Komentarze 1-6 Czerwca
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 1-6 Czerwca
Coś wcześniej czytałem, że liczniejsza miała być obsada tego turnieju wspominano coś o Chelsea Londyn, AS Romie...
-
Patrze na te posty Widzewa i juz teraz się nie dziwie ze Łks mówi na was farmazoniarze.
-
371Kobi pisze:Ilu kibiców GKS Katowice w Kluczborku ?
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
Około godziny 24 autokar z piłkarzami Górnika przywiatała pod stadionem około 3tyś. grupa Torcidy. Następnie autokar z piłkarzami wjechał na teren stadionu gdzie wspolnie z kibicami świetowali awans do Ekstraklasy. Piłkarze spiewali z kibicami z dachu autokaru po czym przenieśli się na taras.
To tak w skrócie. Wkrótce za pewne pojawią się filmy.
To tak w skrócie. Wkrótce za pewne pojawią się filmy.
Czy wiesz [link] ?? SPRAWDŹ!
-
W jakich liczbach stawiły się poszczególne ekipy ? I może ktoś napisać relację z turnieju czy jest już gdzieś w necie ?Coltrane pisze:obsada Turnieju Kibiców w Łodzi:
Widzew ( dwie lub trzy drużyny)
Ruch
Elana
Stal Rzeszów
Chrobry Głogów
Arka Gdynia
CSKA Moskwa
Atletico Madryt
FC Maribor
[link]
-
Auto Chrobrego Głogów, nie jest jedyną ekipą, która wczorajszego dnia zaliczyła cinzki w******* ze strony ŁKSu.
Oprócz Chrobrego i dwóch aut Ruchu (reszcie udało się uciec, uciekło również fc. Widzew Pabianice), w drodze powrotnej z Lublina trafione zostaje jeszcze auto z panami z FC.Widzewa - Opoczno, również nie wyglądali po tym starciu dobrze ..
W samym Lublinie, jedno małe starcie na światłach w drodze na stadion - jakaś grupka najebusów, napinaczy w koszulkach Motoru, rzuca kuflem w jedno z naszych aut, szybka reakcja wyskakuje kilkunastu chłopaków od nas i pomimo asysty Policji, kilku motorowców zalicza K.O.
W Łodzi jesteśmy dopiero koło 1:30, ponieważ w Opocznie psuje się jeden z autokarów, dzięki czemu postój zostaje wykorzystany na przemalowanie miasta i kolejne pojedyńcze gonitwy za widzewiakami ;/
Na wjeździe do Łodzi, na Chojnach zostają jeszcze skasowane dwa bary z widzewiakami ... chyba nie spodziewali się takiej wizyty ;/
To tak bardzo skrótowo i oględnie, generalnie ciekawy wyjazd.
Oprócz Chrobrego i dwóch aut Ruchu (reszcie udało się uciec, uciekło również fc. Widzew Pabianice), w drodze powrotnej z Lublina trafione zostaje jeszcze auto z panami z FC.Widzewa - Opoczno, również nie wyglądali po tym starciu dobrze ..
W samym Lublinie, jedno małe starcie na światłach w drodze na stadion - jakaś grupka najebusów, napinaczy w koszulkach Motoru, rzuca kuflem w jedno z naszych aut, szybka reakcja wyskakuje kilkunastu chłopaków od nas i pomimo asysty Policji, kilku motorowców zalicza K.O.
W Łodzi jesteśmy dopiero koło 1:30, ponieważ w Opocznie psuje się jeden z autokarów, dzięki czemu postój zostaje wykorzystany na przemalowanie miasta i kolejne pojedyńcze gonitwy za widzewiakami ;/
Na wjeździe do Łodzi, na Chojnach zostają jeszcze skasowane dwa bary z widzewiakami ... chyba nie spodziewali się takiej wizyty ;/
To tak bardzo skrótowo i oględnie, generalnie ciekawy wyjazd.
