POLSKA - Finlandia Kielce - 29 maj 2010r
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: POLSKA - Finlandia Kielce - 29 maj 2010r
Z meczu na mecz coraz gorzej się dzieje. Coraz więcej pikników, co im się nawet raz na 90 minut d*** nie chce ruszyć. Poza tym znowu lipa z wejściem. Hymn odśpiewany przed bramami wejściowymi.
Reszta bez zastrzeżeń. Atmosfera na młynie super. Podziękowania dla chłopaków co kręcili młynem, że chociaż tam można było poczuć tą atmosferę.
Reszta bez zastrzeżeń. Atmosfera na młynie super. Podziękowania dla chłopaków co kręcili młynem, że chociaż tam można było poczuć tą atmosferę.
-
Na meczu razem 50 osob od nas i PB.
Oprocz tego kilkanascie osob od nas rozrzuconych po stadionie.
Oprocz tego kilkanascie osob od nas rozrzuconych po stadionie.
Odra Opole
-
Od nas 5 osób autem z flagą Kalisz.
[link]
/KKS Kalisz
[link]
/KKS Kalisz
...Autonomia Kaliska...
-
Rzeczywiście, dobra atmosfera na meczu. Szkoda tylko, że "janusze" jak zwykle stwarzali problemy, przez co kilka dobrych ekip musiało zmienić miejsce. Kielce na prawdę mają potencjał na mecze repry.
-
Kilku Unistów z Nowej Sarzyny na meczuz flagą
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
Od nas skromna delegacja z flagą.
j**** januszy i frajerów z naszego sektora + ochronę Zubrzycki (nie dziwie się, że nie dostali koncesji na ligę pedały jebane). [link]
Hitem wyjazdu została zasłyszana pod stadionem przyśpiewka "Smuda jest fajny, aeaa Smuda jest fajny..." (dosłownie!).
Z ekip, które mi rzuciły się w oczy to: Górnik Zabrze, Hetman Zamość, Unia Oświęcim, Górnik Łęczna, Naprzód Jędrzejów, GKS Jastrzębie, Unia Leszno, Jagiellonia, Kotwica, Góral Żywiec, , Podbeskidzie.
Pozdrowienia dla chłopaków z Łęcznej za wspólną walkę z wiatrakami (czyt. Januszami) i chłopaków ze Stomilu.
j**** januszy i frajerów z naszego sektora + ochronę Zubrzycki (nie dziwie się, że nie dostali koncesji na ligę pedały jebane). [link]
Hitem wyjazdu została zasłyszana pod stadionem przyśpiewka "Smuda jest fajny, aeaa Smuda jest fajny..." (dosłownie!).
Z ekip, które mi rzuciły się w oczy to: Górnik Zabrze, Hetman Zamość, Unia Oświęcim, Górnik Łęczna, Naprzód Jędrzejów, GKS Jastrzębie, Unia Leszno, Jagiellonia, Kotwica, Góral Żywiec, , Podbeskidzie.
Pozdrowienia dla chłopaków z Łęcznej za wspólną walkę z wiatrakami (czyt. Januszami) i chłopaków ze Stomilu.
-
Przeciętny doping, słaby mecz i ogólnie piknik tak bym to ujął. Zero porównania w stosunku do meczu z San Marino. j**** Zubrzyckich z którymi mamy spore problemy, tak samo Januszy,którzy co raz częściej i chętniej "sięgają" po ochronę. Widocznych ekip nie będę wymieniał ,bo było ich wiele.
PS: Ładna oprawa przygotowana przez Ultrasów Korony.
PS: Ładna oprawa przygotowana przez Ultrasów Korony.
-
-
Piknik totalny . Młyn Korony starał się jak mógł żeby rozruszać towarzystwo ale niestety z tymi wszystkimi piknikami się poprostu tego nie da zrobić . Cześć w ogóle nie śpiewa , częsci przeszkadza że ktoś stoi , część zaczyna swoje piosenki itd. Jeszcze te kapelusze , peruki i wymalowane ryje . Ilość pikników szacuję na 85% .
Oby c*** strzelił wszystkich pikników . Mają Małysza i jeszcze im mało . Piłki im sie za chciało .
