Komentarze 13-15.08
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze 13-15.08
byla Mlawianka na derbach ??
-
WM
Południowej.yarpen pisze:co jest chyba obiektywne biorać pod uwagę pustki na dolnych sektorach wschodniej i północnej.Seb pisze:Legia vs Cracovia
Na moje oko, a tego dnia nie było zbyt dobre ;) Cracovii łącznie ze zgodami ok 300/400 (strzelam więc żeby potem nie było napinek). U nas doping na bardzo wysokim poziomie chociaż zawsze może być lepiej. Na stadionie ok.19/20tys.
p.s. co do Cabaja to policzcie ile sekund trzymał piłkę od momentu złapania jej ;) ale to już wątek do innego działu...
teraz Wrocław.. :)
-
AveSilesia1977
- Nie trafiają do mnie argumenty o duchu gry, o tym, że wcześniej sędzia nawet nie ostrzegał Cabaja, ani o tym, że nikt nie pamięta, że takich rzeczy się nie gwiżdże - pisze na blogu Bohdan Pekacki, redaktor Sport.pl
- Przepis jest przepis - bramkarz, jak wynika z wyliczeń, trzymał piłkę 10-12 sekund, a ma prawo 7. Wolny się należał.
Jednak... Wolny dla Legii powinien zostać powtórzony. To był wolny pośredni, piłka musi po podaniu przekroczyć odległość równą swoją obwodowi. A Vrdoljak przed strzałem Iwańskiego trącił ją tak, że zrobiła obrotu ćwierć. Przesunęła się o milimetry. Za mało. Przepis jest przepis.
- Trener Ulatowski miał rację, że się kłócił, tylko nie miał racji w tym, o co się kłócił - oto konkluzja z bloga.
- Przepis jest przepis - bramkarz, jak wynika z wyliczeń, trzymał piłkę 10-12 sekund, a ma prawo 7. Wolny się należał.
Jednak... Wolny dla Legii powinien zostać powtórzony. To był wolny pośredni, piłka musi po podaniu przekroczyć odległość równą swoją obwodowi. A Vrdoljak przed strzałem Iwańskiego trącił ją tak, że zrobiła obrotu ćwierć. Przesunęła się o milimetry. Za mało. Przepis jest przepis.
- Trener Ulatowski miał rację, że się kłócił, tylko nie miał racji w tym, o co się kłócił - oto konkluzja z bloga.
To chyba nie miejsce na opis doznań z piłkarskiego widowiska?
Jak na moje - 16-17 tysi jest obiektywna liczba. Żyleta fajnie się dopingiem prezentowała.
Gosci bilzej 4 stowek, w tym ponad setka KSP.
Sporo nie wpuszczonych zostało przed bramka.
Tempo wpuszczania na obiekt maxymalnie powolne.
Sa to moje prywatne odczucia, z daleka od oficjalnych relacji, czy tez opisow.
Jak na moje - 16-17 tysi jest obiektywna liczba. Żyleta fajnie się dopingiem prezentowała.
Gosci bilzej 4 stowek, w tym ponad setka KSP.
Sporo nie wpuszczonych zostało przed bramka.
Tempo wpuszczania na obiekt maxymalnie powolne.
Sa to moje prywatne odczucia, z daleka od oficjalnych relacji, czy tez opisow.
Panowie ile wynosza obecnie ceny biletów na młyn Legii, ta trybunę z napisem Legia i sektor gości ? (jest podział na klasę gości? ja kto było przed porozumieniem )
sektor gosci - 35zł
to ten przepis, że dla kibiców gości wszędzie po 15 zł już nie obowiązuje?sektor gosci - 35zł
Bardzo różnie, bo cena biletu zależy od przeciwnika i ulg. 10 spotkań (w tym Cracovia) to mecze II kategorii, a Lech, Wisła i jeszcze 3 inne to spotkanie I kategorii. Na sektor gości podobnie, jedni zapłacą 35 zł jak dziś KSC, a inni 50 zł.Milus pisze:Panowie ile wynosza obecnie ceny biletów na młyn Legii, ta trybunę z napisem Legia i sektor gości ? (jest podział na klasę gości? ja kto było przed porozumieniem )
http://legionisci.com/bilety_i_karty_kibica - tutaj masz dokładnie podane wszystko.
Przepis to jest chyba taki, że bilet na sektor gości jest po tyle co najtańszy bilet na sektor gospodarzy. Czy coś w tym stylu. A 35zł bez żadnych zniżek, tyle wynosi właśnie najtańszy na Legie.kemot pisze:to ten przepis, że dla kibiców gości wszędzie po 15 zł już nie obowiązuje?sektor gosci - 35zł
-
Abrakadabra1947
Widać, że wyjazdy to temat totalnie obcy dla Ciebie.kemot pisze:to ten przepis, że dla kibiców gości wszędzie po 15 zł już nie obowiązuje?sektor gosci - 35zł
-
Mławianin Roku
- Kontakt:
43 osoby (w tym 2 Lechia Gdańsk)znany pisze:byla Mlawianka na derbach ??
Zobaczycie jak się fajnie wchodzi na obiekt Legii , który jest fajny obiektywnie rzecz biorąc . Jedna uwaga musicie rządków pilnować kto na jaką literkę ma nazwisko bo może być tak dochodzisz do bramki podajesz białko a tu zonk proszę do innego rządka iść . W czasie meczu chodzą po sektorze "smutni" goście w czarnych garniturach i inne tego typu wynalazki , ale co tam My byliśmy tam pierwsi i jak jeden z porządkowych powiedział , że sami nie za bardzo wiedzieli co i jak więc był burdel generalnie.
-
zbyszek_r79
Czy na Legii nad sektorem gości siedzą gospodarze czy jednak zmieniono to?
-
takianonimowy
było odgrodzone ochroną i nikt tam nie siedziałzbyszek_r79 pisze:Czy na Legii nad sektorem gości siedzą gospodarze czy jednak zmieniono to?
-
z_krainy_marzen
Jaka Liczba Zgodowiczów Cracovii oraz jaka liczba po stronie Legii FC Kwidzyń/Chełmża/Brodnica/Chełmno?
Polonia 150, Tychy 20, Sandecja 10, Arka 6 i kilka z Lecha.
3 osoby z Tarnovii
Cracovii na sektorze 450 osób w tym ok 70 KSP, 18 GKS Tychy, 10 Sandecja oraz delegacje Arki i Lecha.
80 osób z Polonii i kilka osób od nas z różnych przyczyn nie wchodzi na sektor.
80 osób z Polonii i kilka osób od nas z różnych przyczyn nie wchodzi na sektor.
-
obiektyw79
Wraz z nowym stadionem i pieniedzmi wracaja na Legie kibice.Koniec sporow i bojkotow. TVN na swich stacjach wychwala kibicow spod znaku L ci natomiast zaczynaja kochac pilkarzy ktorych kilka miesiecy temu wyzywali.Wszytko jak w bajce.Mam pytanie czy to haslo ktorym zaraziliscie pol Polski "ITI spierdalaj" dalej obowiazuje czy nie?
Czy na Legii zaczęły znowu funkcjonować wszystkie grupy?
-
Żółty_Kubek
Nie dogodzisz nigdy nikomu. Nastal juz taki zwyczaj ze co by sie nie stalo to ktos musi sie do czegos dopierdolic.Leszek Piesek pisze:Wiec sie pytam co musi sie stac zeby wam wszystkim w koncu ku*** dogodzic...
Powrot kibicowskich klimatow na Legia + nowy stadion nadaje troche wiecej kolorystyki naszej slabej, szarej Polskiej pilce noznej.
-
nowosadeczak
Czyli mam rozumiec ze od tygodnia cala Polska Kocha ITI
Dokładnie :D
"Waszym wodzem Walter jest, cłąa Polska o tym wie. Śpiewa z nami cąły kraj Legia kocha ITI".
"Waszym wodzem Walter jest, cłąa Polska o tym wie. Śpiewa z nami cąły kraj Legia kocha ITI".
Pytanie do kogoś z Łęcznej.
Kiedy kończą się wam zakazy stadionowe?
Jeżeli pytam w nieodpowiednim temacie to sory.
PS
Górnik w Lubinie z b.dobrym dopingiem
PS
Górnik w Lubinie z b.dobrym dopingiem
Faktycznie jest to bardzo interesujące, myślę że to pytanie zadaje sobie caaaaała kibicowska Polska !ZETKA pisze:http://www.legionisci.com/photos11j/11cracovia1_f2.jpg
A mnie interesuje jedno: spaliliscie ?
Powstrzymywałem się aby się nie wypowiadać, jednak nie wytrzymałem i dam kilka słów komentarza do kolejki:
- Górnik Zabrze pokazał klasę, na prawdę aż ciarki przechodzą jak się ogląda filmiki z ich dopingiem, konkretne wsparcie GieKSy.
- Dużo się pisało o Derbach Warszawy i nie obecności kibiców Legii, mi się nasuwa taki wniosek. Polonia Warszawa walczyła o większy nowoczesny stadion (A co za tym idzie większy sektor gości) to Legia ich skutecznie blokowała. Więc teraz nie rozumiem żalów o te 300 biletów..
-
obiektyw79
"....Do tak rozumianego "protestu" dołączono postulaty, od których spełnienia SKLW uzależniało powrót dopingu, m.in. przywrócenie ulubionego przez kibiców herbu, zniesienie zakazów stadionowych czy ostatnio obniżkę cen biletów na nowym stadionie....."
Czy spelnione zostaly postulaty ktorych domagano sie podczas trwania protestu?
Nie wiem za bardzo co protest Legii ma wspólnego z tą kolejką, ale niech już będzie.
Ani kibice nie kochają iti, ani iti nie kocha kibiców. Tak teraz, jak i wcześniej. Dlaczego więc po 3 latach spełniono postulaty, o których jeszcze niedawno klub nie chciał słyszeć? Z przyczyn politycznych. Zbliżają się wybory samorządowe, a stadion wybudowało miasto. Co jak co, ale mizerna frekwencja i c****** atmosfera sprawiałyby obraz zmarnowanej ogromnej ilości pieniędzy Warszawiaków, a na to towarzysze z PO i sama HGW nie mogą sobie pozwolić. Pojawiły się więc naciski na iti, żeby za wszelką cenę położyć kres protestowi, bez względu na zdanie walterów i miklasów. Zostali przyparci do muru (co prawda nie przez kibiców Legii), więc nie mieli wyjścia. Ot, i cała tajemnica.
Ani kibice nie kochają iti, ani iti nie kocha kibiców. Tak teraz, jak i wcześniej. Dlaczego więc po 3 latach spełniono postulaty, o których jeszcze niedawno klub nie chciał słyszeć? Z przyczyn politycznych. Zbliżają się wybory samorządowe, a stadion wybudowało miasto. Co jak co, ale mizerna frekwencja i c****** atmosfera sprawiałyby obraz zmarnowanej ogromnej ilości pieniędzy Warszawiaków, a na to towarzysze z PO i sama HGW nie mogą sobie pozwolić. Pojawiły się więc naciski na iti, żeby za wszelką cenę położyć kres protestowi, bez względu na zdanie walterów i miklasów. Zostali przyparci do muru (co prawda nie przez kibiców Legii), więc nie mieli wyjścia. Ot, i cała tajemnica.
-
obiektyw79
A no to ze kibice Legi wracaja z dopingiem akurat w tej kolejce a temat ITI jest zamkniety.rossi pisze:obiektyw79 pisze:"....Do tak rozumianego "protestu" dołączono postulaty, od których spełnienia SKLW uzależniało powrót dopingu, m.in. przywrócenie ulubionego przez kibiców herbu, zniesienie zakazów stadionowych czy ostatnio obniżkę cen biletów na nowym stadionie....."
tak zostały.
a co to ma wspólnego z tematem :Komentarze 13-15.08 ?
-
Legionista88
A tak żeby nie robić OT(sirry że post pod postem) Olimpia ładnie z Jeziorakiem doping na + i mimo wszystko Jeziorak jak na środek tygodnia yeż w miare. Nie wiem jak Chojnicznka na ZS ale z tego co słyszałem też ktoś był i zaznaczyki swoją obecność. LEGIA&ZAGŁĘBIE&OLIMPIA !!!
50 osób z Chojny w Sosnowcu.Legionista88 pisze:Nie wiem jak Chojnicznka na ZS ale z tego co słyszałem też ktoś był i zaznaczyki swoją obecność. LEGIA&ZAGŁĘBIE&OLIMPIA !!!
dokładnie 47 osób.th pisze:50 osób z Chojny w Sosnowcu.Legionista88 pisze:Nie wiem jak Chojnicznka na ZS ale z tego co słyszałem też ktoś był i zaznaczyki swoją obecność. LEGIA&ZAGŁĘBIE&OLIMPIA !!!
Na pewno nie z Chojny, może chcielibyście żeby Chojna jeździła na Chojniczanka ale nie da rady Chojna 100% PS!! :)th pisze:50 osób z Chojny w Sosnowcu.Legionista88 pisze:Nie wiem jak Chojnicznka na ZS ale z tego co słyszałem też ktoś był i zaznaczyki swoją obecność. LEGIA&ZAGŁĘBIE&OLIMPIA !!!
Chojniczanka - w skrócie Chojna ;)leniwiec pisze:Na pewno nie z Chojny, może chcielibyście żeby Chojna jeździła na Chojniczanka ale nie da rady Chojna 100% PS!! :)th pisze:50 osób z Chojny w Sosnowcu.Legionista88 pisze:Nie wiem jak Chojnicznka na ZS ale z tego co słyszałem też ktoś był i zaznaczyki swoją obecność. LEGIA&ZAGŁĘBIE&OLIMPIA !!!
-
Obserwator_FIFA
koniec 2010, początek 2011Shadow pisze:Pytanie do kogoś z Łęcznej.