Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Wie ktoś może co sie dzieje z Michałem z Łodzi jest ciągle dostępny na gg a na wiadomości zero odpowiedzi. Wszystkie koszulki w jego wykonaniu mają to samą rozmiarówkę?Jeśli tak to proszę o wysłanie na PW. Chodzi mi o zwykłe koszulki.
-
Napisz na e-mail "tygrysa" - przeszukaj temat, żeby nie było za łatwo..adrian476 pisze:Wie ktoś może co sie dzieje z Michałem z Łodzi jest ciągle dostępny na gg a na wiadomości zero odpowiedzi. Wszystkie koszulki w jego wykonaniu mają to samą rozmiarówkę?Jeśli tak to proszę o wysłanie na PW. Chodzi mi o zwykłe koszulki.
-
Koszulki u Michała najwyzsza jakios. Michal jest najczesciej na gg wieczorami, a wogóle to jak powyzej napisano najlepiej zadzwonic
Richat pisze:Są różne kobiety, jedne robią to dla sportu z byle kim, drugie, bo akurat je zaswędzi bądź mają akurat taki dzień, że się posypie, trzecie, że tylko z miłości i ze swoim facetem, a jeszcze inne dopiero po ślubie. Na to nie ma reguły.
-
Koszulki z własnymi metkami u kogo najlepiej robić? Coś pod wzór football fans?
-
A namiar na kogoś kto produkuje same metki??? Bo mój producent akurat nie robi. Ktoś z Łksu chyba się tym zajmował.
-
Napisz do Nowy1908 z ŁKSuch_31 pisze:A namiar na kogoś kto produkuje same metki??? Bo mój producent akurat nie robi. Ktoś z Łksu chyba się tym zajmował.
-
ma ktoś namiary do firmy robiącej czapki rybaczki w niskich nakładach?
LKS SPÓJNIA 1949 STARGARD
-
A u kogo można zrobic koszulki od jednej szt ? Żeby jakościowo i cenowo było dobrze
-
Szukam najtańszego producenta prostych breloczków, z nadrukiem w środku, zamówienie około 1000 szt. Jakieś propozycje?

Korwin Mikke mym idolem, Che Komorro ja pie*dolę
-
U kogo mozna zrobic koszulki bo mam swoj projekt..
tylko chcialbym zeby to kosztowalo w granicach 35zł i niezaleznie od ilosci ?
pozdrawiam
tylko chcialbym zeby to kosztowalo w granicach 35zł i niezaleznie od ilosci ?
pozdrawiam
-
niech ktos podbije na gg: 12904697
-
seba1944 ma problemy z komputerem i prosi o cierpliwość swoich klientów - wszystko zostało wysłane.
-
mam pytanie u kogo najtaniej ok 10 szali?
-
Mam pytanie czy jakaś firma produkuje czapki kolarki?
-
Polecam zdecydowanie GRAWERSZOP [link] . Dobre podejcie do klienta, dobry kontakt, szybki termin wykonania , BARDZO DOBRA jakość.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Gdzie mogę zrobić tanio i dobrze jakościowo skarpetki? Poza użytkownikiem Criscross. I od razu poproszę jakiś namiar.
-
potrzebuje numer gg lub telefon do mirasa ze Stalowej Woli może ktoś pomóc pozdro
--->KOLUSZKOWSCY WIDZEWIACY<---
-
[link] - jak tam z haftem?
-
666 312 059FCK pisze:potrzebuje numer gg lub telefon do mirasa ze Stalowej Woli może ktoś pomóc pozdro
[email protected]
-
czy ktoś jest w stanie zrobić 1 szt. koszulki polo w formie testów w rozsądnej cenie? kolor koszulki niebieska z czarnymi dodatkami + herb i napis?
potem być może zamowienie na kilkanaście do kilkudzisięciu sztuk
-
polecam drukshop.pl, robią od jednej sztuki.piekne lata 90-te pisze:czy ktoś jest w stanie zrobić 1 szt. koszulki polo w formie testów w rozsądnej cenie? kolor koszulki niebieska z czarnymi dodatkami + herb i napis?
-
ale mają w ofercie polo z haftem? bo nie widze u nich na stronie...
