zdarzają się w Polsce sytuacje w których jedna z ekip zachowuje się niezbyt honorowo,ale na pewno nie w taki sposób jak te dzikusy...już kilka razy było o tym pisane, że gdyby sytuacja ze skakaniem po bastujących przeciwnikach lub nieprzytomnych miałaby miejsce u nas to na pewno nie przeszłoby to bez echa i jakieś konsekwencje by były...u nich to jest chyba (o zgrozo) normalne...i nie rozumiem też po co robią walki po 100 kilka osób skoro większość z nich nikomu nawet nie wyjebie i są jedynie statystami którzy potem będę opowiadać w ruskich odpowiednikach Uwagi ,,liga chuliganów istnieje,,:D...no i kolejny szczegół to postura tych walczaków...bez obrazy, ale czasem trafiają się tam typy którzy wyglądają jakby ich matka chlała litrami i ćpała tonami podczas ciąży...KazoR_1987 pisze:HC a w Polsce afryki nie ma ? Popatrzcie lepiej na swoje podworka sie zastanowcie a potem na Ruskich wrzucajcie Bo lekko hipokryzja od niektorych podjezdza
Komentarze do tematu filmiki i zdjecia z awantur!!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze do tematu filmiki i zdjecia z awantur!!
HUTNIK&MAZOVIA
-
Naucza sie szacunku jak ich ktos dobrze przekopie,szkoda ,ze zadna Polska ekipa nie sparuje z Ruskimi.bombel_ksg pisze:widac u nich brak szacunku do kazdej ekipy z ktora sie napierdalaja. w sumie na niektorych ich filmikach katuja swoich rywali. ciekaw jestem jak by wyszli na ustawce w polsce-widac ze troche maja osob cwiczacych ale gabaryty nie bardzoHC pisze:kiedy Ci ruscy się skapną, że to co robią na ustawkach to jest afryka???

-
chyba kilka ekip próbowało sie z nimi ustawic ale oni raczej chca na ich ziemiach a wiadomo jak tam jest z psami i prawem -więc nikt z Polski raczej nie chce ryzykowac.
-
Nie prawda bo były tez Ustawki takie jak np CSKA Moskwa - GKS Bełchatów, CSKA M. - Sląsk Wrocław co były na polskiej Ziemi.
-
ok zgadza sie były CSKA wyszło z nich zwyciesko i plus za to dla nich... patrzmy jednak na to z innej perspektywy, CSKA to topowa ekipa w Rosji wiec niech zmierzą sie z topowymi ekipami Polski ( Lech, ŁKS, Legia, Lechia itp)elo1312 pisze:Nie prawda bo były tez Ustawki takie jak np CSKA Moskwa - GKS Bełchatów, CSKA M. - Sląsk Wrocław co były na polskiej Ziemi.
(oczywiscie nic nie odejmuje ekipom z Bełchatowa i Wrocławia)
GKS Katowice... wpisany w moje życie
-
Kiedyś prawdopodobnie miało dojść do takiej Ustawki CSKA M. - LP ale nic z tego nie wyszło.
Poza tym nie tylko CSKA była już on Tour w Polsce. Były tez inne Ekipy takie jak: Spartak Moskwa, Dinamo Minsk które przegrali z bodajże GKS-em Jastrzębie.
Także Dynamo Brest walczący z Zagłębiem Lubin, zwycięstwo ZL.
http://www.youtube.com/watch?v=opql0sBMoTA
Poza tym nie tylko CSKA była już on Tour w Polsce. Były tez inne Ekipy takie jak: Spartak Moskwa, Dinamo Minsk które przegrali z bodajże GKS-em Jastrzębie.
Także Dynamo Brest walczący z Zagłębiem Lubin, zwycięstwo ZL.
http://www.youtube.com/watch?v=opql0sBMoTA
-
Admin powinien nagrodzic tych pajacow co wstawiaja filmiki ktore sa na youtube na platne strony,dzeki ktorym zarabiają! Do roboty na kopalnie albo budowe pacany a nie zarabiac na glupich filmikach...
GKS KATOWICE !!
-
ku*** ogarnijcie się z tym wrzucaniem filmików na płatnych serwerach!
Trenuj Sporty Walki! Tylko Wisła!
-
Ja wypowiem się w en sposób, że jeśli jest się autorem jakiegoś filmiku to sobie możecie wstawiać na płatne stronki, ale jeśli autorem jest ktoś inny to jakim prawem???
"...to melodie szarych ulic, to jest ze stadionu ryk..."
-
Na wschodzie z tego co widać na filmikach, bo kto tam był to nie wiem, kopanie leżących i [link] są standardem.Trudno powiedzieć czemu do tego dopuścili,ale wiem jedno ,niektórzy centralnie walą w h*** udając knockouty i się kładą po kilku sekundach.Po chwili podbiega do nich typek i podnosi takiego chama ,a ten biega dalej jakby nigdy nic.Tak samo na porządku dziennym jest "druga runda",czasem nawet trzecia.Jak ktoś wstaje jedzie dalej i może dlatego kopią na glebie...
-
Śmieszna akcja z tą flagą na Białorusi, skroili i se spokojnie poszli, a tamci se śpiewali później:O zero reakcji
"...to melodie szarych ulic, to jest ze stadionu ryk..."
-
rozjebał mnie koles co pisze ze ruscy moze nie wygladaja z postury szałowo, ale zajebiscie sie bija bo swicza rózne sztuki wlaki it. no coz za bzdura... widac po tych filmikach ze 3/4 tej "ekipy" nie potrafi poprawnie wyprowadzic prostego.... wszystko jest na pałe walone, jak dzieciaki za garazami w gimnazjum.
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
-
jesli chodzi o mnie to chyba masz problemy czytaniem ze zrozumieniem mlodyjasiukatowice pisze:rozjebał mnie koles co pisze ze ruscy moze nie wygladaja z postury szałowo, ale zajebiscie sie bija bo swicza rózne sztuki wlaki it. no coz za bzdura... widac po tych filmikach ze 3/4 tej "ekipy" nie potrafi poprawnie wyprowadzic prostego.... wszystko jest na pałe walone, jak dzieciaki za garazami w gimnazjum.
-
bydło okropne za wschodnią granicą !
Trenuj Sporty Walki! Tylko Wisła!
-
ma moze ktos sciagniety ten filmik z ustawki GieKSa - Petra ,z youtube zostal juz usuniety,na wrucie kiedys byl ale tez kikka godzin tylko , jak ktos ma to niech napisze do mnie .
P.S Nie jestem zadnym psem , :D
P.S Nie jestem zadnym psem , :D
GKS KATOWICE !!
-
-
Ehhh... link nie działa , film juz usuniety ...
"Niegrzeczni z natury , noszą kaptury ..."
-
-
o cole i chipsy;-)
-
Filmik, który wstawił Dawid 1947 odnośnie Elana - Zawisza jest z zeszłego roku...
-
Fakt, pomyłka. Sorry.
-
doradzeCiDobrze pisze:to nie wrzucaj tutaj takich nagrańzodiak_na_melanzu pisze:jakies starocie i nawet nie wiem czy ten ktos je odpowiednio podpisal ale obadajcie http://www.youtube.com/watch?v=Ohjg-7AIaSE http://www.youtube.com/watch?v=Bz-ug_BjofQ
ten drugi to podobno Górnik na kadrze razem z Petrą na kogoś ? ten pierwszy zdaje mi się, że się zgadza choć pewności nie mam
KSG & Petra vs ŚWL na meczu kadry.
-
Ostatnio dodany filmik z meczu Widzewa z Lechem, przez jednego z niebieskich jest czysta parodia. Bankowo teraz będziecie wszędzie pisać, ze pogoniliście Lecha itp. a tymczasem widać tylko jak idzie cale stado baranów i pod koniec palili wroty na swoje sektory. No tak ale wasza wersja jest cool, także życzę więcej takich mega akcji...
-
poszła fama że Łks jest na bocznym jak ostatnio na derbach, więc wszyscy pobiegli w tamtym kierunku. odpuść sobie staryżabol'48 pisze: a tymczasem widać tylko jak idzie cale stado baranów i pod koniec palili wroty na swoje sektory. No tak ale wasza wersja jest cool, także życzę więcej takich mega akcji...
-
Szukam relacji któregoś Legionistów z wyjazdu do Utrechtu. Co do filmiku, to rozumiem, że nie dało rady skarcić tych holenderskich napinaczy? Chujowo się patrzy, jak stoją pedały przed trybuną Legii i się prężą.
banujcie Tych co wrzucaja filmiki nie adekwatne do tematu. Awantury tylko kibicowskie w temacie
-
ten nowy filmik wrzucony przez "pietie" mnie doszczętnie rozjebał.Zenit zamiast ich zlać to macha tymi krzesełkami bez celu,niewiem jak wy to oceniacie ale dla mnie mogli to lepiej rozegrac:D
-
[link]
ha ha ha ANTIFA :D
ha ha ha ANTIFA :D
-
czy mi się wydaje,ale nie są tam u góry dziewczyny???Na samym końcu drugiego filmiku u góry.
