Pogoń, Wisła Płock, GórnikŁęczna, Arka spadają z Esktraklasy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Pogoń, Wisła Płock, GórnikŁęczna, Arka spadają z Esktraklasy
Wszystko już jasne. Bedziecie za kimś tęsknić?
Dział kibice , więc i pytanie o kibiców.

[link]
c*** Z ULTRASEM - ZJEDZ KIEŁBASĘ !
c*** Z ULTRASEM - ZJEDZ KIEŁBASĘ !
-
Chyba za Arką,fajny wyjazd,klub z wieloma kibicami.
Troche za Plockiem,tylko z tego wzgledu ze to bliski wyjazd,chlastac sie nie będe.
Za Łeczna tesknic nie będe,choc nic do nich nie mam,szkoda tego stadionu na trzecia lige.
Za Pogonią tez jakos specjalnie nie będe płakać,choc ciekaw jestem jak potocza sie losy tego klubu.
Dla mnietylko troche dziwne jest,jak klub awansowal to na trybunach 17 tysiecy ludzi,jak spada-1.5 ...gdzie sie podziali ci kibice??
Troche za Plockiem,tylko z tego wzgledu ze to bliski wyjazd,chlastac sie nie będe.
Za Łeczna tesknic nie będe,choc nic do nich nie mam,szkoda tego stadionu na trzecia lige.
Za Pogonią tez jakos specjalnie nie będe płakać,choc ciekaw jestem jak potocza sie losy tego klubu.
Dla mnietylko troche dziwne jest,jak klub awansowal to na trybunach 17 tysiecy ludzi,jak spada-1.5 ...gdzie sie podziali ci kibice??

-
-
-
Re: Pogoń, Wisła Płock, GórnikŁęczna, Arka spadają z Esktrak
Nie.UżytkownikForum pisze:Bedziecie za kimś tęsknić?![]()

-
Wielu kibiców (nie mówie o przypadkowych piknikach) nie chodzi na Pogoń, odkąd Ptak zaczął sprowadzać te brazylijskie badziewie.Kiju pisze:Za Pogonią tez jakos specjalnie nie będe płakać,choc ciekaw jestem jak potocza sie losy tego klubu.
Mam nadzieję że Pogoń znajdzie jakiegos normalnego sponsora i szybko wróci do ligi. Potencjał ludzki jest tam olbrzymi.
Z reszty klubów szkoda najbardziej Arki. Płock kibicowsko prezentuje się słabo, ale zawsze wyjazd bliski

-
- ostatnie ostrzeżenie
ku*** dajcie spokój Pogoni!!! była jest i bedzie.To tylko kwestia czasu.
Żoliborski co z Toba człowieku?
Nawet gdyby Pogoń miala zagrać w IV lidze(a to prawdopodobne) to zobaczycie i kibiców i mocną Pogoń.
Oj coś za dużo przyjaciól Pogoń nie ma , ale to chyba lepiej niż takie "twory" jak Polonia,Korona, Kszo,Lech,Cracovia<Zagłębie, Arka i inne "miłości"
fuck dla wrogów
Żoliborski co z Toba człowieku?
Nawet gdyby Pogoń miala zagrać w IV lidze(a to prawdopodobne) to zobaczycie i kibiców i mocną Pogoń.
Oj coś za dużo przyjaciól Pogoń nie ma , ale to chyba lepiej niż takie "twory" jak Polonia,Korona, Kszo,Lech,Cracovia<Zagłębie, Arka i inne "miłości"
fuck dla wrogów
(L)
-