POLSKA - Finlandia Kielce - 29 maj 2010r
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Brygada Południe
Re: POLSKA - Finlandia Kielce - 29 maj 2010r
10 osób z "Brygady Południe"
Oprawa wykonana przez kibiców Korony na duży plus! Niestety doping był średni... Raz, czy dwa do śpiewania włączał się cały stadion, a przez większość meczu śpiewy szły tylko z sektora za bramki. Na minus także słaba frekwencja i dość sporo przypadkowych osób.
Oprawa wykonana przez kibiców Korony na duży plus! Niestety doping był średni... Raz, czy dwa do śpiewania włączał się cały stadion, a przez większość meczu śpiewy szły tylko z sektora za bramki. Na minus także słaba frekwencja i dość sporo przypadkowych osób.
Ja to juz czekam kiedy porobia stadiony w Krk w Poznaniu na L. Dojda jeszcze stadiony w Gdansku Wroclawiu i w Bialymstoku bo ciagle sa te same miasta i juz sie robi monotonia trzeba dac szanse innym ekipom pokazania sie jak na Reprze wyglada doping i oprawa. Ciekawe jak tam bedzie wygladal doping na nowym stadionie przy 30-40 tys ludzi !!! :) a co do Kielc oprawa na duzy + doping z Tv :) sredni momentami dobry z konkretnym pie*********em ale jak tu wszyscy pisza duzo Januszy a im nie w glowie doping moze temu ze mecz bez cisnienia tzw.o pietruszke no i rywal slaby bez kibicow
Dopóki nie będzie wydzielonych sektorów dla tzw. "kumatej wiary" to nie ma szans o dobry doping na KAŻDYM meczu reprezentacji. Wiadomo,że janusz śpiewa zależnie od tego jaki jest przeciwnik i jak wygląda sytuacja na boisku. Obawiam się,że przy 40 tysiącach może być coraz gorzej,bo tak jak w Chorzowie, jeszcze bardziej jesteśmy porozsypywani na stadionie i jeszcze trudniej ogarnąć doping na sektorze,a co mówiąc na całym stadionie.
Małapanew Ozimek - 8 osób z nową flagą "POLSKI MY NARÓD"
Zawiszy sześć osób
Jak OZSK dogada się co do biletów dla nas "kumatych" to będzie lepiej
Zbierzemy się na jednym, dwóch sektorach i będzie git
Jak OZSK dogada się co do biletów dla nas "kumatych" to będzie lepiej
Zbierzemy się na jednym, dwóch sektorach i będzie git
-
Mario_Stomil
Dla zainteresowanych zbiór 25 fotek w jednym pliku - http://sharingmatrix.com/file/6501015/P ... 5.2010.rar
Pytanie z innej beczki: otrzymał ktoś już zwrot za nadpłatę na kupbilet?
Patrzę i patrzę na tą oprawę i jedyne co widze to kolesia dającego w łapę jakiemuś dziadkowi (robotnikowi) i przyglądającego sie temu Agentowi CBŚelo_zipero pisze:Kibic i dwóch wojskowych strategów. Na stole (widoczny blat) są mapy, wyznaczają oni cele podboju Europy. W tle masz mape naszego kontynentu, zaznaczony nasz kraj i odchodzące od niego strzałki.K.Ba pisze:Mógłby ktoś powiedzieć co lub kogo przedstawia oprawa Korony ?
D.Ł-życa pisze:Dopóki nie będzie wydzielonych sektorów dla tzw. "kumatej wiary" to nie ma szans o dobry doping na KAŻDYM meczu reprezentacji. Wiadomo,że janusz śpiewa zależnie od tego jaki jest przeciwnik i jak wygląda sytuacja na boisku. Obawiam się,że przy 40 tysiącach może być coraz gorzej,bo tak jak w Chorzowie, jeszcze bardziej jesteśmy porozsypywani na stadionie i jeszcze trudniej ogarnąć doping na sektorze,a co mówiąc na całym stadionie.
dokładnie, może OZKS powinien zadziałać w tym kierunku aby sektory za bramkami były dla kumatej wiary ??
nie - mówie za siebie.komarynka pisze:Pytanie z innej beczki: otrzymał ktoś już zwrot za nadpłatę na kupbilet?
-
pomoc_Kielce
Ale przeciez teraz tak było, że za bramką był młyn, a to że część osób nie wiedziała po co tam jest, to już nie jest wina ani OZSK, ani pzpnu ani nikogo innego poza tą, mityczną chyba juz "kumatą wiarą". Jak się chce dopingować, to nic nie stoi na przeszkodzie. A niektórzy to chyba na stadionie pojawiają się, żeby zrobić sobie przekumate fotki z groźnymi minami, żeby potem powiedzieć "ekipy xxx tyle i tyle osób z flagą". Sami się ogarnijcie, a nie wszystko wam trzeba załatwić.Jarson pisze:D.Ł-życa pisze:Dopóki nie będzie wydzielonych sektorów dla tzw. "kumatej wiary" to nie ma szans o dobry doping na KAŻDYM meczu reprezentacji. Wiadomo,że janusz śpiewa zależnie od tego jaki jest przeciwnik i jak wygląda sytuacja na boisku. Obawiam się,że przy 40 tysiącach może być coraz gorzej,bo tak jak w Chorzowie, jeszcze bardziej jesteśmy porozsypywani na stadionie i jeszcze trudniej ogarnąć doping na sektorze,a co mówiąc na całym stadionie.
dokładnie, może OZKS powinien zadziałać w tym kierunku aby sektory za bramkami były dla kumatej wiary ??
