Zgody / Kosy/ Układy ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

dmn

Re: Zgody / Kosy/ Układy ...

Post autor: dmn » 30.06.2010, 20:05

niewinny pisze:Czytając niektóre wpisy można sie nieźle pośmiać.Ruch zrobił zgodę z Widzewem bo potrzebowali się wzajemnie ,gdyż mógł ich ktoś obić. Natomiast zgoda Gieksy z Górnikiem jest zupełnie naturalna ,gdyż obydwie ekipy nigdy sobie w drogę nie wchodziły.Żal to komentować , no cóż wasze podwórko ,wasze zabawki.
Nie wyczuwam w tych słowach ironii więc spytam, czy Ty tak na poważnie?
Żaba pisze:
Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
Tak byli, grali w makao z Niemcami.

iparts.pl
niewinny

Post autor: niewinny » 30.06.2010, 20:14

dmn pisze:
niewinny pisze:Czytając niektóre wpisy można sie nieźle pośmiać.Ruch zrobił zgodę z Widzewem bo potrzebowali się wzajemnie ,gdyż mógł ich ktoś obić. Natomiast zgoda Gieksy z Górnikiem jest zupełnie naturalna ,gdyż obydwie ekipy nigdy sobie w drogę nie wchodziły.Żal to komentować , no cóż wasze podwórko ,wasze zabawki.
Tak mowie calkiem serio, tylko pisalem to w kontekscie myslenia tego Gieksiarza ,a nie moim.

Okropny dolores 3

Post autor: Okropny dolores 3 » 30.06.2010, 20:21

niewinny pisze:
dmn pisze:
Tak mowie calkiem serio, tylko pisalem to w kontekscie myslenia tego Gieksiarza ,a nie moim.
No w twoim na pewno nie,bo ty nie myślisz. Jakoś nie widzę nigdzie stwierdzenia,że to przed Górnikiem Ruch się bratał z Widzewem,ale Ty oczywiście swoje musiałeś dodać. Gdybyś chociaż trochę interesował się górnośląską sceną to wiedziałbyś także,jak dawno temu po raz ostatni doszło do bójki Górnika z GieKSą oraz,że było to inne pokolenie kibiców niż to,które teraz jest u głosu.Już więcej mi się nie chce pisać na ten temat.
Niech wypowiadają się tu Ci,którzy coś wiedzą na temat w którym biorą udział.Inaczej to forum skończy tam,dokąd zmierza od dłuższego czasu,czyli w d****.

niewinny

Post autor: niewinny » 30.06.2010, 20:30

Okropny dolores 3 pisze:
No w twoim na pewno nie,bo ty nie myślisz. Jakoś nie widzę nigdzie stwierdzenia,że to przed Górnikiem Ruch się bratał z Widzewem,ale Ty oczywiście swoje musiałeś dodać. Gdybyś chociaż trochę interesował się górnośląską sceną to wiedziałbyś także,jak dawno temu po raz ostatni doszło do bójki Górnika z GieKSą oraz,że było to inne pokolenie kibiców niż to,które teraz jest u głosu.Już więcej mi się nie chce pisać na ten temat.
Niech wypowiadają się tu Ci,którzy coś wiedzą na temat w którym biorą udział.Inaczej to forum skończy tam,dokąd zmierza od dłuższego czasu,czyli w d****.
Kolego tu się mylisz.Nie chciałem wywalać brudów na wierzch , ale mnie do tego skłoniłeś.Odnośnie waszych stosunków z Gieksą : Czy źle napiszę , że wasz wieloletni młynowy ,gdy miał pozdrowić Gieksę zszedł z gniazda.Potem poszedł komunikat z waszej strony , że "idzie nowe".Zaprzecz jeszcze temu , to faktycznie nie mamy o czym rozmawiać.

Okropny dolores 3

Post autor: Okropny dolores 3 » 30.06.2010, 20:43

Jestem kibicem GKSu Katowice,nie Górnika. Niech ktoś z Zabrza się wypowie na ten temat. Ja nigdzie nie napisałem,że 100% u nas i u nich było/jest za zgodą.Ale tak jest wszędzie. Wywołany tu do tablicy temat W&R-tam też znajdziesz niechętnych,ale tak jak i u nas ,akceptują oni zdanie osób decyzyjnych i w obu przypadkach dużo większej niż przeciwnicy układu/zgody grupy.
Ty na to patrzysz inaczej,ja inaczej i kibice z Chorzowa inaczej.Każdy ma swój obraz,swoje zdanie i ciężko to zmienić. Chodzi tylko o nie prowokowanie do głupich postów na necie.
W moich oczach układ W&R też wcale wielką miłością się nie zaczął,a spojrzeniem w przyszłość wspólnie. Był to czas,gdy RTS strasznie się wybił.Nie wiem jak na to patrzyli chorzowianie. Wiem,jak my to odebraliśmy. Było to dla nas nie mniejszym szokiem,niż po kilku latach dla chorzowian układ GKSG.To tyle.
I czego tu na necie nie napiszemy,to obie grupy będą nadal działać wspólnie,więc proponuję zakończyć ten poruszany już milion razy temat.

wyjazdowicz

Post autor: wyjazdowicz » 30.06.2010, 21:21

Okropny dolores 3 pisze:
SuperKKS pisze:Martini ty chyba leczysz kompleksy na tym forum, sądząc po twoich wpisach.
Za to sądząc po twoich wpisach masz gówno do powiedzenia.

A Ty Martini daj spokój,Ich układ,ich sprawa.

Może ktoś mi opisać jak wygląda sprawa między BKSem Bielsko,a Walcownią Czechowice i Beskidem Skoczów? Układy?
Walcownia i Skoczów to FC BKS-u.

Troublemaker

Post autor: Troublemaker » 30.06.2010, 21:28

barbizm pisze:
Nemo pisze:
buua pisze:sory za świadomy offtop ale nijak nie moge przypasować pytania do tematu więc wpisuje w znany często odwiedzany
ile jest tego Hutnika na Czyżynach? ponoć Hutnik to tylko stara huta (osiedla centrum, jakies inne oprocz?)
cała stara Huta, Czyżyny, ZWE, oraz kilka osiedli
Co to jest ZWE? A Szczyrzyc? To osiedle czy miasteczko? Hutnik ma jakieś fan-cluby z innych miast?
Ów skrót oznacza Zesławice. Jest to jedna z najdalej na północ wysuniętych części szeroko pojętej Nowej Huty ( obecnie dzielnica Wzgórza Krzesławickie ).
Odnośnie FC to są to m.in.: Igołomia, wspomniany przez Ciebie Szczyrzyc, bynajmniej nie jest to nowohuckie osiedle :), Wyciąże, Pobiednik, FC Górale zrzeszający fanów z Podhala i Zakopanego, Jaworzno.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!

barbizm

Post autor: barbizm » 30.06.2010, 21:38

Dzięki za odpowiedź, trochę tych fanclubów macie, myślałem że tylko Huta. Pozdrawiam

Okropny dolores 3

Post autor: Okropny dolores 3 » 30.06.2010, 21:39

Jeśli wszystkie Wasze FC są tak samo liczne jak ten z Jaworzna,to znaczy ,że mogą wszyscy razem jedną furą na mecze jezdzić.

Troublemaker

Post autor: Troublemaker » 30.06.2010, 21:51

Okropny dolores 3 pisze:Jeśli wszystkie Wasze FC są tak samo liczne jak ten z Jaworzna,to znaczy ,że mogą wszyscy razem jedną furą na mecze jezdzić.
Nie, to odnośnie Twojego pytania napinaczu. Swoją drogą cóż za konstruktywne porównanie, rzekłbym, w stylu całkowicie beznapinkowym...
Zapewne niebawem "czwóreczka" stuknie przy Twoim nicku.
Powodzenia!

FSD

Post autor: FSD » 30.06.2010, 22:05

gat pisze:Odpowiem ci choc jestem z Arki.Widze ze kolezko palisz Jana Jaga nie wchodzi w droge R&W bo jest ekipa z 3 ligi hools.
A Wy?
Litość to zbrodnia!

Okropny dolores 3

Post autor: Okropny dolores 3 » 30.06.2010, 22:13

Troublemaker pisze:
Okropny dolores 3 pisze:Jeśli wszystkie Wasze FC są tak samo liczne jak ten z Jaworzna,to znaczy ,że mogą wszyscy razem jedną furą na mecze jezdzić.
Nie, to odnośnie Twojego pytania napinaczu. Swoją drogą cóż za konstruktywne porównanie, rzekłbym, w stylu całkowicie beznapinkowym...
Powodzenia!
Pięknie napisane,a może zamiast tego typu tekstów po prostu oświecisz forumowiczów i skoro jesteśmy przy Hutniku z Jaworzna napiszesz na którym osiedlu/dzielnicy oni występują?Tak z ciekawości pytam,gdzie ma serce ten Fan Club.
I to zupełnie bez napinki,poważnie.Nie chcę Cię denerwować.

ZS_1906

Post autor: ZS_1906 » 30.06.2010, 22:55

Człowieku nie kompromituj się. Pewnie zaraz usłyszymy, że w Jaworznie jest sama Gieksa, a na Hutnik to chodzi 3 ludzi. Leczysz kompleksy wyżywając się na fc Hutniku, podczas gdy twoja ekipa to ma fc najlepsze w Polsce (a może i na świecie). Zajmij się lepiej swoim miastem człowieku.

1910o2

Post autor: 1910o2 » 30.06.2010, 22:56

FSD pisze:
gat pisze:Odpowiem ci choc jestem z Arki.Widze ze kolezko palisz Jana Jaga nie wchodzi w droge R&W bo jest ekipa z 3 ligi hools.
A Wy?
A co Cie obchodzi kto z kim wódke pije lub z kim się klepia?
Mamy swoja jedna jedyna zgode, która jest dla nas najważniejsza (dla niekumatych Ruch Chorzów) i nic wiecej się nie liczy brak oficjalnych układow.
A to kto sie z kim kumpluje prywatnie to jest wyłacznie nasza sprawa.
Bez napinki
Obrazek

Viclav

Post autor: Viclav » 30.06.2010, 23:47

No i na c*** się spinasz? Gość z Arki napisał o Jagiellonii, że są 3 ligą hools, więc FSD spytał z ciekawości w której lidze w takim razie jest obecnie jego klub (bo na pewno nie wyższej niż Jaga).
A tak swoją drogą, to zawsze mnie ciekawiło, co o RAŚ sądzą zadeklarowani Narodowi Radykaliści z Widzewa?
Obrazek"Jesteś sterem, białym żołnierzem!" Beata KozidrakObrazek

1910o2

Post autor: 1910o2 » 01.07.2010, 01:07

Viclav pisze:No i na c*** się spinasz? Gość z Arki napisał o Jagiellonii, że są 3 ligą hools, więc FSD spytał z ciekawości w której lidze w takim razie jest obecnie jego klub (bo na pewno nie wyższej niż Jaga).
A tak swoją drogą, to zawsze mnie ciekawiło, co o RAŚ sądzą zadeklarowani Narodowi Radykaliści z Widzewa?

Nie spinam sie tylko pytanie FSD mozna było zrozumieć dwuznacznie.
Jezeli mam juz napisać jak to zrouzmiałem to zrobię to dla Ciebie Viclav.
Odpowiem ci choc jestem z Arki
Jaga nie wchodzi w droge R&W
A Wy?
Jezeli nadal nie rozumiesz to najwidoczniej sie nie zrozumiemy;))
Obrazek

FSD

Post autor: FSD » 01.07.2010, 01:59

Pisałem na szybko posta, stąd dwuznacznie mogło zabrzmieć.

Oczywiście pytanie do kolegi z Gdyni (?).
Litość to zbrodnia!

Okropny dolores 3

Post autor: Okropny dolores 3 » 01.07.2010, 07:54

ZS_1906 pisze:Człowieku nie kompromituj się. Pewnie zaraz usłyszymy, że w Jaworznie jest sama Gieksa, a na Hutnik to chodzi 3 ludzi. Leczysz kompleksy wyżywając się na fc Hutniku, podczas gdy twoja ekipa to ma fc najlepsze w Polsce (a może i na świecie). Zajmij się lepiej swoim miastem człowieku.
Ja p*******,na tym forum nie można już zadać pytania,żeby nie być oskarżonym o napinke i leczenie kompleksów. Posłuchaj baranie,skoro nie rozumiesz-napisał,że mają FC w Jaworznie,więc chcę wiedzieć gdzie konkretnie. Czy to takie napinkowe pytanie,skoro sam napisał o Jaworznie?I po co się wpierdalasz? Jakiś uraz do GieKSy,czy co?

Fight Łapa

Post autor: Fight Łapa » 01.07.2010, 07:58

Tak moim zdaniem:
Po pierwsze to nie temat o FC
po drugie-jak już ktoś powiedział A,niech mówi B (to do chłopaka z Hutnika).
A po trzecie to bez nerwów,bo są one niepotrzebne.

Mnie też ciekawi ten Fan Klub Gumiorów w Jaworznie,bo mam na uczelni kilka osób z GieKSy i Ruchu i z ich opowieści to prócz nich są tam jednostki,a jedyną większą grupą jest Wisła,której i tak jest mało.

Ktoś tu pytał o Beskid Skoczów i Walcownię Czechowice-to są Fan Kluby BKSu Bielsko,ale w Skoczowie jest kilkunastoosobowy FC GKSu Katowice,a w Czechowicach po kilka osób kibicujących śląskim drużynom.
K.S. KUŹNIA USTROŃ

Martini Player

Post autor: Martini Player » 01.07.2010, 08:21

ZS_1906 pisze:Człowieku nie kompromituj się. Pewnie zaraz usłyszymy, że w Jaworznie jest sama Gieksa, a na Hutnik to chodzi 3 ludzi. Leczysz kompleksy wyżywając się na fc Hutniku, podczas gdy twoja ekipa to ma fc najlepsze w Polsce (a może i na świecie). Zajmij się lepiej swoim miastem człowieku.
To może ty się zajmij swoim? I też przestań się kompromitować,skoro nic nie wiesz?

Moje pytanie:
Ile lat trwa zgoda Śląska Wrocław z Opavą?

Troublemaker

Post autor: Troublemaker » 01.07.2010, 11:51

Okropny dolores 3 pisze:
Troublemaker pisze:
Powodzenia!
Pięknie napisane,a może zamiast tego typu tekstów po prostu oświecisz forumowiczów i skoro jesteśmy przy Hutniku z Jaworzna napiszesz na którym osiedlu/dzielnicy oni występują?Tak z ciekawości pytam,gdzie ma serce ten Fan Club.
I to zupełnie bez napinki,poważnie.Nie chcę Cię denerwować.
Bynajmniej tego nie robisz.
Jeden z użytkowników prosił o wypisanie naszych fan-clubów, tudzież miast, z których jeżdżą kibice na mecze Hutnika. W stosunku do Jaworzna powinienem użyć tego drugiego określenia (z racji mikroskopijnej ilości) i byłoby po problemie, gdyż w porównaniu do Waszego Jaworzna, Lędzin, Mysłowic czy nawet...Władysławowa nie można określić go mianem FC...

Adres własciciela flagi "Jaworzno" też mam Ci podać...?

Fight Łapa pisze:Mnie też ciekawi ten Fan Klub Gumiorów w Jaworznie
Hutnika, byłoby lepiej.

Pzdr!

Okropny dolores 3

Post autor: Okropny dolores 3 » 01.07.2010, 12:14

Dziękuję za odpowiedz.
Napisałem "Gumiorów" gdyż wydawało mi się,że sami kibice Hutnika używają tej nazwy i nie mają nic przeciwko. Piszę to,żeby kolega z Zagłębia znowu się nie zagotował,że próbuję dogryzać kibicom HKSu.
Pozdrawiam.

barbizm

Post autor: barbizm » 01.07.2010, 12:19

Przecież to nie ty napisałeś "Gumiorów"..Sory za ot

Okropny dolores 3

Post autor: Okropny dolores 3 » 01.07.2010, 12:22

barbizm pisze:Przecież to nie ty napisałeś "Gumiorów"..Sory za ot
He,faktycznie.Tyle,że ja sam używam tego określenia. Przeprosiny będą na przyszłość w takim razie.

Abrakadabra1947

Post autor: Abrakadabra1947 » 01.07.2010, 12:34

Martini Player pisze::
Ile lat trwa zgoda Śląska Wrocław z Opavą?
13
Wrocław - stolica Śląska

Troublemaker

Post autor: Troublemaker » 01.07.2010, 12:35

Okropny dolores 3 pisze:Dziękuję za odpowiedz.
Napisałem "Gumiorów" gdyż wydawało mi się,że sami kibice Hutnika używają tej nazwy i nie mają nic przeciwko. Piszę to,żeby kolega z Zagłębia znowu się nie zagotował,że próbuję dogryzać kibicom HKSu.
Pozdrawiam.
Nie bądź taki samokrytyczny, to nie Ty w naszym dialogu uzyłeś tego terminu...:)

Odnośnie tych "Gumiorów". Nie jest to odbierane przez nas jednoznacznie negatywnie ale pamiątek z ową nazwą, tudzież flag nie wydajemy i nie mozna tego porównywac do innych stosowanych w wielu polskich ekipach przydomkach budzących jednoznacznie pozytywne skojarzenia.

TylkoPrawda

Post autor: TylkoPrawda » 01.07.2010, 13:31

A czy przypadkiem nie Hutnik wraz z tymi fc co jezdza jedna fura nie pogonil Was na Waszym stadionie gdzies ok 2000r bodajze na meczu PP? Po co wiec takie ironiczne teksty?

(D)

Post autor: (D) » 01.07.2010, 13:50

Jak wygląda sytuacja na linii
Kotwica Kołobrzeg-Bałtyk Gdynia ?

KaSCzkoFAN

Post autor: KaSCzkoFAN » 01.07.2010, 13:56

Zgoda.

19TSW06

Post autor: 19TSW06 » 01.07.2010, 14:11

Nemo już się tak nie rozpędzaj z tymi waszymi FC z przed 20 laty, we Wyciążach już tylko Wisła, a poza tym jak Wyciąże mogą być FC skoro to administracyjna część Nowej Huty???
Wisła Nowa Huta

Okropny dolores 3

Post autor: Okropny dolores 3 » 01.07.2010, 14:53

TylkoPrawda pisze:
A czy przypadkiem nie Hutnik wraz z tymi fc co jezdza jedna fura nie pogonil Was na Waszym stadionie gdzies ok 2000r bodajze na meczu PP? Po co wiec takie ironiczne teksty?
Jakoś sobie nie przypominam takiej sytuacji,a na GieKSe jeżdzę od 1990 roku.Spięcia z Hutnikiem mieliśmy u nich na stadionie gdy graliśmy w II lidze,ale do niczego większego nie doszło.
Poza tym chodziło o liczebność obecnych FC,więc po co wcinasz coś,co według Ciebie miało miejsce 10 lat temu?

ZS_1906

Post autor: ZS_1906 » 01.07.2010, 15:30

Martini Player ponownie się skompromitowałeś starając mi się dopiec.

TylkoPrawda

Post autor: TylkoPrawda » 01.07.2010, 15:41

Okropny dolores 3 pisze:
TylkoPrawda pisze:
Jakoś sobie nie przypominam takiej sytuacji,a na GieKSe jeżdzę od 1990 roku.Spięcia z Hutnikiem mieliśmy u nich na stadionie gdy graliśmy w II lidze,ale do niczego większego nie doszło.
Poza tym chodziło o liczebność obecnych FC,więc po co wcinasz coś,co według Ciebie miało miejsce 10 lat temu?

I pewnie nie wiesz jak padla Wasza zgoda z Hutnikiem? Chciales blysnac na temat fc innej druzyny (oczywiscie napinka musi byc) a nie wiesz co sie dzieje lub dzialo w swojej. Porazek sie nie pamieta a z innych sie nabijamy. To jest wlasnie brak obiektywizmu i podawanie nieprawdziwych informacji..!(co jest tu praktyka codzienna) No ale jakos trzeba posty nabijac!

Okropny dolores 3

Post autor: Okropny dolores 3 » 01.07.2010, 15:55

Jeteś niesamowity:

"czy przypadkiem nie Hutnik"
"gdzieś ok 2000 r"
"bodajże na meczu PP"

Po tych fragmentach widzę,że Ty za to wiesz doskonale.

TylkoPrawda

Post autor: TylkoPrawda » 01.07.2010, 16:07

Okropny dolores 3 pisze:Jeteś niesamowity:

"gdzieś ok 2000 r"
"bodajże na meczu PP"

Widze ze o zgodzie z Hutnikiem tez nic nie wiesz...
Problem polega na tym ze ty nic nie wiesz na tematy na ktore pisze a strugasz kumatego!! To co napisalem jest niestety (ale dla Ciebie) prawda! Coz w wakacje nigdzie dziecko nie wyjechalo to pisze bzdury i udaje doroslego!! Zenada...

Okropny dolores 3

Post autor: Okropny dolores 3 » 01.07.2010, 17:59

TylkoPrawda pisze:
Okropny dolores 3 pisze:Jeteś niesamowity:

"gdzieś ok 2000 r"
"bodajże na meczu PP"

Widze ze o zgodzie z Hutnikiem tez nic nie wiesz...
Problem polega na tym ze ty nic nie wiesz na tematy na ktore pisze a strugasz kumatego!! To co napisalem jest niestety (ale dla Ciebie) prawda! Coz w wakacje nigdzie dziecko nie wyjechalo to pisze bzdury i udaje doroslego!! Zenada...
Zajebista odpowiedz,taka na poziomie...Szkoda gadać.Ciekawy jestem co ma nasza zgoda z Hutnikiem do meczu "gdzies ok 2000 roku" oraz do ich Fan Clubów.Wyjaśnij może wszystkim,bo sam chętnie przeczytam.Na razie próbujesz mi pojechać,że nic nie wiem,a sam zgubiłeś się gdzieś wśród faktów,dat,usłyszanych historii i cytatów.Z twojej wypowiedzi kompletnie nic nie wynika-jedynie,że gdzieś wyczytałeś o naszej starej zgodzie z Hutnikiem.Dodatkowo przytoczyłeś mecz,który nigdy się nie odbył.A na samym końcu to mnie oskarżasz o brak wiedzy.Brawo!

Martini Player

Post autor: Martini Player » 01.07.2010, 18:16

Może pan "Tylko Prawda" pomylił GKS Katowice z GKSem Jastrzębie. W 2000 roku w Katowicach odbył się mecz II ligi z Hutnikiem,podczas którego nic wielkiego się nie działo. Hutnika było chyba coś koło 120,ale tu się mogę mylić.Mieli ze sobą flagę( a właściwie 2) Hutnik Fighters.
Natomiast w poprzedniej rundzie,na Suchych Stawach najpierw wygoniliśmy jakieś pojedyncze osoby z Hutnika z naszego sektora,a potem Hutnik biegał z jakimiś kamieniami,deskami i bóg wie czym jeszcze,ale jakoś do nas nie dobiegł. Walczyli wtedy z policją.Do bezpośredniego starcia z nami nie doszło.Z tego meczu mam nawet fotki.Nas 275.
A co do zgody z Hutnikiem,której ja akurat nie pamiętam,to znajomy mówił,że padła gdyż Hutnikowi nie podobały się niemieckie akcenty wówczas chętnie używane przez kibiców z Katowic.
To tyle,skończcie ten temat.

Martini Player

Post autor: Martini Player » 01.07.2010, 18:22

Aha,prawdopodobnie mecz który próbował tak nieudolnie opisać "tylko prawda" odbył się prawie 10 lat wcześniej.I Hutnik nie przegonił nikogo u nas,tylko wyprosił z sektora osoby,które z nim siedziały.Gdy wychodzili Hutnik na nich ruszył,a Ci uciekli,bo byli w przerażającej mniejszości.I to akurat był mecz PP.
Tak więc "tylko prawda" tobie udawanie wszechwiedzącego też na jeden wielki c*** wyszło,bo gówno wiesz i tak jak napisał Okropny Dolores ślizgasz się pośród faktów.
Nie odpisuj,głoś tylko prawdę w innym temacie.Może tam ktoś się da nabrać na twoje tanie teksty.Na koniec dodam,że ja też już mam wakacje,tak jak Dolores i idę z chłopakami robić babki do piaskownicy.Możesz rządzić na necie.

TylkoPrawda

Post autor: TylkoPrawda » 01.07.2010, 22:22

Martini Player jak nie pamietasz i znasz fakty tylko dlatego ze ci znajomy powiedzial to ci powiem ze tylko znajomy mial racje co do 2 faktow - zgoda padla przez niemieckie akcenty Gieksy i to byl mecz PP . Wlasnie na tym meczu padla zgoda tych klubow ( oczywiscie przekumate dziecko Okropny dolores twierdzi ze takiego meczu nie bylo!! ) Martini nie bron Doloresa bo on kompletnie jest zielony w tematach o ktorych pisze.A twierdzenie ze nie bylo takiego meczu o ktorym rozmawiamy to juz mistrzostwo swiata. Pogadajcie ustalcie stanowisko i basta. Martini jak cos to pw. Pozdrawiam.

Martini Player

Post autor: Martini Player » 01.07.2010, 22:34

Nie mam nic do dodania,temat uznaję za wyczerpany.

dolores twierdzi,że takiego meczu nie było w 2000 roku i miał rację. Akurat znam go osobiście i szczerze mówiąc,to on wie dużo więcej niż ja,a to z prostej przyczyny,że dłużej pojawia się przy Bukowej i nie tylko. To tak,żeby wyjaśnić.

Przepraszam wzystkich użytkowników,że trzeba było napisać tyle postów,żeby dojść do tego jak padł układ Hutnik-GKS.

Zablokowany