Sory,wiem,że to nie w temacie komentarzy,ale chcialbym się odnieśc do jednej rzeczy,kiedyś miałem okazje mieszkać w jednym hotelu z kilkoma Nafciarzami,którzy też twiedzili,że łączy Was z nimi coś więcej niż prywatne kontakty,dodam tylko,że było to jakieś 5-6 lat temu.MatBG pisze:Jezeli ktos ma czas i ochote to niech sobie rzuci okiem na posty tego debila kibice.net1, ktory twierdzi, ze niby Baltyk i Petre cos laczy a nie laczy i nigdy nie laczylo absolutnie nic poza prywatnym znajomosciami i kontaktami na kadrze.
Uklad chuliganski.

Komentarze 01-12.09
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 01-12.09

-
Nic nigdy nas nie laczylo. Bylismy tylko raz goscinnie na Petrze z Zaglebiem Sosnowiec niedlugo po tym jak pomoglismy paru chlopakom z Plocka w Gdyni po ich meczu z Arka. Mozna juz skonczyc glupia dyskusje.
-
Kolego sww dbaj o wlasne podworko a nami sie nie martw, potrafimy mowic prawde i tak robimy a jak ktos woli sluchac "idiotow" to juz jego wybor i niech sobie z tym zyje.
-
Prędzej lub później farmazoniarze popełnią gafę i prawda wyjdzie na jaw, więc czasami nie ma co sluchać kogoś, kto nie jest "potwierdzony" przez całe środowisko... I tyle w temacie pana kibice.net1
Pozdro dla normalnych
Pozdro dla normalnych
Nie ważne, że na emigracji,
ważne, że wierny Klubowi i Ojczyźnie!
ważne, że wierny Klubowi i Ojczyźnie!
-
1000 ale mogą domówić więcej, jeśli będzie takie zapotrzebowanie - ogólnie rzecz biorąc nie ma żadnych limitów
-
Wisły na Jagielloni ok 150-170 os.
-
Czy powiem mi ktoś gdzie w necie oglądne mecz Cracovi z Górnikiem?
-
[link]PanRamTamTam pisze:Czy powiem mi ktoś gdzie w necie oglądne mecz Cracovi z Górnikiem?
-
dzięki wielkie!FootballFanatic pisze:[link]PanRamTamTam pisze:Czy powiem mi ktoś gdzie w necie oglądne mecz Cracovi z Górnikiem?
-
Tak stary i pojebany dokładnie to określiłeś zaraz znajdziesz sie w temacie "co mnie dziś wkurzyło",a także "trapi mnie to od dawna",za to inni Ciebie umieszcza w temacie "Chamstwo,brak zachowania" nie interesuja Cie liczby biltów itp. więc po co sie udzielasz.Niektóre pytania owszem zdarzaja sie debilne wrecz ale to wg.mnie bylo najzupełniej normalne.Pozdrawiam i mniej nerwów weekend w koncu:)
Pieniądz to największa szmata
-
Ty jesteś jakis głupi czy co? musiałes tu opowiadanie pisac i jeszcze ten j***** odstęp i w pizde wykrzykników? dowartościowałes sie? po to jest forum chyba zeby zadawac pytania i dostawac odpowiedzi na nie. Wybacz jak Cie uraziłem i nie chce sie spinac ale wkurwiłes mnie i nie tylko mnie pewnie.LORDI pisze:Dziewięć tysięcy + wejściówki dla niepełnosprawnych,właścicieli mikrofalówek oraz posiadaczy wanienek niemowlęcych!!!!!!jot_pe pisze:ile Stal Rz. dostała biletów na derby?
O żesz DZIWKA mać ,ależ mnie wkurwiają takie pytania,wejdź ku*** jeden z drugim na forum danej bandy,poczytaj...............dużo więcej się się nauczysz niż taką indolencją.A po za tym ,będzie ICH tyle ile będzie,skończy się dany mecz to komentuj,ileż ekip jest co dostaja x biletów ,a jadą w y bandą....