Oby c*** strzelił wszystkich pikników . Mają Małysza i jeszcze im mało . Piłki im sie za chciało .
-
Jeśli chodzi o doping w pierwszej połowie jest mocno średni, praktycznie połowa młyna to Janusze. Na drugą połowę młyn się zdecydowanie przerzedza i zostają tylko Ci, którym się chce. Po kilku dobrych akcjach naszych kopaczy widać, że doping się rozwija i do końca meczu na stałym dobrym poziomie. Oprawa oczywiście mówi sama za siebie.
Moja ocena dopingu : 4/6
Moja ocena dopingu : 4/6
-
a ja widzialem ekipe Anwilu Wloclawek, powaznie
-
Podbeskidzie - 5 osób od Nas.
-
z MKS'u Kozienice 6 osob
-
mam do sprzedania bilet z tego meczu.
-
Mógłby ktoś powiedzieć co lub kogo przedstawia oprawa Korony ?
-
Świtu NDM symboliczna 1 sztuka.
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków
-
Nic w tym dziwnego, od jakiegos czasu są na wszystkich meczach reprezentacji z flagą. Tym razem byli w 5 osób.tytus1980 pisze:a ja widzialem ekipe Anwilu Wloclawek, powaznie
-
pewnie chodziło mu o akcje na turniej w Kielcachkrzysiek pisze:A czemu dziwi Cię tak obecność kibiców ZAGŁĘBIA?obserwator1947wks pisze:Ogladajac mecz(w tvp)dodam zeby nie było że byłem..;p..na plus doping i sporo flag klubowych..zaskoczony jestem..Flagami Polonii Bytom(ostatnio chyba nie bywali na kadrze ale moge sie mylic)oraz flaga Zagłebia Sosnowiec w Kielcach spore zaskoczenie jak dla mnie :)

-
Kibic i dwóch wojskowych strategów. Na stole (widoczny blat) są mapy, wyznaczają oni cele podboju Europy. W tle masz mape naszego kontynentu, zaznaczony nasz kraj i odchodzące od niego strzałki.K.Ba pisze:Mógłby ktoś powiedzieć co lub kogo przedstawia oprawa Korony ?
Filmik z dopingu:
http://www.youtube.com/watch?v=DKP7pieA3RU
-
Tak własnie chodziło mi o to..Patriota_ZS pisze:pewnie chodziło mu o akcje na turniej w Kielcachkrzysiek pisze:A czemu dziwi Cię tak obecność kibiców ZAGŁĘBIA?obserwator1947wks pisze:Ogladajac mecz(w tvp)dodam zeby nie było że byłem..;p..na plus doping i sporo flag klubowych..zaskoczony jestem..Flagami Polonii Bytom(ostatnio chyba nie bywali na kadrze ale moge sie mylic)oraz flaga Zagłebia Sosnowiec w Kielcach spore zaskoczenie jak dla mnie :)
-
14 kibiców Odry Wodzisław z flagą
-
Kilka Fotek z meczu:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Około 40 osób z Hutnika Kraków 21 osób bus plus pare aut
-
Dlaczego tak narzekacie na Januszy przeciez wypełniaja stadion w 85 procentach. A Wy? jednych przyjechało 8 innych 20 jeszcze innych 14 i co chcecie w tyle osób razem rozkrecić? przyjeżdżajcie w ilosciach jak Janusze po kilkadziesiat osób a wtedy nie bedzie innego wyjścia jak śpiewac z Wami. Sami jestescie sobie winni. Jest Was za mało Panowie. Ja lubie jak prowadzicie doping i sam śpiewam siedziałem na D2 obok ekipy z Kedzierzyna Koźla ubranej na czarno i to oni nie śpiewali. Ja tak a oni co przyjechali w kilkanascie osób na czarno Nie. Pozdrawiam.
Idź na onet.Ban.-S.
Idź na onet.Ban.-S.
-
Z Hutnika Kraków około 30 osób z 2 flagami . Wcześniejszy post jest błędny
-
Stilonu 9 osob z Flaga
-
POLSKA - Finlandia
Do Kielc wybieramy się busem w 18 os.(w tym dwie dziewczyny).

[link]
Do Kielc wybieramy się busem w 18 os.(w tym dwie dziewczyny).

[link]
-
Start Soborzyce - 9 osob, niestety jeszcze bez flagi
Doping sredni.. tylko mlyn cos tam spiewal, a w sumie przez polowe meczu jedna przyspeiwke.. bywalem na meczach kadry z lepszym dopingiem.
za to stadion super! nie powala pojemnoscia ale za to wyglada przywzoicie i odpowiednio przygotowany. Jesli nasi pilkarze maja grac na kartoflisku ( jak na polonii ) czy na budowie na legii to lepiej zeby kazdy mecz odbywal sie w Kielcach, ew. w Lubinie.
Doping sredni.. tylko mlyn cos tam spiewal, a w sumie przez polowe meczu jedna przyspeiwke.. bywalem na meczach kadry z lepszym dopingiem.
za to stadion super! nie powala pojemnoscia ale za to wyglada przywzoicie i odpowiednio przygotowany. Jesli nasi pilkarze maja grac na kartoflisku ( jak na polonii ) czy na budowie na legii to lepiej zeby kazdy mecz odbywal sie w Kielcach, ew. w Lubinie.
-
Czartoria Ręczno - 5 osób, również jeszcze bez flagi.
-
GKM Grudziądz, 7 osób
[link]
Skroma fotorelacja:
http://www.adrianfoto.fora.pl/sezon-200 ... 10,94.html
[link]
Skroma fotorelacja:
http://www.adrianfoto.fora.pl/sezon-200 ... 10,94.html
-
Stomilu Olsztyn w Kielcach plus/minus 40, na trzech różnych sektorach. Wywieszone zostały dwie nasze flagi kadrowe, "STOMIL OLSZTYN" oraz "SZCZYTNO"
[link]
[link]
-
Na meczu 4 osoby z Dyskobolii Grodzisk.
Moja relacja z trybun:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Moja relacja z trybun:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Dyskobolia Grodzisk
-
doping w porownaniu do Warszawy na Polonii (nie wspominając już o innych miejscach) mizerny, monotonny. Wydaje mi sie, ze repertuar na kadrze mamy o wiele większy. Brak hsv bylo celowa zagrywką prowadzących?? (wielki minus).
Pozytywnie zakoczyl mnie stadion. Mimo, ze nie powala liczebnoscia ale prezentuje sie na prawdę niezle.
Z ekip niezle zaprezentowała sie lubelszczyzna : Chelm, Hetman Zamosc w dobrej liczbie, Motor Lublin,Gornik Łeczna. Widzialem tez Unie Oswiecim ,Polonie Bytom (mile zaskoczenie) i wiele wiele innych.
Podsumowując uwazam, ze prowadzacy doping nie nadaja sie do prowadzenia na meczach kadrze, pewnie na Koronie odwalaja kawal dobrej roboty, ale kadra w ich wykonaniu nie za bardzo.
Pozytywnie zakoczyl mnie stadion. Mimo, ze nie powala liczebnoscia ale prezentuje sie na prawdę niezle.
Z ekip niezle zaprezentowała sie lubelszczyzna : Chelm, Hetman Zamosc w dobrej liczbie, Motor Lublin,Gornik Łeczna. Widzialem tez Unie Oswiecim ,Polonie Bytom (mile zaskoczenie) i wiele wiele innych.
Podsumowując uwazam, ze prowadzacy doping nie nadaja sie do prowadzenia na meczach kadrze, pewnie na Koronie odwalaja kawal dobrej roboty, ale kadra w ich wykonaniu nie za bardzo.
-
Wybrzeże Gdańsk - 5 osób z flagą. + 1 Sparta Wrocław
-
Ten mecz to jeden wielki piknik . Ja czułem się tak jak bym był na jakimś wiejskim festynie a nie na meczu kadry. Godna pochwały jest jedynie oprawa kibiców Korony. Normalnie dopingowały jedynie 3-4 sektory górne sektory za bramką tam gdzie siedzieli kibice Korony . Jedynie kilka razy do dopingu przyłącza się cały stadion . Masakralna liczba wszelkiej maści wynalazków . Np. niedaleko mnie był koleś z połową twarzy wymalowaną w barwy Polski a w połowie w barwy Finlandii . Nie wiem skąd się Ci wszyscy Małyszowcy biorą ale wyglądali jak by byli z pierwszej lepszej łapanki na ulicy.
No ale to w końcu nie wina pikników że w większości to oni wykupują bilety...
No ale to w końcu nie wina pikników że w większości to oni wykupują bilety...
-
wiślackie hsv nigdy nie było i nigdy nie będzie śpiewane w Kielcach.elpolako19 pisze:doping w porownaniu do Warszawy na Polonii (nie wspominając już o innych miejscach) mizerny, monotonny. Wydaje mi sie, ze repertuar na kadrze mamy o wiele większy. Brak hsv bylo celowa zagrywką prowadzących?? (wielki minus).
-
Zastanawia dlaczego tak mało osób angażowało się w doping- obok sektora na którym mieści się młyn kibiców Korony pełno "ogarniętej" wiary - a mało który z nich darł ryja. Sorry ale taka prawda.
-
Monotonny? pozwól, że przypomnę: po raz pierwszy było "zagraj jak za dawnych lat", a także "oleo le oleo la i tylko Polska...". Tylko u nas jest śpiewane "biel i czerwień w naszych sercach, aż po życia kres" i wiele innych. Ponadto było "Kto nie skacze...", dwa razy odśpiewany hymn, Rota, meksykańska fala itp. itd. Można powiedzieć, że doping tylko momentami był konkretny, ale nie było ciśnienia na ten mecz (towarzyski, z Finlandią), ale na Boga nie można powiedzieć, że był monotonny. To właśnie na innych stadionach jest tylko HSV i "Polska Biało Czerwoni" i tak w koło macieju.elpolako19 pisze:doping w porownaniu do Warszawy na Polonii (nie wspominając już o innych miejscach) mizerny, monotonny. Wydaje mi sie, ze repertuar na kadrze mamy o wiele większy.
Czy na Polonii, był lepszy doping? no cóż mam poważne wątpliwości. Wiadomo, że na stadionie było pikników, więc my (Korona) nie ogarnięmy takiej publiki. Ponadto zauważałem, że wiele "kumatych" ekip przyjeżdza w kilkanaście/kilkadziesiąt osób i tylko "groźnie" się patrzy nie włączając się w doping - bez sensu. Ale to chyba jakaś nowa świcka tradycja.
Kto ma ponad 20 lat i nie chodził na mecze i nie jezdził na wyjazdy Korony przed erą kolportera jest kibicem sukcesu, a nie Korony.
-
Re: POLSKA - Finlandia Kielce - 29 maj 2010rZ Zagłębia Dąbrowsk
Z Zagłębia Dąbrowskiego trochę osób ale nie wiem jaka dokładna liczba bo porozrzucani jesteśmy po całym stadionie.
My z Flagą ,, Dąbrowa Górnicze'' Na stadionie jest jeszcze druga flaga z naszego regionu ,,Sosnowiec''
Jeśli chodzi o doping to w 2 połowie wydawał mi się lepszy. Ale i tak cud że coś wyszło biorąc pod uwagę ilość ,,Januszy'' na stadionie.
[link]
My z Flagą ,, Dąbrowa Górnicze'' Na stadionie jest jeszcze druga flaga z naszego regionu ,,Sosnowiec''
Jeśli chodzi o doping to w 2 połowie wydawał mi się lepszy. Ale i tak cud że coś wyszło biorąc pod uwagę ilość ,,Januszy'' na stadionie.
[link]

Zagłębie Sosnowiec !!
-
Sparta Rejowiec Fabr. 19 z Flagą
Lubelszczyzna: Lublin, Łeczna, Zamość, Rejowiec Fabr, Hrubieszów, Biłgoraj, Chełm
Lubelszczyzna: Lublin, Łeczna, Zamość, Rejowiec Fabr, Hrubieszów, Biłgoraj, Chełm