Zagłębie SosnowiecWeteran pisze:To zdjęcie to na 100% nie Zawisza !!patter pisze:Raport policji z derbów [link]

Komentarze 1-6 Czerwca
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 1-6 Czerwca
-
Nie unikną oni odpowiedzialności za swoje agresywne i prowokacyjne zachowanie, używanie wulgaryzmów, prowokowanie burd czy rzucanie petardami - zostaną sporządzone wnioski do sądu grodzkiego.KermiT143 pisze:[link]
CHWDP !!
Strona policji, niby "stróże prawa" a nie wiedzą a sądów grodzkich już nie ma. Banda debili ! Chwdp
Kibice.net
i po c*** mam jechać na wyjazd?
na forum napisze co w radio usłysze
w kafejce nie dadzą mi w ryja
i po c*** mam jechać na wyjazd?
na forum napisze co w radio usłysze
w kafejce nie dadzą mi w ryja
-
ogórek pisze:Nie unikną oni odpowiedzialności za swoje agresywne i prowokacyjne zachowanie, używanie wulgaryzmów, prowokowanie burd czy rzucanie petardami - zostaną sporządzone wnioski do sądu grodzkiego.KermiT143 pisze:[link]
CHWDP !!
Strona policji, niby "stróże prawa" a nie wiedzą a sądów grodzkich już nie ma. Banda debili ! Chwdp
taa a od kiedy nie ma sądów grodzkich? Bo chyba tez jestem debilem
-
Jak to nie ma, sąd grodzki jest wydziałem sądu rejonowego.ogórek pisze:Nie unikną oni odpowiedzialności za swoje agresywne i prowokacyjne zachowanie, używanie wulgaryzmów, prowokowanie burd czy rzucanie petardami - zostaną sporządzone wnioski do sądu grodzkiego.KermiT143 pisze:[link]
CHWDP !!
Żeby nie rozmywać, jak dla mnie brawa dla obu ekip. Oby tylko jak najmniej chłopaków ucierpiało na skutek tego zajścia.
GKS KATOWICE
-
Właśnie sądy grodzkie to chyba od dosyć niedawna są i zostały wprowadzone w miejsca kolegium, tak mi się wydaje przynajmniej.
-
Nie ma sie co oszukiwac akcja naprawde dobra ze strony Elany jak i Zawiszy juz nie dlugo nie zobaczymy takich akcji na naszych stadionach naprawde uszanujmy te dwie ekipy ze w tak trudnych czsach mialy ochote pobigac sobie po bufurowym:) pozdro dla Elany Zawiszy oraz zgod ktore braly udzial w zajsciu BRAWO!!!twójSTARY pisze:http://www.youtube.com/watch?v=pzhrR2E8Vkc
-
od 1 stycznia 2010 roku weszły w życie przepisy o reorganizacji sądów. Dotyczą one likwidacji wydziałów grodzkich.
teraz takie sprawy są orzekane w sądach "powszechnych"
Sądy powszechne – sądy rejonowe, okręgowe i apelacyjne. Sądy powszechne rozstrzygają wszelkie sprawy z zakresu prawa karnego, cywilnego, rodzinnego i opiekuńczego oraz prawa pracy i ubezpieczeń społecznych, które nie są zastrzeżone dla innych sądów.
teraz takie sprawy są orzekane w sądach "powszechnych"
Sądy powszechne – sądy rejonowe, okręgowe i apelacyjne. Sądy powszechne rozstrzygają wszelkie sprawy z zakresu prawa karnego, cywilnego, rodzinnego i opiekuńczego oraz prawa pracy i ubezpieczeń społecznych, które nie są zastrzeżone dla innych sądów.
...
-
" W niedzielę 6 czerwca około 50 kibiców Lechii Gdańsk i Śląska Wrocław wzięło udział uroczystościach beatyfikacyjnych ks. Jerzego Popiełuszki w Warszawie."
Dwa zdjęcia
[link]
[link]
Dwa zdjęcia
[link]
[link]
-
Do tej klatki to samych organizatorów bym tam powsadzał! Wygląda jak na małpy a nie dla kibica!KermiT143 pisze:[link]
CHWDP !!
-
W Lesku podobno klatka jeszcze gorsza niz w Ustrzykach;)
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!