dejek pisze:ma ktoś kontakt GG lub e mail do Mirasa z Stalowej Woli??
Polecacie go??
[email protected]
polecam go w przeciągu miesiąca robimy u niego drugą fane, nie wiem jak jest u niego ze spóźnieniami bo u nas się wyrobił w terminie, polecam koleżkę i do tego nie jest drogi
Dokładnie jak napisał kolega wyżej !
Nasze gadżety robimy u innych producentów !
Złożyło się na to kilka czynników między innymi dorabianie szali których miało być mniej a później na allegro śmigały itp.
Pamiątki CZARNYCH 1910 JASŁO które wrzuca viking są jego produkcji ale nie na "zamówienie" ekipy !
Ja serdecznie polecam firmę rahal.pl
kontakt: [email protected] lub gg 24346971
Zamawiałem tam już koszulki, bluzy, smycze, zapalniczki, piersiówki, portfele oraz kufle i ani razu nie narzekałem... ceny rewelacyjne, gadżety wykonane bardzo ładnie, terminy krótkie!
Jeszcze raz bardzo polecam!!
Jaki materiał najlepiej nadaje się na flagę, taką na płot. Głównie chodzi o to, żeby nie był taki cienki, prześwitujący. Gdzie ewentualnie mógłbym go dostać ?
Witam,
Mam do sprzedania dużą ilość sreberek po minimalnych cenach, po kosztach produkcji. W zależności od ilości 20-15 groszy za sztukę. Nigdzie taniej nie kupicie. Dostępne kolory: niebieski, żółty (złoty), czerwony, zielony
Czy ktoś może polecić jakąś firmę, która wyprodukuję skarpetki z własnym wzorem chodzi mi o herby zgodowe oraz napis po bokach skarpet... szukam cały wieczór i niestety nie mogę znaleźć jeśli by ktoś miał strony godne polecenia to proszę o pomoc.
Polecam produkcji smyczek w firmie Rahal.pl !
Wszystko bardzo tanio, szybko i z dobrym kontaktem z kontrahentem.
Oczywiście jakość i wykonanie bardzo staranne!
muody pisze:Gdzie zakupię w miarę tanio skarpetki i rękawiczki od 1 pary ? I jeszcze naklejki nasienne oprócz Ultra-Factory gdzieś dostane ? Wiem że jest temat oferty producentów coś tam dla kibiców ale za dużo szukania ;)