Takich przypadków w naszym polskim kibicowaniu było już wiele.elo_zipero pisze:Ale dlaczego ?
Przecież firma mojego kolegi kibica, robi to kibic dla kibiców. Społem też wspiera Koroneczkę !!
elo_zipero pisze:kellbell pisze: do tego dochodzi wieczny brak finansów, zbiórki kasy na meczach, kombinowanie by sie godnie zaprezentować nie mając na to środków (wydają gażety, vlepki, koszulki przeznaczając zyski na oprawy) itp
i wywieszają transaparento-reklame... ;)
To była ironia,
Wez już lepiej nic niepisz gdyby to była ironia napisalbys to w poprzednim poscie ale zobaczyles jak posypala sie lawina negatywnych postów to stwierdzileś ze to ironia
Nic nigdy osobiście do Korony nie miałem,ba kibicuje każdym mniejszym ekipom które potrafią godnie sie prezentować np. RR
I naprawde podobało mi się swego czasu jak Twój klub z ultrasowskiego przeciętniaka stawał się liderem
Jednakże pewnego pięknego dnia jako ultrasi straciliście w moich [link],niepamietam jaki to był mecz ale na pewnym "elitarnym" forum jeden z Waszych ultrasów przyznał,że do podświetlenia sekto użyliście stroboskopów rodem z dyskoteki :I
Dlatego bardziej jestem skłonny uwierzyć w pierwszą Twoją wypowiedz,zwłaszcza,że w tej (było nie było ładnej oprawie) jest dopracowany każdy drobny szczególik tak jakby była to drukowana flaga