przyjacielą w międzynarodowych rozgrywkach!?
Ci z Gdyni grali o premie,o nowe kontrakty...to normalne.
-
LzsKleszczewko
to Miedzianka nieposzalałaPatryk___20 pisze:NARKO pisze:moze wreszcie Miedzianka przełamie w tym sezonie wyjazd powyzej 100 osob -do Polkowic! ale juz cos![]()
Legnica-Polkowice około 35 km.
niestety MIEDZ nie przelamie sie bo w POLKOWICACH mecz bez kibicow gosci z powodu remontu sektora gosci![]()
![]()
![]()
![]()
Do kolegi z Wrocławia- TMK, kibice.pl, chuligani.com -liczba Miedzi we Wrocławia to 80 osób w Poniedziałek ! moze nieliczono osób dojezdzajacych na własną ręke ale oficjalna liczba to 80 osób
Miedz&Śląsk-100% Dolny Śląsk
ku***, człowieku, ty jesteś jakiś nienormalny? Jak czyta się posty takich idiotów to od razu ciśnienie skacze...zwyklykibic pisze:No to przyjaciele z Gdyni załatwili Lechowi Intertoto...
ja tego nie rozumiem, czemu klub, który i tak zostanie zdegradowany zabiera ostatnią możliwość pokazanie sie przyjacielą w międzynarodowych rozgrywkach!?
-
Łódzki Klub Sportowy
maxiu40 wtorek, 22 maj 2007 22:32 (lksfans forum) pisze: Mecz pod wieloma względami ciekawy.
Frekwencja słaba, Galera zapełniona zaledwie w połowie, ale o dziwo doping lepszy niż we wcześniejszych meczach. Wniosek - ubyło trochę pikników, pozostali najwierniejsi, którzy są z ŁKS-em na dobre i na złe. Najlepiej wychodziło już tradycyjnie Chorwackie, nieźle Paokara i Jedno miasto...
Na początku drugiej połowy spotkania od strony trybuny kilkanaście osób z ŁKS-u podbiega do sektora gości i próbuje zerwać z płotu ich flagę Hobby Travel, po kilkunastu sekundach szarpaniny przy płocie nasi odpuszczają ;]
Filmiki później. Kilka fotek poniżej:
![]()
w zeszlej rundzie spotkanie miedzy tymi druzynami poczatkowo mialo byc rozegrane w Zabrzu ale z powodu remontu murawy zostalo przeniesione do Kielc. Dlatego teraz gramy u siebiefan pisze:tez mam nadzieje ze KSG sie utrzyma. Ale moze mi ktos powiedziec z jakiej racji Górnik w 2 ostatnich kolejkach jest gospodarzem?! dzis podejmuje Płock, a w sobote Korone. troche to niesprawiedliwe wzgledem np Płocka ktory takze walczy o utrzymanie
-
SCHLESIERKSG
bilety na Górnik w normalnej cenie podkreśla Amigo
normalna czyli tym razem 10 zł żeby nie było niedomówień
oczywiście liczba wspaniała (bez napinki)
normalna czyli tym razem 10 zł żeby nie było niedomówień
oczywiście liczba wspaniała (bez napinki)
serwis kibiców Ruchu Chorzów http://www.goRny-slask.com.pl
-
ultramaniacs
Odra Wodzisław - Legia Warszawa, zauwazylem że chłopaki z Boguminskiej uwielbiaja prezentowac co mecz tą sama oprawe. jak nie kartoniki w barwach to flagi na kij, jak nie flagi na kij to sektorowka wykonana z szytych pasow materialu. panowie ale to powoli zaczyna sie robic nudne.
Arka Gdynia - Lech Poznań, nieczytelna prezentacja z motywem "wśród szumu fal i ostrych skał" jednak juz sama pirotechnika wyszła bardzo ładnie. jednak jak nam ecz zgodowy spodziewałem sie czegos wiecej ze strony Arki.
z niecierpliwoscią czekam na reszte fotografii.
Arka Gdynia - Lech Poznań, nieczytelna prezentacja z motywem "wśród szumu fal i ostrych skał" jednak juz sama pirotechnika wyszła bardzo ładnie. jednak jak nam ecz zgodowy spodziewałem sie czegos wiecej ze strony Arki.
z niecierpliwoscią czekam na reszte fotografii.
