Specyficzne Fotki Kibicowskie ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
nie tłumacz się, było się nie malowaćSweet focie pisze:Nie ale chodzi mi o to że jak jakis bożal się Boże Legionista zobaczy Lechite ze skreśloną elką to od razu się podnieca a sami nie są święci i mają anty Lechowe szaliki robią jakies żałosne sektorówki i ciągle wypominają nam mistrzostwo z 93 ale żaden Lechita się tym nie podnieca i kto tu ma kompleksy jak nie ci wielcy chuligani z łazienkowsiej?;] pisze:a co,wymalowałes sobie przekreśloną eLkę i się wstydzisz ?Sweet focie pisze: Już się spuściłeś?
to trzeba przeżyć żeby to zrozumieć żeby w to uwierzyć! (L)
-
Sweet focie
Jak bym to był ja to bym nie przeczył oni nie mają się czego wstydzić jebią Legie i tyle. A co tak cie boli że jesteście 3 lata za Lechem?Jarson pisze:Sweet focie pisze:Nie ale chodzi mi o to że jak jakis bożal się Boże Legionista zobaczy Lechite ze skreśloną elką to od razu się podnieca a sami nie są święci i mają anty Lechowe szaliki robią jakies żałosne sektorówki i ciągle wypominają nam mistrzostwo z 93 ale żaden Lechita się tym nie podnieca i kto tu ma kompleksy jak nie ci wielcy chuligani z łazienkowsiej?;] pisze: a co,wymalowałes sobie przekreśloną eLkę i się wstydzisz ?
nie tłumacz się, było się nie malować![]()
![]()
![]()
Max for you

mic pisze:w '99 jeszcze byl, od niedawna jest juz tylko 1,2,3,5,6.... popierdolilo sie wszystkowasik pisze:Gdzie punkt numer 3![]()
-
Cebul-Unia-Tczew
Sweet focie pisze:Jak bym to był ja to bym nie przeczył oni nie mają się czego wstydzić jebią Legie i tyle. A co tak cie boli że jesteście 3 lata za Lechem?Jarson pisze:Sweet focie pisze: Nie ale chodzi mi o to że jak jakis bożal się Boże Legionista zobaczy Lechite ze skreśloną elką to od razu się podnieca a sami nie są święci i mają anty Lechowe szaliki robią jakies żałosne sektorówki i ciągle wypominają nam mistrzostwo z 93 ale żaden Lechita się tym nie podnieca i kto tu ma kompleksy jak nie ci wielcy chuligani z łazienkowsiej?
![]()
![]()
-
Sweet focie
Jeeeeest! Wreszcie użyłeś kibconetowego slangu! Prawda i brak arumentów bolilamansz pisze:Sweet focie pisze:Jak bym to był ja to bym nie przeczył oni nie mają się czego wstydzić jebią Legie i tyle. A co tak cie boli że jesteście 3 lata za Lechem?Jarson pisze:
![]()
![]()
wdech wydech wdech wydech
Max for you

mic pisze:w '99 jeszcze byl, od niedawna jest juz tylko 1,2,3,5,6.... popierdolilo sie wszystkowasik pisze:Gdzie punkt numer 3![]()
Sweet focie pisze:Jeeeeest! Wreszcie użyłeś kibconetowego slangu! Prawda i brak arumentów bolilamansz pisze:Sweet focie pisze:Jak bym to był ja to bym nie przeczył oni nie mają się czego wstydzić jebią Legie i tyle. A co tak cie boli że jesteście 3 lata za Lechem?wdech wydech wdech wydech
Nie kazdy tak jak ty ma mozliwosc pokazania swej facjaty w temacie "specyficzne ..." moze to boli ... co najwyzej
-
Sweet focie
Boli to cie d*** bo ci tata wchodzi do wannyWkurwiony pisze:Sweet focie pisze:Jeeeeest! Wreszcie użyłeś kibconetowego slangu! Prawda i brak arumentów bolilamansz pisze:wdech wydech wdech wydech
Nie kazdy tak jak ty ma mozliwosc pokazania swej facjaty w temacie "specyficzne ..." moze to boli ... co najwyzej
Max for you

Sweet focie pisze:Boli to cie d*** bo ci tata wchodzi do wannyWkurwiony pisze:Sweet focie pisze: Jeeeeest! Wreszcie użyłeś kibconetowego slangu! Prawda i brak arumentów boli
dojebałes na poziomie takim jaki reprezentujesz na fotce pajacu
traumatyczne przeżycia z dzieciństwa ?
-
Sweet focie
Wkurwiony pisze:Boli to cie d*** bo ci tata wchodzi do wannySweet focie pisze:Wkurwiony pisze: Jeeeeest! Wreszcie użyłeś kibconetowego slangu! Prawda i brak arumentów boli
dojebałes na poziomie takim jaki reprezentujesz na fotce pajacu
traumatyczne przeżycia z dzieciństwa ?
Max for you

http://dog.hunters.patrz.pl/
hólsowa akcja "fanów" Cracovii z Zabierzowa.
myślę że tutaj pasuje idealnie
W filmiku jest napisane "tyle zostało po waszej śmiesznej fladze" ale przecież to nie flaga tylko transparent był
za opis przepraszam
-
Jack Sparrow_UT1922
moze mają z najnowszej kolekcji i w obawie przed kradziejami butówtomtom pisze:zamazywanie twarzy to rozumiem ale po co w koncowce filmiku zamazane zostaly rowniez butyWISLA(Z) pisze: http://dog.hunters.patrz.pl/![]()
![]()
Legia Warszawa
-
Cebul-Unia-Tczew
-
303squadron
Ma moze ktos gdzie jakis inny link to tego filmiku bo niestety na tej stronce juz go nie ma.WISLA(Z) pisze:http://dog.hunters.patrz.pl/
-
Jack Sparrow_UT1922
-
nikomu nieznany...
Czy mógłby jakis mod zrobić porządek z tym dialogiem Sweet focie i kogośtam, z tym cytowaniem dialogu po raz 10ty, a szczególnie z wrzutami rodem z gimnazjum? 
"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."

-
KS Cracovia
-
Störtebeker