Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
[link]
Kiedy i jak Avia zdobyła Flage Orląt z Radzynia ?
Kiedy i jak Avia zdobyła Flage Orląt z Radzynia ?
-
sory, ale jest gdzieś w sieci foto z tego meczu...?asdGrzegorz pisze:[link]
Mam fotografię z tego ostatniego meczu „Rolika”. Trzyma na nim klubową flagę. Chyba coś śpiewa. Jest taki spokojny. Przed nim całe życie…
-
Co do tego wydarzenia to w dniu jutrzejszym 7 lat od jego śmierciasdGrzegorz pisze:[link]
-
Wybaczcie jeśli zły temat ... otóż kuzyn z Poznania mówił mi dziś o tym że w drugiej połowie lat 90 stracili w Zabrzu flagę... mógłby ktoś opisać sytuację a co mnie bardziej interesuje napisać który to był rok i jeśli to mozliwe wkleić jakąś fotkę wspomnianej flagi... chodzi tu o skrzynkę browara więc sprawa nie jest błaha :) z góry dzięki!
-
Proszę kogoś o przybliżenie relacji z wyjadzu Arki Gdyni do Gorzyc kilka/naście? lat wstecz i opisanie sytuacji w jakiej to Arkowcy tracą swoją fane na rzecz miejscowych ewentulnie jak ktoś posiada to proszę foto co to za flaga . Dzięki.
Mam tak samo jak Ty...
-
To były 2 flagi.Jedna Arki, a druga Polonii.wersu pisze:Proszę kogoś o przybliżenie relacji z wyjadzu Arki Gdyni do Gorzyc kilka/naście? lat wstecz i opisanie sytuacji w jakiej to Arkowcy tracą swoją fane na rzecz miejscowych ewentulnie jak ktoś posiada to proszę foto co to za flaga . Dzięki.

-
Mógłby ktoś dodać jakieś fotki, bo jakoś pusto jak narazie ...
-
Znalazłeś, czy sam je założyłeś ? ;)ŁKS.1908.ŁÓDŹ pisze:http://www.skrojonebarwy.fora.pl/ znalazłem forum dotyczące skrojonych barw, każda ekipa może się chwalić swoimi zdobyczami w osobnym temacie ;)
PS.Nie mam nic do tego forum, ani do jego administratora.
-
Dostałem link od kolegi, a on mówił że znalazł na jakimś innym forum...patriota85 pisze:Znalazłeś, czy sam je założyłeś ? ;)ŁKS.1908.ŁÓDŹ pisze:http://www.skrojonebarwy.fora.pl/ znalazłem forum dotyczące skrojonych barw, każda ekipa może się chwalić swoimi zdobyczami w osobnym temacie ;)
PS.Nie mam nic do tego forum, ani do jego administratora.
BTW pomyślałem że fajne forum tylko trochę puste więc wkleiłem link tutaj.
-
W********** z tym na onet
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo
-
Na onet nie .Po co k***** nabijac posty.FcRuda pisze:W********** z tym na onet
Po prostu-wypierdalac z tym forum ;-)
-
Ma ktoś foto skrojonej przed tygodniem flagi Leśnika Cewice przez Gryf?
Czy Szombry tracą jakieś flagi w ostatnim czasie?, na jednym z forów pojawiło się takie info...
Czy Szombry tracą jakieś flagi w ostatnim czasie?, na jednym z forów pojawiło się takie info...
-
Mógłby ktoś przybliżyć stratę flagi Szlachta Mazowsza Wisły/Petry Płock przez ŁKS?
-
o ile mnie pamięc nie myli Rodowici po stracie fany CC chcieli odbić sobie niepowodzenie, trafiło na Petre z którą akurat grali, po meczu pojechali do Płocka i wrócili z faną Szlachta Mazowsza, ale co do pierwszej części nie jestem do końca pewny czy to się pokrywało, więc bez "napinki" i tekstów typu "jak nie wiesz to nie pisz".Dawid1947 pisze:Mógłby ktoś przybliżyć stratę flagi Szlachta Mazowsza Wisły/Petry Płock przez ŁKS?
