Dębica małe miasto wieści sie szybko rozchodzą

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Ja p******* jak Wy mnie r************* to szał c****. Czy była chociaż raz jakaś akcja, wyjazd o której nie pisaliście w necie?Nri pisze:Wczoraj 4 fury Unii Tarnów (18 osob młodej bandy) patroluje Pilzno efektem jest trafienie jednej fury Wisłoki,drugie auto na widok calego zdazenia odrazu ucieka.Od nas czesc osob ze sprzetem.
KibicMKS pisze:Ja p******* jak Wy mnie r************* to szał c****. Czy była chociaż raz jakaś akcja, wyjazd o której nie pisaliście w necie?Nri pisze:Wczoraj 4 fury Unii Tarnów (18 osob młodej bandy) patroluje Pilzno efektem jest trafienie jednej fury Wisłoki,drugie auto na widok calego zdazenia odrazu ucieka.Od nas czesc osob ze sprzetem.
No jasnebialo - niebieski pisze:KibicMKS pisze:Ja p******* jak Wy mnie r************* to szał c****. Czy była chociaż raz jakaś akcja, wyjazd o której nie pisaliście w necie?Nri pisze:Wczoraj 4 fury Unii Tarnów (18 osob młodej bandy) patroluje Pilzno efektem jest trafienie jednej fury Wisłoki,drugie auto na widok calego zdazenia odrazu ucieka.Od nas czesc osob ze sprzetem.
a czy byla chociaz jedna akcja o ktorej Wy moglibyscie napisac w necie ?
Jest i mój ulubieniecDetonator pisze:No jasnebialo - niebieski pisze:KibicMKS pisze: Ja p******* jak Wy mnie r************* to szał c****. Czy była chociaż raz jakaś akcja, wyjazd o której nie pisaliście w necie?
Ekipa Tarnovii 9-10 osób w busie które na widok najpierw 1 auta jedzie na policje i prosza o eskortę
Ewentualnie z cichacza wychaczenie pikniko-zużlo-fana po żuzlu... Ale w tym podobno pomaga chyba im ostatnio Cracovia. Czy ktoś z Craksy może się do tego odnieść ??
I po co p********* takie farmazony ? Jesteście obecni w Internecie i na meczach Cracovii. Sytuację w Tarnowie każdy zna i kota nie odwrócisz ogonem. Flagę jak pisał Miras ze Stalowej Woli rok temu chyba, ukazuje się ona w sieci, a na meczu jeszcze debiutu nie ma ? Nie jestem kibicem Unii - (broń Boże) ale to co robicie jest śmieszne. Widzisz Unia ma się czym pochwalić choć nie wiele muszą robić by was dobijać.KibicMKS pisze:Jest i mój ulubieniecDetonator pisze:No jasnebialo - niebieski pisze:
Ekipa Tarnovii 9-10 osób w busie które na widok najpierw 1 auta jedzie na policje i prosza o eskortę
Ewentualnie z cichacza wychaczenie pikniko-zużlo-fana po żuzlu... Ale w tym podobno pomaga chyba im ostatnio Cracovia. Czy ktoś z Craksy może się do tego odnieść ??Żyjcie dalej w swoim wyimaginowanym świecie
![]()
A do kolegi wyżej --> popytaj kolegów
ku*** ja sieje farmazony? Mieszkasz w Tarnowie? Wiesz jak jest? Więc na c*** sie wypowiadasz? A skoro nie to może się pochwalisz z jakiego jesteś miasta i jakiemu klubowi kibicujesz? I czy ja odwracam kota ogonem? Napisałem ku*** tylko czy muszą się chwalić wszystkim na necie..A o tym żezzzz pisze:I po co p********* takie farmazony ? Jesteście obecni w Internecie i na meczach Cracovii. Sytuację w Tarnowie każdy zna i kota nie odwrócisz ogonem. Flagę jak pisał Miras ze Stalowej Woli rok temu chyba, ukazuje się ona w sieci, a na meczu jeszcze debiutu nie ma ? Nie jestem kibicem Unii - (broń Boże) ale to co robicie jest śmieszne. Widzisz Unia ma się czym pochwalić choć nie wiele muszą robić by was dobijać.KibicMKS pisze:Jest i mój ulubieniecDetonator pisze: No jasne
Ewentualnie z cichacza wychaczenie pikniko-zużlo-fana po żuzlu... Ale w tym podobno pomaga chyba im ostatnio Cracovia. Czy ktoś z Craksy może się do tego odnieść ??Żyjcie dalej w swoim wyimaginowanym świecie
![]()
A do kolegi wyżej --> popytaj kolegów
Nie te lata przyjacielu, nie te lata - zrozum to wreszcie. Życzę powodzenia w Tarnowie, w takich ciężkich chwilach.
