Producent: [link]
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Wizard. pisze:wszyscy czekaja na te super hier zajebista firme.Pełna profeska pisze:nie mam czasu sie zebrac i porobic tych zdjec,ale dzisiaj lub jutro sie z tym uwine;)
Gadzety... powiem Ci ze masz troche racji,ale wlasnie ta "3" firma ktora mi to robila skasowala mnie na tym samym poziomie co Ultrastyl i naprawde gołym okiem widac roznice.
Mysle ze kazdy sie zgodzi ze jesli nie podasz namiarow to zalapiesz sie na bana?
pomowic kogos jest latwo
wiec czekamy
ile ? mysle ze tydzien a potem mozesz miec problemy z polaczeniem sie z forum./
pzdr
Kolego, z jakiej racji wklejasz zdjęcie projektu Naszych vlepek?KibicKS pisze:Wisła Kraków FC Wola Duchacka:
Producent: [link]
Gdybyś nie wiedział chłopcze, to na Woli od zawsze była Wisła i jak widać, wciąż jest.BFS pisze:Świetne vlepki RTSu i PB. Ogólnie poziom vlepek bardzo do przodu idzie od paru lat.
Vlepki Wisły śmieszne dla mnie ;) Na Voli macie tyle do gadania co Cracovia w Kłaju.
skoro miałeś okazję ich upokorzyć i pokazać konkretne obciążające dowody w postaci zdjęć "zjebanych" vlep i tego nie robisz to jesteś frajer bo narobiłeś szumu i ni potrafisz teraz z twarzą wyjść z tej sytuacji. Pomawiać każdy głupi może ale żeby cos konkretnego z tego było to już trzeba mieć coś w głowie i skoro się mówi A to trzeba powiedzieć i B a nie chować głowę w piasek i wyjeżdżać z jakimiż tekstami typu "...zdjec nie wklejam bo jedyna odpowiedz jaka padnie to to ze jestem konfidentem".Pełna profeska pisze:
ps. wracjac do tego testu miały być fotki- Ultrafactory sie odkelila,a z ultrastylu po 3 czy 4 tygodniach została białą kartka,
zdjec nie wklejam bo jedyna odpowiedz jaka padnie to to ze jestem konfidentem.
ULTRA pisze:....... który straszył firmę ultra-styl policją, więzieniem i przysłał pismo z kancelarii radcowskiej z takowymi groźbami...............
.... Ostatecznie wysyłąjąc ultra-stylowi pismo o groźbach więzienia i interwencji policji........ zupełnie pomijając swoje policyjne zamiłowanie.
zajebiste ramki w barwachraster pisze:12 edycja vlepek Piasta Gliwice :
[link]
Edycja wakacyjna :
[link]
Wykonano tradycyjnie w [link]
Okropny dolores 3 pisze:Jeśli wszystkie Wasze FC są tak samo liczne jak ten z Jaworzna,to znaczy ,że mogą wszyscy razem jedną furą na mecze jezdzić.
Dotychczas co widzialem vlepki Jagi to na kazdej edycji takie ramki byly w barwach;)jaszczurek pisze:zajebiste ramki w barwachraster pisze:12 edycja vlepek Piasta Gliwice :
[link]
Edycja wakacyjna :
[link]
Jest takich pełno. Wystarczy poprosić drukarnie aby wykonali ramki w innym kolorze od białego i problemu nie ma.Jagiellonia88 pisze:Dotychczas co widzialem vlepki Jagi to na kazdej edycji takie ramki byly w barwach;)jaszczurek pisze:zajebiste ramki w barwachraster pisze:12 edycja vlepek Piasta Gliwice :
[link]
Edycja wakacyjna :
[link]
Użytkownicy przeglądający to forum: dee facto, herflik, HistoriaRealna, holendrowie i beldzy, kadoo, KhP, Miastonoca, oberschlesien321, rympałek, umulung, Uszy1977, wadewilson, ze stadionu, zwykły_janusz i 98 gości