Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
no co Ty, piłka znosi wszelkie podziały i łączy różnych ludzi :-)
-
stary karabin
od kiedy Bełchatów na Śląsku leży ?brak_szacunku pisze:a jak ma być :) jest tak jak powinno być miedzy hanysami a gorolami :)490 pisze:Jak jest między GieKSą a Legią?
A od kiedy jest inna GieKSa niż ta katowicka ?
Ten jak zwykle obrońcą Katowic..
-
brak_szacunku
Jak Was czytam to nabieram przekonania że dobrze robię ograniczając dziecku dostęp do internetu... jak ma mi z dzieciaka wyrosnąć taki inteligent jak większość tutaj to myśle czy tego dostępu jeszcze bardziej nie ograniczyć... choć z drugiej strony wydaje mi się że mój 7 letni synek ma więcej w głowie niż 90% użytkowników tego forum...
Obrońca, chłop piszę jak jest !
GieKSa jest tylko jedna ta z Katowic i każdy powinien wiedzieć.
Mówiąc Legia masz na myśli Chełmżę czy tą z Warszawy ?
GieKSa jest tylko jedna ta z Katowic i każdy powinien wiedzieć.
Mówiąc Legia masz na myśli Chełmżę czy tą z Warszawy ?
Legia to nazwa klubu, a GieKSa jakiś tam przydomek czy niewiem co to jest dla nich a skoro używają tego i Katowice i Bełchatów to nie piszcie że Gieksa jest tylko ta z Katowic i c***.
only Katowice only Gieksa
Legia - GieKSa (GKS Katowice) - kosa
Legia - GKS Bełchatów (GieKSa moim zdaniem to jednak tylko Katowice) - mają wspólnego wroga (Widzew), przez to między sobą jakichś wielkich zgrzytów nie ma.
Legia - GKS Bełchatów (GieKSa moim zdaniem to jednak tylko Katowice) - mają wspólnego wroga (Widzew), przez to między sobą jakichś wielkich zgrzytów nie ma.
Oczywiście chodziło mi o tą z Katowic ;)
Człowieku nie o to chodzi i niemam zamiaru już sie o to sprzeczać, tylko Gieksy są conajmniej dwie bynajmniej tak sie zwią, a z niebieksimi czy pasami to zły przykład bo pod to już sie nikt nie podszywa.
pmx pisze:a niby czemu ,mają wszyscy sobie kserować-czyjeś nazwy,wrzuty itd.czy ty widziałeś np. żeby ktoś xerował czyjąś nazwę,sorki za treść ,ale mnie to wkur wiło a poza tym jestwem za j*****
zawsze możesz , sobie wrzucić---( żyleta) np. Gniewczyna:P
Podbijamfanatyczny. pisze:Czy mozna wiedziec jaki byl powod zerwania tej zgody? Czy kmwtw? moze byc na pw.b3st77 pisze:Nie wiem czy pisano ale..Zgody GKS Bełchatów&Dukla BB już nie ma..
-
Martini Player
Aha,no tak.Ale jak się ktoś już zacznie podszywać,to też będzie dobry przykład,bo też będą takie dwa kluby?daniswa pisze:Człowieku nie o to chodzi i niemam zamiaru już sie o to sprzeczać, tylko Gieksy są conajmniej dwie bynajmniej tak sie zwią, a z niebieksimi czy pasami to zły przykład bo pod to już sie nikt nie podszywa.
Idz spać lepiej już chłopie...
Panowie , panowie !!!
MKS Kluczbork
Potrzebuje info !!! plz ?
MKS Kluczbork
Kluczbork nie ma zgod ani ukladow.
-
Tajemniczy
Pali się? Po c*** tyle wykrzykników i na końcu to "plz" ze znakiem zapytania?matKSC pisze:Panowie , panowie !!!
MKS Kluczbork
Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin? Jakie relacje?
Bardzo im się kiedyś nie podobało, jak Pogoń miała zwyczaj zatrzymywać się w aquaparku w Polkowicach.JTDP pisze:Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin? Jakie relacje?
Jakie były powody zerwania zgody między GKS Bełchatów a Duklą? Zgoda zerwana przez GKS?
-
krzycho_ASR
Jakie stosunki na linii Widzew-Jagiellonia?
Jesteś z Wisły i się pytasz? :))
To Ja ci odpowiem, choc ze Stolicy jestem.
Polonia Przemyśl ma sympatie do Wisły i moga sobie wypisywać że z nikim nie maja zgody, rzeczywistośc jest inna + pare osób z Przemyśla jeździ na Wisłe nie kibicujac żadnej z Przemyskich drużyn.
Cracovia tez ma swój fan club, kiedys ten f.c. robił młyn na Motorze Przemyśl, ale ten juz nie istnieje.
Czuwaj ekip z Kraka nie lubi.
Polonia Przemyśl ma sympatie do Wisły i moga sobie wypisywać że z nikim nie maja zgody, rzeczywistośc jest inna + pare osób z Przemyśla jeździ na Wisłe nie kibicujac żadnej z Przemyskich drużyn.
Cracovia tez ma swój fan club, kiedys ten f.c. robił młyn na Motorze Przemyśl, ale ten juz nie istnieje.
Jaka jest historia układu Błękitni Wronki-NEC Nijmegen?
Widać jakim jest Wiślakiem myląc barwy :DAverno pisze:Jesteś z Wisły i się pytasz? :))
To prawda. Polonia Przemyśl jest ekipą, gdzie częśc ludzi ma sympatie do Wisły, kilku nawet na Wisłe jeździ od bardzo dawna. Jeśli chodzi o nas to Lonia jest spostrzegana bardzo pozytywnie. Jest też FC Wisły z Przemyśla, który nie utożsamia się ani z Lonią ani z Czuwajem. Jeśli chodzi o fc Cracovii to podobno są to osoby chodzące na Czuwaj. Ile w tym prawdy ? Nie wiem, taką wersje słyszałem od kumatych.
Wątpie,gdyz jeszcze niedawno kibice Czuwaju organizowali turniej kibicowski ,gdzie zaproszone ekipy to m.in. Śląsk,Motor oraz Zagłębie Sosnowiec.To pokazuje jak są nastawieni
Amica grała kiedyś z nimi w pucharze UEFA, wtedy się poznaliBTC pisze:Jaka jest historia układu Błękitni Wronki-NEC Nijmegen?
Czy jakieś polskie ekipy maja zgody z klubami węgierskimi? Jeśli tak to kto z kim?
Bałtyk Gdynia bodajze z Ferencvarosem BudapesztMAF pisze:Czy jakieś polskie ekipy maja zgody z klubami węgierskimi? Jeśli tak to kto z kim?
Odra Opole z węgierskim Sopronem
Bałtyk Gdynia z Ferencvaros BudapesztMAF pisze:Czy jakieś polskie ekipy maja zgody z klubami węgierskimi? Jeśli tak to kto z kim?
Może nie zgoda czy układ, ale Legia ma/miała kontakty z FC Ujpest (Budapeszt) [jeśli się mylę to proszę o sprostowanie].
-
Tuwimianin
Sądze , że się mylisz Kolego , wśród kibiców Czuwaju próżno szukać fanów Cracovii , są ( byli ) tam ludzie sympatyzujący z Wisłą Krk , Zagłebiem Sosnowiec , Motorem Lublin ( pewnie z racji dawnej zgody ) i Śląskiem Wrocław . Przy czym zaznaczam , że z tego co pamiętam , to są ( były ) to prywatne sympatie poszczególnych osób , a nie jakieś oficjalne ralacje między ekipami . Jeśli coś się zmieniło w ostatnim czasie w tym temacie , to z góry przepraszam , bo mój post to spostrzeżenia sprzed kilku lat z czasów Naszej zgody z CzuwajemPWD pisze:Widać jakim jest Wiślakiem myląc barwy :DAverno pisze:Jesteś z Wisły i się pytasz? :))
To prawda. Polonia Przemyśl jest ekipą, gdzie częśc ludzi ma sympatie do Wisły, kilku nawet na Wisłe jeździ od bardzo dawna. Jeśli chodzi o nas to Lonia jest spostrzegana bardzo pozytywnie. Jest też FC Wisły z Przemyśla, który nie utożsamia się ani z Lonią ani z Czuwajem. Jeśli chodzi o fc Cracovii to podobno są to osoby chodzące na Czuwaj. Ile w tym prawdy ? Nie wiem, taką wersje słyszałem od kumatych.
Cracovia dobre hehe. Jestem z Czuwaju Przemyśl farmazon jakich mało widocznie twoi informatorzy wcale nie są na tyle kumaci. Jeżeli chodzi o sympatie miedzy kibicami Czuwaju to Śląsk, Zagłębie Sosnowiec , Motor Lublin (stara zgoda, kontakty) o żadnym FC nie ma mowy, na mecze wspierać również nikt nie jezdzi.Pozdrawiam.PWD pisze:Widać jakim jest Wiślakiem myląc barwy :DAverno pisze:Jesteś z Wisły i się pytasz? :))
A czy ja mówie o jakimś FC ? Mam na myśli prywatne osoby, które zresztą same pisały takie rzeczy po waszych "derbach na mieście"Milanista pisze:Cracovia dobre hehe. Jestem z Czuwaju Przemyśl farmazon jakich mało widocznie twoi informatorzy wcale nie są na tyle kumaci. Jeżeli chodzi o sympatie miedzy kibicami Czuwaju to Śląsk, Zagłębie Sosnowiec , Motor Lublin (stara zgoda, kontakty) o żadnym FC nie ma mowy, na mecze wspierać również nikt nie jezdzi.Pozdrawiam.PWD pisze:Widać jakim jest Wiślakiem myląc barwy :DAverno pisze:Jesteś z Wisły i się pytasz? :))
Mam takie pytanie,czy zgoda Legii WWA z Ado Den Haag jest zgodą z wszystkimi kumatymi fanami tej drużyny czy z jakąś konkretną grupą ?
I czy zgoda Ruchu z Atletico jest zgodą z jakąś grupą czy ogólną.
Oraz jakie są stosunki między Petrochemią Płock a Widzewem.
I czy zgoda Ruchu z Atletico jest zgodą z jakąś grupą czy ogólną.
Co do Legia - Den Haag, to nie ma jakiegoś podziału, że się lubi jakąś grupkę. Każdy fan Hagi jest mile widziany w Warszawie i odwrotnie. A co do malkontentów, że jest to nibyzgoda link poniżej:
http://legionisci.com/news/39043_10_paz ... _Haag.html
http://legionisci.com/news/39043_10_paz ... _Haag.html
NegatywneKSiak pisze:
Korona - Widzew
Korona - Lech
nie chodzi mi o to co jest teraz, bo to mniej więcej wiem jak wygląda, tylko o to, jak to wyglądało w przeszłości
Czy kosa Lech-Korona, jest od czasu kosy Korony z KSZO?? Czy była już wcześniej??
Korona - Lech
nie chodzi mi o to co jest teraz, bo to mniej więcej wiem jak wygląda, tylko o to, jak to wyglądało w przeszłości
Czy kosa Lech-Korona, jest od czasu kosy Korony z KSZO?? Czy była już wcześniej??
Korona - Lech
z tego co mi wiadomo,kiedys zgoda potem przez lub z powodu Bałtyku zerwanie zgody i nie za przyjazne stosunki,KSZO chyba nie mialo na to zadnego wplywu
z tego co mi wiadomo,kiedys zgoda potem przez lub z powodu Bałtyku zerwanie zgody i nie za przyjazne stosunki,KSZO chyba nie mialo na to zadnego wplywu
Mamy uklad, a nie zgode.cykor13 pisze:Odra Opole z węgierskim Sopronem