Stara szkoła.fanatyczny. pisze:Obiektywnie to dziara W&R bardzo ładnie wykonana, jedyne co razi {musze sie do czegos przyjebac ;)} to ten duży brzuch hehe

Kibicowskie Tatuaże ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowskie Tatuaże ...
-
Witam, interesują mnie wzory tatuaży Polski. Głównie chodzi mi o godło Polski, lub głowę orła.
-
Tatuażyk zajebisty ale ja nie jestem zwolennikiem dziarania sobie zgód... Dziś zgoda, jutro kosa a tatuaż na wieki... no ale jak kto woli i lubi :)Miasto_Łódź pisze:[link]

-
po co wrzucasz drugi raz? Swoja droga wyjatkowo miernie sie rpezentuje na tle chocby ostatnio wrzuconych...
-
przez przypadek wkleiłem miałbyc inny link z innym foto p.s. wyjątkowo miernie to ty zapewne sie prezentujesz .
-
-
-
Twoja ?tomek89 pisze:
Gdzie robiles i ile dales :)
-
ile wyjdzie za takie cos na przedramieniu i ile mniej wiecej trzeba czekac .?
[link]
[link]
GKS KATOWICE !!
-
150-300 :) chyba ze masz znajomego co dziara to Ci odjebie takie coś za 80 zlStopNapince! pisze:ile wyjdzie za takie cos na przedramieniu i ile mniej wiecej trzeba czekac .?
[link]
-
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
robota to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu..
-
Więcej niż 150 nie powinno kosztować, jeśli nie chcesz do tego żadnych dodatkowych elementów. Ale jeśli chcesz robić Górny Ślonsk to polecam przejrzeć tatuaże studia Vallhala tam jest kilka dziab o tematyce górnośląskiej i są bardzo ciekawe.doradzeCiDobrze pisze:150-300 :) chyba ze masz znajomego co dziara to Ci odjebie takie coś za 80 zlStopNapince! pisze:ile wyjdzie za takie cos na przedramieniu i ile mniej wiecej trzeba czekac .?
[link]
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-
Mógł bym prosić o projekt dziarki Bóg Honor Ojczyzna na plecy Pismem literackim i Gotyckim z Góry Dzięki
-
o właśnie,właśnie też by mnie taki interesował...kAdoGie pisze:Ma ktoś na kompie jakieś zdjęcia z tatuażem, tzn. napisem 'Polska' na łapie?? Bo w temacie tym nie zauważyłem takiego, a byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi na pw podesłał. Podczas meczu z Serbią w jakiś zdj. widziałem typa co miał na przed ramiu 'Polska', ale od tamtej pory znaleść nie mogę, a w sumie te zdj. najbardziej by mnie interesowała.
HUTNIK&MAZOVIA
-
Do Kolegi Bale Tudo jaka cena tej dziary i gdzie robiłeś [link]
-
kAdoGie pisze: widziałem typa co miał na przed ramiu 'Polska'
Majstersztyk . Piszę sie na przedramieniu , tak na przyszłość .
La Vida Loca zajebista dziara wg mnie .
"Niegrzeczni z natury , noszą kaptury ..."
-
kAdoGie pisze:Ma ktoś na kompie jakieś zdjęcia z tatuażem, tzn. napisem 'Polska' na łapie?? Bo w temacie tym nie zauważyłem takiego, a byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi na pw podesłał. Podczas meczu z Serbią w jakiś zdj. widziałem typa co miał na przed ramiu 'Polska', ale od tamtej pory znaleść nie mogę, a w sumie te zdj. najbardziej by mnie interesowała.

-
pewnie chodzi ci o chłopaka od Nas który był na tym meczu :) pozdro dla niegokAdoGie pisze:Ma ktoś na kompie jakieś zdjęcia z tatuażem, tzn. napisem 'Polska' na łapie?? Bo w temacie tym nie zauważyłem takiego, a byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi na pw podesłał. Podczas meczu z Serbią w jakiś zdj. widziałem typa co miał na przed ramiu 'Polska', ale od tamtej pory znaleść nie mogę, a w sumie te zdj. najbardziej by mnie interesowała.
[link]
CHEMICAL BROTHERS
-
Co ty odemnie chcesz? ;) chyba sie walnąłeś ;)jakityp pisze:kAdoGie pisze: widziałem typa co miał na przed ramiu 'Polska'
Majstersztyk . Piszę sie na przedramieniu , tak na przyszłość .
La Vida Loca zajebista dziara wg mnie .

-
Chyba Ty . Heh zbieg okoliczności . Napisałem że to co ten typ napisał to majstersztyk , nie skojarzyłem że ktoś taki tu jest . a ty powinieneś skumać . Pozdro
"Niegrzeczni z natury , noszą kaptury ..."
-
[link]
"G" na czole postaci. jak by ktoś się chciał przyczepić, że nie kibicowskie :)
[link]
"G" na czole postaci. jak by ktoś się chciał przyczepić, że nie kibicowskie :)
[link]

-
FCRS ŚLĄSK WROCŁAW ''ŚLĘŻANIE''
[link]
[link]
-
dmn pisze:Więcej niż 150 nie powinno kosztować, jeśli nie chcesz do tego żadnych dodatkowych elementów. Ale jeśli chcesz robić Górny Ślonsk to polecam przejrzeć tatuaże studia Vallhala tam jest kilka dziab o tematyce górnośląskiej i są bardzo ciekawe.doradzeCiDobrze pisze:150-300 :) chyba ze masz znajomego co dziara to Ci odjebie takie coś za 80 zlStopNapince! pisze:ile wyjdzie za takie cos na przedramieniu i ile mniej wiecej trzeba czekac .?
[link]

-
Ta 'S-ka' to Stalówka czy Siarka ?
[link]
[link]
-
Jak na moje Stilon GorzówCarlsberg pisze:Ta 'S-ka' to Stalówka czy Siarka ?
[link]
Można wiedziec po jakiego chu.... wklejasz zdjęcie naszywki?strona-praska pisze:[link]
NIEBIESKO - CZARNE KAPUŚCISKA
-
Przypatrz się pajacu kolorowy skąd koleś czerapł logo
-
Jak na moje Stomil OlsztynCarlsberg pisze:Ta 'S-ka' to Stalówka czy Siarka ?
[link]
-
Carlsberg pisze:Ta 'S-ka' to Stalówka czy Siarka ?
[link]
Jest to dziara chłopaka z Tarnobrzega! (S)iarka.
-
Facet powinien dodać sobie coś do tej dziary bo ewidentnie kojarzy sie ze Stomilem. W końcu to oficjalny znak ich stowarzyszenia i ultraStomilu. Te charakterystyczne "S" pojawia sie na ich flagach, vlepach, gadżetach...itp itd... tak jak znak czarnej "L" to znak Legia tak te gotyckie "S "można nazwać Stomilowskim symbolem. No chyba ze kolega jest fanem Skrewdrivera :)

-
Poczytaj i pooglądaj sobie, to zobaczysz, że Siarka również uzywa eSki gotyckiej bardzo często.Majstersztyk pisze:Facet powinien dodać sobie coś do tej dziary bo ewidentnie kojarzy sie ze Stomilem. W końcu to oficjalny znak ich stowarzyszenia i ultraStomilu. Te charakterystyczne "S" pojawia sie na ich flagach, vlepach, gadżetach...itp itd... tak jak znak czarnej "L" to znak Legia tak te gotyckie "S "można nazwać Stomilowskim symbolem. No chyba ze kolega jest fanem Skrewdrivera :)
-
kiedys byl tu tatuaz kolesia z Siarki Tarnobrzeg cale plecy plus tyly tricepsow napisy bodajze honor walka prosba o foto.... sory za polskie znaki ale nie mam polskiego kompa
BiałyTeofilów o widzewie pisze: Na powaznie zrobili zajebista akcje propagandowa i od jakiegos czasu pomimo ogromnej nienawisci musze przyznac ze sa w tym dobrzy
-
Majstersztyk pisze:Facet powinien dodać sobie coś do tej dziary bo ewidentnie kojarzy sie ze Stomilem. W końcu to oficjalny znak ich stowarzyszenia i ultraStomilu. Te charakterystyczne "S" pojawia sie na ich flagach, vlepach, gadżetach...itp itd... tak jak znak czarnej "L" to znak Legia tak te gotyckie "S "można nazwać Stomilowskim symbolem. No chyba ze kolega jest fanem Skrewdrivera :)
tak sie składa ze tez mam gotyckie "S" i nie jestem ani z jednej ani z drugiej ekipy wiec skonczcie glupie rozkminiki bo zwykle gotyckie litery nie sa odzwierciedleniem konkretnej ekipy chyba ze ktos doszukuje sie kibicowskich motywow pod zwykla literka ktora dla dla wlasciciela moze oznaczac zupelnie cos innego:)
A Ty czy znasz swe żądze?! Sex, Przemoc, Narkotyki, Władza i Pieniądze!!!!
-
Witam,Troublemaker pisze:Widzę, że dziarki na tej części ciała staja się swoistym "chorzowskim patentem". :)
oglądam sobie te wszystkie dziarki i niektóre są naprawdę fajne, ale odniosę się do zdania powyżej.
Owszem sporo ostatnio osób z Chorzowa robi tatuaże w tym miejscu, jednak "patentem" bym tego nie nazwał. Członkowie jednej z polskich ekip, nazwę swojej grupy maja na bicepsie chyba już grubo ponad 5 lat. Zresztą po nich jeszcze u chłopaków z innego klubu też widziałem nazwę grupy w tym miejscu. Natomiast dopiero od jakiegoś czasu pojawiło się to w Chorzowie. Czy Ruch o tym wiedział to chyba nieistotne bo miejsce na herb/napis jest bardzo fajne i w żaden sposób nie chciałbym aby mój wpis był potraktowany jako czepianie się.
Pozdrawiam zainteresowanych i "pomalowanych" :)
-
-
-
Ma ktoś dziarę chłopa ze Sovii z herbem z rozerwanej skóry? Kojarzy mi się, że była już tu ale za cholerę nie mogę poszukac.