święta racja chłopaka z Kielc! kim dla was jest ,,kumaty" gość? bo chyba nie gość który jest spompowany ale dieta nie pozwala mu głośno śpiewać bo straci za dużo węglowodanów. tu nie chodzi o spinke i pokazanie się, tu chodzi o konkretny doping, i nie ważne czy ktoś ma pysk wymalowany(chociaż wygląda to jak wygląda) czy jest łysy i ma 50 w łapie, tu chodzi o to zeby każdy śpiewał!! nie chcesz? zostań pod stadionem, w relacji napiszcie ,, nas pod stadionem 15 sportowego składu z flagą"
-
Jackdaniels
Zgadzam się z "fara para" i "Pomoc Kielce"
Widać było, że kibice z Korony starali się aby mecz wypadł jak najlepiej od strony dopingu. Ładna oprawa, kilku ludzi z każdej strony młyna no i jeszcze na tym forum kolesie tłumaczyli gdzie zaparkować i się zabawić :-). W młynie dobra zabawa, doping był naprawdę różnorodny i co najważniejsze bez przestojów. Po meczu ktoś tam zaintonował wrzutę na Wisłę, ale momentalnie został uciszony. Sporo Januszy na pozostałych trzech sektorach i z młyna było widać, że cały czas siedzą. Minusem był brak organizacji ze strony porządkowych tzn. nikt nie kierował na parkingi.
Można było zauważyć parę ekip, które nie mają szans pokazać się w wyższych ligach i bujali się napompowani.
W TMK był kiedyś taki artykuł "Stop Modern Ultras".
Mimo przejechania blisko 1000 km w dwie strony wyjazd zajebisty.
Widać było, że kibice z Korony starali się aby mecz wypadł jak najlepiej od strony dopingu. Ładna oprawa, kilku ludzi z każdej strony młyna no i jeszcze na tym forum kolesie tłumaczyli gdzie zaparkować i się zabawić :-). W młynie dobra zabawa, doping był naprawdę różnorodny i co najważniejsze bez przestojów. Po meczu ktoś tam zaintonował wrzutę na Wisłę, ale momentalnie został uciszony. Sporo Januszy na pozostałych trzech sektorach i z młyna było widać, że cały czas siedzą. Minusem był brak organizacji ze strony porządkowych tzn. nikt nie kierował na parkingi.
Można było zauważyć parę ekip, które nie mają szans pokazać się w wyższych ligach i bujali się napompowani.
W TMK był kiedyś taki artykuł "Stop Modern Ultras".
Mimo przejechania blisko 1000 km w dwie strony wyjazd zajebisty.
Kiedyś miałem taką sytuację i nie wysyłali kasy, tylko trzymali na swoim koncie, tak więc przy następnym zakupie biletów u nich miałbyś mniej do zapłacenia o daną kwotę.komarynka pisze:Pytanie z innej beczki: otrzymał ktoś już zwrot za nadpłatę na kupbilet?
Co do meczu, to spodziewałem się wiele lepszego dopingu.. ale wiadomo, mecz bez stawki, więc nie ma co narzekać. Na plus melanżyk po meczu pod Wojewódzkim Domem Kultury :)
Z Okocimskiego 10 osób na tym meczu.
A ja mam taką prośbę mógłby ktoś ogarnąć wszystkie ekipy i wypisać liczyby w jakich stawili się na Arenie Kielce .
Z góry Dzieki
Z góry Dzieki
-
wrzucoprawe.pl
-
swirek_psychopata
Nie szlo tego nie widzieć jedna z waszych fur to Peugeot 407 czarny w combi?Lutorx pisze:Kiedyś miałem taką sytuację i nie wysyłali kasy, tylko trzymali na swoim koncie, tak więc przy następnym zakupie biletów u nich miałbyś mniej do zapłacenia o daną kwotę.komarynka pisze:Pytanie z innej beczki: otrzymał ktoś już zwrot za nadpłatę na kupbilet?
Co do meczu, to spodziewałem się wiele lepszego dopingu.. ale wiadomo, mecz bez stawki, więc nie ma co narzekać. Na plus melanżyk po meczu pod Wojewódzkim Domem Kultury :)
Z Policji jesteś ?.swirek_psychopata pisze:Nie szlo tego nie widzieć jedna z waszych fur to Peugeot 407 czarny w combi?Lutorx pisze:Kiedyś miałem taką sytuację i nie wysyłali kasy, tylko trzymali na swoim koncie, tak więc przy następnym zakupie biletów u nich miałbyś mniej do zapłacenia o daną kwotę.komarynka pisze:Pytanie z innej beczki: otrzymał ktoś już zwrot za nadpłatę na kupbilet?
