Miss kibicek
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Miss kibicek
[quote="Legionista88"]Robie edit bo link nie działa,a sympatyczna Zagłębiaczka ;)
http://www.zaglebie.sosnowiec.pl/galeri ... oId=n2.jpg[/quote
Pani niczego sobie nawet bardzo ładna ale ten szal;// trochę lipa
-
anioł!mały_głód pisze:Albercik pisze:[link]
jak dla mnie nr 1 ze wszystkich stron naprawdę super zdjęcie , kolego można kontakt na pv?
myślę że 14 słów opisze mnie w 100%
-
AarONR pisze:anioł!mały_głód pisze:Albercik pisze:[link]
jak dla mnie nr 1 ze wszystkich stron naprawdę super zdjęcie , kolego można kontakt na pv?
ale wiadomo skąd pani STOMIL OLSZTYN!
dobra dobra, lepiej kontakt do niej jakiś daj:)mały_głód pisze:ale wiadomo skąd pani STOMIL OLSZTYN!
-
Chłopaki spokojnie,spokojnie;D
Wszystko w swoim czasie ;P
Wszystko w swoim czasie ;P
-
a tobie co w szalu gamoniu nie pasuje? nie wytzrymaleś i komentarz glupi puscic musiales...mały_głód pisze:Legionista88 pisze:Robie edit bo link nie działa,a sympatyczna Zagłębiaczka ;)
-
Nikt sie nie doczepia do jej okularów, lecz każdemu tutaj chodzi żeby ją zobaczyć we własnej osobie, mylisz trochę chłopie pojęcia.Incognito. pisze:hah nie moge z Was, panna jest po prostu ladna, niejeden na ulicy odwrocilby za nia wzrok z wrazenia, ale oczywiscie tutaj ''ostatni normalni w dzisiejszym spoleczenstwie'' musieli zablysnac i doczepic sie do okularow na ktore inni nawet nie zwrociliby uwagii, hah co za typy:)
-
Wcale nikt sie do bryli ni9e przy....ala. No rzeczywiście haha:)))ALAN82 pisze:Incognito. napisał(a):
hah nie moge z Was, panna jest po prostu ladna, niejeden na ulicy odwrocilby za nia wzrok z wrazenia, ale oczywiscie tutaj ''ostatni normalni w dzisiejszym spoleczenstwie'' musieli zablysnac i doczepic sie do okularow na ktore inni nawet nie zwrociliby uwagii, hah co za typy:)
Nikt sie nie doczepia do jej okularów, lecz każdemu tutaj chodzi żeby ją zobaczyć we własnej osobie, mylisz trochę chłopie pojęcia.Incognito. pisze:hah nie moge z Was, panna jest po prostu ladna, niejeden na ulicy odwrocilby za nia wzrok z wrazenia, ale oczywiscie tutaj ''ostatni normalni w dzisiejszym spoleczenstwie'' musieli zablysnac i doczepic sie do okularow na ktore inni nawet nie zwrociliby uwagii, hah co za typy:)T_Krawczyk pisze:Mój Boże .. jeżeli dziewczyna bez tych okularów zapewne wygląda bardzo ładnie, to z nimi wygląda strasznie, okropnie ... W ogóle jakaś c****** moda na takie wielki, kolorowe okulary nastała. One kojarzą mi się ewidentnie z pajacami. Tym bardziej na pyskach kolesi.
smola pisze:Wygląda w tych okularach jakby szykowała sie do spawania. Straszna chujnia.
Wygląda w tych okularach jakby szykowała sie do spawania. Straszna chujnia.Marek Zimiński pisze:Dziwie się, że te bryle na pół twarzy tak was jarają..
