cracovia_k pisze:kilka informacji o stadionie [link]
[/quote]
ceny rzeczywiście bajka i chyba dużo niższe niż były na starym obiekcie
takie powinny być w całej lidze
ale ten system identyfikacji mnie przeraża
jak dla mnie chore
mysle ze na Cracovi bedzie na kazym meczu zapelniony stadion i nie mam na mysli ze przyjdzie 15 tys ludzi gotowych do bicia sie ale ceny i różnego rodzaju zabezpieczenia beda sprzyjac temu aby przychodzily cale rodziny z dziecmi
ceny na Cracovie bajka jak za ekstraklase, to mi sie podoba, a nie 50 pln od razu, bo nowy stadion... tylko ciekawi mnie jakie beda kolejki do fotografa...
Patrząc na te remonty w całej Polsce nachodzi mnie taka oto refleksa-jak będe podchodził pod 80-tkę to może mnie te wygode krzesełka uratują przed hemoroidami,dach przed deszczem a przypalona kiełbacha nie zaszkodzi wątrobie ale jakieś skanowanie ryja,pobieranie DNA z fiuta wali mnie po całości.
Chcą tymi remontami przy okazji wprowadzić drugą Anglię, stety dla Nas, w ochronie dalej będzie pracował Pan Tadzio ( co wpuści z bengalami ), Pani Stasia kasjerka ( odłoży bilety dla ekipy ) etc.
Faktem jest, że jadąc 400 km na wyjazd, fajnie jest oddać stolca w normalnym kiblu,a nie błękitnym toi-toi'u albo móc postawić auto na parkingu pod stadionem,natomiast przykład Legii dobitnie pokazuje,że te remonty często gęsto chcą napędzić "onetową" publikę.
Patrząc na schemat i to że nie ma cennika dla sektora "J" to właśnie on będzie przeznaczony dla gości..
Ogólnie, szacunek dla ludzi odpowiedzialnych za marketing w Cracovii, ceny biletów/karnetów na prawdę mega atrakcyjne i nowiutki stadion będzie zapełniany w znacznej mierze. Ciekawe jak zachowa się teraz Wisła i na jakim poziomie oni ustalą ceny wejściówek, oby tylko nie popełnili błędu na samym początku jak to zrobiła Legia...tam ceny to kosmos i wątpliwe czy stadion na maxa zapełni się chociaż ze 2 razy w sezonie;|
1.Kiedy na nowy stadion wchodzi Arka?
2.Jaką dokładnie ma pojemność stadion Legii bez krytej ?
3.Czy po wybudowanu już całego stadionu Legii na 31 tys zwiększy się sektor gości bo te 1380 nie spełnia 5 procentowego progu
tarnow pisze:1.Kiedy na nowy stadion wchodzi Arka?
3.Czy po wybudowanu już całego stadionu Legii na 31 tys zwiększy się sektor gości bo te 1380 nie spełnia 5 procentowego progu
2. Dokładnie nie wiem, ale około 25-26 tysięcy.
3. Zmieni się sektor gości. Na 90% będą 2 piętra a nie jak teraz, ze tylko dół.
tarnow pisze:1.Kiedy na nowy stadion wchodzi Arka?
Rozumiem, że nowy stadion i powinno się budować z zadaszeniem, ale... to przecież jest żużel i po co tam im dach, skoro i tak w czasie deszczu mecz się nie odbędzie? ;>
Hati pisze:Modernizacja naszego stadionu trwa : [link] [link] [link] [link] [link]
Trzeba przyznać że nie najwyższych lotów ten sektor dla gości.
To chyba nie wymaga większego komentarze, ale osoby które zarządzają klubami na prawdę chyba mają mgliste pojęcie o tym że kibice to nie dzicz, tylko ludzie którzy chcą oglądać mecz w lepszych warunkach niż to co jest pokazane na tych zdjęciach. Czy osoba odpowiedzialna za budę tego "sektora dla gości" ma mózg?? czy raczej gąbkę w głowie?? robią taki sektor dla gości Beskid wystawia się w tym momencie na pośmiewisko reszty ekip. Skoro wasz stadion z tego co widziałem na zdjęciach tzw. wał to na nich powinna być zrobiona klatka dla gości wylewki pod nie wiem 10 rzędów i jest ok, ale to co tutaj widać to...............
Budowa nowej trybuny Siarki Tarnobrzeg.
Znajdzie się na niej około 2700 krzesełek, gotowa ma być w przyszłym roku, prawdopodobnie na nowy sezon.
Tempo prac powolne, dlatego tak długo na nią poczekamy.
Razem z trybuną po drugiej stronie murawy, zrobioną na nasypie ziemnym (1000 krzesełek) nasz stadion będzie miał pojemność 3700 miejsc siedzących.
Od przyszłego sezonu mam nadzieje wrócą na nasz stadion przyjezdni, których nie gościliśmy już kilka lat.
Na stadionie Cracovii krzesełka będą tylko białe ? czy w barwach ?
Bo jeżeli same białe, to będzie to wyglądać troszkę smutno prawie tak samo jak w Kielcach :)