LKS-u Czarnylas 4 osoby z flagą.
http://i46.tinypic.com/2ewzajk.jpg
http://i46.tinypic.com/2ewzajk.jpg
z Tarnowa 14 osób.
Tylko z której strony?:-)
Jak ma ktoś zdjęcia albo linki do zdjęć, gdzie Kuba Błaszczykowski rozdaje autografy to proszę o podanie. Będę bardzo wdzięczny.
TarnoviaAcid pisze:Tylko z której strony?:-)
-
StopNapince!
mam pytanie , o co dokladniej chodzi w tym filmiku na ktorym (chyba)ochroniarz najebal tym typkom w szalikach ... ?
-
Roztoczanin83
Tak jak pisal kolega wyzej, pieniadze z nadplaty odejma Ci od kolejnych zakupow na kupbilet.pl Tak bylo przynajmniej w moim przypadku i zwrotu kosztow dostawy za bilety na ostatnie EUROkungfu pisze:Ile czasu regulaminowo jest na zwrot tej nadpłaty ?
Jedni czekają jak na zbawienie na nowe stadiony, he he same będą śpiewać? W Kielcach było wszystko do ogarnięcia, tylko, że czasem trzeba chcieć. Na Śląskim to jakoś trudno to ogarnąć, więc fantaści niech trochę pomyślą
-
palaczzaba
Wróciłem z dwumeczowego wojażu z reprą, więc tak moim zdaniem
w Kielcach doping słaby jak na taki mały ale zadaszony stadion, ostatnio nie miałem okazji być, ale dwa lata temu jak byłem w Kielcach na lidze, to doping zarówno Korony jak i nasz był trzy razy głośniejszy niż teraz na reprezentacji, na pewno nie powiem, że monotonny bo próbowano kilka śpiewek, ale mały stadion, a tak nie równo i dość cicho, że szkoda gadać. Sektorówka, powiem szczerze tak, wielka widowiskowa, ale siedząc idealnie na wprost niej dopiero po meczu czytając relację dowiedziałem się co przedstawia, a to raczej nie o to chodzi, bo nie byłem odosobniony więc patrząć na przejrzystość przekazu to słaba. Ogólnie totalny piknik. Podróż do Austrii i mecz z Serbią opiszę w stosownym temacie.
w Kielcach doping słaby jak na taki mały ale zadaszony stadion, ostatnio nie miałem okazji być, ale dwa lata temu jak byłem w Kielcach na lidze, to doping zarówno Korony jak i nasz był trzy razy głośniejszy niż teraz na reprezentacji, na pewno nie powiem, że monotonny bo próbowano kilka śpiewek, ale mały stadion, a tak nie równo i dość cicho, że szkoda gadać. Sektorówka, powiem szczerze tak, wielka widowiskowa, ale siedząc idealnie na wprost niej dopiero po meczu czytając relację dowiedziałem się co przedstawia, a to raczej nie o to chodzi, bo nie byłem odosobniony więc patrząć na przejrzystość przekazu to słaba. Ogólnie totalny piknik. Podróż do Austrii i mecz z Serbią opiszę w stosownym temacie.
A tu ciekawostka : http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /443945236 . Chuligan z loży . Nawet nie wiedziałem że taka sytuacja miała miejsce na tym meczu .
właśnie doszedł na moje konto zwrot kasy 21,70zł.
-
kluchu1926
Star Starachowice w 13 osób na tym meczu.
-
sierżant_sztabowy
Czekam juz drugi tydzień a zwroty nie widać.
Wprowadziłeś dane do zwrotu ?kluchu1926 pisze:Star Starachowice w 13 osób na tym meczu.
-
thinkapad3
posiadam dwa bilety z tego meczu do sprzedania dla kolekcjonerów
Bilety za 30 i 130 zl jak cos to pisac gg4760494
Bilety za 30 i 130 zl jak cos to pisac gg4760494
-
sierżant_sztabowy
Za pewne pisałeś to do mnie :) Tak wprowadziłem dane do zwrotu a konto mam w M-bankuPałka pisze:Wprowadziłeś dane do zwrotu ?kluchu1926 pisze:Star Starachowice w 13 osób na tym meczu.
Tak sorry, zły post zacytowałem. A jeszcze jedno pytanie potwierdzili Twój zwrot ? Jeśli tak pieniądze na pewno Ci wpłyną niedługo na konto ;)sierżant_sztabowy pisze:Za pewne pisałeś to do mnie :) Tak wprowadziłem dane do zwrotu a konto mam w M-bankuPałka pisze:Wprowadziłeś dane do zwrotu ?kluchu1926 pisze:Star Starachowice w 13 osób na tym meczu.
-
sierżant_sztabowy
Panowie czy już wszyscy dostali zwroty? Ja zgłosiłem 5 czerwca i lipa do tej pory?
Ja dostalem juz dawno, napisalem do kupbilet przez ten formularz kontaktowy (nie bede k***** dzwonil na platne numery), ze juz zglosilem ze chce zwrot itd i dostalem odpowiedz ze w takim razie jest juz info u organizatora i jakos za pare dni dostalem juz zwrot na konto.