Kreatorzy mody sie znaleźli:P
Pani zajebista, bryle też gdyby nie żółto-nibiski kolor;P
-
Mi te brylki podchodzą pod panie z pod znaku 'pokolenia brawo'
I nie zdziwilbym sie jak by sie okazalo ze laska ma konto na fotce.pl i czyta 'pudelka' łehehehe
p.s co oczywiscie nie zmienia faktu ze bym 'grzmotnął' :D
I nie zdziwilbym sie jak by sie okazalo ze laska ma konto na fotce.pl i czyta 'pudelka' łehehehe
p.s co oczywiscie nie zmienia faktu ze bym 'grzmotnął' :D
-
A mi podchodzą pod stary dobry oldskul i piękne lata 80/90-te :DZimny pisze:Mi te brylki podchodzą pod panie z pod znaku 'pokolenia brawo'
-
Widze ze w sosnowcu kiepsko z dziewczynami:DLegionista88 pisze:Robie edit bo link nie działa,a sympatyczna Zagłębiaczka ;)
http://www.zaglebie.sosnowiec.pl/galeri ... oId=n2.jpg
-
Jeśli chodzi Ci o tą w białej bluzeczce to bardzo fajna dziewczyna :)) wiadomo są gusta i guściki :D nie miałbym problemu żeby ją pokochać :D:D:D
Dla Paulinki jak najbardziej szacunek :D dziewucha z krwi i kości :D
:D:D:D:D:D:D:D:D:DCreasy pisze:Jeśli chodzi Ci o tą w białej bluzeczce to bardzo fajna dziewczyna :)) wiadomo są gusta i guściki :D nie miałbym problemu żeby ją pokochać :D:D:D
weź sie opanuj
-
Wierze, że dziewczyna jest z pewnością spoko i przyznam, że ten typ lasek najzwyczajniej w świecie lubię, ale temat mimo wszystko brzmi miss kibicek. :)Creasy pisze:Jeśli chodzi Ci o tą w białej bluzeczce to bardzo fajna dziewczyna :)) wiadomo są gusta i guściki :D nie miałbym problemu żeby ją pokochać :D:D:D
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Masz może więcej zdjęć tej Pani ?Albercik pisze:[link]
-
przekumaty.piknik: czekaj.... wdech... wydech.... wdech... wydech... uff...Ok już mi lepiej, dzięki !! Ale to że Tobie nie pasuje nie znaczy że innym też ma nie pasować :)
Troublemaker: exactly, ten typ lasek lubię, ale skoro sam lubisz to co będę sie rozpisywać wiesz co dobre :) i spokojnie nie twierdzę że to jest miss kibicek :) kilka aniołku baaa nawet więcej by sie tutaj znalazło :))
Pozdrawiam !
Troublemaker: exactly, ten typ lasek lubię, ale skoro sam lubisz to co będę sie rozpisywać wiesz co dobre :) i spokojnie nie twierdzę że to jest miss kibicek :) kilka aniołku baaa nawet więcej by sie tutaj znalazło :))
Pozdrawiam !
-
A mi sie podoba pani z Polonii.Naprawde piekny okaz kobiecosci,z szalikiem na szyi i na wyjezdzie.Jak ktos ma wiecej jej zdjec niech wrzuci na forum albo na pw.Moze,ktos z Polonii zna osobiscie te pania?:)
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
dajcie jakies namiary na dziewczyne z Jagi :)
[link]
[link]
sercamembert pisze:O to żeby strzelić k***** gola.Szkata22 pisze:Cracovia śpiewała na meczu z Podbeskidziem "Gola Gola Gola Strzelcie Kur..m Gola" Może ktoś napisać o co dokładniej chodziło?

-
-
[link] byla juz? interesuje mnie imie i nazwisko. Pilne, bardzo (nie, nie dla bajery) na PW
-
Aktualnie nie ,lecz w niedługim czasie możliwa kolejna partia fotek :PŚląska_Duma pisze:Masz może więcej zdjęć tej Pani ?Albercik pisze:[link]
-
Andriej pisze:[link] byla juz? interesuje mnie imie i nazwisko. Pilne, bardzo (nie, nie dla bajery) na PW
przecież ona jest zwęglona :D

-
Dziewczyna z...Grodziska.
