Nie wiem kolego skąd jesteś i jakie zwyczaje tam panują, ale zwykle przyjeżdżając w gości czy to na stadion czy do kogoś na imprezę od kolegi należy się dostosować do wymogów gospodarza bo jest na swoim, nie potrafisz, jesteś wyproszony, nie podoba się to wychodzisz, im prędzej sobie wbijesz to do głowy tym lepiej dla ciebie, stadion to nie burdel, gdzie obowiązuje zasada ,kto pierwszy ten lepszy,ginger pisze:po prostu tak jak niektóre ekipy chcą się dowartościować (nie wiadomo co prawda po co) wieszając klubowe flagi na meczu reprezentacji (zakrywając przy okazji flagi w barwach narodowych wywieszone godzinę wcześniej), pozdrawiając zgody i pisząc bajki o zabieraniu szalików reprezentacji z emblematami innego klubu z tego samego miastaFanatyk_1906 pisze:zastanawiam się jaki ma sens pisania, że z ekipy X były 3 osoby, z Y - 4 osoby z dwoma flagami itp itd. przecież jakby każdy chciał napisać to byłoby tego trochę ;)... ode mnie z bloku 18 osób, bez flagi ;)
tak inne zakompleksione ekipy chcą się dowartościować wypisując na idealnych do leczenia kompleksów forum, że pofatygowali się na mecz, a nawet udało im się dowieść biało-czerwone płótno z nazwą swojej miejscowości/klubu
Polska vs Australia (Towarzyski - 7września - stadion Wisły)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
MamoJeszczeGodzinke
Re: Polska vs Australia (Towarzyski - 7września - stadion Wisły)
pierdolenie filozofow z ekip ktore pol Polski zna mnie zaczyna rozbijac.Jezdzicie za druzynami ktore na mapie sa znane.A co bys zrobil gdybys byl z malej ekipy,ktora boryka sie z powodow finansowych miedzy czwarta a piata liga,gdzie najdalszy wyjazd to 30 kilometrow w dwie strony i cala Polska i tak nie zauwazylaby,ze byliscie tam w 100 osob?pewnie nic,bo co to za ekipa X,tylko kilka razy pojechali w 100 osob,nawet w srode.Dla mniejszych ekip jest to szansa pokazania sie.Ekipy ktore kraza po bardzo niskich ligach maja swoich rywali,lecz kibicowska Polska malo o nich wie,i dla mnie jedyna okazja gdzie maja szanse sie pokazac to reprezentacja.
Od Nas 5 osób na sektorach Wisły
mądre słowa tu padły "nasz Stadion to rzecz święta i nie interesuje nas co ty byś chciał" a smarków się na tym forum nazbierało , których nie było na meczu i mówią co kibicom Wisły wolno a co nie wolno JA SIĘ PYTAM JAKIM PRAWEM ktoś tu na forum będzie dyktował warunki fanatykom Wisły?
PS: co innego na stadionie gdyby podszedł do gniazdowego w momencie gdy Wisła śpiewała klubowe piosenki
PS: co innego na stadionie gdyby podszedł do gniazdowego w momencie gdy Wisła śpiewała klubowe piosenki
-
Lorenz.Naturals
Jestem pewien, że żaden taki się nie znajdzie, ale lepiej jest popierdolić na necie i zgrywać kozaka, że co to by się nie zrobiło. A takich tutaj znajdziesz sporo, zwłaszcza dzieci, które na przykład lubią pocisnąć Wiśle (akurat w tym przypadku).sherman. pisze:
Myślę, że mało jest takich, którzy na obcym stadionie pójdą i będą miejscowemu gniazdowemu przedstawiać swoje rację nt przyśpiewek klubowych
c*** z tym co kto wywieszał ale trzeba zacząć uczyć ludzki kibicować na reprezentacji przed tym Euro i takie mecze mają w tym pomagać.
-
Szalikowiec_
Wybaczcie że Wam przerwę tą ciekawą kumatą dyskusję.
Warta Poznań - 2 osoby.
Warta Poznań - 2 osoby.
Z Lublińca 2 osoby plus panna
edit - 11 osób od Nas
-
Jack Sparrow_UT1922
Jaka była dokładna frekwencja na meczu?
Mecz byl w Krakowie na stadionie Wisly to Wislacy mogli sobie u siebie zaspiewac o Wisle. Najbliszy mecz Polski jest w Chicago i Toronto, ciekawe czy na meczu na Soldier Field kibice nie beda spiewac Let's go Fire. Akurat wielu Polakow mieszkajacy w Chicago kibicuje Chicago Fire.
A liczby dokładnej klub nie podaje jak np. w Kielcach?ecostafic pisze:18 koła