Z tego co pamiętam to 500-600.Shadow pisze:Kiedyś Legia grała chyba w Doniecku.
Ktoś dla przypomnienia może podać liczbe?
W sumie można porównać bo odległość z Poznania do Dniepropietrowska i Warszawy do Doniecka jest bardzo podobna ;)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Z tego co pamiętam to 500-600.Shadow pisze:Kiedyś Legia grała chyba w Doniecku.
Nie można, bo mecz meczowi nierówny, to było w sezonie 06/07 i Legia grała z Szachtarem, nie Dnipro, w 3 rundzie Ligi Mistrzów, nie w lidze europejskiej 9 września o innej godzinie meczu, w Doniecku, nie Dniepropetrowsku itd.. nie żebym kogoś bronił, tym bardziej ekipy z Poznania, ale takie porównania nie idą w parze..Dullum pisze:Z tego co pamiętam to 500-600.Shadow pisze:Kiedyś Legia grała chyba w Doniecku.
W sumie można porównać bo odległość z Poznania do Dniepropietrowska i Warszawy do Doniecka jest bardzo podobna ;)
Chodziło mi tylko o odległość , która jest praktycznie identyczna.Legia też grała jakoś w środku tygodnia.A Stawianie Szachtara i Dnipro obok siebie pod względem piłkarskim nie ma nawet sensu bo mało którą osobę która sporo jeździ , interesuje ten aspekt nie mówiąc już o dość jednak mizernym moim zdaniem ruchu kibicowskim tam.Jedyna różnica to III runda eliminacji LM a awans do LE.kosacki pisze:Nie można, bo mecz meczowi nierówny, to było w sezonie 06/07 i Legia grała z Szachtarem, nie Dnipro, w 3 rundzie Ligi Mistrzów, nie w lidze europejskiej 9 września o innej godzinie meczu, w Doniecku, nie Dniepropetrowsku itd.. nie żebym kogoś bronił, tym bardziej ekipy z Poznania, ale takie porównania nie idą w parze..Dullum pisze:Z tego co pamiętam to 500-600.Shadow pisze:Kiedyś Legia grała chyba w Doniecku.
moze ktos przetlumaczyc co tam pisza w tych postach pod zdjeciami

To coś słabo szukałeś --> http://www.lechpoznan.tv/?id=3826sądna noc pisze:Filmik z dopingem Lecha jest gdzies w necie? szukałem ale nic nie znalazłem
heheLeszek Piesek pisze:witaj fazo grupowo ;)
dezet pisze:Szkoda, że oprawa przepadła. Niby nowoczesny stadion, a wystarczyło 2 dni desczu, żeby zalało cały magazyn...żenada.
O której jutro losowanie? Jest gdzieś w tv?
mocarny knur pisze:A może by tak Aris do grupy Lecha? :)
Ludlum pisze:Również będę trzymał kciuki, żeby Lech trafił na Aris :)
Moja osobista grupa marzeń (tylko nie wiem czy jest możliwa ze względu na rozstawienie w koszykach) to:
Lech
Liverpool
Rapid Wiedeń i
Aris

a c*** kogo obchodzi co ty bys chcial ...to nie forum piłkarskie ku***!Ludlum pisze:Również będę trzymał kciuki, żeby Lech trafił na Aris :)
Moja osobista grupa marzeń (tylko nie wiem czy jest możliwa ze względu na rozstawienie w koszykach) to:
Lech
Liverpool
Rapid Wiedeń i
Aris
Nie wiesz to nie pie... .Grają 3 w Poznaniu i 3 na wyjeżdzie jak w CL.kibicTurysta pisze:są tylko 2 mecze u siebie i 2 wyjazdowe. Nie ma meczów rewanżowych.