Danych nie podam, jak komus zalezy niech szuka ;)
Danych nie podam, jak komus zalezy niech szuka ;)
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
Chyba bardziej ludzie z Lubina się na niej kładli i zafarbowało.Hydraulik Czesiek pisze:Andriej pisze:[link] byla juz? interesuje mnie imie i nazwisko. Pilne, bardzo (nie, nie dla bajery) na PW
-
Nie zdziwilbym sie jakby to byl fotomontaz. Jej twarz wyglada zajebiscie nienaturalnie.
-
-
Czekaja na ściągnięcie simlocków. :)Esste pisze:[link]
Gówniarom się nudziło :)
-
pestycyd pisze:Chyba bardziej ludzie z Lubina się na niej kładli i zafarbowało.Hydraulik Czesiek pisze:Andriej pisze:[link] byla juz? interesuje mnie imie i nazwisko. Pilne, bardzo (nie, nie dla bajery) na PW
A co do niej maja ludzie z Lubina?
-
Zapewne chodziło mu o kolor pomarańczowy. Że niby taki żart.Pch pisze:pestycyd pisze:Chyba bardziej ludzie z Lubina się na niej kładli i zafarbowało.Hydraulik Czesiek pisze: przecież ona jest zwęglona :D
A co do niej maja ludzie z Lubina?
-
rzeczywiście to są kibicki i rzeczywiscie misskiEsste pisze:[link]
-
Czy szanowny mod, który wyczyścił post mój i cytowanego przeze mnie chłopaka z Łódzkiego KSu, mógłby napisać o co mu chodzi? Byłbym wdzięczny...
Wygląda na to, że jest to kobieta któregoś z kopaczy i nijak się ma do tematu.
Jak już pisałem wczoraj - dziewczyna nie była na wyjeździe, tylko na loży VIP/honorowej.total1908 pisze:A mi sie podoba pani z Polonii.Naprawde piekny okaz kobiecosci,z szalikiem na szyi i na wyjezdzie.Jak ktos ma wiecej jej zdjec niech wrzuci na forum albo na pw.Moze,ktos z Polonii zna osobiscie te pania?:)
Wygląda na to, że jest to kobieta któregoś z kopaczy i nijak się ma do tematu.
-
-
Na to już za późno. Info Telefoniczne.Troublemaker pisze:Czekaja na ściągnięcie simlocków. :)Esste pisze:[link]
;)
-
Jak mniemam z pewnością sprawdzone. :)AroStomil pisze:Na to już za późno. Info Telefoniczne.Troublemaker pisze:Czekaja na ściągnięcie simlocków. :)Esste pisze:[link]
;)
Pzdr!
-
koko ale brzuch wypada wciągnąć przy machaniu tęczową flagą
zesłany by siać napinke i farmazon
-
Kochanego ciałka nigdy nie za wiele , chyba że lubisz wystające kości ;)antyjude pisze:koko ale brzuch wypada wciągnąć przy machaniu tęczową flagą
p.s.
to barwy Lechii Dzierżoniów a nie tęczy :)
DzieRżoniów zawsze niebieski !
-
Według mnie nie ma sie do czego przyjebać :) Nie ma nic gorszego nic wystające żebra czy kości miednicy u dziewuchy...kokotgr pisze:Kochanego ciałka nigdy nie za wiele , chyba że lubisz wystające kości ;)antyjude pisze:koko ale brzuch wypada wciągnąć przy machaniu tęczową flagą
p.s.
to barwy Lechii Dzierżoniów a nie tęczy :)
-
Aż mi się nieco humor poprawił - naprawdę ładna z Ciebie dziewucha. Dobrze, że ktoś przypomniał szerszej publiczności również Paulinkę z Niska ;)
Z niedawnego meczu na 105-lecie Resovii:
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/zdje ... 075664.jpg
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/zdje ... 086587.jpg
Z niedawnego meczu na 105-lecie Resovii:
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/zdje ... 075664.jpg
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/zdje ... 086587.jpg
Support your local football team
-