Komentarze 6-8.08
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Komentarze 6-8.08
Ekstraklasa:
GKS Bełchatów - Polonia Bytom 6 sierpnia, 17:45
Górnik Zabrze - Polonia Warszawa 6 sierpnia, 20:00
Legia Warszawa - Cracovia
przełożony z powodu otwarcia nowego stadionu Legii
Widzew Łódź - Lech Poznań 7 sierpnia, 15:45 (Canal+, TVP2)
Korona Kielce - Zagłębie Lubin 7 sierpnia, 19:15
Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów 8 sierpnia, 14:45
Śląsk Wrocław - Jagiellonia Białystok 8 sierpnia, 17:00
Wisła Kraków - Arka Gdynia 8 sierpnia, 19:15
I Liga:
Sandecja Nowy Sącz - Flota Świnoujście 8 sierpnia, 18:00
Pogoń Szczecin - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 8 sierpnia, 19:15 (TVP Sport)
Dolcan Ząbki - Łódzki KS 8 sierpnia, 17:00
Piast Gliwice - GKS Katowice 6 sierpnia, 19:00
Warta Poznań - Odra Wodzisław Śląski 7 sierpnia, 18:00
na Stadionie Miejskim
Górnik Łęczna - LKS Nieciecza 7 sierpnia, 18:00
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Górnik Polkowice 7 sierpnia, 20:00
MKS Kluczbork - Kolejarz Stróże 7 sierpnia, 18:00
Stilon Gorzów Wielkopolski - Ruch Radzionków 7 sierpnia, 17:00
II Liga Wschodnia:
Wigry Suwałki - Znicz Pruszków
Okocimski KS Brzesko - Stal Rzeszów 8 sierpnia, 17:00
Wisła Płock - Jeziorak Iława 7 sierpnia, 18:00
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Ruch Wysokie Mazowieckie 6 sierpnia, 18:00
Olimpia Elbląg - OKS Otwock 7 sierpnia, 18:00
Stomil Olsztyn - Pelikan Łowicz 7 sierpnia, 17:00
Stal Stalowa Wola - Puszcza Niepołomice
odwołany na wniosek gości
Resovia - Sokół Sokółka 7 sierpnia, 17:00
GLKS Nadarzyn - Motor Lublin 8 sierpnia, 17:00
w Pruszkowie; na stadionie MZOS
II Liga Zachodnia:
Zawisza Bydgoszcz - Górnik Wałbrzych 7 sierpnia, 19:46
Miedź Legnica - Czarni Żagań
GKS Tychy - Tur Turek 7 sierpnia, 17:00
Raków Częstochowa - Elana Toruń 7 sierpnia, 17:30
Nielba Wągrowiec - Lechia Zielona Góra 7 sierpnia, 17:00
Polonia Słubice - Olimpia Grudziądz 7 sierpnia, 18:00
Bałtyk Gdynia - Chojniczanka Chojnice 7 sierpnia, 19:00
na Narodowym Stadionie Rugby
Jarota Jarocin - Ruch Zdzieszowice 8 sierpnia, 17:00
w Poznaniu; na stadionie Warty
Zagłębie Sosnowiec - Polonia Nowy Tomyśl 7 sierpnia, 19:00
GKS Bełchatów - Polonia Bytom 6 sierpnia, 17:45
Górnik Zabrze - Polonia Warszawa 6 sierpnia, 20:00
Legia Warszawa - Cracovia
przełożony z powodu otwarcia nowego stadionu Legii
Widzew Łódź - Lech Poznań 7 sierpnia, 15:45 (Canal+, TVP2)
Korona Kielce - Zagłębie Lubin 7 sierpnia, 19:15
Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów 8 sierpnia, 14:45
Śląsk Wrocław - Jagiellonia Białystok 8 sierpnia, 17:00
Wisła Kraków - Arka Gdynia 8 sierpnia, 19:15
I Liga:
Sandecja Nowy Sącz - Flota Świnoujście 8 sierpnia, 18:00
Pogoń Szczecin - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 8 sierpnia, 19:15 (TVP Sport)