-
Derles(RTS)
dokladnie 248 fanow Widzewa w Lubinie z dwiema flagami 1910 i Ludzie Honoru spiewamy sporadycznie, piknik straszny!!
z ciekawostek fajnie wykladala gra naszych pilkarzy gdy przypadkiem prowadzili 2-1

z ciekawostek fajnie wykladala gra naszych pilkarzy gdy przypadkiem prowadzili 2-1
Ostatnio zmieniony 23.05.2007, 10:20 przez Derles(RTS), łącznie zmieniany 1 raz.
-
Fan_Gwardii
Coś ci nie pasuje człowieczku to nie oglądaj tych prezentacji i tyle...ultramaniacs pisze:Odra Wodzisław - Legia Warszawa, zauwazylem że chłopaki z Boguminskiej uwielbiaja prezentowac co mecz tą sama oprawe. jak nie kartoniki w barwach to flagi na kij, jak nie flagi na kij to sektorowka wykonana z szytych pasow materialu. panowie ale to powoli zaczyna sie robic nudne.
I po co się tym chwalisz? To ma byc powód do dumy? Żenada i totalna kompromitacja.... Nie zasługujecie na pierwszą lige ani pod względem piłkarskim ani kibicowskim... Powinniście spaść do jakiejś B albo C klasy bo tam takie sytuacje są na porządku dziennym.Michał_Płock pisze:Nasi kopacze przegrywają mecz w żenującym stylu i spadamy do drugiej ligi Po drugiej bramce dla Górnika kilka osób nie wytrzymuje i wbiegamy na murawę przerywając na chwilę mecz, bramkarz dostaje kopa i wracamy do siebie.
Wy też się fajnie napinaliście przez klatkę po meczutss pisze:Natomiast po meczu prześmieszne bełchatowskie napinacze, po okrzyku 'Wisła to stara...' spierdalają jak zające na otwarcie drzwi w aucie (!).
Wisła jadąc na na stadion GKS-u rzuca w naszych kibiców kombinerkami z jadącego busa...
Ostatnio zmieniony 23.05.2007, 12:33 przez Skladak, łącznie zmieniany 1 raz.
GKS BEŁCHATÓW!
-
Darko Pancev
nie wiem czy Płock zasługuje na 1 lige czy nie ale wiem że Odra W.Ivan pisze:Coś ci nie pasuje człowieczku to nie oglądaj tych prezentacji i tyle...ultramaniacs pisze:Odra Wodzisław - Legia Warszawa, zauwazylem że chłopaki z Boguminskiej uwielbiaja prezentowac co mecz tą sama oprawe. jak nie kartoniki w barwach to flagi na kij, jak nie flagi na kij to sektorowka wykonana z szytych pasow materialu. panowie ale to powoli zaczyna sie robic nudne.
I po co się tym chwalisz? To ma byc powód do dumy? Żenada i totalna kompromitacja.... Nie zasługujecie na pierwszą lige ani pod względem piłkarskim ani kibicowskim... Powinniście spaść do jakiejś B albo C klasy bo tam takie sytuacje są na porządku dziennym.Michał_Płock pisze:Nasi kopacze przegrywają mecz w żenującym stylu i spadamy do drugiej ligi Po drugiej bramce dla Górnika kilka osób nie wytrzymuje i wbiegamy na murawę przerywając na chwilę mecz, bramkarz dostaje kopa i wracamy do siebie.
nie zasługuje nawet na 3 lige.
-
UżytkownikForum
Dla twojej informacji - pisałem o innej sytuacji, tej co piszesz nie widzialem. U nas nikt wojowniczy się nie znalazł...Specjalista pisze:tak przesmieszna sytuacja, jeden od was wybiega z auta, dzieciaki po 12 lat zaczynaja uciekac. osoba obserwujaca cale zdarzenie stojaca przy chodniku kilka metrow dalej zaczyna biec nawolujac do podjecia walki - czemu wtedy ten "chuligan" spieprzyl do auta? nawolywanie do podjecia walki i oswietlenie chodnikow sprawilo, ze nie dalo sie nie zaowazyc tej osoby ! wiec sie nie napinaj jaka to przesmieszna sytuacja z dzieciakami miala miejsce !tss pisze:, natomiast po meczu prześmieszne bełchatowskie napinacze, po okrzyku 'Wisła to stara...' spierdalają jak zające na otwarcie drzwi w aucie (!).
W mieście starym jak świat...