Niebieski Racibórz, Niebieskie ulice,
Niebieskie osiedla, Niebieskie życie
Niebieskie seRca a środku bije Niebieska eRka
Niebieskie osiedla, Niebieskie życie
Niebieskie seRca a środku bije Niebieska eRka
-
Lekka poprawka LKS po meczu u siebie z Petra jedzie za nimi do samego Plocka i wracają z flagą Szlachta Mazowsza, w tym samym czasie stracili fane CC o czym dowiedzieli się najprawdopodobniej w drodze powrotnej lub po powrocie z Plocka.1920RaciboRz pisze:o ile mnie pamięc nie myli Rodowici po stracie fany CC chcieli odbić sobie niepowodzenie, trafiło na Petre z którą akurat grali, po meczu pojechali do Płocka i wrócili z faną Szlachta Mazowsza, ale co do pierwszej części nie jestem do końca pewny czy to się pokrywało, więc bez "napinki" i tekstów typu "jak nie wiesz to nie pisz".Dawid1947 pisze:Mógłby ktoś przybliżyć stratę flagi Szlachta Mazowsza Wisły/Petry Płock przez ŁKS?
-
jak na to zapatruje się piłkarski Motor. wiem, że to 2 różne ekipy, ale tak bez echa? w końcu ta sama nazwa, barwy itp.W dniu 06.06.10 po meczu Żużlowym ZKS Ostrovia - Lublin kibice Ostrovii 1909 Ostrow Wlkp podbijaja i kroja dwie fany ekipie KMŻ Lublin.
[link]
[link]
nienawidzę gliniarzy, nienawidzę tych chujów, nienawidzę ich widoku, nienawidzę ich mundurów
-
Piłkarski Motor odcina się od tej 'ekipy'. Poza zestawieniem kolorów w barwach to nic Nas nie łączy. Nie chodzą oni na żużlowy Motor bo czegoś takiego nie ma a na swoich meczach dopingują TŻ.kapusta pisze:jak na to zapatruje się piłkarski Motor. wiem, że to 2 różne ekipy, ale tak bez echa? w końcu ta sama nazwa, barwy itp.W dniu 06.06.10 po meczu Żużlowym ZKS Ostrovia - Lublin kibice Ostrovii 1909 Ostrow Wlkp podbijaja i kroja dwie fany ekipie KMŻ Lublin.
[link]
[link]
"j**** żużlozjebów"
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
Nie wiem czy to odpowiedni temat ale h**. Pamięta ktoś taką flagę Futbolowi Patrioci czy jakoś tak co ją ktoś zajebał na kadrze.Dosyć głośno było o tym. Znalazła się ta flaga czy coś ?
d**** koks i ruletka
-
- Moderator
nie znalazła się, a zginęła w Niemczech w 2006 roku, z tego co pamiętam osoba, która była odpowiedzialna tego dnia już nigdy nie pojedzie na kadre z ramienia Futbolowych Patriotów i powstała nowa flaga- wizytówka.
Pamiętam to poszukiwanie na forum, wklejanie fot na których widać fragment na lotniskach, dworcach, knajpach.
Pamiętam to poszukiwanie na forum, wklejanie fot na których widać fragment na lotniskach, dworcach, knajpach.
-
Poszukiwania poszukiwaniami ale jesli chodzi o flage FP to kazdy trop był inny. z Tego co pamietam udalo sie wtedy nawet wskazac osobe ktora ow flagę podpierdolila .... ale bylo to szukanie wiatru w polu.

-
foto o które prosiłeś
[link]
[link]
-
Hasło żywcem zerżnięte z flagi Górnika Łęczna.physol pisze:foto o które prosiłeś
[link]
...
-
Ma ktoś może zdjęcie flagi Motoru straconej na rzecz GKSu Katowice ładnych pare lat temu?
K.S. KUŹNIA USTROŃ
-
Potwierdzi ktoś info że Lech oddał flage Zawiszy?
