Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
Po to się tylko zarejestrowaliście gimnazjaliści...
Palpitacja na dźwięk słowa Hutnik staję się coraz popularniejsza...
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
lesiu1 pisze:Czemu ma spierdalać szale są porozcinane,a to ,że Hutnik używa sprzętu to też wszyscy wiedzą ,oprawy z hasłem ostatni bastion honoru... tego nie zmienią i tylko skończony debil wam w to uwierzy.tdp pisze:ile ty masz lat dzieciaku spierdalaj nad jezioro wymoczyc dupe.
Tak na marginesie: Oprawa OBHWK była robiona przez osoby z B98 z okazji dziesięciolecia tejże grupy i do niej się odnosi.
A co tam w oświadczeniach na wiśle?
-
[link]FcRuda pisze:Może czegoś nie ogarniam, ale jak dla mnie to wkleiła osoba z Ruchu Chorzów.
i nie spinajcie się tak tylko zróbcie to co mówi kolega powyżej
;)spierdalaj nad jezioro wymoczyc dupe.
[link]
[link]
O to chodzi.
-
Nie mam edycji, ale jak już rozmawiamy to (oprócz tzw. "szlabanów") to ja nie widzę żeby były porozkrajane...
-
A w Krakowie to jak to mówią /gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta/ :)
-
Ja nie mam wątpliwości co do tego, że te szale były rozcinane. Wystarczy się dokładnie przyjrzeć jak i wziąć pod uwagę to, że liczba każdego rodzaju szala w obu kolekcjach jest parzysta. Coś nie wydaje mi się, byście aż tak szczęśliwie trafiali i akurat na te same rodzaje + wieszali idealnie jeden przodem, drugi tyłem. Muszę przyznać, że umknęło mi to wszystko, zapewne dlatego, że zerknąłem tylko raz na te zdjęcia. W sumie to mało mnie obchodzi cała ta sytuacja, ale pisanie tego, że te szale nie są rozcinane jest trochę śmieszne.
-
W sumie teraz widzę, po prostu są rozcięte w "sprytniejszy" sposób niż tu widywałem, tj.pół szala wisi tu, a pół tam, nie tak jak inni, czyli że tylko jeden szew odpruty i powieszony taki "podwójny" szal...Zwracam honor.
-
Wymyśl coś orginalniejszego bo ten tekst robi się śmieszno-nudny.Troublemaker pisze:Po to się tylko zarejestrowaliście gimnazjaliści...
-
KSC NH!!! pisze:do Hutnika: dlaczego dajecie porozcinane szale w temacie skrojone barwy:D??? chcecie miec dwa razy wiecej skrojonych szali?:D w ogóle ta wasza akcja na Pleszowie:D honorowi jesteście?? bo za takich się uważacie,więc dlaczego do góra 16 latków wyskakujecie z kosami? nie no to Wasze zdjęcie dobre nie widac,że porozcinane ,beka na maxa:D
Rozumiem kolego ze tam byles ze śmiesz zabierać głos w tej sprawie? odrazu odpowiem na twoje pytanie:Tak, byłem tam.
-
Czy gdzieś ktoś z nas napisał ze te szale nie są porozcinane? nie wydaje mi się.Cześć jest porozcinana ale jest to TYLKO i wyłącznie nasza sprawa dlaczego/po co/w jaki sposób. Tłumaczyć się na tym forum nikomu nie będziemy. Dla mnie temat wyczerpany, jeśli jeszcze coś będziecie przezywać to wybaczcie ale ja już nie wezmę w tym udziału.CIAOdwzn pisze:Ja nie mam wątpliwości co do tego, że te szale były rozcinane. Wystarczy się dokładnie przyjrzeć jak i wziąć pod uwagę to, że liczba każdego rodzaju szala w obu kolekcjach jest parzysta. Coś nie wydaje mi się, byście aż tak szczęśliwie trafiali i akurat na te same rodzaje + wieszali idealnie jeden przodem, drugi tyłem. Muszę przyznać, że umknęło mi to wszystko, zapewne dlatego, że zerknąłem tylko raz na te zdjęcia. W sumie to mało mnie obchodzi cała ta sytuacja, ale pisanie tego, że te szale nie są rozcinane jest trochę śmieszne.
-
Mój post nie miał odnosić się do was, lecz do panów wyżej, którzy uważali, że szale nie były rozcinane. Po prostu nie potrzebnie napisałem "byście" , ale to pewnie przez pośpiech, lub chwilowo wkręciłem sobie, że ktoś z nich jest od was, więc wybacz. Mam nadzieje, że sprostowałem. Jednak nie zmienia to faktu, że nikt nie każe wam się tłumaczyć i jak już wcześniej napisałem, mało mnie to osobiście obchodzi dlaczego zrobiliście tak a nie inaczej.Czy gdzieś ktoś z nas napisał ze te szale nie są porozcinane? nie wydaje mi się.Cześć jest porozcinana ale jest to TYLKO i wyłącznie nasza sprawa dlaczego/po co/w jaki sposób. Tłumaczyć się na tym forum nikomu nie będziemy. Dla mnie temat wyczerpany, jeśli jeszcze coś będziecie przezywać to wybaczcie ale ja już nie wezmę w tym udziału.CIAO
-
Nie no nie ma co sie napinać jedni na drógich,jaka sytuacja jest w Krakowie wie każdy,ze sprzetem lataja wszyscy.Rownież każda zorientowana osoba wie też że Hutnik dużo nie znaczy(nie chodzi mi o ubliżanie Im,tylko poprostu stwierdzenie faktu że najmocniejsi nie są.) A te barwy tak jak sami napisali Ich sprawa,nie Nasz problem,nie muszą sie nam tlumaczyc z tej dziwnej można powiedzieć sytuacji. Tyle z mojej strony.
-
Flaga Wybrzeza ktora niedawno zmienila wlasciciela.
[link]
http://www.youtube.com/watch?v=nibrx-mpaH0
Czy to ci co skroili czy do zdjęcia daliście "pierwszy garnitur"? ;)
[link]
http://www.youtube.com/watch?v=nibrx-mpaH0
Czy to ci co skroili czy do zdjęcia daliście "pierwszy garnitur"? ;)
-
Masz problemy ze wzrokiem? na YT widac wyraznie wiec nie zadawaj glupich pytan. Tylko po to sie zarejestrowales?
-
Ci ze zdjęcia wyglądają na większych...Tak, tylko po to się zarejestrowałem...
-
KSC NH!!! pisze:beka na maxa:D
dwzn pisze:liczba każdego rodzaju szala w obu kolekcjach jest parzysta..
dwzn pisze:Muszę przyznać, że umknęło mi to wszystko, zapewne dlatego, że zerknąłem tylko raz na te zdjęcia.
yid pisze:Widać,że ebli się się też na pasiakach rozcinając je tylko na szwie.
Zebrałem wypowiedzi użytkowników którzy zarejestrowali się na forum tylko po to żeby troszkę naciupać Hutnikowi którego oczywiście nie ma i którym nie trzeba się przejmować. Daje to do zastanowienia czy rejestracja powinna być tak długo otwarta...lesiu1 pisze: Wymyśl coś orginalniejszego bo ten tekst robi się śmieszno-nudny.
Dodatkowo ciekawa jest wypowiedź DWZN który raz ZERKNĄŁ na zdjęcie i to zerknięcie pozwoliło mu przeliczyć każdy rodzaj barw. Geniusz.
No a tak poza tym to wszystko zostało wytłumaczone przez kompetentne osoby i nie zauważyłem aby jakakolwiek osoba z NH udzielała tu przekłamanych informacji.
-
HaKaeS pisze: Cześć jest porozcinana ale jest to TYLKO i wyłącznie nasza sprawa dlaczego/po co/w jaki sposób. Tłumaczyć się na tym forum nikomu nie będziemy.
Nie musisz się tłumaczyć dlaczego. Bo wszyscy wiemy. Aby stworzyć mylne wrażenie.
-
Z4T4N pisze:Nie no nie ma co sie napinać jedni na drógich,jaka sytuacja jest w Krakowie wie każdy,ze sprzetem lataja wszyscy.Rownież każda zorientowana osoba wie też że Hutnik dużo nie znaczy(nie chodzi mi o ubliżanie Im,tylko poprostu stwierdzenie faktu że najmocniejsi nie są.) A te barwy tak jak sami napisali Ich sprawa,nie Nasz problem,nie muszą sie nam tlumaczyc z tej dziwnej można powiedzieć sytuacji. Tyle z mojej strony.
Ta sprzet to nie ich domena i tu sie musze zgodzic....
-
Przeczytaj jeszcze raz mój post, do którego się odnosisz i zastanów się nad tym co napisałeś. Bo chyba niestety coś Ci się pomyliło, kłania się czytanie ze zrozumieniem i chyba jednak nie jestem tym wielkim geniuszem za jakiego mnie uważasz, ale dzięki..Wierny1950 pisze:KSC NH!!! pisze:beka na maxa:Ddwzn pisze:liczba każdego rodzaju szala w obu kolekcjach jest parzysta..dwzn pisze:Muszę przyznać, że umknęło mi to wszystko, zapewne dlatego, że zerknąłem tylko raz na te zdjęcia.yid pisze:Widać,że ebli się się też na pasiakach rozcinając je tylko na szwie.Zebrałem wypowiedzi użytkowników którzy zarejestrowali się na forum tylko po to żeby troszkę naciupać Hutnikowi którego oczywiście nie ma i którym nie trzeba się przejmować. Daje to do zastanowienia czy rejestracja powinna być tak długo otwarta...lesiu1 pisze: Wymyśl coś orginalniejszego bo ten tekst robi się śmieszno-nudny.
Dodatkowo ciekawa jest wypowiedź DWZN który raz ZERKNĄŁ na zdjęcie i to zerknięcie pozwoliło mu przeliczyć każdy rodzaj barw. Geniusz.
No a tak poza tym to wszystko zostało wytłumaczone przez kompetentne osoby i nie zauważyłem aby jakakolwiek osoba z NH udzielała tu przekłamanych informacji.
Co do tematu kont, nie wiem czy chodzi Ci również o mnie. Jeśli tak, to mylisz się jeśli myślisz, że jestem tu po to by "naciupciać" Hutnikowi. Przeglądam to forum od dawna i gdybym miał takie zamiary, to już pewnie "ciupciałbym" od dawna i to raczej nie Wam. Życzę Wam dobrze, bo sytuacja ciekawa nie jest.
Mam prawo zarejestrować się kiedy chce i nie muszę z tym zwlekać. Albo czekać aż mi się konto zestarzeje bo ktoś mi będzie wmawiał, że zarejestrowałem się tutaj w jednej sprawie. Nawet nie daje ku temu powodów, to jest najlepsze.
Napisałem już wcześniej, że wyjaśniłem dwóm panom, czemu widać to, że te szale były rozcinane, bo były. Jeśli widzisz w tym coś złego, to bardzo mi przykro z tego powodu. I jeśli to nazywasz "ciupcianiem", to tym bardziej. Nie obchodzi mnie to dlaczego tak zrobiliście, choć cel wydaje się jasny i raczej oczywisty. Ale jeśli ktoś pisze, że te szale nie były rozcinane, to najnormalniej w świecie sprostowałem i basta. W dodatku nie pisały tego osoby od was, więc w ogóle o czym my rozmawiamy ?
W moją stronę już nie ripostuj. Mam nadzieje, że zrozumiałeś co tu napisałem.
I skończcie te chore rozkminy na temat sprzętu i tego kto jak się trzyma w Krakowie, bo chyba nie od tego jest ten temat.
-
[link] Paderewa
Widać,że szalik Ruchu(pierwszy z lewej) zdobyty po walce..
Widać,że szalik Ruchu(pierwszy z lewej) zdobyty po walce..
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.
-
Może ktoś napisać relacje ze skrojenia flagi Wandy Kraków na sobotnim meczu Kolejarza Opole przez Odrę ?
-
-
"To nie piękny świat jak kasyna laswegas, to kraj ludzki radości i ubolewań, tu gdzie sobie rady nie da słaby jak naćpane modelki na paryskich wybiegach"Chciałbym na koniec przypomnieć jedynie że żużel to nie piłka nożna, na żużlu ma być kultura aby każdy mógł przyjść z rodziną i zobaczyć fajne widowisko. Nie ma miejsca na stadionowe buractwo.
Nie ma Cie na to wpływu ekipy H zawszę bedą i na żużlu i na piłce.
Tekstami ze macie pretensje o to że ochrona was nie ochroniła jest śmieszna, bo jak się flag nie jest w stanie obronić to się ich nie zabiera/robi.
-
Musisz się pogodzić że klimat na żużlu jest najbardziej zbliżony do piłki a z tym buractwem to już zdrowo przeginasz.
Fakt jest że nie wiadomo po co im flaga skrojona takiej "ekipie" ale to druga strona medalu.
Fakt jest że nie wiadomo po co im flaga skrojona takiej "ekipie" ale to druga strona medalu.
-
Dla takich "kibiców" którzy w oświadczeniu piszą coś takiego:
Oto całe oświadczenie, dobra beka: posting.php?mode=reply&f=1&t=4824
Nie powinno być miejsca, postawa Odry na plus. Powinni Was traktować teraz w taki sam sposób na każdych stadionach żużlowych w Polsce.Już przed pierwszym biegiem ochronie został zgłoszony fakt, iż krakowscy fani byli prowokowani. Zostały wysunięte wobec nich żądania oddania szalików i flagi, lub ewentualnie bicia się o nie. Pseudokibice z Opola, którzy wysuwali te żądania, znajdowali się pod wpływem alkoholu, a na stadion dostali się przeskakując przez płot.
Oto całe oświadczenie, dobra beka: posting.php?mode=reply&f=1&t=4824
-
Oczywiście pomyliłem linki i nie mogę edytować, oto poprawny:Capo pisze: Oto całe oświadczenie, dobra beka: posting.php?mode=reply&f=1&t=4824
[link]
-
Zgłaszam ją na akcję roku... Kibole Odry po tym, jak odmówiono im ustawki, wjechali w dużo liczniejszy młyn gości, rozgonili chuligankę Wandy i wykroli z barw. Odra po raz kolejny udowodniła, że to chuligańska pierwsza liga
-
To na Apator, Polonię Bydgoszcz, GKM, Wybrzeże itd. też nie jeździj...miszA_W10 pisze:Bo żyjemy w chorym kraju. Gdybym był na meczu piłkarskim to miałbym pretensje jedynie do siebie. Wbrew temu co mówisz - kibicowanie na żużlu to nie to samo co kibicowanie na piłce. Byłem na zbyt wielu meczach, takich i takich, żebyś mnie przekonał że jest inaczej. Idąc na piłkę liczę się z tym że jest jak jest i że nie każdemu musi pasować że mam taki szal a nie inny. I nawet jak tam dostanę to nie mam pretensji do nikogo oprócz siebie że sobie sam nie poradziłem bo na piłce jest inna kultura. Ale nie na żużlu. Tu przychodzą inni ludzie, albo przynajmniej z innym nastawieniem. Przykro i żal że stadionowe buractwo rozprzestrzenia się poza stadiony piłkarskie i dotyka naprawdę pozytywnych ludzi, którzy robią naprawdę dobrą robotę. Dla mnie śmieszni są Ci goście, którzy do nas wystartowali a na co im nasza flaga naprawdę nie wiem. A sprawiedliwość ich i tak dosięgnie, tego mogą być już pewni ;)
-
Ale prawda jest taka, że komu potrzebna jest flaga Wandy Kraków? Nie wiem co Odra chciała tym osiągnąć bo jak dla mnie się bardziej ośmieszyła atakując zwykłych pikników, którzy się jeszcze bronili.A to, że wypier*** lasce to już szczyt chamstwa.Nawet na piłce kopanej jak przyjeżdża słabsza ekipa nastawiona pokojowo i nie prowokująca to nikt nagle w nich nie wjeżdża kradnie fany,szaliki i tłucze laski.To waszym zdaniem lepiej by było, żeby klatka gości była pusta tak?
Hutnik Nowa Huta
-
Akcja nie do końca była czysta, ale z tym oświadczeniem/zażaleniem przesadzili haha :D niezłe jaja apeluję do każdej bandy żużlowej żeby jak gdziekolwiek i kiedykolwiek ich traficie, to naróbcie im stracha :)
-
Ta laska co napierdalała tego gościa to ta ze zdjęcia? Można wkleić jej fotkę po liftingu związanym z akcją "flaga"? :)

-
Nowohucianie1950 mają rację. Taka akcja nie powinna się spotkać z aprobatą środowiska kibicowskiego. Bo czym się różnią tacy żużlofani spod znaku Wandy od np. 12-latka w koszulce Realu Madryt? Niby i to i to kibic. Ale czy trzeba go za to szarpać, dawać mu po pysku i zabierać te barwy?Nowohucianie1950 pisze:Ale prawda jest taka, że komu potrzebna jest flaga Wandy Kraków? Nie wiem co Odra chciała tym osiągnąć bo jak dla mnie się bardziej ośmieszyła atakując zwykłych pikników, którzy się jeszcze bronili.A to, że wypier*** lasce to już szczyt chamstwa.Nawet na piłce kopanej jak przyjeżdża słabsza ekipa nastawiona pokojowo i nie prowokująca to nikt nagle w nich nie wjeżdża [link] fany,szaliki i tłucze laski.To waszym zdaniem lepiej by było, żeby klatka gości była pusta tak?
-
Wyzsza niz wasza? Z pewnoscia.tomek-z-kk pisze:Zgłaszam ją na akcję roku... Kibole Odry po tym, jak odmówiono im ustawki, wjechali w dużo liczniejszy młyn gości, rozgonili chuligankę Wandy i wykroli z barw. Odra po raz kolejny udowodniła, że to chuligańska pierwsza liga
Zadnego oswiadczenia ze strony Odry nie bedzie, bo na meczach zuzlowych nie bywamy, a autorzy tego dziela nikomu sie nie pochwalili swoja zdobycza, trudno wiec odnosic sie do rzeczy o ktorych nic nie wiemy, a co dopiero brac za nie odpowiedzialnosc. Przeciez to oczywiste, ze nie zrobil tego nikt z ekipy, ani nikt kto teraz by sie nam do swoich dzialan przyznal.
Odra Opole
-
Rozumiem, że teraz krojenie flag jest chujowe... Co za czasy.

-
Po czym tak wnioskujesz? Po prostu ludzie stwierdzają fakt. Na cholerę im flaga Wandy i co tą akcją chcieli udowodnić i komu? Nikt z tego powodu nie płacze.S. pisze:Rozumiem, że teraz krojenie flag jest chujowe... Co za czasy.
Tak jak ktoś pisał można skroić koszulkę Realu czy też można wjechać na stadion Garbarni i zajebać dziadkom flagę. Każdy sobie sam wyciąga wnioski z takiej akcji i tyle na temat tej akcji.
-
Dajcie już spokój,to samo było jak we Wrocławiu na ręcznej z flagą pożegnały się zgredy z Głogowa-może trochę przesadzili z agresją,ale cóż takie życie.
-
Wierny a nie byłeś przypadkiem na tym meczu? Pewnie sam w trąbkę wyhaczyłeś i teraz płaczesz jacy to źli są ci kibole...Wierny1950 pisze:Po czym tak wnioskujesz? Po prostu ludzie stwierdzają fakt. Na cholerę im flaga Wandy i co tą akcją chcieli udowodnić i komu? Nikt z tego powodu nie płacze.S. pisze:Rozumiem, że teraz krojenie flag jest chujowe... Co za czasy.
Tak jak ktoś pisał można skroić koszulkę Realu czy też można wjechać na stadion Garbarni i zajebać dziadkom flagę. Każdy sobie sam wyciąga wnioski z takiej akcji i tyle na temat tej akcji.
-
ha ha też pomyślałem tak samograndpaparapa pisze:Wierny a nie byłeś przypadkiem na tym meczu? Pewnie sam w trąbkę wyhaczyłeś i teraz płaczesz jacy to źli są ci kibole...Wierny1950 pisze:Po czym tak wnioskujesz? Po prostu ludzie stwierdzają fakt. Na cholerę im flaga Wandy i co tą akcją chcieli udowodnić i komu? Nikt z tego powodu nie płacze.S. pisze:Rozumiem, że teraz krojenie flag jest chujowe... Co za czasy.
takie życie panowie i panie !albo sie robi z siebie ura bura na mieszanke krakowskich klubów i sie jeździ na wyjazdy,albo daje d*** po całości jak w Opolu.dziękuje pozdrawiam!
-
Od kiedy to Hutnik=Wanda?
-
Ja bym się wcale nie zdziwił, ponieważ znam kilka osób z Hutnika, które uczęszczają na Wandę i chcą się nawet angażować, co miałem okazję osobiście od nich usłyszeć. Nie wiem ilu was tam jest, czy to ma jakieś znaczenie i czy wybieracie się na wyjazdy ale jednak ktoś tam chodzi.grandpaparapa pisze:Wierny a nie byłeś przypadkiem na tym meczu? Pewnie sam w trąbkę wyhaczyłeś i teraz płaczesz jacy to źli są ci kibole...Wierny1950 pisze:Po czym tak wnioskujesz? Po prostu ludzie stwierdzają fakt. Na cholerę im flaga Wandy i co tą akcją chcieli udowodnić i komu? Nikt z tego powodu nie płacze.S. pisze:Rozumiem, że teraz krojenie flag jest chujowe... Co za czasy.