Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
Nie no nie ma co sie napinać jedni na drógich,jaka sytuacja jest w Krakowie wie każdy,ze sprzetem lataja wszyscy.Rownież każda zorientowana osoba wie też że Hutnik dużo nie znaczy(nie chodzi mi o ubliżanie Im,tylko poprostu stwierdzenie faktu że najmocniejsi nie są.) A te barwy tak jak sami napisali Ich sprawa,nie Nasz problem,nie muszą sie nam tlumaczyc z tej dziwnej można powiedzieć sytuacji. Tyle z mojej strony.
Flaga Wybrzeza ktora niedawno zmienila wlasciciela.
http://i27.tinypic.com/w8ap3c.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=nibrx-mpaH0
Czy to ci co skroili czy do zdjęcia daliście "pierwszy garnitur"? ;)
http://i27.tinypic.com/w8ap3c.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=nibrx-mpaH0
Czy to ci co skroili czy do zdjęcia daliście "pierwszy garnitur"? ;)
Ci ze zdjęcia wyglądają na większych...Tak, tylko po to się zarejestrowałem...
-
Wierny1950
KSC NH!!! pisze:beka na maxa:D
dwzn pisze:liczba każdego rodzaju szala w obu kolekcjach jest parzysta..
dwzn pisze:Muszę przyznać, że umknęło mi to wszystko, zapewne dlatego, że zerknąłem tylko raz na te zdjęcia.
yid pisze:Widać,że ebli się się też na pasiakach rozcinając je tylko na szwie.
Zebrałem wypowiedzi użytkowników którzy zarejestrowali się na forum tylko po to żeby troszkę naciupać Hutnikowi którego oczywiście nie ma i którym nie trzeba się przejmować. Daje to do zastanowienia czy rejestracja powinna być tak długo otwarta...lesiu1 pisze: Wymyśl coś orginalniejszego bo ten tekst robi się śmieszno-nudny.
Dodatkowo ciekawa jest wypowiedź DWZN który raz ZERKNĄŁ na zdjęcie i to zerknięcie pozwoliło mu przeliczyć każdy rodzaj barw. Geniusz.
No a tak poza tym to wszystko zostało wytłumaczone przez kompetentne osoby i nie zauważyłem aby jakakolwiek osoba z NH udzielała tu przekłamanych informacji.
HaKaeS pisze: Cześć jest porozcinana ale jest to TYLKO i wyłącznie nasza sprawa dlaczego/po co/w jaki sposób. Tłumaczyć się na tym forum nikomu nie będziemy.
Nie musisz się tłumaczyć dlaczego. Bo wszyscy wiemy. Aby stworzyć mylne wrażenie.
-
TylkoPrawda
Z4T4N pisze:Nie no nie ma co sie napinać jedni na drógich,jaka sytuacja jest w Krakowie wie każdy,ze sprzetem lataja wszyscy.Rownież każda zorientowana osoba wie też że Hutnik dużo nie znaczy(nie chodzi mi o ubliżanie Im,tylko poprostu stwierdzenie faktu że najmocniejsi nie są.) A te barwy tak jak sami napisali Ich sprawa,nie Nasz problem,nie muszą sie nam tlumaczyc z tej dziwnej można powiedzieć sytuacji. Tyle z mojej strony.
Ta sprzet to nie ich domena i tu sie musze zgodzic....
Przeczytaj jeszcze raz mój post, do którego się odnosisz i zastanów się nad tym co napisałeś. Bo chyba niestety coś Ci się pomyliło, kłania się czytanie ze zrozumieniem i chyba jednak nie jestem tym wielkim geniuszem za jakiego mnie uważasz, ale dzięki..Wierny1950 pisze:KSC NH!!! pisze:beka na maxa:Ddwzn pisze:liczba każdego rodzaju szala w obu kolekcjach jest parzysta..dwzn pisze:Muszę przyznać, że umknęło mi to wszystko, zapewne dlatego, że zerknąłem tylko raz na te zdjęcia.yid pisze:Widać,że ebli się się też na pasiakach rozcinając je tylko na szwie.Zebrałem wypowiedzi użytkowników którzy zarejestrowali się na forum tylko po to żeby troszkę naciupać Hutnikowi którego oczywiście nie ma i którym nie trzeba się przejmować. Daje to do zastanowienia czy rejestracja powinna być tak długo otwarta...lesiu1 pisze: Wymyśl coś orginalniejszego bo ten tekst robi się śmieszno-nudny.
