Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Los_Vatos_Locos
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Z Siarką łączy nas tylko wspólna sztama z Wisłoką i nic poza tym, a z Banikiem sztama z GieKSa i prywatne kontakty.
Nie mylisz sięTroublemaker pisze:Jeżeli się nie mylę obie ekipy łączył układ ale należy on juz najprawdopodobniej do przeszłości.TRN pisze:Jestem nowy i chciałbym się dowiedzieć jak jest pomiędzy Elaną Toruń a Stilonem Gorzów
Z Góry dzięki za informacje .
A ja mam pytanie Chojniczanka Chojnice-Zawisza Bydgoszcz;Chojniczanka Łódzki KS
Chojniczanka - ŁKS- zero stycznosci
Wie ktoś może jakie zgody i kosy ma - AS Monaco, francuski klub piłkarski? Z góry dzięki za odpowiedz. Bardzo mi ona potrzebna.
Tu masz odpowiedni temat do zadania tego pytania. Pozdro!airwolf pisze:Wie ktoś może jakie zgody i kosy ma - AS Monaco, francuski klub piłkarski? Z góry dzięki za odpowiedz. Bardzo mi ona potrzebna.
http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=10&t=11474
-
Troublemaker
airwolf pisze:
Wie ktoś może jakie zgody i kosy ma - AS Monaco, francuski klub piłkarski? Z góry dzięki za odpowiedz. Bardzo mi ona potrzebna.
Gwoli ścisłości to zapytaj tym miejscu:
viewtopic.php?f=10&t=11474
Monaco nie należy do wyróżniających sie ekip we Francji, lecz idąc drogą dedukcji wnioskuję, że do jednej z kos zaliczyć można Niceę.
-
malyswider
19stal38 pisze:jak sytuacja w Kędzierzynie-Koźlu między Mostostalem i Chemikiem ?
Chemik to piłka, my siatkówka. Działamy tylko na hali.
Zdarza się, ze osoby od nas ida na piłke a z piłki na siatkowke
zapytałem o Kędzierzyn właśnie ze względu, o którym wspomniał kolega wyżej
-
malyswider
nie jest to zgoda jezeli o to pytasz.19Piastowski45 pisze:A wasze niedawne wieszanie flagi w Zdzieszowicach ??malyswider pisze:19stal38 pisze:jak sytuacja w Kędzierzynie-Koźlu między Mostostalem i Chemikiem ?
Chemik to piłka, my siatkówka. Działamy tylko na hali.
Zdarza się, ze osoby od nas ida na piłke a z piłki na siatkowke
-
Scyzor14..
A mnie zawsze interesowało jak wyglada sytuacja miedzy Starem Starachowice(fcWidzew),a Pogonią Staszow(fc Ruch Chorzów),a także miedzy Granatem Skarzysko(tez Widzew),a Pogonią.Łaczy ich cos czy są do siebie neutralni??Z góry dzieki za odpowiedz..
black rower pisze:Mam dwa pytania
Polonia Warszawa - Górnik Zabrze
Polonia Bytom - Cracovia Kraków
Polonia Bytom-Cracovia Kraków neutralnie
-
Miasto_Łódź
W sumie chyba tutaj najbardziej pasuje.
Bardzo ciekawy opis ekipy Mariboru o wizycie w Łodzi na obchodach stulecia Widzewa.
http://fotofanatics.eu/news/34,Miedzyna ... _Lodz.html
Bardzo ciekawy opis ekipy Mariboru o wizycie w Łodzi na obchodach stulecia Widzewa.
Niecodzienna sytuacja. Ruch Zdzieszowice grając na wyjeździe z ROW Rybik pozdrawiał Górnik Zabrze, a teraz w Opolu pozdrawiali Mostostal Kędzierzyn. Czyli z Twojego opisu wynika, że Mostostal to Ci sami kibice co Chemik. Jeżeli się mylę to napiszcie.
Spiewaja tez "Opolszczyzna zawsze razem".
Nie nalezy ich rozpatrywac w kategorii normalnej ekipy kibicowskiej.
Nie nalezy ich rozpatrywac w kategorii normalnej ekipy kibicowskiej.
W młynie Ruchu Zdzieszowice na meczach widać szaliki i barwy KSG, to są osoby z FC Górnika czy jak to wygląda?
-
Fight Łapa
O ja p*******,niesamowita organizacja Widzewa! Niezle.Miasto_Łódź pisze:W sumie chyba tutaj najbardziej pasuje.
-
Krzysiek1947
Nikt z Chemika nie chodzi na siatkówkę! A to że osoby uczęszczające na mecze ZAKsy czasami przyjdą też pooglądać piłkę ( nie dopingować Chemika ) to inna sprawa.
Delegat mylisz się kibice Chemika to nie to samo co kibice Mostostalu.
Sytuacja z meczów Ruch Zdzieszowice ROW Rybnik gdzie obie ekipy wspólnie pozdrawiają Górnika Zabrze jest normalna ale Mostostal jeździ na Ruch Zdzieszowice a nie dlatego ,że jest tam FC Górnika. Podam przykład gdzie na meczu Polonia W. Cracovia Pasy pozdrawiają Lecha a Polonia w tym momencie nic nie spiewa. I to ,że Ruch nas pozdrawia w meczu z Odrą to nie pierwszy raz. U nas na hali też można było usłyszeć okrzyk Ruch Zdzieszowice. Zgody na chwilę obecną nie ma. Tyle w temacie
Z siatkarskim pozdrowieniem !
Sytuacja z meczów Ruch Zdzieszowice ROW Rybnik gdzie obie ekipy wspólnie pozdrawiają Górnika Zabrze jest normalna ale Mostostal jeździ na Ruch Zdzieszowice a nie dlatego ,że jest tam FC Górnika. Podam przykład gdzie na meczu Polonia W. Cracovia Pasy pozdrawiają Lecha a Polonia w tym momencie nic nie spiewa. I to ,że Ruch nas pozdrawia w meczu z Odrą to nie pierwszy raz. U nas na hali też można było usłyszeć okrzyk Ruch Zdzieszowice. Zgody na chwilę obecną nie ma. Tyle w temacie
Z siatkarskim pozdrowieniem !
Scyzor14.. pisze:A mnie zawsze interesowało jak wyglada sytuacja miedzy Starem Starachowice(fcWidzew),a Pogonią Staszow(fc Ruch Chorzów),a także miedzy Granatem Skarzysko(tez Widzew),a Pogonią.Łaczy ich cos czy są do siebie neutralni??Z góry dzieki za odpowiedz..
sa do siebie neutralni
Pytanie do Widzewiaków.Co was łączy z CSKA?? Prywatne kontakty??
od kiedy trwa zgoda Arki z KSZO?
Zgoda Arki i KSZO trwa od 6 lat
-
takianonimowy
+ dużo prywatnych kontaktów.ostrykrk pisze:black rower pisze:Mam dwa pytania
Ogólnie Polonia lubiana w Krakowie
Lubiana i raczej szanowana.Na meczu hokeja(trochę czasu temu) chodzili w barwach wśród kibiców Cracovii pod kasami i nikt ich nie niepokoił.takianonimowy pisze:+ dużo prywatnych kontaktów.ostrykrk pisze:black rower pisze:Mam dwa pytania
Ogólnie Polonia lubiana w Krakowie
No oczywiście,że nie jedna ale ta druga(Polonia Warszawa) to zgoda więc wiadomo bardzo dobre stosunki.black rower pisze:Nie jedna Polonia .. :P
Koszulki to tylko i wyłącznie prezent od kibiców CSKA dla Widzewiaków. Więc jak nie wiesz to pisz.MB. pisze:z prywatnymi kontaktami chyba nie wydaje się koszulek ;)SuperKKS pisze:Pytanie do Widzewiaków.Co was łączy z CSKA?? Prywatne kontakty??
Witam mógłby ktoś dokładniej opisać jakie są stosunki na linii Pogoń Sz-n - Falubaz ZG ??
-
Fight Łapa
Jesteś kibicem Pogoni i nie wiesz?? Zajebiście.Może chcesz zapytać o barwy Pogoni Szczecin?elokan pisze:Witam mógłby ktoś dokładniej opisać jakie są stosunki na linii Pogoń Sz-n - Falubaz ZG ??
Witam może ktoś powiedzieć z kim na dzien dzisiejszy ma kose Górnik Wieliczka????
Z góry dziekuje:):)
Z góry dziekuje:):)
-
KaSCzkoFAN
Górnik Wieliczka nie ma zorganizowanej ekipy więc o kose raczej ciężko.
Wiem że nie ma zorganizowanej ekipy.wiem tyle że mają z hutnikiem Kraków i z puszczą Niepołomice a tak ogólnie mnie interesuje czy mają jakaś ś spine z Koroną Kielce bo słyszałęm że też jakaś kosa jest
-
KaSCzkoFAN
Bez obrazy dla mniejszych klubów ale nie ma mowy o kosie drużyny pokroju Górnika z Hutnikiem czy też z Koroną. Ps.Nazwy klubów z dużej litery.
Dla mnie też to jest dziwne dlatego tym sie zainteresowałęm.
Licze że ktoś sie wypowie z kibiców Hutnika na ten temat
Jak ma być kosa skoro Górnik Wieliczka NIE MA zorganizowanej grupy kibiców?
Od kogo takie sensacje słyszałes?
Od kogo takie sensacje słyszałes?
-
Narcyz1990
Nie dziwię się, że Polonia Bytom lubiana w Krakowie, wszakże przed wojną można było mówić o pięknej, przyjaznej Triadzie - KS Cracovia & LKS Pogoń Lwów & KS Polonia Warszawa.
Tęskni się za Kresami, jeszcze tam wrócę. ;-D
Tęskni się za Kresami, jeszcze tam wrócę. ;-D
Może ktoś ci źle powiedział,albo coś pokręcił.Jak Hutnik grał w Wieliczce z Górnikiem to najczęściej pojawiała się tam nieliczna grupa Pasiaków.Raz nawet niewielkie starcie na stadionie(wiem bo byłem) a Górnik nie ma zorganizowanej grupy kibiców tak że o żadnych kosach nie może być mowy!!!Polak1990 pisze:Wiem że nie ma zorganizowanej ekipy.wiem tyle że mają z hutnikiem Kraków i z puszczą Niepołomice a tak ogólnie mnie interesuje czy mają jakaś ś spine z Koroną Kielce bo słyszałęm że też jakaś kosa jest
-
Troublemaker
Pytasz poważnie czy żartujesz...?Polak1990 pisze:Dla mnie też to jest dziwne dlatego tym sie zainteresowałęm.
Widzę, że rejestracja ciągle otwarta.....
Może ktoś opisać Cartusie Kartuzy?
Cartusia Kartuzy
Układ- Bałtyk Gdynia
Kosy- Kaszubia Kościerzyna, GKS Sierakowice
FC- Goręczyno
Układ- Bałtyk Gdynia
Kosy- Kaszubia Kościerzyna, GKS Sierakowice
FC- Goręczyno