Dolcan Ząbki - Łódzki KS 8 sierpnia, 17:00
Piast Gliwice - GKS Katowice 6 sierpnia, 19:00
Warta Poznań - Odra Wodzisław Śląski 7 sierpnia, 18:00
na Stadionie Miejskim
Górnik Łęczna - LKS Nieciecza 7 sierpnia, 18:00
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Górnik Polkowice 7 sierpnia, 20:00
MKS Kluczbork - Kolejarz Stróże 7 sierpnia, 18:00
Stilon Gorzów Wielkopolski - Ruch Radzionków 7 sierpnia, 17:00
II Liga Wschodnia:
Wigry Suwałki - Znicz Pruszków
Okocimski KS Brzesko - Stal Rzeszów 8 sierpnia, 17:00
Wisła Płock - Jeziorak Iława 7 sierpnia, 18:00
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Ruch Wysokie Mazowieckie 6 sierpnia, 18:00
Olimpia Elbląg - OKS Otwock 7 sierpnia, 18:00
Stomil Olsztyn - Pelikan Łowicz 7 sierpnia, 17:00
Stal Stalowa Wola - Puszcza Niepołomice
odwołany na wniosek gości
Resovia - Sokół Sokółka 7 sierpnia, 17:00
GLKS Nadarzyn - Motor Lublin 8 sierpnia, 17:00
w Pruszkowie; na stadionie MZOS
II Liga Zachodnia:
Zawisza Bydgoszcz - Górnik Wałbrzych 7 sierpnia, 19:46
Miedź Legnica - Czarni Żagań
GKS Tychy - Tur Turek 7 sierpnia, 17:00
Raków Częstochowa - Elana Toruń 7 sierpnia, 17:30
Nielba Wągrowiec - Lechia Zielona Góra 7 sierpnia, 17:00
Polonia Słubice - Olimpia Grudziądz 7 sierpnia, 18:00
Bałtyk Gdynia - Chojniczanka Chojnice 7 sierpnia, 19:00
na Narodowym Stadionie Rugby
Jarota Jarocin - Ruch Zdzieszowice 8 sierpnia, 17:00
w Poznaniu; na stadionie Warty
Zagłębie Sosnowiec - Polonia Nowy Tomyśl 7 sierpnia, 19:00
-
Re: Komentarze 6-8.08
Kszo wybiera sie do Szczecina ?
-
Zapewne sie nie wybiera bo maja zawieszone wyjazdy.
-
Stilon ku*** a nie GKP! ile razy można tłumaczyć jak ktoś kopiuje to z głową...
zmienić i wywalić ten post.
-
W Gliwicach Gieksa gra godzine przed meczem Górnika, którego sporo kibiców jeździ z Gliwic. Pomijając atrakcyjność kibicowską gratulacje dla "tych co zawsze" za rozsądek.....
-
Pierwszy konkretny sprawdzian przed kibicami Górnika Wałbrzych-jadą na melanżowy wyjazd do Bydgoszczy,a trasa długa...
-
-
800yarpen pisze:Ile Lech dostał biletów na Widzew??
My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę...
-
ile GieKSa biletów dotała na Piasta
ciekawy mecz sie zapowiada w Gliwicach !
ciekawy mecz sie zapowiada w Gliwicach !
-
Gieksa Dostała 300 biletów...
-
Nad Gliwicami przechodzi teraz nawałnica. Jeśli nie przestanie( a na to niestety się nie zanosi) to czuje, że mecz może zostać przełożony...
-
Nawałnica ta poszła w kierunku Zabrza i w tej chwili już tutaj jest nie zaciekawie na niebie
BĘDZIEMY Z TOBĄ AŻ DO ŚMIERCI
-
Mnie też ciekawi liczba Górnika . Formę mają dobrą do tego jeszcze mecz zgodowy pierwszy od dłuższego czasu . Miejmy nadzieję , że dobrze się pokażą :)
c*** z podpisem
-
przed meczem w Gliwicach coś sie podobno dzieje wie ktoś coś więcej ?