Załóżmy jeszcze tu na forum kolejne idiotyczne tematy np, "komentarze przed napinkowo meczowe" , "komentarze do komentarzy w temacie xlxlxlxlxxl" , " a co powiedział mój kuzyn?"......oraz "Ile biletów dostała Huta Zdzieszowice na mecz z Barceloną ?"...
Sorry wiem ,wiem uniosłem sie,ale kurde chyba napiszę książkę o "kibicach",a tytuł będzie "A xxxxxxxxx dostał(a) biletów?"
To takie pytanie z serii................jak idziesz do baby do szpitala [link] i się pytasz,"a jak się czujesz?" ,a jak się ku*** ma czuć skoro przed chwilą otworem wielkości pomarańczy wypchneła "coś" o rozmiarach arbuza!!!!!
Ps. Stal otrzymała 1000 biletow , gdyby byla potrzeba dostali by wiecej lecz jak wiadomo maja w pizde zakazów.
-
na ten moment przybitych mają ok 160 zakazówSopro pisze: Ps. Stal otrzymała 1000 biletow , gdyby byla potrzeba dostali by wiecej lecz jak wiadomo maja w pizde zakazów.
-
mecz się jeszcze nie zaczął, a Ty (jeśli jesteś ze Stali) usprawiedliwiasz już słabą? (a kto wie, czy nie przyjdziecie dobrą liczbą i nie dacie zwrotów?) liczbę swoich kibiców w derbach Rzeszowa...
mecz jest w niedzielę o 16:00, więc po godzinie 18:00 dowiemy się wszystko co i jak.
mecz jest w niedzielę o 16:00, więc po godzinie 18:00 dowiemy się wszystko co i jak.
-
ja sie LORDI-emu nie dziwie ze sie zagrzal, juz dawno pisalem tzn. proponowalem moderatorom zeby temat komentarzy otwierac dopiero po ostatnim zakonczonym meczu danej kolejki, bo temat pojawia sie w czwartek, gdzie pierwszy mecz zaczyna sie dopiero w piatek wieczorem, a tu juz 10 wpisow co jednego to przekumatego, i jakies pytanie o bilety, wejscia, szczerze na c*** komus takie informacje, bo ja tego tez nie rozumiem. Temat jest prosty 'komentarze' wiec i proste powinno byc to ze pasowalo by tu komentowac rzeczy, ktore dzialy sie w trakcie meczu, ewentualnie po, a nie przed(nie wliczajac tu jakis ewentualnych akcji przed meczem, ale to wiadomo). Ale kto komu, w ile jada, ilu w pociagu, a ilu samochodem, na ktorej stacji maja postoj...rece opadaja, chyba ze ja tez juz stary i pojebany

-
Mecz był w Kusowie pod Słupskiem, Kaszubia nie narzekała na nas tylko nie wiedzieć czemu wy w ich imieniu. Gryf biega bez sprzętu, a poniżej masz fotkę na której Pogoń spierdala jak dzikie zające przed 30 milicjantami. Jakoś fanatykow Skotawii i Gryfa tam nie widać.zomo pisze:tricolores
Pokaz te relacje gdzie pisze ze Pogoń L. rzuca kamieniami ,czekam na to . Skoro opisujesz te zdarzenia to pisz prawdę z tzw sprzętem w postaci kamieni, butelek ,śmiesznych łańcuszków biegał Gryf S. Wez wkońcu ogarnij że jak piszesz ze gryf ma honor i zasady to się grubo mylisz pokazując to , choćby na tym meczu w Dębnicy Kaszubskiej (i co do znalezienia miejscowości gdzie rozgrywany będzie mecz to wystarczy być trochę ogarniętym ). Nie mówiąc o waszym honorze który pokazaliście co do Kaszubi K. Więc gratuluje takiego HONORU I ZASAD !!! Czekam na te relacje co Pogoń L. Niby pisała ze niby sami rzucali w was kamieniami .