-
dobrze ci zrobi jak pójdziesz się przewietrzyć do póki masz do tego okazjeŚwiąteczny Karp pisze:Tydzień temu było "ŁKS nie komentuje". Teraz już mamy kilkanaście postów czego to ŁKS nie uczynił i jak zmasakrowani do domów wracali rywale :)
jak dla mnie temat Widzew-Górnik już dawno powinnien być zakończony a tu ciągle ktoś się udziela odrazu powinnien być nagradzany
co do Kolejki Ostatniej
co Się stało z Frekwencją Pogonii nie mieliście na nich ciśnienia czy Tylko Pogoń nie awansowała do Ekstraklasy i na mecze nie trzeba przychodzić?
wiem jak mój post zostanie zaraz odebrany ,że się przypierdalam do czegoś przecież na Finale PP w 7 tys mam na myśli wasze mecze u siebie a nie Puchar który był 2tygodnie temu ;)
Szkoda Wisły Płock/Stalówki/Motoru ,że takie Ekipy spadają a Dolcany Warty Poznań zostają w 1 lidze nic czasem tak bywa tyle z mojej strony
-
A jakie ekipy stawiły sie jeszcze na turnieju ?
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

-
ponawiam pytanie???Serebro89 pisze:Jaka liczba Podbeskidzia w Świnoujściu ?
-
Jak zgody wsparły ŁKS w Lublinie?
-
Wszystkie.
-
Wczoraj Karkonoszy w DzieRzoniowie cos kolo 40 osob + podobna liczba fc Slaska z roznych miast min z Bielawy hehehe Od nas mlodziezowy mlynek
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' fc DzieRzoniow
-
"KS Karkonosze 43 , WKS Śląsk około 70"KazoR_1987 pisze:Wczoraj Karkonoszy w DzieRzoniowie cos kolo 40 osob + podobna liczba fc Slaska z roznych miast min z Bielawy hehehe Od nas mlodziezowy mlynek
-
Poznań obecny z Łodzianami ? [link]
-
Przecież sam dałeś sobie odpowiedź na to pytanie umieszczając ten link.
-
Od samego początku zapowiadało się, że będzie to piknikowe spotkanie. Mało atrakcyjny rywal to raz. Dwa Pogoń nie grała już zupełnie o nic. Trzy kompletny brak informacji w mieście o meczu (ja przynajmniej nie widziałem). No i cztery piękne słoneczko przez co wiele osób wybrało morze, czy spacer w parku.z_krainy_marzen pisze:
co do Kolejki Ostatniej
co Się stało z Frekwencją Pogonii nie mieliście na nich ciśnienia czy Tylko Pogoń nie awansowała do Ekstraklasy i na mecze nie trzeba przychodzić?
wiem jak mój post zostanie zaraz odebrany ,że się przypierdalam do czegoś przecież na Finale PP w 7 tys mam na myśli wasze mecze u siebie a nie Puchar który był 2tygodnie temu ;)
O frekwencje na stadionie w Szczecinie to się nie martw, bo jest ona w przekroju całego sezonu wyższa niż w innych klubach z większych miast i przyszłym sezonie jestem pewny, że też tak będzie.
-
-
ale tak jest w całej Polsce i Europie
sukces + promocja = frekwencja
sukces + promocja = frekwencja
-
Dokładnie.
Jako kibic GieKSy żałuję że ta 1 lige opuszczą Motor czy Wisła P. a awanse Widzewa(jak najbardziej zasłużony) i Górnika(najbardziej utytułowany Polski klub) także osłabią kibicowsko zaplecze ekstraklasy.
Z drużyn które zagrają w 1 lidze od nowego sezonu to tylko mecze z Piastem mnie cieszą.
Gratulacje raz jeszcze dla Górnika bo ich miejsce jest w ekstraklasie.
Jako kibic GieKSy żałuję że ta 1 lige opuszczą Motor czy Wisła P. a awanse Widzewa(jak najbardziej zasłużony) i Górnika(najbardziej utytułowany Polski klub) także osłabią kibicowsko zaplecze ekstraklasy.
Z drużyn które zagrają w 1 lidze od nowego sezonu to tylko mecze z Piastem mnie cieszą.
Gratulacje raz jeszcze dla Górnika bo ich miejsce jest w ekstraklasie.
-
wez nie rób kichy hahahaha, niezłe jajaperykles pisze:Od samego początku zapowiadało się, że będzie to piknikowe spotkanie. Mało atrakcyjny rywal to raz. Dwa Pogoń nie grała już zupełnie o nic. Trzy kompletny brak informacji w mieście o meczu (ja przynajmniej nie widziałem). No i cztery piękne słoneczko przez co wiele osób wybrało morze, czy spacer w parku.z_krainy_marzen pisze:
co do Kolejki Ostatniej
O frekwencje na stadionie w Szczecinie to się nie martw, bo jest ona w przekroju całego sezonu wyższa niż w innych klubach z większych miast i przyszłym sezonie jestem pewny, że też tak będzie.
-
filmik z przywitania piłkarzy wczoraj w Zabrzu:
http://www.youtube.com/watch?v=0FR2khPovLw
http://www.youtube.com/watch?v=0FR2khPovLw
Koszulki, bluzy, polary, polówki od 10 sztuk - Haft i Nadruk! Zapraszam
-
[link]
z kolejna inicjatywa wychodza fanatycy Widzewa z dzielnicy Srodmiescie, tym razem podczas ostatniego, wyjatkowego meczu z Gornikiem Zabrze prezentuja oprawe wlasnej debiutanckiej produkcji !
z kolejna inicjatywa wychodza fanatycy Widzewa z dzielnicy Srodmiescie, tym razem podczas ostatniego, wyjatkowego meczu z Gornikiem Zabrze prezentuja oprawe wlasnej debiutanckiej produkcji !
-
Najbardziej utytułowanym klubem w Polsce, czy tego chcesz czy nie, jest Ruch Chorzów.Górnika(najbardziej utytułowany Polski klub)
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
Zadyma w przerwie meczu Elana-Zawisza!
-
Coś więcej?FootballFan pisze:Zadyma w przerwie meczu Elana-Zawisza!
-
podobno 14 zatrzymanych! walka toczyła sie w strefie buforowej.Koza_Prawdziwy pisze:Coś więcej?FootballFan pisze:Zadyma w przerwie meczu Elana-Zawisza!
Ciekawe jakimi kategoriami patrząc, może wyjaśnisz?Świąteczny Karp pisze:Najbardziej utytułowanym klubem w Polsce, czy tego chcesz czy nie, jest Ruch Chorzów.Górnika(najbardziej utytułowany Polski klub)
Sory za OT.
-
Świąteczny Karp pisze:Najbardziej utytułowanym klubem w Polsce, czy tego chcesz czy nie, jest Ruch Chorzów.Górnika(najbardziej utytułowany Polski klub)
Tak jak kolega wyżej napisał, pod jakim wzgledem? Bo chyba jednak sie mylisz:)
Bez napinki!
-
Kolega Świąteczny Karp ma pewnie na myśli ilość srebrnych czy też brązowych medali w rozgrywkach nie wziął jednak pod uwagę faktu że Górnik jako jedyny klub w Polsce grał w finale europejskich pucharów co jednoznacznie stawia go ponad klubem Świątecznego Karpia choć pewnie nie potrafi on takiej myśli do siebie dopuścić :)kibicGieKSy pisze:Świąteczny Karp pisze:Najbardziej utytułowanym klubem w Polsce, czy tego chcesz czy nie, jest Ruch Chorzów.Górnika(najbardziej utytułowany Polski klub)
Tak jak kolega wyżej napisał, pod jakim wzgledem? Bo chyba jednak sie mylisz:)
Bez napinki!
Konkretnie się wczoraj zaprezentował Widzew ! Dziwi mnie tylko wywieszanie flag klubów z którymi nie ma się zgody... wiem że ciepłe stosunki nadal są pomiędzy tymi ekipami ale jednak... szkoda tylko że nie było tam żaboli mecz wiele na tym stracił...
-
Ja p*******, dyskusja o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą.
Oba kluby mają po 14 majstrów, Górnik więcej Pucharów Polski, za to Ruch więcej razy łapał się na podium. Górnik przez lata miał famę jedynego polskiego finalisty, z drugiej Ruch w 1998 roku też zagrał w finale P. Intertoto (tak, ranga na pewno mniejsza niż PZP, ale finał to finał). Do tego Ruch powie, że oni mają dłuższą legendę i przedwojenny Wielki Ruch (Wodarz, Peterek, Wilimowski), który gdyby nie wybuch wojny, to mógłby jeszcze porządzić w lidze na długie lata, ale za to Górnik wytoczy tradycyjny argument, że "mistrzów mamy tyle samo, ale my potrzebowaliśmy mniej lat, żeby je zdobyć, z poza tym Ruch spadał z ligi 3 razy, a Górnik 2". Więc proponuję nie ciągnąć tego tematu, bo i tak każdy będzie swojego zdania, a tak naprawdę dopiero 15 majster dla któregokolwiek z klubów pozwoli na roztrzygnięcie tego sporu.
PS. Jestem kibicem Ruchu.
Oba kluby mają po 14 majstrów, Górnik więcej Pucharów Polski, za to Ruch więcej razy łapał się na podium. Górnik przez lata miał famę jedynego polskiego finalisty, z drugiej Ruch w 1998 roku też zagrał w finale P. Intertoto (tak, ranga na pewno mniejsza niż PZP, ale finał to finał). Do tego Ruch powie, że oni mają dłuższą legendę i przedwojenny Wielki Ruch (Wodarz, Peterek, Wilimowski), który gdyby nie wybuch wojny, to mógłby jeszcze porządzić w lidze na długie lata, ale za to Górnik wytoczy tradycyjny argument, że "mistrzów mamy tyle samo, ale my potrzebowaliśmy mniej lat, żeby je zdobyć, z poza tym Ruch spadał z ligi 3 razy, a Górnik 2". Więc proponuję nie ciągnąć tego tematu, bo i tak każdy będzie swojego zdania, a tak naprawdę dopiero 15 majster dla któregokolwiek z klubów pozwoli na roztrzygnięcie tego sporu.
PS. Jestem kibicem Ruchu.
-
Oto jeden z komenatrzy Elanowcow po derbach . Wszyscy pisza w podobnym tonie.
raczej powiedzcie co to jest że Ci wszyscy tzw ,,hooligani " gdy widza biegnaca Zawisze uciekaja ? i to w jakim stylu, widzialem ludzi tratowanych przez inne osoby. niczym zwierzeta . wstyd na cała Polske, uciekac z własnego sektora. co z tego że Zeta ruszyła w 200 osob. co nas mniej było? co brakowało u nas ekipy do bicia? nie wszystko bylo na miejscu. pokazalismy tylko że potrafimy sie napinac i organizowac pokazowe akcje na meczach, jednak gdy dochodzi co do czego nie potafimy bronic własnego młynu i spierdalamy jak jakies pojebance...
heh za ZKS pojdziemy az po zycia kres? ku*** kto ma Elane w d**** i boi sie stanac w jej obronie niech tego wiecej nie spiewa...
raczej powiedzcie co to jest że Ci wszyscy tzw ,,hooligani " gdy widza biegnaca Zawisze uciekaja ? i to w jakim stylu, widzialem ludzi tratowanych przez inne osoby. niczym zwierzeta . wstyd na cała Polske, uciekac z własnego sektora. co z tego że Zeta ruszyła w 200 osob. co nas mniej było? co brakowało u nas ekipy do bicia? nie wszystko bylo na miejscu. pokazalismy tylko że potrafimy sie napinac i organizowac pokazowe akcje na meczach, jednak gdy dochodzi co do czego nie potafimy bronic własnego młynu i spierdalamy jak jakies pojebance...
heh za ZKS pojdziemy az po zycia kres? ku*** kto ma Elane w d**** i boi sie stanac w jej obronie niech tego wiecej nie spiewa...
-
- Moderator
[link] ??????????
-
DOBOJUFH pisze:Oto jeden z komenatrzy Elanowcow po derbach . Wszyscy pisza w podobnym tonie.
ale czy to może wogóle dziwić??
Zawisza to chuligańska ścisła polska czołówka, a Elanie lata świetlne do Zetki, i zapewne ogarnięci Elanowcy sami to przyznają ...
wg mnie nie ma co robić sensacji że Zawisza pogonił Elanę Toruń na jej terenie ...
-
DOBOJUFH pisze:Oto jeden z komenatrzy Elanowcow po derbach . Wszyscy pisza w podobnym tonie.
Ci co mieli sie postawic to sie postawili.o uciekajacych pisac nie bede bo lepiej to przemilczec.Samo starcie bylo dobre,oby dwie ekipy wycofuja sie po wjezdzie psow.
-
Taki oto widok ukazał się nam po wyjeździe z parkingu w Lublinie :Dche fujara pisze:[link] ??????????
-
Przperasz kolego ale skad Ty to wziales?? uwazam ze starcie jak najbardziej na remis z tym ze na nasz tyl wpada policja wiec i napierdala jak sie da wiec o co teraz chodzi i powiedz kto by sie nie zrywala. Druga sprawa to taka ze nas i Zawisze dzieli wielka roznica ale mysle ze dzis tego nie bylo widac!DOBOJUFH pisze:Oto jeden z komenatrzy Elanowcow po derbach . Wszyscy pisza w podobnym tonie.
-
Tak,wiele bardzo wiele brakuje nam do Zawiszy,i to nie podlega dyskusji.Ale piszac ze nas pogonili mija sie bardzo z prawda.Oczywiscie gowniarze uciekli ale kto mial zostac ten zostal i podjal rekawice.Starcie fajne,malo zdecydowania z oby dwoch stron,wjazd kaskow i tyle.CHWDP!!!
-
Jak ktoś będzie miał jakieś foto czy filmik z zajścia w Toruniu to niech wrzuci.
Zawsze wiedziałem, że Lublin to specyficzne miasto, ale że do tego stopnia to się nie spodziewałem...
Co do utytułowania Ruchu czy Górnika to wiadomo, że dla każdego liczy się co innego. Jeden będzie uważał Niebieskich za bardziej utytułowany bo zdobył 14 tytułów Mistrza Polski i był w finale Intertoto, a drugi będzie sądził, że Górnik jest lepszy, bo zdobył tyle samo majstrów, ale był finalistą Pucharu Zdobywców Pucharu.
Tutaj nie dojdzie się do konsensusu więc nie widzę sensu ciągnięcia tej polemiki.
Jednym słowem - prawda jest jak d***, każdy ma swoją.
Zawsze wiedziałem, że Lublin to specyficzne miasto, ale że do tego stopnia to się nie spodziewałem...
Co do utytułowania Ruchu czy Górnika to wiadomo, że dla każdego liczy się co innego. Jeden będzie uważał Niebieskich za bardziej utytułowany bo zdobył 14 tytułów Mistrza Polski i był w finale Intertoto, a drugi będzie sądził, że Górnik jest lepszy, bo zdobył tyle samo majstrów, ale był finalistą Pucharu Zdobywców Pucharu.
Tutaj nie dojdzie się do konsensusu więc nie widzę sensu ciągnięcia tej polemiki.
Jednym słowem - prawda jest jak d***, każdy ma swoją.

-
Elana tylko wrzucilem to co pisza was. Co zostalo z waszego forum natychmiast usuniete.Mało tego to nie pisali kolesie tzn wyspych nowych kont tylko typy co bardzo dlugo uwas na forum sa . Widocznie na innym meczu byli i co innego widzieli . Teraz wszsytko pokasowane to rowniez do tego sie odniesli . Ale ok powodzenia chlopaki w 2 lidzie utrzymajcie sie nalezy wam sie
-