-
Gdzie mogę wydrukować vlepki z ramkami w barwach ? (nie białe i czarne)

-
podbijam, chodzi mi o biało-czerwoneSupporters09 pisze:Gdzie mogę wydrukować vlepki z ramkami w barwach ? (nie białe i czarne)
...gdyby interesowała mnie piłka, zostałbym piłkarzem...
-
Robi ktoś metki ??? Raz juz pytalem ale z type z Łksu nie ma kontaktu. Może ktos jeszcze sie tym zajmuje?
-
gdzie można zamówić proporczyki??
Richat pisze:Są różne kobiety, jedne robią to dla sportu z byle kim, drugie, bo akurat je zaswędzi bądź mają akurat taki dzień, że się posypie, trzecie, że tylko z miłości i ze swoim facetem, a jeszcze inne dopiero po ślubie. Na to nie ma reguły.
-
[link]ch_31 pisze:Robi ktoś metki ??? Raz juz pytalem ale z type z Łksu nie ma kontaktu. Może ktos jeszcze sie tym zajmuje?
..Chwałą okryliście kraj ojczysty, mocne wrogi zwyciężając.. Dziś spoczynek Wam należny, w ziemi Ojców, pośród Swoich..
-
Witam wszystkich.
Temat odpowiedni więc napiszę u kogo stanowczo i zdecydowanie odradzam produkowanie pamiątek. Odradzam wszystkim współpracę jeśli tak to można nazwać z panem który mieni się tu nickiem Gadzetykibica. Chłop jest nie poważny i chyba uważa swoich klientów za idiotów i mam nadzieję, że ktoś ci za to kiedyś przetrąci łeb. Co do zarzutów żeby nie było, że piszę bezpodstawnie. Pod koniec kwietnia zamówiliśmy u tego pana 50 szalików tkanych bo przecież jak to się wszędzie chwali jedzie od 20 sztuk i żaden inny producent (on nim oczywiście nie jest i mydli wszystkim oczy o swoich świetnych maszynach) tylko on może zrealizować nam takie zamówienie. około 15 maja odezwał się ponownie z informacją żeby wysłać mu jeszcze raz projekt bo albo mail nie doszedł albo gdzieś się zagubił. I tak do dnia dzisiejszego szalików nie ma a on mydli oczy co parę dni żeby dać mu jeszcze chwile czasu. Chłopie ty k.... realizujesz zamówienie 3 miesiące i nic szybciej bym w Chinach te szaliki zamówił i dostał paczkę do domu, a jeszcze kilka stron wcześniej piszesz, że zmieniłeś podejście do klientów i teraz już się u ciebie nie czeka tyle na zamówienie co kiedyś.Wrzucasz tu swoje realizacje tylko dla swojego klubu albo zgodowiczów a resztę masz serdecznie w d****. Jak ci się nie chce i tak robisz to po co w ogóle zbierasz zamówienia? Szaliki były okolicznościowe i potrzebne nam były na rocznicę powstania klubu, zarzekałeś się że wyrobisz się z zamówieniem i szaliki do nas dotrą przed obchodami. Do tej pory szalików nie ma i żebyś jeszcze wcześniej dał znać, że są jakieś problemy opóźnienia czy cokolwiek, sam byś się odezwał ale ty to masz serdecznie w d**** bo co tam jakiś fc z Malborka sobie poczeka. Naprawdę odradzam wszystkim jakiekolwiek interesy z tym człowiekiem. Bo są producenci u nas którzy maja opóźnienia tygodniowe itd ale wtedy się kontaktują dają znać i z każdym się da dogadać przykład Tomek Szulc, Michał itp. Przez ciebie jesteśmy w plecy siano bo mimo, że nie chciałeś zaliczki były to szaliki okolicznościowe które miały sprzedawać się na obchodach powstania klubu.
Nie pozdrawiam i nie polecam Gadzetowkibica
Temat odpowiedni więc napiszę u kogo stanowczo i zdecydowanie odradzam produkowanie pamiątek. Odradzam wszystkim współpracę jeśli tak to można nazwać z panem który mieni się tu nickiem Gadzetykibica. Chłop jest nie poważny i chyba uważa swoich klientów za idiotów i mam nadzieję, że ktoś ci za to kiedyś przetrąci łeb. Co do zarzutów żeby nie było, że piszę bezpodstawnie. Pod koniec kwietnia zamówiliśmy u tego pana 50 szalików tkanych bo przecież jak to się wszędzie chwali jedzie od 20 sztuk i żaden inny producent (on nim oczywiście nie jest i mydli wszystkim oczy o swoich świetnych maszynach) tylko on może zrealizować nam takie zamówienie. około 15 maja odezwał się ponownie z informacją żeby wysłać mu jeszcze raz projekt bo albo mail nie doszedł albo gdzieś się zagubił. I tak do dnia dzisiejszego szalików nie ma a on mydli oczy co parę dni żeby dać mu jeszcze chwile czasu. Chłopie ty k.... realizujesz zamówienie 3 miesiące i nic szybciej bym w Chinach te szaliki zamówił i dostał paczkę do domu, a jeszcze kilka stron wcześniej piszesz, że zmieniłeś podejście do klientów i teraz już się u ciebie nie czeka tyle na zamówienie co kiedyś.Wrzucasz tu swoje realizacje tylko dla swojego klubu albo zgodowiczów a resztę masz serdecznie w d****. Jak ci się nie chce i tak robisz to po co w ogóle zbierasz zamówienia? Szaliki były okolicznościowe i potrzebne nam były na rocznicę powstania klubu, zarzekałeś się że wyrobisz się z zamówieniem i szaliki do nas dotrą przed obchodami. Do tej pory szalików nie ma i żebyś jeszcze wcześniej dał znać, że są jakieś problemy opóźnienia czy cokolwiek, sam byś się odezwał ale ty to masz serdecznie w d**** bo co tam jakiś fc z Malborka sobie poczeka. Naprawdę odradzam wszystkim jakiekolwiek interesy z tym człowiekiem. Bo są producenci u nas którzy maja opóźnienia tygodniowe itd ale wtedy się kontaktują dają znać i z każdym się da dogadać przykład Tomek Szulc, Michał itp. Przez ciebie jesteśmy w plecy siano bo mimo, że nie chciałeś zaliczki były to szaliki okolicznościowe które miały sprzedawać się na obchodach powstania klubu.
Nie pozdrawiam i nie polecam Gadzetowkibica
-
Posta odnośnie szalików Pomezanii napsiał mój kolega a rozmawiałeś ze mną cały czas odnośnie szalików.Odnośnie pierwszej wymówki to nie pisz bzdur o zaliczce bo chciałem wpłacić nawet cała kase od razu jak zrobiłem zamówienie to stwierdziłeś w rozmowie telefonicznej "Nie nie wpłacaj mi nic zapłacisz przy odbiorze bo po co masz wpłacac i się wkurw.. że czekasz a szalików niema".
Dużo rzeczy ma znaczenie ,przede wszystkim Szacunek dla klientów nawet tych najmniejszych a przez brak jego Ludzie go tracą do ciebie.Dlatego temat jest już nieaktualny jeśli chodzi o nasze zamówienie
Dużo rzeczy ma znaczenie ,przede wszystkim Szacunek dla klientów nawet tych najmniejszych a przez brak jego Ludzie go tracą do ciebie.Dlatego temat jest już nieaktualny jeśli chodzi o nasze zamówienie
-
producenta ręczników
SZUKAM PRODUCENTA RĘCZNIKÓW Z HAFTEM -W MAŁYCH ILOŚCIACH [email protected] gg-7498064
-
W ta rekompensate (na która czekamy)strat morlanych jakoś mało klto z nas wierzy.Mojemu koledze chodziło o to ze poprostu wyłozylismy swoje pieniądze i zysk z szalików miał byc przeznaczony na koszty poniesione organizacja z 20 lecia powstania Naszego klubu a nie o zysk przeznaczony na chlanie browarów.Jak ja mialem sie sma domyslec czy wyslac zaliczke i gdzie?Skoro tej kasy nie chciales.
-
Flaga szyta, 2x13 metra, w miarę tanio (szybko najlepiej także :)) - u kogo? może być na pw
-
Gadżety poleciałeś ostro w c**** i tyle! Trzy miechy GÓWNO zrobiłeś w temacie, a teraz walisz farmazony o jakichś rekompensatach.
Chłopie to nie jest opóźnienie dnia, czy tygodnia! Cały czas zwodziłeś. Mimo tego czekano. Dostałeś ostateczny termin na 17.07. i jakoś ich ku*** jeszcze nie ma.
Nawet nie zacząłeś robić tych szali, więc Tobie to lotto, a chłopakom nie! Zysk z szali miał być przeznaczony na uświetnienie obchodów rocznicowych klubu, ale Ty tego nie potrafisz zrozumieć. Trzeba było z własnej kieszeni powykładać kasę, by jakoś ową rocznicę uświetnić.
Chciano Ci wpłacić nie zaliczkę, a CAŁĄ SUMĘ! SAM (!!!!!!) stwierdziłeś, że nie ma takiej potrzeby, a teraz co, okazuje się, że bez tego nic nie robisz?!
Ogarnij się chłopie. Straciłeś przez to klientów (bo nie tylko Pomka nie będzie u Ciebie nic już robić, tego możesz być pewny).
Nie odpisuj, bo nie ma sensu czytać kolejnych farmazonów.
PS Sprawa dotyczy również mnie, dlatego wyrażam swoją opinię.
Chłopie to nie jest opóźnienie dnia, czy tygodnia! Cały czas zwodziłeś. Mimo tego czekano. Dostałeś ostateczny termin na 17.07. i jakoś ich ku*** jeszcze nie ma.
Nawet nie zacząłeś robić tych szali, więc Tobie to lotto, a chłopakom nie! Zysk z szali miał być przeznaczony na uświetnienie obchodów rocznicowych klubu, ale Ty tego nie potrafisz zrozumieć. Trzeba było z własnej kieszeni powykładać kasę, by jakoś ową rocznicę uświetnić.
Jak Ty ku*** jeszcze śmiesz pisać coś takiego?!Zasada jest jedna jest zaliczka jest wykonywany temat, to po 1 .
Chciano Ci wpłacić nie zaliczkę, a CAŁĄ SUMĘ! SAM (!!!!!!) stwierdziłeś, że nie ma takiej potrzeby, a teraz co, okazuje się, że bez tego nic nie robisz?!
Ogarnij się chłopie. Straciłeś przez to klientów (bo nie tylko Pomka nie będzie u Ciebie nic już robić, tego możesz być pewny).
Nie odpisuj, bo nie ma sensu czytać kolejnych farmazonów.
PS Sprawa dotyczy również mnie, dlatego wyrażam swoją opinię.
Lechia Gdańsk!
-
Również NIE POLECAM tej osoby. Wodzenie klientów za nos, słaby kontakt a terminy... Ręce opadają. Proponuje panu zajmowanie się czym innym bo nie szanowanie klientów wkoncu sie odwróci przeciw Tobie. ZDECYDOWANIE ODRADZAM WSZYSTKIM.
-
ma ktoś kontakt GG lub e mail do Mirasa z Stalowej Woli??
Polecacie go??
Polecacie go??
-
Zapraszam do mnie.Milenijny pisze:Flaga szyta, 2x13 metra, w miarę tanio (szybko najlepiej także :)) - u kogo? może być na pw
Ceny przystępne.
Obecne terminy oczekiwania na flagę - do dwóch miesięcy.
Flagi w 100% szyte.
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
-
[email protected]dejek pisze:ma ktoś kontakt GG lub e mail do Mirasa z Stalowej Woli??
Polecacie go??
polecam go w przeciągu miesiąca robimy u niego drugą fane, nie wiem jak jest u niego ze spóźnieniami bo u nas się wyrobił w terminie, polecam koleżkę i do tego nie jest drogi
j**** żaboli
ich cała Polska pierdoli
ich cała Polska pierdoli
-
gdzie mozna zrobic 1 szt jesli chodzi o smycze oprocz grawerszop ?? pW
-
Potrzebuje tel do Mirasa ze Stalowej lub Tasmana z Kalisza. Pilne!
EASTSIDERS'04
-
SZ'98 napisał...Wrzucasz tu swoje realizacje tylko dla swojego klubu albo zgodowiczów a resztę masz serdecznie w d****....Chciałem nadmienic iz osoba o której tutaj mowa nie ma nic wspólnego z Naszą ekipą od pewnego czasu i prosimy nie utozsamiac jej działalnosci z Nami.My nie korzystamy z ofert tego pana.