-
A czy to ważne? prawda jest taka ze brudasy dostały oklep i tyle... jak dla mnie za słaby bo to rzucanie krzesełkami jest albo celowe albo po prostu głupie... bo chyba nie ma nic głupszego niż się wjebać na przypałową akcje i rzucać krzesełkami...
Mogłoby u nas troszkę zmienić bo tolerancja zaczyna się robić "modna"...
Mogłoby u nas troszkę zmienić bo tolerancja zaczyna się robić "modna"...
-
http://www.youtube.com/watch?v=Hd7hznfjrFE
Zwróćcie uwagę na tego typa ubranego na czarno, frajer nie walczy tylko katuje leżących
Zwróćcie uwagę na tego typa ubranego na czarno, frajer nie walczy tylko katuje leżących
-
Dla mnie to jest najśmieszniejsza i jednocześnie najbardziej kretyńska walka jaką widziałem. Zresztą podobnie wygląda większość ustawek ze wschodu. Ci wychudzeni gladiatorzy powinni zostac zamknieci w zooBezimienny00 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=Hd7hznfjrFE
-
Rozumiem, że jeżeli ktoś nie wygląda jak misiek to nie może potrafić już się bić? Jeżeli tak, to chujowo myślisz.tomek-z-kk pisze:Dla mnie to jest najśmieszniejsza i jednocześnie najbardziej kretyńska walka jaką widziałem. Zresztą podobnie wygląda większość ustawek ze wschodu. Ci wychudzeni gladiatorzy powinni zostac zamknieci w zooBezimienny00 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=Hd7hznfjrFE
Ruch Zdzieszowice!
-
GKS Katowice na dworcu w Warszawie
http://www.youtube.com/watch?v=HGMDrW0Ok9g
Gdzie tu jest zadyma ?
Ta z rac ?
...
Gdzie tu jest zadyma ?
Ta z rac ?
...
-
Miasto Ucieczki cz.1
http://www.youtube.com/watch?v=8trHN68c-5M
Miasto Ucieczki cz.2
http://www.youtube.com/watch?v=uUDS6-a2jEs
Nic specjalnego według mnie...
http://www.youtube.com/watch?v=8trHN68c-5M
Miasto Ucieczki cz.2
http://www.youtube.com/watch?v=uUDS6-a2jEs
Nic specjalnego według mnie...
-
male pytanko do filmiku Miasto Ucieczki czemu kibice Widzewa zaatakowali miasteczko akademickie??
-
po przegranym meczu z Górnikiem Zabrze okazało się, że Widzew spada do 2 ligi. W tym samym czasie odbywały się juvenalia. Chłopaki zebrali się i poszli na balety, trochę rozrabiali, ktoś wezwał policję i się zaczęło....uznam83 pisze:male pytanko do filmiku Miasto Ucieczki czemu kibice Widzewa zaatakowali miasteczko akademickie??
-
Główni bohaterowie są Widzewiakami, więc dlaczego jedna z akcji odbywa się na meczu ŁKSu?art_ pisze:po przegranym meczu z Górnikiem Zabrze okazało się, że Widzew spada do 2 ligi. W tym samym czasie odbywały się juvenalia. Chłopaki zebrali się i poszli na balety, trochę rozrabiali, ktoś wezwał policję i się zaczęło....uznam83 pisze:male pytanko do filmiku Miasto Ucieczki czemu kibice Widzewa zaatakowali miasteczko akademickie??
...
-
Główni bohaterowie są Widzewiakami, więc dlaczego jedna z akcji odbywa się na meczu ŁKSu? Widzew grał wtedy z Górnikiem czy z ŁKSem bo się pogubiłem?art_ pisze:po przegranym meczu z Górnikiem Zabrze okazało się, że Widzew spada do 2 ligi. W tym samym czasie odbywały się juvenalia. Chłopaki zebrali się i poszli na balety, trochę rozrabiali, ktoś wezwał policję i się zaczęło....uznam83 pisze:male pytanko do filmiku Miasto Ucieczki czemu kibice Widzewa zaatakowali miasteczko akademickie??
...
-
może chodziło o to że zadymione. w dodatku to nie GKS Katowice tylko Piast Gliwicebialo - niebieski pisze:GKS Katowice na dworcu w Warszawie
Gdzie tu jest zadyma ?
Ta z rac ?
...