Polska vs Australia (Towarzyski - 7września - stadion Wisły)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Normandzki

Re: Polska vs Australia (Towarzyski - 7września - stadion Wisły)

Post autor: Normandzki »

Sracie ku***, że Wisła śpiewała swoje pieśni. A myślicie, że gdyby mecz kadry byłby np w Poznaiu to Lech by nie pozdrawiał np zgód?

Wkurwia mnie, że zrobiła się taka moda śpiewania piosenki swoich klubów. Gramy np w Krakowie, Warszawie, Gdańsku, Poznaniu to prowadzimy doping dla REPRZENETACJI. Nie gra Wisła, Legia, Lechia, Lech, czy Pierdziszewo a gra NASZA REPREZENTACJA! Można pozdrowić zawodników, ale ku*** nie swoje kluby. Nie tyczy to się tylko Wisły, ale i reszty klubów.

NA KADRZE TYLKO DOPING DLA REPREZANTACJI!
iparts.pl
fan_tatara

Post autor: fan_tatara »

Mi tam osobiście nie przeszkadza, że gospodarz krzyknie swój doping, czy to Wisła, Widzew, Lech czy Legia. Chodzi o to żeby nie p******* się komuś proporcje i zamiast dopingu na reprę, w większości byłyby wrzuty klubowe, a póki co jakoś nie zauważyłem, żeby na którym kolwiek meczu tak było. Bez komentarza zostawiam śpiewy Korony WTSK, bo każdy sam sobie o tym zdanie wyrobił.

A krótka odpowiedź któregoś z przedmówców, że trzeba było pojechać i zwrócić uwagę dla gniazdowego wydaje się być najkrótszą i najdosadniejszą ripostą. cześć !
Syreni Gród (L)

Post autor: Syreni Gród (L) »

eee tam czepiacie się Wisły,byli gospodarzem meczu więc mieli prawo krzyknąć klubowe hasła czy pozdrowić zgody-nie widze w tym nic złego,to samo tyczy się flag klubowych,generalnie z perspektywy tv w pierwszwej połowie doping kiepski,w drugiej części dobry momentami nawet bardzo dobry.
Syreni Gród (L)

Post autor: Syreni Gród (L) »

aha zapomniałem,w pierwszej połowie było słychać-"zostaw kibica,hej ku...wo zostaw kibica"-ktoś wie co się działo?
S.K.S.

Post autor: S.K.S. »

Ani spiewanie WTSK ani Wisełka rządzi w Krakowie nie jest okej.
Im szybciej to zrozumiecie tym lepiej. Tak najlepiej powiedziec ze sie czepiacie - niech sie wszyscy odpierdola to stadion Wisły, Lecha czy tam Legii i moga sobie robic co chca. Macie 30 kilka spotkań, ligowych, puchary, sparingi i c*** wie co jeszcze nie mozna na jednym spotkaniu na 5 lat na swoim stadionie dopingowac TYLKO i WYŁĄCZNIE swojej reprezentacji ? Moje zdanie jest takie i go nie zmienia tak jak ktos pisał na meczach kazdy 100 % dopinu dla REPREZENTACJI !
fluor

Post autor: fluor »

cwaniak z PKSu pisze: To były czasy. Klub to religia. Ludzie jeździli po to, by się pokazać przed całą Polską. Teraz kibice lansują swoje ekipy w internecie robiąc łzawe kompilacje na youtube ;]
aha ludzie jeździli po to, żeby pokazać się przed całą Polską, czyli to nie był lans? Nie robili tego dla reprezentacji swojego kraju, aby ją wesprzeć, aby manifestować swoją polskość i przywiązanie do barw, tylko jechali się lansować jaką to mają ekipę. Dobrze zrozumiałem? :)
czystawisnia

Post autor: czystawisnia »

było dobrze,Wisła jako gospodarz wywiązała się ze swoich obowiązków bez zarzutu ...
kopacze też sie starali,kiedys będzie lepiej ;)

w przerwie chciałem przeskoczyć,z narożnika starej C pod dach E bo widziałem flage chłopaków z Wodzia i ciekawiło mnie czy to alko fans z Hiszpanii czy nie,ale za mało było determinacji u mnie a za bardzo sapał kojot z ochrony i odpuściłem
pozdro panowie
ogólnie stadion git,doping git,gra piłkarzy git ;)

mało widziałem flag,pewnie dlatego że h***** miejsce (Unia Tczew,Odra Wodzislaw)
Wiślaków w kurwe,co zrozumiałe,dużo chłopakow stało koło hali i "u wiślaków" meczem nie byli zainteresowani ;) no i rzucali się chłopaki z Polonii Przemyśl w oczy
NNBB

Post autor: NNBB »

Zawisza na swoim stadionie śpiewa o Zetce...Pogoń intonuje o Pogoni, Legii. Widzew o Widzewie i o tym kto wg nich rządzi w Łodzi.Zbyt szerokim echem się to nie obiło na tym forum, ale jak Wisła zajechała 2 razy po klubowemu, to zaraz teksty typu jaka to Wisła jest be....