-
Niech ktoś zmieni te GKP. W Gorzowie tylko Stilon.Jurand ze Spychowa pisze:Stilon ku*** a nie GKP! ile razy można tłumaczyć jak ktoś kopiuje to z głową...
Stilon Gorzów
-
Jakaś większa zabawa?64 min Przerwa w grze. Pseudokibice Piasta próbowali przedostać się do sektora GieKSy. Służby porządkowe użyły gazu, który dotarł także na boisko uniemożliwiajac zawodnikom dalszą grę. Trwa przerwa.
No już nie miał się do czego przypieprzyć.Delegat zagroził, że druga połowa nie zostanie rozpoczęta, jeżeli fani GKS Katowice nie ściągną transparentu z napisem "Popcorn gdzie jesteś? Wszystkiego Najlepszego"
-
W Bełchatowie na oko widzów 3,5-4 tyś ( choć według niektórych śmiesznych portali jedyne 2). Przed meczem konkretna nawałnica. Godzinę przed meczem nad młynem stawia się około 15-20 młodych fanatyków. Polonia od razu zaczyna bluzgać, po czym dostają porównywalnie głośną odpowiedź (brawa dla nich). Młyn nabiera konkretnego kształtu dopiero jakieś 10 min przed pierwszym gwizdkiem. Liczba w młynie przyzwoita, choć ciężko ją określić stojąc w nim. Będą zdjęcia to będą dokładne liczby. Polonia niesłyszalna, choć raz w naszym przestoju zaczynają bluzgać po czym następuje kilkukrotna wymiana poglądów. Polonia krzyczy coś, że Bełchatowianie spierdalali u siebie i tego nie pamiętają. Nie wiem o jakie wydarzenie im chodzi, albo o mecz z Ruchem, w którym GKS na początku ewakuował się spod kas ( jeśli tak to dziwne zachowanie z ich strony) albo o tym jak w tamtym sezonie to oni i głownie Odra Opole spierdalała. Możliwe, że było więcej napinek i [link] z ich strony, ale nie było ich słychać. Liczba Polonii chyba taka jak ilość biletów może trochę mniejsza choć klatka zapełniona w 70%, ale kto był na sektorze gości GKSu ten wie jakie są tam warunki i trzeba się ścisnąć, by nie stać na dole i mieć przed nosem wisząca flagę. GKS z dobrym dopingiem choć w drugiej połowie było jakieś 5 minut, że praktycznie nikomu jakby nie chciało się śpiewać, ale okrzyk Bełchatowski GKS znów rozbujał Brunatnych. Przed meczem w okolicach sektora Polonii widoczna jakaś odpalona raca.
na realcje jest inny temat /mod
na realcje jest inny temat /mod
-
Nie sądzę, że w dzisiejszym meczu z Polonią było was w młynie 1000 osób, trochę samokrytyki ;)
-
Może ktoś kumaty opisac na PW lub w temacie, co się działo w Gliwicach? Tylko bez stronniczości, panowie!
-
Nie,kilkunastu kibiców Piasta próbowało wojować z ochroną obok swojego sektora.perykles pisze:Jakaś większa zabawa?64 min Przerwa w grze. Pseudokibice Piasta próbowali przedostać się do sektora GieKSy. Służby porządkowe użyły gazu, który dotarł także na boisko uniemożliwiajac zawodnikom dalszą grę. Trwa przerwa.
Tak się złożyło, że byłem dzisiaj w Gliwicach na meczu no i były gorące momenty wymiany zdań Piasta z kibicami Gieksy ale nic grubszego nie zauważyłem. W strone trybuny Piasta poleciało trochę kamieni/butelek(?), które zaraz zostały odrzucone spowrotem i tyle.
-
zdzichu pisze:Tak się złożyło, że byłem dzisiaj w Gliwicach na meczu no i były gorące momenty wymiany zdań Piasta z kibicami Gieksy ale nic grubszego nie zauważyłem. W strone trybuny Piasta poleciało trochę kamieni/butelek(?), które zaraz zostały odrzucone spowrotem i tyle.
oj kolega tu sie mylisz , gdy dochodzi do starcia kibice Piasta zaczynaja rzucac ceglowkami , my im raz odrzucilismy po czym wolamy im ze bez kamieni ale do nich to niedocieralo , wpada ochrona z gazem.Piast rzuca kamieniami w ochrone , my probojemy przedostac sie przez plot ale ochorna nas gazuje , takze frajerskie zachowanie kibicow Piast gdy jednemu ziomkowi w kajdanach udaje sie uciec to ci go lapia i leja.