Dodatkowo ciekawa jest wypowiedź DWZN który raz ZERKNĄŁ na zdjęcie i to zerknięcie pozwoliło mu przeliczyć każdy rodzaj barw. Geniusz.
No a tak poza tym to wszystko zostało wytłumaczone przez kompetentne osoby i nie zauważyłem aby jakakolwiek osoba z NH udzielała tu przekłamanych informacji.
Co do tematu kont, nie wiem czy chodzi Ci również o mnie. Jeśli tak, to mylisz się jeśli myślisz, że jestem tu po to by "naciupciać" Hutnikowi. Przeglądam to forum od dawna i gdybym miał takie zamiary, to już pewnie "ciupciałbym" od dawna i to raczej nie Wam. Życzę Wam dobrze, bo sytuacja ciekawa nie jest.
Mam prawo zarejestrować się kiedy chce i nie muszę z tym zwlekać. Albo czekać aż mi się konto zestarzeje bo ktoś mi będzie wmawiał, że zarejestrowałem się tutaj w jednej sprawie. Nawet nie daje ku temu powodów, to jest najlepsze.
Napisałem już wcześniej, że wyjaśniłem dwóm panom, czemu widać to, że te szale były rozcinane, bo były. Jeśli widzisz w tym coś złego, to bardzo mi przykro z tego powodu. I jeśli to nazywasz "ciupcianiem", to tym bardziej. Nie obchodzi mnie to dlaczego tak zrobiliście, choć cel wydaje się jasny i raczej oczywisty. Ale jeśli ktoś pisze, że te szale nie były rozcinane, to najnormalniej w świecie sprostowałem i basta. W dodatku nie pisały tego osoby od was, więc w ogóle o czym my rozmawiamy ?
W moją stronę już nie ripostuj. Mam nadzieje, że zrozumiałeś co tu napisałem.
I skończcie te chore rozkminy na temat sprzętu i tego kto jak się trzyma w Krakowie, bo chyba nie od tego jest ten temat.
-
zdrowa krowa
http://tinypic.pl/scr2a5hneqe0 Paderewa
Widać,że szalik Ruchu(pierwszy z lewej) zdobyty po walce..
Widać,że szalik Ruchu(pierwszy z lewej) zdobyty po walce..
-
undziabundzia
Może ktoś napisać relacje ze skrojenia flagi Wandy Kraków na sobotnim meczu Kolejarza Opole przez Odrę ?
-
undziabundzia
"To nie piękny świat jak kasyna laswegas, to kraj ludzki radości i ubolewań, tu gdzie sobie rady nie da słaby jak naćpane modelki na paryskich wybiegach"Chciałbym na koniec przypomnieć jedynie że żużel to nie piłka nożna, na żużlu ma być kultura aby każdy mógł przyjść z rodziną i zobaczyć fajne widowisko. Nie ma miejsca na stadionowe buractwo.
Nie ma Cie na to wpływu ekipy H zawszę bedą i na żużlu i na piłce.
Tekstami ze macie pretensje o to że ochrona was nie ochroniła jest śmieszna, bo jak się flag nie jest w stanie obronić to się ich nie zabiera/robi.
-
Wierny1950
Musisz się pogodzić że klimat na żużlu jest najbardziej zbliżony do piłki a z tym buractwem to już zdrowo przeginasz.
Fakt jest że nie wiadomo po co im flaga skrojona takiej "ekipie" ale to druga strona medalu.
Fakt jest że nie wiadomo po co im flaga skrojona takiej "ekipie" ale to druga strona medalu.
Oczywiście pomyliłem linki i nie mogę edytować, oto poprawny:Capo pisze: Oto całe oświadczenie, dobra beka: posting.php?mode=reply&f=1&t=4824
http://www.espeedway.pl/news%2coswiadcz ... %2c12.html
To na Apator, Polonię Bydgoszcz, GKM, Wybrzeże itd. też nie jeździj...miszA_W10 pisze:Bo żyjemy w chorym kraju. Gdybym był na meczu piłkarskim to miałbym pretensje jedynie do siebie. Wbrew temu co mówisz - kibicowanie na żużlu to nie to samo co kibicowanie na piłce. Byłem na zbyt wielu meczach, takich i takich, żebyś mnie przekonał że jest inaczej. Idąc na piłkę liczę się z tym że jest jak jest i że nie każdemu musi pasować że mam taki szal a nie inny. I nawet jak tam dostanę to nie mam pretensji do nikogo oprócz siebie że sobie sam nie poradziłem bo na piłce jest inna kultura. Ale nie na żużlu. Tu przychodzą inni ludzie, albo przynajmniej z innym nastawieniem. Przykro i żal że stadionowe buractwo rozprzestrzenia się poza stadiony piłkarskie i dotyka naprawdę pozytywnych ludzi, którzy robią naprawdę dobrą robotę. Dla mnie śmieszni są Ci goście, którzy do nas wystartowali a na co im nasza flaga naprawdę nie wiem. A sprawiedliwość ich i tak dosięgnie, tego mogą być już pewni ;)
Rozumiem, że teraz krojenie flag jest chujowe... Co za czasy.
Dajcie już spokój,to samo było jak we Wrocławiu na ręcznej z flagą pożegnały się zgredy z Głogowa-może trochę przesadzili z agresją,ale cóż takie życie.
-
Wierny1950
Od kiedy to Hutnik=Wanda?
-
Nowohucianie1950
Na mecze u siebie pojawią się duża grupa osób kibicujących Hutnikowi, ale na wyjazdy jeżdżą raczej ludzie wyłącznie kibicujący Wandzie.
-
Wierny1950
Wanda na wyjazdach "działa" na swoje konto (lub też "nie działa" też na swoje konto) ale widzę tu niektórzy i tak będą sobie dorabiać jakieś ideologie w nieskończoność.
-
miejski patriota
Gdyby odwrócić sytuacje i to Wanda skroiła by flagę też byś cie ich tak bronili?
Stracili i koniec, co roku ekipy pięcio i sześcio osobowe z A i B klasy tracą fanty jakoś żalu nie ma.
Stracili i koniec, co roku ekipy pięcio i sześcio osobowe z A i B klasy tracą fanty jakoś żalu nie ma.
-
Nowohucianie1950
Używając słowa "pojawia się" nie miałem na myśli młynu Wandy.Po prostu sporo osób z Hutnika przychodzi zobaczyć żużel i w ruch kibicowski na Wandzie się nie miesza.
-
TroublemakerS
Nie tylko osoby z Hutnika ale także Wisła i Cracovia pojawia się na stadionie Wandy (nie w młynie)Nowohucianie1950 pisze:Używając słowa "pojawia się" nie miałem na myśli młynu Wandy.Po prostu sporo osób z Hutnika przychodzi zobaczyć żużel i w ruch kibicowski na Wandzie się nie miesza.
wiemy o tym, nie myślcie, że jesteście anonimowiTroublemakerS pisze:Nie tylko osoby z Hutnika ale także Wisła i Cracovia pojawia się na stadionie Wandy (nie w młynie)Nowohucianie1950 pisze:Używając słowa "pojawia się" nie miałem na myśli młynu Wandy.Po prostu sporo osób z Hutnika przychodzi zobaczyć żużel i w ruch kibicowski na Wandzie się nie miesza.
-
TroublemakerS
super, że jesteście zajebiści w rozkmince.Nemo pisze:wiemy o tym, nie myślcie, że jesteście anonimowiTroublemakerS pisze:Nie tylko osoby z Hutnika ale także Wisła i Cracovia pojawia się na stadionie Wandy (nie w młynie)Nowohucianie1950 pisze:Używając słowa "pojawia się" nie miałem na myśli młynu Wandy.Po prostu sporo osób z Hutnika przychodzi zobaczyć żużel i w ruch kibicowski na Wandzie się nie miesza.
po co was rozkminiać? sami łazicie w smyczach po stadionie (wy i wasi rywale w szermierce)TroublemakerS pisze:
super, że jesteście zajebiści w rozkmince.
nikt nie będzie tracić czasu na rozkminianie każdego z osobna, bo... po co?
Poza tym jak już ktoś napisał wcześniej, mamy swój klub i koncentrujemy się wyłącznie na nim.
-
dominho
mam pytanie odnośnie flagi Piaski Zagłębia Sosnowiec która padła na rzecz Ruchu bodajże w 2001 roku -czy mógłby ktoś opisać okoliczności i ewentualnie podkleić jakieś foto???
Nie było takiej sytuacji.dominho pisze:mam pytanie odnośnie flagi Piaski Zagłębia Sosnowiec która padła na rzecz Ruchu bodajże w 2001 roku -czy mógłby ktoś opisać okoliczności i ewentualnie podkleić jakieś foto???
To chyba była fana Legii o ile dobrze pamiętam coś koło 2000 roku.M.1906 pisze:Nie było takiej sytuacji.dominho pisze:mam pytanie odnośnie flagi Piaski Zagłębia Sosnowiec która padła na rzecz Ruchu bodajże w 2001 roku -czy mógłby ktoś opisać okoliczności i ewentualnie podkleić jakieś foto???
-
dominho
jeśli tak to podbijam pytanie zmieniając na Legię?
-
SopockiLechista
http://archiwum.legialive.pl/photos2/03polonia1_f4.jpg zna ktoś okoliczności zdobycia tej flagi? Zdjęcie jest z sezonu 02/03.
"Arka Gdynia Podgórze" z tego co pamiętam.
Zdjęta z płotu Lechowi przed meczem Lech-Legia .
Zdjęta z płotu Lechowi przed meczem Lech-Legia .
-
SopockiLechista
-
zdrowa krowa
http://www.youtube.com/watch?v=RLDbw9JHoXQ
minuta 1.02 .co to za ekipa i jak trafili tę flagę?
Górnik Łęczna. Flaga została skrojona na meczu z Arką Gdynia (w Łęcznej).zdrowa krowa pisze:http://www.youtube.com/watch?v=RLDbw9JHoXQ
-
zdrowa krowa
dzięki.Widze ,że w rankingu "stracone flagi" AG byłaby wysoko...
-
tomek-z-kk
Biorąc pod uwagę liczby, to akcja Piasta godna szacunku
http://hooligans.cz/view.php?cisloclanku=2010070014
Tu jest wersja Opavy, z ktorej wynika,ze Piast po bardzo krotkej walce uciekl w las, krojac flage zwyklych kibicow Opavy. Wersja Piast chyba nikogo nie zdziwila, kto ich zna to wie. O sparingowym meczu Opava-Piast, gdzie uciekli nie podejmujac wogole walki /poza kilkoma osobami, ktore dostaly oklep/ napisali chyba cos w tym stylu "mala szarpanina,nic wielkiego" teraz "wycofali sie w strone lasu". Czekam na kolejne rewelacje tej ekipy.
Nie jestem fanem Opavy.
Tu jest wersja Opavy, z ktorej wynika,ze Piast po bardzo krotkej walce uciekl w las, krojac flage zwyklych kibicow Opavy. Wersja Piast chyba nikogo nie zdziwila, kto ich zna to wie. O sparingowym meczu Opava-Piast, gdzie uciekli nie podejmujac wogole walki /poza kilkoma osobami, ktore dostaly oklep/ napisali chyba cos w tym stylu "mala szarpanina,nic wielkiego" teraz "wycofali sie w strone lasu". Czekam na kolejne rewelacje tej ekipy.
Nie jestem fanem Opavy.
-
Tajemniczy
Fana to fana, nie lubię tłumaczeń, że zwykłych kibiców ;)
-
CelticBhoy
Heh, widzę że w ostatnich dniach modne stały się wypady "po flagi" za południową granicę... Najpierw Piast po flage Opavy pojechał, teraz Czarni zrobili sobie wycieczkę po fanę Koszyc. Sparta Praga pewnie o tych polskich wycieczkach słucha i żyje w stresie ;)