Paiatzzo pisze:No własnie powiedzcie mi czy istnieje taki twór jak TVP sport ? Bo to miało lecieć na paśmie ogólno dostępnym jak np. Kultura, a ja za cholere nie moge znaleźć u siebie tego sportu.
Istnieje ale narazie to chyba jest tylko na tym jebanym dekoderze n bo narazie to żadna kablówka tego kanału nie ma.
Dołączam sie do pytania KrL,ten mecz bedzie na ogólnopolskim paśmie czy tylko TVP3 Katowice ??
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
Mortimax,czyli ja bedac chwilowo [link] w UK majac Cyfre+,a tam jest tylko tvp3 warszawska/mazowiecka nie dam rady obejrzec meczyku?
Nieeeeeee ! u mnie na chawirze juz sa pozapraszani goscie na meczyk, a mieszka nas tu okolo 30 kibicow Zaglebia i mielismy ogladac mecz w ogrodzie :( .
Nawet nie wiem jak mam to teraz wszystko poodkrecac :roll:
ku*** jego mac!!!!
W najbliższą niedziele na TVP 3 ma być transmisja z Białegostoku
Jagiellonia - Górnik
Szkoda że są lepsze mecze (Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec czy Lechia Gdańsk - Odra Opole) pod względem kibicowskim (bez obrazy Jagi) i nie ma ich transmisji na żywo w TVP.
A tak wogóle to jestem ciekaw czym się kieruje TVP przy wyborze transmisji spotkania???Bo wydaje mi się że napewno nie atrakcyjnościa
"Jedni zbieraja znaczki, drudzy chodza do kina a my lubimy kiedy nam skacze adrenalina"
SW.fc.M pisze:W najbliższą niedziele na TVP 3 ma być transmisja z Białegostoku Jagiellonia - Górnik
Szkoda że są lepsze mecze (Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec czy Lechia Gdańsk - Odra Opole) pod względem kibicowskim (bez obrazy Jagi) i nie ma ich transmisji na żywo w TVP.
A tak wogóle to jestem ciekaw czym się kieruje TVP przy wyborze transmisji spotkania???Bo wydaje mi się że napewno nie atrakcyjnościa
14.40
director pisze:ku*** pije ! Wasze zsrowie ! Abo nie...pierdle za szataanw pic nie bede !
SW.fc.M pisze:W najbliższą niedziele na TVP 3 ma być transmisja z Białegostoku
Jagiellonia - Górnik
Prawdopodobnie tym gdzie im latwiej jest przeprowadzic transmisje
Wie ktoś może czy będzie jakaś retransmisja z meczu Ruch - Zagłębie ?
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
nie wiem czym sie kieruja regionalne oddziały tvp3 (bo chyba nie ogladalnoscia, bo smiem twierdziec ze mecze nawet 2 ligi ciesza sie lepsza ogladalnoscia niz jakies tam sejmowe debaty) ale skoro tvp3 Wrocław pokazuje mecze Śląska z Wrocławia i to nawet w środku tygodnia (np. dzisiaj środa, godz. 19) i to z Unia Janikowo to świadczy o tym, że jak się chce to można. Będzie to 3ci mecz w tej rundzie transmitowany live/na 3 dotychczas rozegrane. Nie mam pojecia dlaczego innego oddzialy nie robai chociaz w ten sposob, zeby transmitowac mecze miejscowych.
Dokładnie, ale to co jest napisane a to co w rzeczywistości to 2 całkiem różne sprawy. Ule razy było tak ze zamiast meczu leciały gęby mości kurdupli kaczek albo innych ciężkich przypadków typu min. "Zero".
Napoleon pisze:
Dokładnie, ale to co jest napisane a to co w rzeczywistości to 2 całkiem różne sprawy. Ule razy było tak ze zamiast meczu leciały gęby mości kurdupli kaczek
Pamiętny mecz Odra-Ruch
Krew mnie zalała w tamto słoneczne niedzielne popołudnie. Biegłem jak głupi na chatę, by zdazyć na drugą połowę..
dziś
mecz który zadecyduje o tym czy Lotos będzie świętować majstra w Krakowie lub czy kibicom Wisły zdoła się podnieść na duchu dziewczęta i uda się wygrać i mieć jeszcze nadzieję na mistrzostwo Polski w koszykówce kobiet.
juz teraz moge zapewnić że hala będzie pękać w szfach a i o atmesferę na trybunach też się nie trzeba martwić
18:50
WISŁA CAN PACK KRAKÓW - LOTOS GDYNIA
MECZ O MISTRZOSTWO POLSKI
W SETACH (1-3 dla Gdynianek)
Dziś o 18:30 na TVP3 mecz Polonia Warszawa-Zagłębie Sosnowiec. Tak podają przynajmniej na tg
Tylko nie wiem, czy na paśmie ogólnodostępnym, czy tylko na Mazowszu (kiedyś WOT).