Po meczu pare barw zmienia wlasciciela :)
GKS KATOWICE !!
-
o co chodzi w tym transparencie GieKSy "Popcorn gdzie jesteś? Wszystkiego Najlepszego" ??
-
kibic GieKSy - stały wyjazdowicz dzisiaj brał ślub, stąd ten "kontowersyjny" transparent :)
-
A tak przy okazji ile Polonii na meczu?
-
Przypomnę tylko, że GKS większość drugiej połowy rzucał kamieniami w sektory gdzie raczej średnia wieku przekraczała 40 lat.
okropny~~
Kilkunastu? Byłeś na naszych sektorach tak?
Nie wiem po co w sumie to piszę, bo z wami się nie dyskutuje, bo Wy zawsze macie racje.
Dobranoc
okropny~~
Nie wiem po co w sumie to piszę, bo z wami się nie dyskutuje, bo Wy zawsze macie racje.
Dobranoc
-
Napisałem ilu walczyło OBOK sektora,przy młynie. Tzn.próbowało walczyć.Sztygar pisze:Przypomnę tylko, że GKS większość drugiej połowy rzucał kamieniami w sektory gdzie raczej średnia wieku przekraczała 40 lat.
okropny~~
Dobranoc
Kamienie leciały również od Was. Nie będę się bawił w zgadywanie kto rzucił pierwszy.
Dobranoc.
-
W taką okropną pogodę raczej dość wolno wszyscy wracaliśmy ;)oscar1908 pisze:Widze szybkie ekspresy jeżdżą relacji Bełchatów-Bytom
Mecz bez historii, Wasz młyn słabiutki (ilościowo i jakościowo), dopiero po golach coś Was było słychać. U nas na sektorze zabawa cały mecz, i jeszcze parę minut dłużej.
[link]
Jestem zwykłym kibolem
Jestem zwykłym kibolem

-
Okropny dolores 3 pisze:Napisałem ilu walczyło OBOK sektora,przy młynie. Tzn.próbowało walczyć.Sztygar pisze:Przypomnę tylko, że GKS większość drugiej połowy rzucał kamieniami w sektory gdzie raczej średnia wieku przekraczała 40 lat.
okropny~~
Dobranoc
Kamienie leciały również od Was. Nie będę się bawił w zgadywanie kto rzucił pierwszy.
Dobranoc.
pierwszy kamien polecial od Piasta, po czym GieKSa zwraca im kamien, i w tym momencie poszly kilka kamieni ze strony Piasta i zaszla taka wymianka.
P.S w czasie przerwy podczas smiechowej pogawedki z Piastem, Miejscowi probuja nas atakowac, cel nie doszedl do skutku po tym jak ochrona nimi sie zajela.
Całe nasze życie to GKS Katowice
-
oglądając transmisję z Zabrza w tv wydawało mi się przez drobną chwilkę że śmigneła mi tam flaga Polonii ... Dobrze widziałem że Polonia była w Zabrzu czy już po prostu ilość wlewanej w siebie siwuchy była zbyt duża ?
-
Polonia była obecna, kilka chłopaków pojawiło się na R81 którym zostały załatwione karty identyfikacyjne.brak_szacunku pisze:oglądając transmisję z Zabrza w tv wydawało mi się przez drobną chwilkę że śmigneła mi tam flaga Polonii ... Dobrze widziałem że Polonia była w Zabrzu czy już po prostu ilość wlewanej w siebie siwuchy była zbyt duża ?
-
[link]brak_szacunku pisze:oglądając transmisję z Zabrza w tv wydawało mi się przez drobną chwilkę że śmigneła mi tam flaga Polonii ... Dobrze widziałem że Polonia była w Zabrzu czy już po prostu ilość wlewanej w siebie siwuchy była zbyt duża ?