O tym nikt niepisał.Zostało wspomniane, że atakujecie żużlofanów i tyle.Potem ktoś z nich się rozjebie na psach i będziecie pisać, ża Unia to konfidenciKibicMKS pisze: ku*** ja sieje farmazony? Mieszkasz w Tarnowie? Wiesz jak jest? Więc na c*** sie wypowiadasz? A skoro nie to może się pochwalisz z jakiego jesteś miasta i jakiemu klubowi kibicujesz? I czy ja odwracam kota ogonem? Napisałem ku*** tylko czy muszą się chwalić wszystkim na necie..A o tym żeosoby przed żużlem stoją sobie 300m od ich stadionu i atakują każdą grupę która się zbliża to już nie ja pisałem.. więc bądź tak miły i nie wypowiadaj się w temacie w którym masz mało do powiedzenia!!
Pozdrawiam.
W Krośnie jak atakowaliśmy czarnuchów 1 osoba miała sprzęt...30-sto centymetrową drewnianą pałkeN_ pisze:Jak nie dotyczących a w Krośnie 3 maja kto rozjebał auto pod stadionem z Jasła i oczywiście z przedłużeniem ręki. A kto Sandecję z ostrym sprzętem pod Buskiem atakował, kaczor Donald? Na każda akcja na którą się udajecie wybieracie sie ze sprzętem tacy z was "chuligani"
woli sprostowania jestem kibicem IGLOOPOLu dobrych pare lat i na temat wisłoki mam swoje zdanie chyba zrozumiałe .........a jak byś dobrze skonsumował moją treśc to nie chodziło mi kto z czym biega( sprzęt) tylko o niewinnych ludzi którzy z kibicowaniem nie mają nic wspólnego. PS. Pozdro dla MORSÓWktośśś... pisze:panie N_ z kąd masz takie info ze wisłoka juz nie używa sprzetu ?
Napisz nam jak to jeden przerzut od was z "bojówki" (chciał być za Wisłoką, ale szybko mu to z głowy wybito, nawet był w młynie i śpiewał) więc przeniósł się do was. Typ zamiast podjąć walkę, woli pomachać klamką i to nie pierwszy razF.z.Z. pisze:KSW: Jest róznica odrazu mówić, że sie nikogo nie poznało, a iść na psy i na okazaniu pokazywać palcem.
Ale masz racje to nie temat na neta.
to było w 5 lidze ,Igloopol pisze: . Jesli tak wracasz do starych czasow wspomne Ci goscia ktory skroil flage bodajze ŁADY BIŁGORAJ...ktory wielce chuliganil na Wisłoce a u Nas w 5 lidze albo na Kolejarzu spiewał IGLOOPOL w młynie .
widać ze bardzo sie nudzicie i już nie macie co wymyślać , ładna pogoda więc może na Żwiry się wybierzecie i odświeżycie trochę komórkiChyba że napisz nam jak to jeden przerzut od was z "bojówki" (chciał być za Wisłoką, ale szybko mu to z głowy wybito, nawet był w młynie i śpiewał) więc przeniósł się do was. Typ zamiast podjąć walkę, woli pomachać klamką i to nie pierwszy raz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości