Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Jesli chodzi o koszulki to polecam Michała z Łodzi. Jakosc i wykonanie super!
KS Unia Oświęcim
-
[link] - termin obecnie do dwóch miesięcy.shox pisze:Z tego co ja niedawno się orientowałem:zwykly_kibic pisze:Gdzie szyte flagi ? Zależy mi na terminie :!:
-WarszawskaPolonia (nick na forum)
-Miras ze Stalowej
-Tasman z Kalisza
Co do terminów spytałem jednego producenta z w/w i, żeby zrobił ci ktoś na szybko - raczej mało prawdopodobne.
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
-
Michał z Łodzi!
Polecam!! Wszystko zgodnie z projektem, dobry kontakt!
gg: 2926078
email : [email protected]
Polecam!! Wszystko zgodnie z projektem, dobry kontakt!
gg: 2926078
email : [email protected]
-
Poda mi ktoś stronę do "tych" od farb w spray'u co mieli reklamę na forum, "wasze barwy nasze farby" ?
Pozdro
Pozdro
Zbieram informacje o Stelli Białośliwie, jeśli jesteś z Nakła, Bydgoszczy, Inowrocławia, Chojnic, Grudziądza, Chełmży lub ościennych miejscowości a posiadasz wyniki sportowe drużyn ze swojej miejscowości, NAPISZ [email protected] !!!
http://wariaci.net/historiastelli.htm
http://wariaci.net/historiastelli.htm
-
wiem że może i było to na forum ale pytam teraz .Jaka firma robi haftowane ręczniki Pilne!! proszę bardzo o pomoc z góry dzięki
-
Jak wygląda jakość nadruków od Michała z Łodzi na koszulkach ?:)
dobrze się trzymają ? nie schodzą po kilku praniach ?
dobrze się trzymają ? nie schodzą po kilku praniach ?
-
Polecam Sebastiana z Poznania ktory zajmuje sie robieniem rewelacyjnych haftow, szyciem flag (nie robieniem naklejek jak co niektorzy), poduszki, koldry, skarpetki, zegary itd itd itd (szybka realizacja i bardzo dobry kontakt) niestety z pewnych powodow technicznych narazie nie moge wrzucic fotek ale zrobie to za jakis czas...Polecam!!!! sedecznie i zostawiam namiar na tego Pana 512-836-840
A Ty czy znasz swe żądze?! Sex, Przemoc, Narkotyki, Władza i Pieniądze!!!!
-
A masz do tego pana jakiś kontakt gg lub mail, czy tylko kom ?zodiak_na_melanzu pisze:Polecam Sebastiana z Poznania ktory zajmuje sie robieniem rewelacyjnych haftow, szyciem flag (nie robieniem naklejek jak co niektorzy), poduszki, koldry, skarpetki, zegary itd itd itd (szybka realizacja i bardzo dobry kontakt) niestety z pewnych powodow technicznych narazie nie moge wrzucic fotek ale zrobie to za jakis czas...Polecam!!!! sedecznie i zostawiam namiar na tego Pana 512-836-840
-
Kto dobrze i przy rozsądnej cenie jest w stanie wykonać 10 bluz z haftem (rozpinane i nierozpinane z kapturem).
-
chce zamówic falge?? kogo polecacie??
Richat pisze:Są różne kobiety, jedne robią to dla sportu z byle kim, drugie, bo akurat je zaswędzi bądź mają akurat taki dzień, że się posypie, trzecie, że tylko z miłości i ze swoim facetem, a jeszcze inne dopiero po ślubie. Na to nie ma reguły.
-
Szyta czy drukowana?dejek pisze:chce zamówic falge?? kogo polecacie??
-
[link] Zapraszamy :)Irek Langer pisze:kto robi koszulki od 1 sztuki?
[link]
[link]
[link]
-
U kogo robić spodenki/spodnie?
-
szyta...
Richat pisze:Są różne kobiety, jedne robią to dla sportu z byle kim, drugie, bo akurat je zaswędzi bądź mają akurat taki dzień, że się posypie, trzecie, że tylko z miłości i ze swoim facetem, a jeszcze inne dopiero po ślubie. Na to nie ma reguły.
-
Robi ktoś smycze od 30szt. , szerokość 30mm ?
-
Ma ktoś namiar do skarpetek z Olsztyna?
Każdy mój post jest tylko i wyłącznie moim zdaniem.
-
polecacie produkcje koszulek u " seba1944 " ??
[url=[link]] PROJEKTY GRAFICZNE DLA KIBICÓW ! [url]
-
SirMichu pisze:A masz do tego pana jakiś kontakt gg lub mail, czy tylko kom ?zodiak_na_melanzu pisze:Polecam Sebastiana z Poznania ktory zajmuje sie robieniem rewelacyjnych haftow, szyciem flag (nie robieniem naklejek jak co niektorzy), poduszki, koldry, skarpetki, zegary itd itd itd (szybka realizacja i bardzo dobry kontakt) niestety z pewnych powodow technicznych narazie nie moge wrzucic fotek ale zrobie to za jakis czas...Polecam!!!! sedecznie i zostawiam namiar na tego Pana 512-836-840
Prosze gg 3245533
A Ty czy znasz swe żądze?! Sex, Przemoc, Narkotyki, Władza i Pieniądze!!!!
-
Nie polecamy produkcji koszulek u seba1944, ponieważ on ich nie robi.To jest pośrednik.cezarAGPR pisze:polecacie produkcje koszulek u " seba1944 " ??
-
Michał z Łodzi (kontakt do niego już jest w tym temacie)FCZ pisze:U kogo robić spodenki/spodnie?
Z Olsztyna nie, ale z Ostródy obecnie chyba najlepsza jakość.Ma ktoś namiar do skarpetek z Olsztyna?
[link]
Polecam bo sam robiłem u supporters08 z WrześniiRobi ktoś smycze od 30szt. , szerokość 30mm ?
[link]szyta...
-
A jakie to ma znaczenie czy pośrednik czy producent? Ważne żeby były dobrze zrobione.patriota85 pisze:Nie polecamy produkcji koszulek u seba1944, ponieważ on ich nie robi.To jest pośrednik.cezarAGPR pisze:polecacie produkcje koszulek u " seba1944 " ??

www.facebook.com/gadzetydlakibica
-
POLECAM W 100%, WSZYSTKO JEST OK. !!seba1944 pisze:A jakie to ma znaczenie czy pośrednik czy producent? Ważne żeby były dobrze zrobione.patriota85 pisze:Nie polecamy produkcji koszulek u seba1944, ponieważ on ich nie robi.To jest pośrednik.cezarAGPR pisze:polecacie produkcje koszulek u " seba1944 " ??
-
A chociażby takie, abyście Ty i viking nie zarabiali na "naiwności" innych.Przez długi czas oboje puszczaliście ścieme, że jesteście producentami.Viking widzę jedzie dalej na tym farmazonie.Ty w sumie też.seba1944 pisze:A jakie to ma znaczenie czy pośrednik czy producent? Ważne żeby były dobrze zrobione.patriota85 pisze:Nie polecamy produkcji koszulek u seba1944, ponieważ on ich nie robi.To jest pośrednik.cezarAGPR pisze:polecacie produkcje koszulek u " seba1944 " ??
-
Kto robi polówki ze ściągaczami na rękawach, tak samo haft od razu ? Najlepiej od 1 sztuki.
Druga sprawa tyczy się koszulek z lampasami, najlepiej żeby od razu dało rade zrobić nadruk.
pisać na pw.
Druga sprawa tyczy się koszulek z lampasami, najlepiej żeby od razu dało rade zrobić nadruk.
pisać na pw.
EASTSIDERS'04
-
Duża różnica cenowa jest między flagą szytą a drukowaną?
Interesuje mnie flaga ok 6 metrów. U kogo najlepiej takową wykonać (oprócz np. wspomnianej już 'bytovii')
Interesuje mnie flaga ok 6 metrów. U kogo najlepiej takową wykonać (oprócz np. wspomnianej już 'bytovii')
-
Tak jak wyżej zostało napisane jeszcze tych dwóch producentów można polecić. Kogoś z tej trójki wybierzesz na pewno.Marcin pisze:Duża różnica cenowa jest między flagą szytą a drukowaną?
Co do ceny: flaga 1,5x6m mniej więcej kosztuje 600zł (szyta).
Przykład różnicy cenowej: szyta 1,8x1,8 kosztuje ok. 250zł, a drukowana ok. 150zł.
Osobiście polecam szytą ;)
-
U mnie flaga 1,8 / 1,8 szyta w cenie 150-250 zł (w zależności od projektu) + wysyłkaN&O pisze:Tak jak wyżej zostało napisane jeszcze tych dwóch producentów można polecić. Kogoś z tej trójki wybierzesz na pewno.Marcin pisze:Duża różnica cenowa jest między flagą szytą a drukowaną?
Co do ceny: flaga 1,5x6m mniej więcej kosztuje 600zł (szyta).
Przykład różnicy cenowej: szyta 1,8x1,8 kosztuje ok. 250zł, a drukowana ok. 150zł.
Osobiście polecam szytą ;)
Co do flagi o wymiarach np. 1,5 na 6 to może być już od 500 zł + wysyłka. Flaga oczywiście w 100% szyta.
[link]
-
Ja nie tłumacze każdemu z kim rozmawiam w sprawie gadżetów czy jestem pośrednikiem czy producentem, jeśli ktoś pyta to nie puszczam jak to napisałeś ściemy. Zresztą jak ktoś jest choć trochę w temacie to wie, że jestem pośrednikiem.patriota85 pisze:A chociażby takie, abyście Ty i viking nie zarabiali na "naiwności" innych.Przez długi czas oboje puszczaliście ścieme, że jesteście producentami.Viking widzę jedzie dalej na tym farmazonie.Ty w sumie też.
Zarabianie na naiwności?? Jeśli na jakiś tam produkt w danej firmie mam ileś tam procent rabatu i daje cenę taką jak ma każdy, to o jakim zarabianiu na naiwności Ty mówisz??
Napisałeś o mnie i Vikingu a pośredników jest więcej i nawet byś się nie spodziewał kto ;)

www.facebook.com/gadzetydlakibica
-
u kogo vlepy tylko ze przy 1000 sztuk żeby były 4 wzory
-
Gdzie zrobię skarpetki ale lepsze niż same herby po obu stronach ? (jakieś ściągacze kolorowe itd.)
Ktoś z Olsztyna/Łomży to robił
Jakies namiary?
Jakies namiary?
-
-
ja robie :)) i taniej niż w r-golu i mniejsze ilości mozna;)Milus pisze:Gdzie zrobię skarpetki ale lepsze niż same herby po obu stronach ? (jakieś ściągacze kolorowe itd.)
Jakies namiary?
Realizujemy zlecenia od 50 par.
Zapraszam!
Oto zdjęcia naszych realizacji

https://picasaweb.google.com/116081610083903966335/NaszeProdukcje?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOqyu8Le4dmq3gE&feat=directlink
-
Ma ktoś namiary na takie saszetki (czyste) -> [link] ????! PW
-
_PL_ pisze:Ma ktoś namiary na takie saszetki (czyste) -> [link] ????! PW
[link] !!!
[link] zapraszamy !
-
kto robi koszulki polo w poziome pasy dwukolorowe?
Proste o swe walczyć będziemy...tradycja nie zginie póki my żyjemy!
-
Minimalny nakład przy jednym wzorze to 500szt. chyba wszyscy polscy producenci vlepek mają tak w ofercie.Milus pisze:u kogo vlepy tylko ze przy 1000 sztuk żeby były 4 wzory

-
kogo polecicie kto zrobi kilka sztuk koszulek z sitodrukiem ??
-
chodzi mi o bluze z kapturem cos na wzor u goscia ktory byl na zdjeciu na tym forum (byl bodajze z AEK Ateny) cala japa zakapturzona same oczy bylo tylo widac. Czy dalby ktos namiary na kogos od bluz? Wielkie dzieki i pozdrawiam.
-
Re: Re:
gadzetykibica pisze:Zgodzę się z Sebą w Polsce nie ma firmy osoby która robi wszystko sama od A do Z , i nie są to bajki z tysiąca i jednej nocy.( Jeżeli bardzo będzie uzdrowiciel rynku się domagał to można spokojnie rozpisać wszystkich producentów i pośredników ale to do niczego dobrego nie doprowadzi)Wszyscy którzy ogłaszają się na forach pośredniczą w jednym lub kilkudziesięciu produktach ale mają to dla uzupełnienia oferty, bo na wszystkich można przytulić parę złotych .Każdy z będących w branży wie kto co może .Powodzenia życzę każdemu aby próbował zamówić np 10 szalików w firmie dziewiarskiej ,lub flagę w Firmie reklamowej w cenie np: 19 zł za sztukę szala lub 40 zł za m2 flagi .itp.Wielu z chłopków którzy się tutaj reklamują pracują w agencjach a każda firma szuka rynku zbytu na swoją prace i towar.seba1944 pisze:Ja nie tłumacze każdemu z kim rozmawiam w sprawie gadżetów czy jestem pośrednikiem czy producentem, jeśli ktoś pyta to nie puszczam jak to napisałeś ściemy. Zresztą jak ktoś jest choć trochę w temacie to wie, że jestem pośrednikiem.patriota85 pisze:A chociażby takie, abyście Ty i viking nie zarabiali na "naiwności" innych.Przez długi czas oboje puszczaliście ścieme, że jesteście producentami.Viking widzę jedzie dalej na tym farmazonie.Ty w sumie też.
Zarabianie na naiwności?? Jeśli na jakiś tam produkt w danej firmie mam ileś tam procent rabatu i daje cenę taką jak ma każdy, to o jakim zarabianiu na naiwności Ty mówisz??
Napisałeś o mnie i Vikingu a pośredników jest więcej i nawet byś się nie spodziewał kto ;)
Zarabianie na naiwności - to bardzo ciekawe bo moje, Seby itd. ceny i nie tylko są na poziomie nie tylko na poziomie producentów ale nawet można się dogadać.
Tylko w Polsce jest mania zamawiania u Producentów( i narzekanie( lub ze względu na rabaty nie poruszanie tematu na forach stronach itp.) że czekał lub dostał to czy tamto ,obecnie jest mniej roboty w Europie to serwis się poprawił ) cały świat zamawia tam gdzie ma to co chce w cenie .
Każdy ma swoich klientów i rynki , każdego strona pokazuje co kto może .
Problem polega na czym innym, ale trudno żebyś był obiektywny we własnej sprawie...
Chodzi o zwykłe "cięcie w c****". Jako kibice, powinniśmy między sobą trzymać się pewnych zasad. Podawanie się za producenta, kiedy hafciarkę widziało się 3 razy w życiu jest .... niech każdy dopowie sobie sam. I wychodzą później "kwiatki", że towar nie dochodzi na czas, lub nie taki jak powinien, bo prawdziwym podwykonawcą jest firma, która o kibicowskich realiach nie ma pojęcia...
I nie wymagam, żeby producent jechał zbierać bawełnę, później robił z tego materiał i zszywał koszulkę ;) Wystarczy, że kontroluje całość ( głównie nadruki) , bo bez podwykonawców po prostu się nie da i nie ściemniaj w ten sposób.
Mnie osobiście to wkurwia, oczywiście komuś może to się podobać, jego prawo.
pzdr
-
Mam zamiar zamówić 5000 vlep, 10 rodzajów. Gdzie najlepiej ?