-
Sztygar może zakończysz polemikę na temat rzucanych kamieni i uchylisz rąbka tajemnicy? Mianowicie chodzi o to, że Gieksa chce się z wami bić a wy mówicie im, że bijecie się z nami! Dobra bajera nie jest zła, ale to wtedy jak na d*** idziesz...
-
Do niczego nie doszło wiec daremna jest dyskusja kto i ile kamieni rzucał ...
-
dokładniejsze zdjęcie:KeSPanol pisze:[link]brak_szacunku pisze:oglądając transmisję z Zabrza w tv wydawało mi się przez drobną chwilkę że śmigneła mi tam flaga Polonii ... Dobrze widziałem że Polonia była w Zabrzu czy już po prostu ilość wlewanej w siebie siwuchy była zbyt duża ?
[link]
-
?????Fenomen pisze:podbijamjot_pe pisze:mam pytanie, oglądałem teraz mecz Bełchatów - PB, po drugiej bramce poszła piosenka "miasto Widzewa(?)"?
Śpiewali Miasto LIDERA - Bełchatów Miasto LIDERA
-
Jestescie ekipka ktora nawet nie ma co brac zbytnio serio! Ostani mecz jak bylismy u was to atakujecie busa Odry nie dajac im wyjsc r************* go! nastepnie na meczu podchodzicie do nas pod sektor w kilku typa ze chcecie sie bic, jak do was dzownimy mowicie ze wygladamy dla was za staro i ze mozecie walczyc z Odra, gdy dzowni Oderka najpierw sie chcecie bic ponziej nie, pozniej znowu tak i znowu nie, a przy ostanim telefonie ze strony Odry koles od was mowi ze nie ma czasu gadac bo zalatwia sobie jaranko na miescie, takze nie pisz bzdur tylko ogarnijcie sie jak chcecie zeby was traktowac powaznie, BEZ ODBIORU!b3st77 pisze:Oscar nie pisz z tymi dziećmi z tego forum..Tak przegonili nas pod stadionem..Ale o tym ze wcześniej jeszcze byli inni od nich w 2 samochody czyli tam ok.7-8osob i nie wspomnieli jak uciekali przed 3 od nas..A z Odra każdy wie jak było nie raczyli wyjść ze autokaru i poszły u nich szyby..No wy naprawdę cały czas świetny doping i zabawa tylko coś pod koniec z żadnych śpiewów brak...Kończę swoja gadanine każdy kumaty wie jak było i jak jest,nie odpisuje już na żadne napinki nawet największe,bo szczerze mnie to wali bo to forum to może 10% coś kuma..Bez odbioru..GKS Bełchatów!!!
-
Pytanie odnośnie następnej kolejki. Flota bojkotuje mecze u siebie? Będzie młyn? Z tego co słyszałem Pogoń też nie przyjeżdża? Mógłby ktoś potwierdzić?
-
Mecz bojkotuje Stowarzyszenie Kibiców Floty Świnoujście "Wyspiarze" i sympatyzujący z nim kibice, tak więc młyn raczej wystawiony nie będzie. Stowarzyszenie Kibiców Pogoni Szczecin "Portowcy" nie wydało jeszcze oficjalnego oświadczenia, czy przyłącza się do bojkotu, ale duża część kibiców ze Szczecina już zapowiedziała, że popierają bojkot i na meczu się nie zjawą. Doping być może będzie prowadzony zza bram..Pe pisze:Pytanie odnośnie następnej kolejki. Flota bojkotuje mecze u siebie? Będzie młyn? Z tego co słyszałem Pogoń też nie przyjeżdża? Mógłby ktoś potwierdzić?
-
Widzew zrobil jakas satyryczna oprawe do Kolejorza i ŁKSu cos ze zostana starci oni i ich kolezanki ( napis kolezanki w barwach ŁKSu?)
Chyba jeszcze sparodiowali piesn Lecha jakos ?
Chyba jeszcze sparodiowali piesn Lecha jakos ?
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow