PSG to chwilowo posucha - mają konflikt coś na wzór Legia - iti i poza meczem z Bordeaux, to chodzi ledwo 3-4tys. Myślę, że jeździć też nie jeżdżą.
Dynamo to też żadna rewelacja szczerze mówiąc - ekipa pokroju Sparty Praga, tylko bardziej sympatyczna i rozgarnięta. No i mniej strachliwa.
było by super w kwestii odległości, atrakcyjności i wrogości gdyby wypadło, że Kolejorz zagra z:
-Zienit Sankt Petersburg
- Bayer 04 Leverkusen
- AEK Atedy
PSG to chwilowo posucha - mają konflikt coś na wzór Legia - iti i poza meczem z Bordeaux, to chodzi ledwo 3-4tys. Myślę, że jeździć też nie jeżdżą.
Dynamo to też żadna rewelacja szczerze mówiąc - ekipa pokroju Sparty Praga, tylko bardziej sympatyczna i rozgarnięta. No i mniej strachliwa.
Z tą liczbą kibiców na PSG to trochę przesadziłeś.Na pierwszym meczy było 27 000, a na drugim 30 000. Konflikt polega na tym, że klub postanowił nie sprzedawać "ogarniętym" kibicom PSG karnetów i biletów obok siebie, a podzielił ich rodzinami. Nie trudno się domyśleć, że ma to spory wpływ na atmosferę na meczach w Paryżu.
Może ktoś podać ich liczby wyjazdowe w lidze, ewentualnie w pucharach?
Spodziewałem się lepszej liczby, nie wiem czy słusznie.
Taka liczba jest spowodowana tym, że Ukraińcy potrzebują wiz, żeby wjechać do Polski. Wiem, bo mam tam rodzinę i zawsze załatwianie takich spraw trochę zajmuje.
Huggos pisze:Doping zajebisty. Kopaczy poniosło zwłaszcza "jazda z k******":)
Przy tych kurwach Kołtoń zwrócił uwagę, że kibice mobilizują piłkarzy :) Poza tym przynajmniej kibice mają kondycje :)
Najciekawszy jest 4 koszyk czyli tam gdzie Lech, niestety. Grekoli z Arisu, PAOKu oraz Rapidu nie wylosuja, a szczególnie mi szkoda, bo liczyłem na mecz z Hajdukiem Split. Ale cóż, i tak można ciekawie trafić np. Besiktas, CSKA Sofia czy Juventus.
Szkoda, że PAOK i Hajduk Split są w tym samym koszyku co Lech, ale może trafią na Dinamo Zagrzeb, być może CSKA Sofia lub Levski to też ciekawy przeciwnik. Najgorzej by było jakby trafili na jakieś Getafe, Porto czy inne Hiszpańskie i Portugalskie drużyny, daleko i rywal mało ciekawy.
Fajnie by było gdybyśmy (Borussia Dortmund) Trafili na Kolejorza. Napewno kibicowsko mecz byłby na dobrym poziomie. To tyle. Kogo trafi Lech i BVB dowiemy się około 13:30. z kibicowskimi pozdrowieniami POLNISCHE BORUSSEN !!
Wydaje mi się że jest to forum kibicowskie więc tak samo jak na forum piłkarskim ludzie dyskutują na kogo najlepiej trafić tak samo swoimi spostrzeżeniami mogą podzielić się na kibicowskim...
Kto będzie chciał zobaczyć wyniki losowania to sobie wejdzie na 90minut...
kotzur pisze:Petersburg niezbyt ze wzgledu na wizy itd..
Na Niemców można, na Besiktas i Dinamo Zagrzeb. Moim zdaniem.
a co do Turcji wjezdzasz ot tak? i Chorwacji? widze znajomosc wspolczesnej Europy niesamowita - dla Twojej informacji Turcja i Chorwacja nie sa w UE ani tym bardziej w Schengen.
Michalek pisze:a co do Turcji wjezdzasz ot tak? i Chorwacji? widze znajomosc wspolczesnej Europy niesamowita - dla Twojej informacji Turcja i Chorwacja nie sa w UE ani tym bardziej w Schengen.
kotzur pisze:Petersburg niezbyt ze wzgledu na wizy itd..
Na Niemców można, na Besiktas i Dinamo Zagrzeb. Moim zdaniem.
a co do Turcji wjezdzasz ot tak? i Chorwacji? widze znajomosc wspolczesnej Europy niesamowita - dla Twojej informacji Turcja i Chorwacja nie sa w UE ani tym bardziej w Schengen.
zanim skrytykujesz to sprawdź sam. Do Chorwacji wjedzie się na dowód osobisty, bez żadnej wizy, jedynie <18 lat potrzebują paszport, lub dowód tymczasowy. Pobyt do 90 dni więc chyba nie ma problemu? ;)
Juve + Legia może być ciekawie :)
Man City, będzie doskonała okazja do pokazania światu czym jest prawdziwy polski doping, tak jak Wisła na Tottenhamie albo jeszcze lepiej.
Salzburg, nie tak daleko i można pokazać grupie Salzburg Patriots, że to sprzedawczyki, a Austria Salzburg jest tylko jedna.
Anima Villis pisze:Piłkarsko bez szans ale to normalne.Kibicowsko zapowiadają się bardzo ciekawe,niedalekie wyjazdy.Powodzenia w europejskich wojażach !
Średnio po 1 tyś kilometrów nie daleeko ;)
To chyba na ligę europejską to niedaleko... Gdyby trafił Lech na FC Porto czy Palermo to wtedy by było daleko...
Anima Villis pisze:Piłkarsko bez szans ale to normalne.Kibicowsko zapowiadają się bardzo ciekawe,niedalekie wyjazdy.Powodzenia w europejskich wojażach !
Średnio po 1 tyś kilometrów nie daleeko ;)
litosci.. to jest Liga Europejska a nie Polska Ekstraklasa, to nie sa mecze Warszawa - Poznan
kibicowsko wcale tak zle nie jest, oczywiscie moglo byc lepiej ale, Juve umie pociagnac i fajnie ze Anglia, bedzie mozliwosc po raz drugi (Wisla-Tottenham) pokazania im co to znaczy Polska, i Salzburg tez nie sa jakimis laikami, sportowo tylko Salzburg do ogrania przy mega farcolu
Z tymże o tyle dobrze, że nie trzeba jakiś wiz załatwiać czy coś. Właściwie można pojechać bardzo ekonomicznie, bo Juventus i Salzburg to wyjazd z natury wsiadasz i jedziesz. Można się tanio zamknąć jadąc autem czy autokarem. Man City, trochę drożej, ale autokarami też może nie wyjść źle z hajsem.
Czego wy narzekacie grupa jest zajebista 3 różne klimaty kibicowskie, stadiony niczemu sobie-co za tym idzie nie bedzie chyba problemu z liczba biletow dla Lecha
Szkoda że Lechowi przeszła koło nosa fajna kibicowsko i nie najgorsza sportowo grupa z Porto CSKA Sofia i Besiktasem. W Anglii Lech znowu pewnie pokaże ile jest warta "Wspaniała atmosfera bez chuligaństwa", zresztą skoro Dyskobolia na City sie bez problemu przebijała to o czym my mówimy, z Juventusem podtekst wiadomy, RedBull to wogóle nie ma co analizować...
na City i Juventusie finansowo niezle zarobia + mozliwe komplety na tych meczach (40 tys)...
Ostatnia wizyta City w Polsce to w Pucharze UEFA przyjechali do Grodziska na Dyskobolie, oczywiscie zatrzymali sie w Poznaniu. Lech proponował im awanture w jakims ustronnym miejscu, Ci z koleji zaproponowali... szturmowanie pub, z wiadomych wzgledów hoolies Lecha odpuscili.
Niech ktos wkleji jakies aktualne foto z wyjazdów na puchary rywali LEcha.