[link]
[email protected]
FB - STORMstreetwear
FB - STORMstreetwear
-
Zajebisty pomysł!Leszek Piesek pisze:proponowalem moderatorom zeby temat komentarzy otwierac dopiero po ostatnim zakonczonym meczu danej kolejki
Support your local football team
-
Tricolores pisze:Mecz był w Kusowie pod Słupskiem, Kaszubia nie narzekała na nas tylko nie wiedzieć czemu wy w ich imieniu. Gryf biega bez sprzętu, a poniżej masz fotkę na której Pogoń spierdala jak dzikie zające przed 30 milicjantami. Jakoś fanatykow Skotawii i Gryfa tam nie widać.zomo pisze:tricolores
Pokaz te relacje gdzie pisze ze Pogoń L. rzuca kamieniami ,czekam na to . Skoro opisujesz te zdarzenia to pisz prawdę z tzw sprzętem w postaci kamieni, butelek ,śmiesznych łańcuszków biegał Gryf S. Wez wkońcu ogarnij że jak piszesz ze gryf ma honor i zasady to się grubo mylisz pokazując to , choćby na tym meczu w Dębnicy Kaszubskiej (i co do znalezienia miejscowości gdzie rozgrywany będzie mecz to wystarczy być trochę ogarniętym ). Nie mówiąc o waszym honorze który pokazaliście co do Kaszubi K. Więc gratuluje takiego HONORU I ZASAD !!! Czekam na te relacje co Pogoń L. Niby pisała ze niby sami rzucali w was kamieniami .
[link]
Ty chyba nie wiesz co to fanatyk :D
-
co pisze na transie w oprawie Jagi? pierwszą część zdania widać na fotkach ale drugiej nie bardzo
-
Prosta oprawa bez awangardy, dziś na słonecznej palim petardy!
-
zacytujta post Lordiego jeszcze ze trzy razy...
-
Tak, ok. 180 osóbsiemamoto pisze:Jest napisanie, a nie pisze.waszka pisze:co pisze na transie w oprawie Jagi? pierwszą część zdania widać na fotkach ale drugiej nie bardzo
Zagłębie Lubin pojawiło się na Polonii?
Quis ut Deus!
-
Chyba jesteś w potężnym szoku...olimpijska2.pl pisze:Polonia Bytom - Zagłębie Lubin
kibice gości:
[link]
Rząd pierwszy od góry, osoba czwarta od prawej, murzyn na wyjeździe?
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Poproszę jutro fotografa o zdjęcie w większej rozdzielczości, to rozstrzygniemy sprawę ;)idraulico pisze:Chyba jesteś w potężnym szoku...
[link]
Jestem zwykłym kibolem
Jestem zwykłym kibolem

-
-
Cloner(Olimpijska2) miałeś taki ładny podpis, z którego wynikało , że twoje posty nie mają nic wspólnego ze zdaniem kibiców Polonii.Wróć lepiej do niego , bo niepotrzebną napinkę siejesz na forum ogólnopolskim.
-
Chyba nikt taki głupi nie jest, żeby brać moje zdanie za zdanie kibiców PB. Każdy wyraża się tutaj we własnym imieniu. A sprawa murzyna wyjaśniona ;)nethóls pisze:Cloner(Olimpijska2) miałeś taki ładny podpis, z którego wynikało , że twoje posty nie mają nic wspólnego ze zdaniem kibiców Polonii.Wróć lepiej do niego , bo niepotrzebną napinkę siejesz na forum ogólnopolskim.
[link]
Jestem zwykłym kibolem
Jestem zwykłym kibolem

-
-
-
Przecież słychać potężne pierdolnięcia! A może to jakieś młode azjatki... :)
-
Lechii 0 w Bełchatowie ? I dlaczego miejscowi bez młyna ?
-
Od dłuższego w Bełchatowie widać było małą grupkę dzieciaków robiącą młynek na przeciwległej trybunie, tej nowej, na prawo patrząc w TV. Więc to, że coś tam śpiewają nie jest żadną nowością, ciekawsze w tym meczu jest to, gdzie jest Lechia i dlaczego główny młyn dziś sobie odpuścił... Jakieś konkretne powody? Teraz poleciało piłka nożna dla kibiców, w sektorze gości Lechii brak, więc strzelam że jakieś problemy z wejściem Lechistów, a GKS się solidaryzuje. Jakieś poważniejsze kłopoty Lechii?
-
Nie zero tylko jest kilka osob z transparentem ktory wisiał na początku meczu. Przypominam, że u nas jest protest.
BIAŁO-ZIELONY SOPOT
-
A to Hajduk przyjechał do Krakowa?kolos pisze:Kazdy to powie TORCIDA rządzi w Krakowie
-
Petra z przygodami w meczu z Olimpia ?
-
nie Amerigo Vespucci
czy was posrało do reszty?
te komentarze to największa żenada na tym forum.
jak można komentować coś co się jeszcze nie wydarzyło!!!!!!!
co kogoś może interesować ile y dostał biletów na x statystyki prowadzicie?! czy może jestscie ze skarbówki?
jak ktoś ma zajawkę na komentowanie wydarzeń sprzed tv to niech założy temat "na żywo" czy cokolwiek, a nie rozpierdala to KIBICOWSKIE forum.
jak ktoś inny chce się spytać ile biletów, czy będzie oprawa, albo napisać będzie ciekawie to niech powstanie temat komentarze przed kolejką
poziom knet 2010
x ma w młynie 12latków
na y bęben nie wchodzi w rytm
na z flagi wiszą nie równo
na a są fajne d***
na b sędzia nie odgwizdał spalonego
na c rządzi d
na e chujowy [link]
na f,g,h i tak co tydzień to samo
czy was posrało do reszty?
te komentarze to największa żenada na tym forum.
jak można komentować coś co się jeszcze nie wydarzyło!!!!!!!
co kogoś może interesować ile y dostał biletów na x statystyki prowadzicie?! czy może jestscie ze skarbówki?
jak ktoś ma zajawkę na komentowanie wydarzeń sprzed tv to niech założy temat "na żywo" czy cokolwiek, a nie rozpierdala to KIBICOWSKIE forum.
jak ktoś inny chce się spytać ile biletów, czy będzie oprawa, albo napisać będzie ciekawie to niech powstanie temat komentarze przed kolejką
poziom knet 2010
x ma w młynie 12latków
na y bęben nie wchodzi w rytm
na z flagi wiszą nie równo
na a są fajne d***
na b sędzia nie odgwizdał spalonego
na c rządzi d
na e chujowy [link]
na f,g,h i tak co tydzień to samo
-
Bo jakby można było dać przez neta w ryj, to byłoby tu o wiele spokojniej
RTS
-
Bus Unii Tarnow trafiony przez ???(Cracovia ? Tarnovia?) przyjezdrzamy za pozno ...dobra akcja atakujacych ,nasza porazka ....
-
Te dzieci to akcja Klubu "szkoła z GieKSą" , co mecz przychodzi inna klasa z podstawówki. Lechii kilka osob ( ok. 8 ) z transparentem odnosnie Ich protestu. My w pierwszej polowie mamy protest ( małe nieporozumienia z klubem ), a w drugiej pomagamy pilkarzą w drodze do zwyciestwa. "Piłka nożna dla kibiców " poleciała od Nas do działaczy.SnikerS pisze:Od dłuższego w Bełchatowie widać było małą grupkę dzieciaków robiącą młynek na przeciwległej trybunie, tej nowej, na prawo patrząc w TV. Więc to, że coś tam śpiewają nie jest żadną nowością, ciekawsze w tym meczu jest to, gdzie jest Lechia i dlaczego główny młyn dziś sobie odpuścił... Jakieś konkretne powody? Teraz poleciało piłka nożna dla kibiców, w sektorze gości Lechii brak, więc strzelam że jakieś problemy z wejściem Lechistów, a GKS się solidaryzuje. Jakieś poważniejsze kłopoty Lechii?
w bagnie mieszanych ras znam wartosc Swojej Krwi!!
-
Tarnovia atakuje na trasie.Unia chowa sie do busa i ucieka,leci jedna szyba.mediolan pisze:Bus Unii Tarnow trafiony przez ???(Cracovia ? Tarnovia?) przyjezdrzamy za pozno ...dobra akcja atakujacych ,nasza porazka ....
Wymarła Ekipa
-
No jeżeli to sama Tarnovia a nie Craxa to gratuluje, że nareszcie się cośw Tarnovii ruszyło:)