Komentarze Dla Miasta Łódź ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
pick-nick pisze:Stadion miejski w Sportowym Sercu Miasta. Temu Klubowi sie to nalezy!

Tym właśnie się różnimy że dla Widzewiaka sport to sens życia a dla Was sport to walenie się w pupcie W SPORTOWYM SERCU MIASTA

WIDZEW NA WIDZEWIE nie na karolewie
......a ósmego dnia Bóg stworzył Widzew
-
- ban
RDG 1910 pisze:pick-nick pisze:Stadion miejski w Sportowym Sercu Miasta. Temu Klubowi sie to nalezy!Jak tam jest Sportowe Serce Miasta to ten "sportowiec" jest tak martwy że aż bardziej nie może być, powiem więcej on już dawno się rozłożył ( z prochu powstałeś i w proch się zamienisz
). Stadion EL-ruino, hala moloch z zaginionym dachem, aquapark w którym nawet plankton nie ma możliwości żyć a to wszystko w zajebiście zielonej okolicy pełnej pedałów i dziwek.
Tym właśnie się różnimy że dla Widzewiaka sport to sens życia a dla Was sport to walenie się w pupcie W SPORTOWYM SERCU MIASTA![]()

post roku
Kropka za uchem to zgoda żydzewa z ruchem
-
akuku pisze:RDG 1910 pisze:pick-nick pisze:Stadion miejski w Sportowym Sercu Miasta. Temu Klubowi sie to nalezy!Jak tam jest Sportowe Serce Miasta to ten "sportowiec" jest tak martwy że aż bardziej nie może być, powiem więcej on już dawno się rozłożył ( z prochu powstałeś i w proch się zamienisz
). Stadion EL-ruino, hala moloch z zaginionym dachem, aquapark w którym nawet plankton nie ma możliwości żyć a to wszystko w zajebiście zielonej okolicy pełnej pedałów i dziwek.
Tym właśnie się różnimy że dla Widzewiaka sport to sens życia a dla Was sport to walenie się w pupcie W SPORTOWYM SERCU MIASTA![]()
WIDZEW NA WIDZEWIE nie na karolewie![]()
![]()
post roku
NO

a ty już po zawodach sportowych.

pic-nick napisz swoje argumenty odnośnie lokalizacji stadionu miejskiego - moje poznałeś ( starałem się być dowcipny a może i nie

Ostatnio zmieniony 21.05.2007, 18:07 przez RDG 1910, łącznie zmieniany 2 razy.
-
skoro masz takie argumenty to nie mam wiecej pytanRDG 1910 pisze:pick-nick pisze:Stadion miejski w Sportowym Sercu Miasta. Temu Klubowi sie to nalezy!Jak tam jest Sportowe Serce Miasta to ten "sportowiec" jest tak martwy że aż bardziej nie może być, powiem więcej on już dawno się rozłożył ( z prochu powstałeś i w proch się zamienisz

Aha i z ostatnim zdaniem sie zgadzam jak najbardziej

1908 - 2008 Już od stu lat biało - czerwono - biały świat
-
Teo, a kto płacze ? Miejcie se ten miejski, żebyście nie płakali tylko, jak bazar wam już do konca zburzą, a nowy "miejski" nie zostanie wybudowany... tu jest Polska, tu decyzja "budujemy" od samego "budujemy" jest oddalona o hohoho (a moze i dalej
). No i zostaniecie na Orle, bądź jak przystało na rodowitych łodzian w Bełchatowie
. A wszystko się jeszcze jeszcze okaże spiskiem i działaniem Bońka z Puchalskim
ps. miejski warto rozpatrywać w ramach "po pół dla kazdego klubu". to nie bedzie wasz i juz. a, ze my bedziem miec jeszcze nasz na Widzewie to łatwo się domyslić jak proporcje moga wyglądać. zreszta, c*** z proporcjami,
Widzew na Widzewie. Koniec -> kropka - .
PS 1. Młody, cóz za błyskotliwa ironia
Gieniusz.
PS 2. Wielki powrót, w wielkim stylu tematu łódzkiego
.

ps. miejski warto rozpatrywać w ramach "po pół dla kazdego klubu". to nie bedzie wasz i juz. a, ze my bedziem miec jeszcze nasz na Widzewie to łatwo się domyslić jak proporcje moga wyglądać. zreszta, c*** z proporcjami,
PS 1. Młody, cóz za błyskotliwa ironia

PS 2. Wielki powrót, w wielkim stylu tematu łódzkiego

ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
- ban
Jestes az tak wielkim głupcem ze uwierzyłes w to co pisze GW , czyli to co , rok temu ze gramy w Bełchatowie ?maciej! pisze:Teo, a kto płacze ? Miejcie se ten miejski, żebyście nie płakali tylko, jak bazar wam już do konca zburzą, a nowy "miejski" nie zostanie wybudowany... tu jest Polska, tu decyzja "budujemy" od samego "budujemy" jest oddalona o hohoho (a moze i dalej). No i zostaniecie na Orle, bądź jak przystało na rodowitych łodzian w Bełchatowie
![]()
PS 1. Młody, cóz za błyskotliwa ironiaGieniusz.
PS 2. Wielki powrót, w wielkim stylu tematu łódzkiego.

nie zorientowałes sie ze my co roku "nie mamy " licencji ? 5+ z wyciaganiu wniosków . pozdro
Kropka za uchem to zgoda żydzewa z ruchem
-
Głupcem to chyba tylko ty jesteś jak jeszcze nie rozumiesz informacji o waszej umowie z Bełchatowem w kontekście dzisiejszej decyzji pana prezydenta Kropaszczenki.akuku pisze:Jestes az tak wielkim głupcem ze uwierzyłes w to co pisze GW , czyli to co , rok temu ze gramy w Bełchatowie ?maciej! pisze:Teo, a kto płacze ? Miejcie se ten miejski, żebyście nie płakali tylko, jak bazar wam już do konca zburzą, a nowy "miejski" nie zostanie wybudowany... tu jest Polska, tu decyzja "budujemy" od samego "budujemy" jest oddalona o hohoho (a moze i dalej). No i zostaniecie na Orle, bądź jak przystało na rodowitych łodzian w Bełchatowie
![]()
PS 1. Młody, cóz za błyskotliwa ironiaGieniusz.
PS 2. Wielki powrót, w wielkim stylu tematu łódzkiego.
![]()
nie zorientowałes sie ze my co roku "nie mamy " licencji ? 5+ z wyciaganiu wniosków . pozdro
El-ruino do rozbioru, na jego miejscu nowy,piękny stadion miejski na 35tyś.
Myślisz że w wakacje się wyrobią

To jest Polska, to jest Łódź tu się najpierw coś rozpierdala a buduje się " troszkę później ".
Coś nie chcę mi się wierzyć że się wyrobią do 2012 roku, ale to wasz stadion-wasz problem.
Chyba że będzie fuzja GKS BOT ŁKS WOJEWÓDZTWO ŁÓDZKIE W BEŁCHATOWIE

-
stadion na 35 tys za miliard to on chyba z chujem na rozum sie zamienił , pewnie to taki pierdolenie a za taką kase to już mozna by było 2 stadiony zrobić . Zresztą o czym gadanie wogole stadionu za miliard napewno nie wybusuja a ŁKSiacy nie napaljmy sie zabardzo bo przez temn czas nie widzi mi sie jeżdżenie na mecze do Bełchatowa albo c*** wie gdzie
-
- ban
No jeden rozsądny się odezwał z ŁKS.komi pisze:stadion na 35 tys za miliard to on chyba z chujem na rozum sie zamienił , pewnie to taki pierdolenie a za taką kase to już mozna by było 2 stadiony zrobić . Zresztą o czym gadanie wogole stadionu za miliard napewno nie wybusuja a ŁKSiacy nie napaljmy sie zabardzo bo przez temn czas nie widzi mi sie jeżdżenie na mecze do Bełchatowa albo c*** wie gdzie

Na fali euforii o tym nie myślicie, koledzy, ale ciekawe, jak przez 3,4 lata będziecie jeździć na mecze "u siebie" do Bełchatowa, ciekawe też, jak zareagujecie, gdy okaże się, że oba łódzkie kluby się dogadały i będziecie grać mecze "u siebie" na Widzewie..przez 3,4 lata. A o tym ostatnim już się mówi, ale na razie bardzo cicho..żeby nikogo nie drażnić..
Poza tym każdy mecz na wyjeździe oznacza spadek do minimum II ligi (chyba że Cupiał się skusi na ŁKS) o sprawach kibicowskich nie wspominam, bo są oczywiste.
My gramy u siebie na stadionie zmodernizowanym, wy gracie w Bełchatowie, Płocku albo u nas. I nie przez 3 tygodnie bynajmniej..
Więc poczekajcie ze zbiorowym onanizmem jeszcze te 4 lata i wtedy pogadamy o obiektywnej sytuacji, jaka zaistnieje.
pzdr
Lks Lodz? Nie, nigdy nie słyszałem o czymś takim...
-
-
nie chcę walnąć babola, ale z z tymi kwotami to Kropka i jego ferajnę to chyba popierdoliło, bo o ile się nie mylę, to stadion w Monachium (80-cio tysięcznik), obok Wembley chyba najnowocześniejszy na świecie, kosztował 400 mln Euro, czyli pi razy drzwi 1 mld zł z hakiem !! A oni bredzą o 30-tu czy 40-tu tysiącach za 1 mld. Ten stadion chyba ku*** będzie miał wbudowaną funkcję latania, i co tydzień będzie fruwał między Al. Unii, a Al. Piłsudskiego, bo nie wiem co innego mogą wymyślić za te pieniądze ?!!
-
Miliard to może być całkowity koszt "centrum rekreacyjnego" (aqapark, stadion, hotel itd).Tabasco pisze:nie chcę walnąć babola, ale z z tymi kwotami to Kropka i jego ferajnę to chyba popierdoliło, bo o ile się nie mylę, to stadion w Monachium (80-cio tysięcznik), obok Wembley chyba najnowocześniejszy na świecie, kosztował 400 mln Euro, czyli pi razy drzwi 1 mld zł z hakiem !! A oni bredzą o 30-tu czy 40-tu tysiącach za 1 mld. Ten stadion chyba ku*** będzie miał wbudowaną funkcję latania, i co tydzień będzie fruwał między Al. Unii, a Al. Piłsudskiego, bo nie wiem co innego mogą wymyślić za te pieniądze ?!!
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale w tej opcji właścicielem min. stadionu będzie miasto z opcją dzierżawienia go dla ŁKS.
Wię koledzy dlaczego ta euforia, będziecie mogli grać mecze na stadionie miejskim dopóty, dopóki wam miasto na to pozwoli.
A np za race, zamieszki czy "niewłaściwe" napisy na flagach; miasto (np. ktoś taki jak kropiwnicki) dbając o kolejną wizytówkę Łodzi (albo bojąc się zarzutu źle zainwestowanych pieniędzy) będzie wprowadzało własne zasady.
Pamiętajcie teraz możecie na własnym stadionie robić prawie wszystko co wam się podoba, kiedy miasto zainwestuje w ten stadion mase pieniędzy, będzie wymagało od was odpowiednich zachowań (patrz Korona Kielce czy Liverpool i Ewerton).
Obym się mylił, bo naprawdę mimo wszystko Łódź bez ŁKSu takiegi jaki jest teraz będzie nudniejsza .
Robotnicze Towarzystwo Sportowe WIDZEW Łódź
-
Ja mam takie pytanie . OSTR jest kibicem ŁKSu czy Widzewa?? Bez napinki bo słyszałem dwie wersje a chce poznac prawde. Pozdro.
Ostatnio zmieniony 24.05.2007, 01:51 przez GKS_Tychy'71, łącznie zmieniany 1 raz.
GKS TYCHY ARMIA MARYCHY
-
-
SH1910 pisze:Ostry był kiedys za Widzewem,ale pod wpływem pana Ko.. sie przerzucił. No ale bycie przerzutem to chyba dosyć powszechna praktyka na teofilowie ,,a'' czy ,,c''

mialem sie nie wypowiadac w tym temacie ale musze

nie mam zamiaru go bronic ale zastanow sie kiedy poznal K. a kiedy nagral pioesnke o ŁKSie
inna sprawa, ze dla niego najwazniejsza jest kasa - teraz oficjalnie kibicuje tylko Budowlanym

kwesti przezutow nie bede komentowal. Spojrz za siebie kolego

bez odbioru.
-
1miliard zlotych to tak jakos wychodzi w przyblizeniu 330milionow EuroTabasco pisze:nie chcę walnąć babola, ale z z tymi kwotami to Kropka i jego ferajnę to chyba popierdoliło, bo o ile się nie mylę, to stadion w Monachium (80-cio tysięcznik), obok Wembley chyba najnowocześniejszy na świecie, kosztował 400 mln Euro, czyli pi razy drzwi 1 mld zł z hakiem !! A oni bredzą o 30-tu czy 40-tu tysiącach za 1 mld. Ten stadion chyba ku*** będzie miał wbudowaną funkcję latania, i co tydzień będzie fruwał między Al. Unii, a Al. Piłsudskiego, bo nie wiem co innego mogą wymyślić za te pieniądze ?!!

-