Byli gospodarzem i jak na środek tygodnia, chujowe wyniki kadry, to zaprezentowali się bardzo dobrze...
ale tego to już nikt nie zauważy

ot tak o bo trzeba dojebać Wiśle dla zasady

p.s oby wiecej meczy z udziałem biało-czerwonych na R22
tetes

Post autor: tetes »

Na meczu 17 osób z Zagłębia Sosnowiec z czego 10 Dąbrowy Górniczej z flagą ,,Dąbrowa Górnicza''
Reeker

Post autor: Reeker »

Na stadionie o niebo lepsza atmosfera niż ostatnio.
IMO na meczach kadry powinniśmy się skupiać na dopingu by wesprzeć piłkarzyków (jacy są tacy są) i godnie reprezentować nas, polskich kibiców. Ale czyj stadion, tego zasady i c*** nam do tego. No ew. kłótnia z gniazdowym ;) Jak na razie doping klubowy na reprze jest taki, że nie psuje widowiska, więc nie ma co sztucznie tworzyć problemy.
PS. Gdy Legia odwiedziła w marcu stadion Polonii to od razu widowisko nabrało rumieńców. ;)
DobryChłopak

Post autor: DobryChłopak »

NNBB - spokojnie, bez nerwów. Po każdym meczu kadry, w którym pojawiają się akcenty, o których mowa, na tym forum pojawiają się płaczliwe głosy. Podkreślam - po każdym.

Oczywiście dla mnie zachowanie Wisły jak najbardziej w porządku. Nie przeszadzają mi ani flagi klubowe, ani pojedyńcze hasła.
Chodzi o to, ażeby wszystko odbywało się zdroworozsądkowo (akurat w Krakowie zdrowego rozsądku nierzadko brakuje, ale ja nie o tym). Tak było dzisiaj więc jest git i wszystkie głupawe komentarze nie mają racji bytu.
Zetipe

Post autor: Zetipe »

Mam propozycje po każdym następnym meczu lamenty na klubowe przyśpiewki karać ostrzeżeniami czy coś bo już czytać się tych lamentów nie da. Jeśli ci coś nie pasuje do gniazdowego i mu to powiedz w twarz a nie na kibice.net .
Nie wiem co was tak boli jak ktoś krzyknie nazwe klubu .
Abrakadabra1947

Post autor: Abrakadabra1947 »

Śląska ok 80 osób z dwoma flagami.
Baku

Post autor: Baku »

NNBB pisze:Zawisza na swoim stadionie śpiewa o Zetce...Pogoń intonuje o Pogoni, Legii. Widzew o Widzewie i o tym kto wg nich rządzi w Łodzi.Zbyt szerokim echem się to nie obiło na tym forum, ale jak Wisła zajechała 2 razy po klubowemu, to zaraz teksty typu jaka to Wisła jest be....
Amen !
MarQin11

Post autor: MarQin11 »

Doping Wisły na + , ładnie się zaprezentowali , i mam pytanie dlaczego flaga Cieszyna została zdjęta od 40 min.A od drugiej połowy zas się pojawiła . Bardzo mi się rzucała w oczy , więc się zaciekawiłem .
Zabrzeżanin

Post autor: Zabrzeżanin »

Flaga Cieszyn nie została ściągnięta lecz zasłonięta przez chłopaków z TSW jakimś transparentem - dokładnie nie widziałem co na nim się znajdowało.
Darko Panchew
Kontakt:

Post autor: Darko Panchew »

Jakiś link do fot? A dokładniej chciałbym zobaczyć fotę flagi bodajże z herbem Lechii Wisły i Śląska.
-=KSC=-

Post autor: -=KSC=- »

ciekawa sprawa, ok godziny 19 pod stadionem Cracovii, zjawil sie pewien Pan i zaczal za darmo rozdawac calymi plikami bilety na mecz reprezentacji (ich cena to 25 zl wiec nie wiem na jaki sektor) - zaskoczenie bylo dosc spore, sporo osob przechadzajacych sie po Bloniach rowniez zostalo obdarowane, lecz duza czesc z nich z zaproszen nie skorzystala
oczy.smoka.

Post autor: oczy.smoka. »

hmmm dlatego ze .......Wisła niema kibiców ??
oczy.smoka.

Post autor: oczy.smoka. »

a na poważnie ...... na waszych forach jesteście przekonani ze jesteście lepsi w Krakowie , więc czemu nie było od was żadnej zorganizowanej grupy na meczu ? . Kraków to równiez wasz teren więc ?
-=KSC=-

nie denerwuj sie, spokojnie, spokojnie

zdziwilo mnie tylko, ze na Kałuży ktos przyszedl rozdawac te bilety, braklo do kompletu i chcieli go zrobic ale miejsce wybrano niefortunnie

a odnosnie pytania o mecz i nasza delegacje, uwazam to za zart bo powazne zapewne nie bylo
MamoJeszczeGodzinke

Post autor: MamoJeszczeGodzinke »

a co ty chodziłeś za nim po tych błoniach że jesteś tak zorientowany?
SopockiLechista

Post autor: SopockiLechista »

Może to był koleś z pzpn bo te sektory gdzie było widać pustki były zarezerwowane przez pacanów z Miodowej.
baca_acab

Post autor: baca_acab »

Były to zapewne bilety blokowane wcześniej przez pzpn dla ich gości, wszystkie ogólnodostępne wejściówki zostały w Krakowie sprzedane.
baca_acab

Cracovia w barwach nie widziana :)
-=KSC=-

Re: Polska vs Australia (Towarzyski - 7września - stadion Wi

kolejne zdenerwowany, moze w to nie uwierzysz ale alejki te blizej naszego stadionu doskonale widac spod kas, powaznie :)

dobra koniec tematu, rzucilem jako ciekawostke odnosnie meczu wczorajszego, frekwencje i tak uwazam za bardzo dobra choc spodziewalem sie kompletu ze wzgledu na glow pilki w Krakowie na dobrym poziomie (chodzi o standard ogladania,bo wiekszosc miala do czynienia z Sosnowcem i NH przez dlugi czas i do tego chec ciekawosci i chec zobaczenia co to wybudowali na tym Reymonta w koncu i "jak to dziala")

niepotrzebne spinki Panowie, niepotrzebne nerwy

nie bylo Cracovii w barwach ? ALE JAJA
MamoJeszczeGodzinke

Post autor: MamoJeszczeGodzinke »

bardzo ciekawa sprawa
baca_acab

No przecież rządzicie w Krakowie, Wisła to dojezdżające ze wsi pikniki więc powinno być jak na meczu z Izraelem o którym wspominali poprzednicy.

Komplet będzie na meczu z Kielcami
Larkson1908

Post autor: Larkson1908 »

Ej o czym Wy rozmawiacie? jeden twierdzi że ktoś bilety rozdaje na błoniach a drugi sie pyta dlaczego nie było KSC na meczu? ogarnijcie się.
p.s
Czy stadion KSC jest tak podświetlony co wieczór czy akurat wczoraj bo wygląda to naprawde nieźle?
Lorenz.Naturals

Post autor: Lorenz.Naturals »

baca_acab pisze:No przecież rządzicie w Krakowie, Wisła to dojezdżające ze wsi pikniki więc powinno być jak na meczu z Izraelem o którym wspominali poprzednicy.

Komplet będzie na meczu z Kielcami
Kolego po szalu, nie wiem po co się spinasz.
Typ z KSC napisał to jako ciekawostkę, c*** mnie to interesuje kto, po co i dlaczego to robił, ciebie też powinno. Opanuj emocje.
-=KSC=-

ot co, napisalem to w ramach jakiejs tam informacji odnosnie wczorajszego meczu reprezentacji w Krakowie, zwisa mi kto i dlaczego, tak bylo wiec rzucilem dwa zdania a tutaj szalenstwo jakby nie wiem co sie stalo

stadion Cracovii co wieczor jest tak podswietlony
Karotka

Post autor: Karotka »

Można prosić zdjęcia ze wczorajszego meczu ??
oxford00

Post autor: oxford00 »

ciekawa sprawa, ok godziny 19 pod stadionem Cracovii, zjawil sie pewien Pan i zaczal za darmo rozdawac calymi plikami bilety na mecz reprezentacji (ich cena to 25 zl wiec nie wiem na jaki sektor) - zaskoczenie bylo dosc spore, sporo osob przechadzajacych sie po Bloniach rowniez zostalo obdarowane, lecz duza czesc z nich z zaproszen nie skorzystala

i nie wziąłeś kilku i nie sprzedałeś pod stadionem za 50 zł? no to szacun :D
biletów w kasach praktycznie nic nie zostało, może 100-200, ale sprzedaż była prowadzona tylko do 18;00, filozofia polega na tym że pzpn zarezerwował kilka tyś biletów, dla delegatów, prasy, sponsorów itp, i tylko od nich zależało co z tym zrobić, jak się okazuje lepiej było większość część z nich wrzucić na 2 dni do kas
STOMILOWIEC

Post autor: STOMILOWIEC »

Polska - Australia (Kraków)

Stomilu Olsztyn 6 osób na tym meczu, w tym 4 to FC Ostróda ze swoją flagą "Ostróda".
-=KSC=-

oxford00 Ty masz jakis uraz? nie da sie normalnie napisac tylko od razu musisz 'szalec' ?

odnosnie 'mojego' zarobku, o takich praktykach to w Twoim podworku wiedza najlepiej :)
RSD

Post autor: RSD »

Doping dopingiem. Wiadomo już było przed meczem, że tak będzie, żadna nowość, ale co ma flaga Sharks do meczu reprezentacji Polski ?
TroublemakerS

Post autor: TroublemakerS »

RSD pisze:Doping dopingiem. Wiadomo już było przed meczem, że tak będzie, żadna nowość, ale co ma flaga Sharks do meczu reprezentacji Polski ?
wiadomo było także, że flaga Wisły będzie wisieć (patrz mecz Polska-USA)
Grafi

Post autor: Grafi »

Od nas 5 osób
ODPOWIEDZ