-
a wiesz o jaka flage sie rozchodzi?Koza_Prawdziwy pisze:Potwierdzi ktoś info że Lech oddał flage Zawiszy?
jestem hardkorem
-
Coś więcej o fladze ugorka??BarteKSH pisze:[link]
[link]
[link]
HUTNIK NOWA HUTA
-
Jakie były okoliczności wykrojenia Powiślanki przez fanów KSZO? (wspomniane, 2 czy 3 lata temu)
-
Ktoś ma zdjęcie tej flagi Zawiszy "Bandyckie Leśne" skrojonej przez Lecha? Nie chodzi mi konkretnie o zdjęcie w rękach Lechitów lecz ogólne zdjęcie tej flagi.
-
[link]Ktoś ma zdjęcie tej flagi Zawiszy "Bandyckie Leśne" skrojonej przez Lecha? Nie chodzi mi konkretnie o zdjęcie w rękach Lechitów lecz ogólne zdjęcie tej flagi.
-
to prawda ze flaga zostala zwrocona przez Lecha Zetce? jak tak jaki jest tego powod?
-
Kiedyś na allegro wystawiona była flaga reprezentacyjna JKS Jarosław, chyba w stalowej woli robiona, co się z nią stało? I jaki był powód nie odebrania jej prze JKS od producenta?
-
Czyli w końcu Lech oddał Zetce tą flagę czy nie ? Pozdro i bez napinki.
Kongres Nowej Prawicy !

-
To skoro wiesz jak wygląda sytuacja to napisz, denerwuje mnie osobiście takie docinanie "nie wiesz, nie pisz" itp. Skoro wiesz lepiej to po prostu napisz ;)serwis pisze:
Jak czegoś się nie jest pewnym to najlepiej nie pisać w temacie.
-
Nie czuję się osobą upoważnioną do udzielania takiej informacji, po drugie nie jestem z Poznania ani z Bydgoszczy więc tymbardziej mnie to nie dotyczy a skoro zainteresowani nie chcą na ten temat pisać to znaczy, że trzeba to uszanować i tyle.
"nie wiesz = nie pisz"
Nie jesteś czegoś pewny to też tego nie rób. Tak będzie lepiej dla wszystkich.
Prosta zasada.
makaveli87 coś tam usłyszał i napisał. Problem w tym, że wprowadził wszystkich w błąd.
"nie wiesz = nie pisz"
Nie jesteś czegoś pewny to też tego nie rób. Tak będzie lepiej dla wszystkich.
Prosta zasada.
makaveli87 coś tam usłyszał i napisał. Problem w tym, że wprowadził wszystkich w błąd.
-
Dobra LEch oddal flage Zetki! poprosiłbym o podanie powodu
-
powód jest jeden: ŁKS! reszte sobie dopiszciewaikikihunter pisze:Dobra LEch oddal flage Zetki! poprosiłbym o podanie powodu
-
do Hutnika: dlaczego dajecie porozcinane szale w temacie skrojone barwy:D??? chcecie miec dwa razy wiecej skrojonych szali?:D w ogóle ta wasza akcja na Pleszowie:D honorowi jesteście?? bo za takich się uważacie,więc dlaczego do góra 16 latków wyskakujecie z kosami? nie no to Wasze zdjęcie dobre nie widac,że porozcinane ,beka na maxa:D
-
Czemu ma spierdalać szale są porozcinane,a to ,że Hutnik używa sprzętu to też wszyscy wiedzą ,oprawy z hasłem ostatni bastion honoru... tego nie zmienią i tylko skończony debil wam w to uwierzy.tdp pisze:ile ty masz lat dzieciaku spierdalaj nad jezioro wymoczyc dupe. [link]
-
Może czegoś nie ogarniam, ale jak dla mnie to wkleiła osoba z Ruchu Chorzów.
i nie spinajcie się tak tylko zróbcie to co mówi kolega powyżej
i nie spinajcie się tak tylko zróbcie to co mówi kolega powyżej
;)spierdalaj nad jezioro wymoczyc dupe.
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo