Komentarze 1-6 Czerwca
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Koza_Prawdziwy
Re: Komentarze 1-6 Czerwca
Oraz Chrobrego GłogówkibicTurysta pisze:na Widzew - Górnik widoczna flaga Stali Rzeszów.
Wiadomo coś więcej?twójSTARY pisze:Petra trafiona przez Zawiszę w drodze do Szczecina. ŁKS trafia pojedyncze fury Ruchu i Chrobrego jadących do Łodzi
-
fanatyczny.
ciekawe czy już oficjalnie zgoda przynajmniej ze Stalą czy nadal ciche konszachty:)
-
Koza_Prawdziwy
Ile eŁKSy w Lublinie?
wreszcie dwie konkretne ekipy w ekstraklasie,,gratulacje dla RTS'u i KSG
Która ekipa wygrała turniej na Widzewie?
-
obserwator1947wks
Stadion chyba nie pełny na Widzewie ale typ z Widzewa powiedział ze maja 1milon 700tys fanów to myśle ze po awansie bedzie juz chodzic po 20 tyś minimum..Gratulacje awansu :)
wygrywa drużyna Widzewa pokonując drużynę Ruchu Chorzów w finalejatar pisze:Która ekipa wygrała turniej na Widzewie?
więcej na: http://www.widzewiak.pl/newsroom/15830, ... ej-kibicow
-
KoziaWolka
To ja pozwolę sobie przypier...lić się do sprawy Widzewa odnośnie niewpuszczenia kibiców KSG. Według mnie za takie zachowanie ze strony osób odpowiedzialnych w klubie, powinni ukarać finansowo RTS oraz ponownie rozpatrzyć sprawę jego licencji na grę w ekstraklasie. Skoro klub niepotrafi jak to określił zapewnić bezpieczeństwa osobom przyjezdnym to już jest ich problem. Nie spełniają warunku przyznania licencji odnośnie przekazania 5% puli biletów dla kibiców gości. Przecież takie zachowanie jest precedensem i umożliwi w przyszłości innym klubom tego typu wałki, a przecież nie o to w tym wszystkim chodzi. Dziwi mnie też brak stanowczego stosunku widzewiaków odnośnie tej decyzji (mogli już się jakoś postarać i wymyśleć jakiś trans czy coś w tym rodzaju).
Pytanie do widzewiaków, dalej rządzi w klubie ta ruda pała????
Pytanie do widzewiaków, dalej rządzi w klubie ta ruda pała????
meczem o życie byl dla nas mecz z Kluczborkiem ktory zakonczyl sie 0:4 po tym wyniku i ogolnym wkurwieniu cisnienie opadlo
-
FootballFan
można jakąś liste obecnych ekip na turnieju Widzewa?
-
Michał_Płock
Nie czaje, co Wy wszyscy macie za problem do nas. Podałem informacje jaki jechał skład, bo taki jechał. Jeżeli ktoś zrozumiał to jako nie przyznanie się do porażki, czy też szukanie wytłumaczenia na siłę, to źle zrozumiał.
Przyznajemy się do przegranej, bo w przeciwieństwie do innych nie mamy z i nie mieliśmy z tym nigdy problemu. Akcja jak najbardziej na plus dla Zety.
To dlaczego pojechał skład taki, a nie inny to nasza wewnętrzna sprawa, ale jeszcze raz podkreślam - nikt się tym nie tłumaczy - mówię tylko jak było.
Przyjęliśmy taki, a nie inny styl jeżdżenia który powoduje, że nie zawsze na wyjeździe jest ekipa do bicia, ale za to od ponad 6 lat nie mieliśmy wyjazdowego zera, więc niektórzy mogliby skleić wary i zastanowić się nad sobą, a nie dopierdalać się na siłę do nas.
Kolegów z Płocka proszę o niewypowiadanie się w tym temacie, a modów o kasowanie zbędnych wpisów.
Pozdrawiam normalnych
Przyznajemy się do przegranej, bo w przeciwieństwie do innych nie mamy z i nie mieliśmy z tym nigdy problemu. Akcja jak najbardziej na plus dla Zety.
To dlaczego pojechał skład taki, a nie inny to nasza wewnętrzna sprawa, ale jeszcze raz podkreślam - nikt się tym nie tłumaczy - mówię tylko jak było.
Przyjęliśmy taki, a nie inny styl jeżdżenia który powoduje, że nie zawsze na wyjeździe jest ekipa do bicia, ale za to od ponad 6 lat nie mieliśmy wyjazdowego zera, więc niektórzy mogliby skleić wary i zastanowić się nad sobą, a nie dopierdalać się na siłę do nas.
Kolegów z Płocka proszę o niewypowiadanie się w tym temacie, a modów o kasowanie zbędnych wpisów.
Pozdrawiam normalnych
Ilu kibiców GKS Katowice w Kluczborku ?
-
EAP
Kobi pisze:Ilu kibiców GKS Katowice w Kluczborku ?
GieKSy około 400 w Kluczborku.
http://www.foto.gieksiarze.pl/displayim ... =362&pos=7
Ile obecnych Rodowitych w Lublinie ??
Jaka liczba Podbeskidzia w Świnoujściu ?
Chyba raczej ilu.Ave^1938 pisze:Ile obecnych Rodowitych w Lublinie ??
TYLU: http://www.lublinforum.com/index.php?ap ... ch_id=3609
Jak wrócą to podadzą swoją oficjalną liczbę.
obsada Turnieju Kibiców w Łodzi:
Widzew ( dwie lub trzy drużyny)
Ruch
Elana
Stal Rzeszów
Chrobry Głogów
Arka Gdynia
CSKA Moskwa
Atletico Madryt
FC Maribor
Ruch
Elana
Stal Rzeszów
Chrobry Głogów
Arka Gdynia
CSKA Moskwa
Atletico Madryt
FC Maribor
-
FootballFan
a Sparta Praga? czytałem że grała w półfinale na ich serwisie.Coltrane pisze:obsada Turnieju Kibiców w Łodzi:
Ruch
Elana
Stal Rzeszów
Chrobry Głogów
Arka Gdynia
CSKA Moskwa
Atletico Madryt
FC Maribor
Też byli. Kolega zapomniał ich dodać :)
-
FootballFan
a w jakiej liczbie? jak ktos wieACM_1899 pisze:Też byli. Kolega zapomniał ich dodać :)
Coś wcześniej czytałem, że liczniejsza miała być obsada tego turnieju wspominano coś o Chelsea Londyn, AS Romie...
371Kobi pisze:Ilu kibiców GKS Katowice w Kluczborku ?
Około godziny 24 autokar z piłkarzami Górnika przywiatała pod stadionem około 3tyś. grupa Torcidy. Następnie autokar z piłkarzami wjechał na teren stadionu gdzie wspolnie z kibicami świetowali awans do Ekstraklasy. Piłkarze spiewali z kibicami z dachu autokaru po czym przenieśli się na taras.
To tak w skrócie. Wkrótce za pewne pojawią się filmy.
To tak w skrócie. Wkrótce za pewne pojawią się filmy.
W jakich liczbach stawiły się poszczególne ekipy ? I może ktoś napisać relację z turnieju czy jest już gdzieś w necie ?Coltrane pisze:obsada Turnieju Kibiców w Łodzi:
Ruch
Elana
Stal Rzeszów
Chrobry Głogów
Arka Gdynia
CSKA Moskwa
Atletico Madryt
FC Maribor
Runes of magic
-
z_krainy_marzen
dobrze ci zrobi jak pójdziesz się przewietrzyć do póki masz do tego okazjeŚwiąteczny Karp pisze:Tydzień temu było "ŁKS nie komentuje". Teraz już mamy kilkanaście postów czego to ŁKS nie uczynił i jak zmasakrowani do domów wracali rywale :)
jak dla mnie temat Widzew-Górnik już dawno powinnien być zakończony a tu ciągle ktoś się udziela odrazu powinnien być nagradzany
co do Kolejki Ostatniej
co Się stało z Frekwencją Pogonii nie mieliście na nich ciśnienia czy Tylko Pogoń nie awansowała do Ekstraklasy i na mecze nie trzeba przychodzić?
wiem jak mój post zostanie zaraz odebrany ,że się przypierdalam do czegoś przecież na Finale PP w 7 tys mam na myśli wasze mecze u siebie a nie Puchar który był 2tygodnie temu ;)
Szkoda Wisły Płock/Stalówki/Motoru ,że takie Ekipy spadają a Dolcany Warty Poznań zostają w 1 lidze nic czasem tak bywa tyle z mojej strony
A jakie ekipy stawiły sie jeszcze na turnieju ?
ponawiam pytanie???Serebro89 pisze:Jaka liczba Podbeskidzia w Świnoujściu ?
-
Koza_Prawdziwy
Jak zgody wsparły ŁKS w Lublinie?
-
KKS Hooligans
Wszystkie.
-
KazoR_1987
Wczoraj Karkonoszy w DzieRzoniowie cos kolo 40 osob + podobna liczba fc Slaska z roznych miast min z Bielawy hehehe Od nas mlodziezowy mlynek
-
asdGrzegorz
"KS Karkonosze 43 , WKS Śląsk około 70"KazoR_1987 pisze:Wczoraj Karkonoszy w DzieRzoniowie cos kolo 40 osob + podobna liczba fc Slaska z roznych miast min z Bielawy hehehe Od nas mlodziezowy mlynek
Poznań obecny z Łodzianami ? http://1.bp.blogspot.com/_Gyfaxxm5rK4/T ... N0019c.jpg
Przecież sam dałeś sobie odpowiedź na to pytanie umieszczając ten link.
Od samego początku zapowiadało się, że będzie to piknikowe spotkanie. Mało atrakcyjny rywal to raz. Dwa Pogoń nie grała już zupełnie o nic. Trzy kompletny brak informacji w mieście o meczu (ja przynajmniej nie widziałem). No i cztery piękne słoneczko przez co wiele osób wybrało morze, czy spacer w parku.z_krainy_marzen pisze:
co do Kolejki Ostatniej
co Się stało z Frekwencją Pogonii nie mieliście na nich ciśnienia czy Tylko Pogoń nie awansowała do Ekstraklasy i na mecze nie trzeba przychodzić?
wiem jak mój post zostanie zaraz odebrany ,że się przypierdalam do czegoś przecież na Finale PP w 7 tys mam na myśli wasze mecze u siebie a nie Puchar który był 2tygodnie temu ;)
O frekwencje na stadionie w Szczecinie to się nie martw, bo jest ona w przekroju całego sezonu wyższa niż w innych klubach z większych miast i przyszłym sezonie jestem pewny, że też tak będzie.
ale tak jest w całej Polsce i Europie
sukces + promocja = frekwencja
sukces + promocja = frekwencja
-
Bogdan Adamiec
Dokładnie.
Jako kibic GieKSy żałuję że ta 1 lige opuszczą Motor czy Wisła P. a awanse Widzewa(jak najbardziej zasłużony) i Górnika(najbardziej utytułowany Polski klub) także osłabią kibicowsko zaplecze ekstraklasy.
Z drużyn które zagrają w 1 lidze od nowego sezonu to tylko mecze z Piastem mnie cieszą.
Gratulacje raz jeszcze dla Górnika bo ich miejsce jest w ekstraklasie.
Jako kibic GieKSy żałuję że ta 1 lige opuszczą Motor czy Wisła P. a awanse Widzewa(jak najbardziej zasłużony) i Górnika(najbardziej utytułowany Polski klub) także osłabią kibicowsko zaplecze ekstraklasy.
Z drużyn które zagrają w 1 lidze od nowego sezonu to tylko mecze z Piastem mnie cieszą.
Gratulacje raz jeszcze dla Górnika bo ich miejsce jest w ekstraklasie.
wez nie rób kichy hahahaha, niezłe jajaperykles pisze:Od samego początku zapowiadało się, że będzie to piknikowe spotkanie. Mało atrakcyjny rywal to raz. Dwa Pogoń nie grała już zupełnie o nic. Trzy kompletny brak informacji w mieście o meczu (ja przynajmniej nie widziałem). No i cztery piękne słoneczko przez co wiele osób wybrało morze, czy spacer w parku.z_krainy_marzen pisze:
co do Kolejki Ostatniej
O frekwencje na stadionie w Szczecinie to się nie martw, bo jest ona w przekroju całego sezonu wyższa niż w innych klubach z większych miast i przyszłym sezonie jestem pewny, że też tak będzie.