No to gościu jest teraz spalony w Łodzi Widzew przeanalizuje fotki, po grafie obczai jakie rewiry odwiedza albo przez lecznice dla zwierząt zdobędzie dane na temat jego pitbulla I po chłopaku
A tak na serio, niezłą łachę robi takimi fotkami dość porządnej ekipie... Jedno zastanawia jeszcze, mianowicie skąd taki typ ma gadżet wydawałoby się dla ograniczonej grupy ludzi... I nie mówie tu akurat o sierce
PsycholGKS pisze:No to gościu jest teraz spalony w Łodzi Widzew przeanalizuje fotki, po grafie obczai jakie rewiry odwiedza albo przez lecznice dla zwierząt zdobędzie dane na temat jego pitbulla I po chłopaku
nie strasz chłopaka teraz bedzie sie bac z pieskim wyjsc i bedzie w domu sikac
ale tak na serio to nie wesoło u niego bedzie
Ten kto chce ten ma... Jakiś czas temu były normalnie do kupienia (chyba po piataku) heh Trzeba przyznać że dziwna polityka.
Z każdej drużyny znajdą się przypałowcy Teraz bedziemy chociaż wiedzieć że na fotce.pl też nas "rozkminiają";)
Jedziemy dalej koniec tematu:]
My nie z tych co sprzedali się za spokojne życia dni
15 lat? przecież to jeszcze dzieci!
ludzie mają kibel w głowie przez te pierdolone gimnazja
najbardziej to mi tej psiny szkoda, zabawka dla popisu zapewne
ehhh ide w kime
teee w sumie czasem wejde na fotke.pl oblukac panny ..i tam jest taka wyszukiwarka od jakiego wieku chcesz rozpoczac wyszukiwanie
i ten kto to znalazl buszowal po chlopcach od 12-15 lat ? o c***
orwell pisze:teee w sumie czasem wejde na fotke.pl oblukac panny ..i tam jest taka wyszukiwarka od jakiego wieku chcesz rozpoczac wyszukiwanie
i ten kto to znalazl buszowal po chlopcach od 12-15 lat ? o c***
Jak to kiedys ktos stwierdzil, ze srodowisko kibicow jest przekrojem calego spoleczenstwa. Wiec statystycznie rzecz biorac jakis gej pedofil sie tez mogl trafic )
luk, a bądź tak dobry i wytłumacz od razu, bo ja patrze, patrze i nic specyficznego dojrzeć nie mogę ...
chodziło zapewne mu oto ze dojrzał kobiety w koszulkach szalikach dzielnie kibicujące swojej drużynie ale jak dla mnie to ta fotka nie jest specyficzna chyba dobrze ze są także takie kibicki jaki i kibice
VT pisze:Jako, że wydaje mi się iż jest to stadion w Kielcach to jednak ta fotka jest trochę specyficzna
A co w tym dziwnego, że na wyjazd pojechały dojrzałe kobiety, tym bardziej, że było tam około 500 innych osób i na każdym tak licznym wyjeździe znalazły by się takie osoby.
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
W Anglii na wyjezdzie mozna spodziewac się kolesi od 5 do 80 lat i koleżanek a wy tu płaczecie że kobiety chcą kibicować. A w temacie Miss Kibice podniecacie się młodymi pannami. A jak starsza to już be ??? eh...
Wez ku*** debilu 13 letni jeden z drugim przeczytaj sobie znaczenie słowa "specyficzne" fotka z trzeba starymi babami dopingującymi swój klub jest jak NAJBARDZIEJ ku*** SPECYFICZNA. Wkurwiacie mnie już, co drugie zdjecie "a co tu jest specyficznego" "ale ona nie jest smieszna" i tak w kolko WEZCIE SIE ku*** OPANUJCIE
a co,wymalowałes sobie przekreśloną eLkę i się wstydzisz ?
Nie ale chodzi mi o to że jak jakis bożal się Boże Legionista zobaczy Lechite ze skreśloną elką to od razu się podnieca a sami nie są święci i mają anty Lechowe szaliki robią jakies żałosne sektorówki i ciągle wypominają nam mistrzostwo z 93 ale żaden Lechita się tym nie podnieca i kto tu ma kompleksy jak nie ci wielcy chuligani z łazienkowsiej?
Max for you
mic pisze:
wasik pisze:Gdzie punkt numer 3
w '99 jeszcze byl, od niedawna jest juz tylko 1,2,3,5,6.... popierdolilo sie wszystko