Zgoda zerwana,reszty poszukaj wyżej........ALAN82 pisze:Jakie są stosunki między Polonią Warszawa a Bronią Radom? Sorki jak to było.
Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Viclav pisze:Jak jest na linii Górnik Wałbrzych - ŁKS ?
Nie ma nic. Kiedyś (w 98 bodajże) był układ ale nie okazał się zbytnio trwały i kontakty zakończono. Widujemy się na meczach ziomali (Tychy oraz Zawisza) i na kadrze.
Jak jest obecnie na lini Broń Radom - Wisła Sandomierz i Pogoń Szczecin Zagłebie Sosnowiec
-
Michał_KSG
Pogoń - Zagłębie kosa.
-
nazwauzytkownika
Broń-Wisła neutralnie1910o2 pisze:Jak jest obecnie na lini Broń Radom - Wisła Sandomierz i Pogoń Szczecin Zagłebie Sosnowiec
Pogoń-Zagłębie kosa.
Włókniarz Częstochowa-Raków Czestochowa kosa?
z jakiego powodu?? czy KMWTW ;)? niedawno byly stosunki przynajmniej neutralne
Też tak słyszałem, że nie wchodzą sobie w drogę i jest spokój między nimiMavas12 pisze:z jakiego powodu?? czy KMWTW ;)? niedawno byly stosunki przynajmniej neutralne
-
patriota85
Z tego co się orientuję to parę tygodni temu przestał obowiązywać pakt o nieagresji w Częstochowie między Rakowem i Włókniarzem.Powodów nie znam.dmn pisze:Też tak słyszałem, że nie wchodzą sobie w drogę i jest spokój między nimiMavas12 pisze:z jakiego powodu?? czy KMWTW ;)? niedawno byly stosunki przynajmniej neutralne
Dokładnie jak kolega wyżej napisał przestał obowiązywać ten pakt
Nawiazując do tematu fc Legii w Kołobrzegu(4 osoby) to obili we Wrzosowie kibiców Lecha (5osób) wracających z fety z Poznania. Po obu stronach młode składy.
byłem na meczu w Ptaszkowie, Dyskobolia vs Polonia. KSD podczas meczu pozdrawia Górnika Łęczyce. Moje pytanko od kiedy jest zgoda?
BKS Bochnia to FC Wisły Kraków ?
-
patriota85
Tak, chociaż na meczach BKS-u nic się nie działo przez ostatnie lata (zero młyna, wyjazdów itd).Na BKS-ie parę lat temu młyn kręciła sama młodzież.Starsi skupili się tylko na Wiśle.Wiślacy z Bochni "zarekwirowali" flagę "Bochnia", która została zrobiona przez młodych z myślą o meczach BKS-u.Zawisła parę razy na meczach w Bochni potem można ją już było oglądać tylko na meczach Wisły.kubson64 pisze:BKS Bochnia to FC Wisły Kraków ?
Nie jestem z KSD oraz z Górnika, ale Ci odpowiem i mam nadzieje że chłopaki nie będą mieli pretensji.Zajad pisze:byłem na meczu w Ptaszkowie, Dyskobolia vs Polonia. KSD podczas meczu pozdrawia Górnika Łęczyce. Moje pytanko od kiedy jest zgoda?
A więc: Nie ma zgody, Górnik Łęczyca był na tym meczu gościnnie w 13 osób + jedna kobieta.
Górnik Łęczyca to pro-widzewska ekipa?Capo pisze:Nie jestem z KSD oraz z Górnika, ale Ci odpowiem i mam nadzieje że chłopaki nie będą mieli pretensji.Zajad pisze:byłem na meczu w Ptaszkowie, Dyskobolia vs Polonia. KSD podczas meczu pozdrawia Górnika Łęczyce. Moje pytanko od kiedy jest zgoda?
A więc: Nie ma zgody, Górnik Łęczyca był na tym meczu gościnnie w 13 osób + jedna kobieta.
Właśnie, mnie też się kojarzą z Widzewem. Mógłby to ktoś rozjaśnić? Bo to dosyć ciekawa sytuacja zważywszy na sytuację w Wielkopolsce.Rebus pisze:Górnik Łęczyca to pro-widzewska ekipa?Capo pisze:Nie jestem z KSD oraz z Górnika, ale Ci odpowiem i mam nadzieje że chłopaki nie będą mieli pretensji.Zajad pisze:byłem na meczu w Ptaszkowie, Dyskobolia vs Polonia. KSD podczas meczu pozdrawia Górnika Łęczyce. Moje pytanko od kiedy jest zgoda?
Górnik Łęczyca to pro-widzewska ekipa?
TAK.
TAK.
A więc tak jak pisał Capo na meczu gościmy 14 osób z Górnika Łęczyca którzy to są FC Widzewa jednak uprzedzę pytania i napiszę, jest to znajomość na linii Dyskobolia-Górnik i nie ma nic wspólnego z Widzewem, działamy samodzielnie i nie zanosi się abyśmy mieli zostać kogokolwiek FC ;)
Oglądam teraz mecz Widzewa w TV i mają wywieszoną flage Stali Rzeszów na płocie ?
Tak oraz Chrobrego Głogówwp08 pisze:Oglądam teraz mecz Widzewa w TV i mają wywieszoną flage Stali Rzeszów na płocie ?
Kiedyś Widzew miał z nimi zgody, więc pewnie są gościnnie na tym turnieju.
+ goscinnie Atletico Madryt , Arka Gdynia , Sparta Praga , CSKA Moskwa niech ktos doda jezeli zapomniałem o kims badz nie usłyszałem na meczu.
Ale oprocz Chrobrego i Stali nikt flag nie wywiesil.Kazdy klub moze sobie wywiesic flage na Widzew?wiec chyba cos te kluby spowrotem cos laczy...
-
ELC
- Kontakt:
Coś chyba przeoczyłeśtotal1908 pisze:Ale oprocz Chrobrego i Stali nikt flag nie wywiesil.Kazdy klub moze sobie wywiesic flage na Widzew?wiec chyba cos te kluby spowrotem cos laczy...
http://ialbum.pl/d/29607-3/169.JPG
http://lh6.ggpht.com/_lG8soTAE_1U/TAq3k ... %20035.jpg
Jakie stosunki pomiędzy Odrą Wodzisław a RKS Radomsko?
Jak na lini:
Resovia - Wisła, Śląsk, Lechia
Resovia - Lech, Arka, Cracovia
Resovia - Legia
Resovia - Wisła, Śląsk, Lechia
Resovia - Lech, Arka, Cracovia
Resovia - Legia
-
miejski patriota
Sovia-Cracovia spora kosa.
Resovia-Wisła jakieś pojedyńcze kontakty.ogólnie neutral.
Resovia - Legia oczywiście kosa
Jak jest na linii:
Cracovia - Stal Mielec
Cracovia - Czarni Jasło
Pytam dlatego bo niektórzy p******* różne głupoty, dlatego proszę o odpowiedź KONKRETNĄ!
Cracovia - Stal Mielec
Cracovia - Czarni Jasło
Pytam dlatego bo niektórzy p******* różne głupoty, dlatego proszę o odpowiedź KONKRETNĄ!
-
Abrakadabra1947
Sovia-Sląsk raczej nie ma jakiejś specjanej nienawiści, była zgoda Miedzi, kosa Motoru, mało kontaktów w ostatnich latach.
Na turnieju i na meczu Widzew -Gornik chyba widac dokladnie w jaka strone sympatie CHrobrego ida!!Wiec relacje na lini Raków-CHrobry wiadome jakie saKibic z kraju pisze:A ja słyszałem coś innego,zupełnie innego.Ale może to plotka tylko...HzG pisze:zwarzywszy na kose Rakowa z Widzewem nie darzą się sympatiąz_krainy_marzen pisze:jakie panują nastawienie do tych par
Raków - Chrobry Głogów
Arka Gdynia - Widzew
Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin
Do niedawna zgoda i układ. Teraz odkąd się skończyły nic się nie dzieje, jedyne spotkania to na meczach wspólnych zgód.ALAN82 pisze:Jak jest na linii:
Cracovia - Stal Mielec
Cracovia - Czarni Jasło
i jeszcze ekipa z Mariboru1910o2 pisze:+ goscinnie Atletico Madryt , Arka Gdynia , Sparta Praga , CSKA Moskwa niech ktos doda jezeli zapomniałem o kims badz nie usłyszałem na meczu.
Jesteś za Odrą i nie wiesz? dziwneJanek27 pisze:Jakie stosunki pomiędzy Odrą Wodzisław a RKS Radomsko?
ronnie79 pisze:Dlaczego na linii Pogoń Szczecin - Zagłębie Sosnowiec jest duża kosa. Skąd się wzięła ?
Cytuję relację z meczu PP Pogoń-Zagłębie (TMK nr. 4):
"Kosa szczecińsko-sosnowiecka ma wymiar szczególny. Nie narodziła się ani z rywalizacji regionalnej, ani piłkarskiej, jak większość w kraju, a jej korzeni należy doszukiwać w czasach, gdy oba kluby na krótko miały ze sobą zgodę. Stworzenie na siłę triady Legia-Pogoń-Zagłębie w dłuższej perspektywie nie udało się, a z czasem nieporozumienia obu przyjaciół Legii urosły na tyle, że przybrały wymiar kosy. Ostatnie lata to eskalacja nienawiści, skrojenie przez Zagłębie flagi Pogoni "Jaworzno", wreszcie słynny mecz w Sosnowcu, podczas którego na murawę wysypała się najpierw Pogoń, a po chwili również Zagłębie. Nic więc dziwnego, że kiedy obydwa kluby trafiły na siebie w Pucharze Polski, fanatycy zacierali ręce z radości."
JSC pisze:Do niedawna zgoda i układ. Teraz odkąd się skończyły nic się nie dzieje, jedyne spotkania to na meczach wspólnych zgód.ALAN82 pisze:Jak jest na linii:
Cracovia - Stal Mielec - Zgoda
Cracovia - Czarni Jasło - Układ
Czyli mam rozumieć że tak się to przedstawiało
Cracovia - Stal Mielec - Zgoda
Cracovia - Czarni Jasło - Układ
Cracovia z Czarnymi też przecież miała zgodę
No to powiedzmy że dwie zgody. Zawsze to było nazywane układem chociaż dobrze nas nieraz wspomagali jak na swoje możliwości.