Awanse/Spadki - 09/10

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

z e(L)ka w sercu

Re: Awanse/Spadki - 09/10

Post autor: z e(L)ka w sercu »

TylkoRKS pisze:Broń już na 99% awansuje a Radomiak ma małe szanse na awans, więc jest bardzo duża szansa, że będą upragnione derby Radomia.
Nasze grajki zwyciężają dzisiaj w Nadarzynie z liderem 2:1,Radomiak wygrywa swój mecz i na cztery kolejki przed końcem Radomiak i Piaseczno traci do Nadarzyna sześć punktów.Radomiak i Nadarzyn mają do rozegrania jeszcze cztery mecze,KS Piaseczno trzy.Także jest duża szansa,że Radomiak dogoni lidera z Nadarzyna..
iparts.pl
don_pedro

Post autor: don_pedro »

BTC pisze:Niby dlaczego?

bo po pierwsze Ruch Radzionków ma dobre stosunki z policja a po drugie jak to spiewal ostatnio Raków "Gdzie wy sie pchacie jak wy ekipy nie macie"

i tyle w temacie :)
Lewy Sierpowy

Post autor: Lewy Sierpowy »

No i z kim jeszcze mamy te dobre stosunki?
Z Strażą Pożarną, PZU , PKO , Instytutem Sadownictwa ? A może z samym premierem Tuskiem?
19ZB46

Post autor: 19ZB46 »

z Walterem jeszcze ;)
xavier77

Post autor: xavier77 »

mimo ze jestem z inne ekipy ale widac ze tutaj żal dupe sciska co niektórym ze
ta druzyna mimo wszystko nadal istnieje i chwała im za to.
do zobaczenia na 1 ligowych stadionach ! powodzenia
KibicRR

Post autor: KibicRR »

Zaczyna sie teraz zazdrosc pewnej ekipy, a jak nie ma co napisac to napiszmy o konfiturach i jedno i to samo. Bialka, uklady ... kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien.

nasza wczorajsza oprawa
http://i45.tinypic.com/2a6a5mw.jpg
KibicRR

Post autor: KibicRR »

don_pedro pisze:nawet na tej oprawie jest koles ktory kapuje i pokazuje palcem :D :D jeszcze tylko transparentu brakuje "panie policjancie to on" :D
ha ha ha. Kawał roku.
don_pedro pisze:twierdzisz ze ciagle tylko o konfiturach jedna ekipa ciagle mowi...jakos wasi byli ukladowicze maja podobne zdanie...i jeszcze inne ekipy by sie znalazly co mowia to samo
O naszych ukladowiczach sie nie wypowiadam bo to byla ich decyzja wiec nic nam do tego a inne ekipy moga twierdzic tylko i wylacznie po waszym rozgadywaniu na temat kapowania bo nigdy nikt od nas sie nie rozjebal na inna ekipe a ze mieszkamy na gornym slasku gdzie rywal nigdy nie powie dobrego zdania o drugiej ekipie to juz chyba normalne i tak jak mowie kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien bo inne ekipy tez o was mowia co nieco :)
Per

Post autor: Per »

Mam nadzieje że Radomiak awansuje i za rok będzie spotkanie po latach ;) Motor-Radomiak. A z drugiej strony to 1 liga w przyszłym sezonie zapowiada się mocno przeciętnie.
Pablo_LG
Kontakt:

Post autor: Pablo_LG »

Chociaż Ekstraklasa się ciekawie zapowiada .
Ave^1938

Post autor: Ave^1938 »

Spadek
STALÓWKA
Motor
Znicz
Wisła Płock (chyba)
gnieciu

Post autor: gnieciu »

Miedzianka nigdy nie spadnie!!!
MKS Pogoń Barlinek

Post autor: MKS Pogoń Barlinek »

Blisko awansu z V ligi okręgu Koszalin do IV ligi Zachodniopomorskiej jest Bałtyk Koszalin, na 6 kolejek do końca przewaga nad 2 drużyną w tabeli wynosi 17 punktów. Z V ligi okręg Szczecin najbliżej awansu jest Kluczevia Stargard, która na 6 kolejek do końca ma przewagę 9 punktów nad 2 drużyną. Z IV ligi Zachodniopomorskiej do III ligi Bałtyckiej najbliżej awansu jest Pogoń Barlinek z przewagą 6 punktów nad 2 w tabeli Gwardią Koszalin na 6 kolejek przed końcem i jednym meczem zaległym właśnie z Gwardią Koszalin (2 drużyny wchodzą do III ligi Bałtyckiej). Natomiast na przeciwległym biegunie IV ligi jest Piast Drzonowo, który już się pożegnał z tą klasą rozgrywkową (ile drużyn spadnie okaże się po zakończeniu rozgrywek). Z III ligi Bałtyckiej na obecną chwilę jedynym pewnym spadkowiczem jest Darzbór Szczecinek.
kristof

Post autor: kristof »

Nie ma takiej ligi jak III liga bałtycka ... jak juz cos to pomorsko - zachodniopomorska.

Po dzisiejszej porażce Zawiszy z Lechia Zielona Górą 2:5 Górnik Polkowice awansował do 1 ligi ...

Z II ligi wschodniej raczej pewne jest to, że awansuje LKS Nieciecza.
MKS Pogoń Barlinek

Post autor: MKS Pogoń Barlinek »

kristof pisze:Nie ma takiej ligi jak III liga bałtycka ... jak juz cos to pomorsko - zachodniopomorska.
Źle to ująłem, miało być do tak zwanej III ligi Bałtyckiej (III liga Pomorsko-Zachodniopomorska).
Martini Player

Post autor: Martini Player »

Spinacie się na ten Radzionków,a prawda jest taka,że od kilku lat chłopaki jeżdzą na wyjazdy. Prezentują bardzo pomysłowe oprawy. Awans na pewno przyciągnie większą liczbę ludzi na trybuny,więc pusto też nie będzie.
Dajmy im w tym sezonie się zaprezentować w wyższej lidze. Ja wiem,że większość chciała awansu Zawiszy i Zagłębia. Ale awansował Radzionków i tyle. Cieszmy się,że awansowała ekipa z jakimś potencjałem.A jak wielkim to pokaże najbliższy sezon.
z dystansu

Post autor: z dystansu »

kristof pisze:Po dzisiejszej porażce Zawiszy z Lechia Zielona Górą 2:5 Górnik Polkowice awansował do 1 ligi ...
To dość przykra informacja, biorąc pod uwagę, że ruch kibicowski w regionie (włącznie z Polkowicami) = Zagłębie Lubin.
Choć ostatnio i na stadionie polkowickiego Górnika, zaczyna się coś dziać ... 8)
Obrazek
niewinny

Post autor: niewinny »

Nie wiem co masz na myśli , jeżeli chodzi Ci o piesków eskortujących północny Bytom , to chyba sam wiesz ,że to dla waszego dobra.Nie przypominam sobie ,żeby inne dzielnice były eskortowane.Wczesniej pisałem już , abyście się nie pogrążali.Widać net to jedyna forma Waszej samoobrony.
Tak jak wspominałem wyjdż w barwach , to podyskutujemy.
niewinny

Piesek dobrze nam znany.Troszkę upierdliwy , ich kolega po pale :)
Jak mniemam ,zaraz pójdzie riposta ,że to fotomontarz :)
Gibon1988

Post autor: Gibon1988 »

niewinny pisze:Nie wiem co masz na myśli , jeżeli chodzi Ci o piesków eskortujących północny Bytom , to chyba sam wiesz ,że to dla waszego dobra.Nie przypominam sobie ,żeby inne dzielnice były eskortowane.Wczesniej pisałem już , abyście się nie pogrążali.Widać net to jedyna forma Waszej samoobrony.
Tak jak wspominałem wyjdż w barwach , to podyskutujemy.
Już spieszę z wyjaśnieniami. Napisałeś wcześniej: "Czlowieku ochlon.Jasne ,ze są eskorty , ale na wyjazdach ,a nie na swoj stadion :)"

Otóż jak to się ma do eskorty waszych kibiców z Radzionkowa na mecz z Cracovią na wasz mecz u siebie?? A, że to dla naszego dobra to jest śmieszne uzasadnienie bo kilka tygodni była pewna sytuacja z udziałem Nas oraz RTP i jeśli siedzisz w temacie to wiesz jaki był efekt tego.

Chodzi mi tylko i wyłącznie o to, że chyba myślicie że wszystko wiecie najlepiej i próbujecie wcisnąć całej Polsce że jak Cidry maja eskortę to znaczy że sami po nich zadzwoniliśmy i jak tylko są przy Nas to znaczy, że jesteśmy konfidentami. A zresztą każdy ogarnięty chłop wie, że jak się reklamuje na mieście zbiórkę (plakaty,info na necie itd) to policja tam będzie bo jest to ich święty obowiązek czy się to Nam i Wam podoba czy nie.

Co do zdjęcia to wielu, nawet największych i najbardziej honorowych ma znajomych w policji i tyle. Osobiście znam trzech chłopaków, którzy chodzą na PB będąc jednocześnie policjantami. A zdjęcia różne też mamy obciążające Was tymi zarzutami, które są waszymi koronnymi argumentami.
olimpijska2.pl
Kontakt:

Post autor: olimpijska2.pl »

Gibon1988 pisze:Osobiście znam trzech chłopaków, którzy chodzą na PB będąc jednocześnie policjantami.
O tym właśnie koledzy po szalu ciągle piszą, że znacie samych policjantów :D
Gibon1988

Post autor: Gibon1988 »

olimpijska2.pl pisze:
Gibon1988 pisze:Osobiście znam trzech chłopaków, którzy chodzą na PB będąc jednocześnie policjantami.
O tym właśnie koledzy po szalu ciągle piszą, że znacie samych policjantów :D

Oo jaki wysyp kibiców z Polonii. A gdzie wy w tym sezonie awansowaliście że piszecie w tym temacie?? :) Napisałbym tutaj pewną uwagę, ale nie jestem do tego osobą upoważnioną i nie będę tego poruszać na necie. Kto czyta uważnie ten oceni wasze zarzuty że z eskortą na mecze się nie chodzi a kto chodzi ten konfident, jak również i to że wszędzie gdzie jest polemika to my się napinamy na Was -> patrz kto zapoczątkował debatę w tym temacie.
yeyo

Post autor: yeyo »

proponuje wszystkim ostrzezenia za pisanie kocombołów nie na temat.
Ruch awansował do 1 ligi i w tym temacie to już koniec!!
leyenamour

Post autor: leyenamour »

LKS Najbardziej ;) KMWTW hehe

temat ładnie rozjebany...
don_pedro

Post autor: don_pedro »

leyenamour pisze:LKS Najbardziej ;) KMWTW hehe

temat ładnie rozjebany...
LKS Najbardziej nic nie pobije nawet Radzionkow :D
olimpijska2.pl
Kontakt:

Post autor: olimpijska2.pl »

Pytanie do kibiców RR: Wasz stadion przejdzie przez komisję licencyjną? jakie są obecnie wymagania na I ligę?
blajstos09

Post autor: blajstos09 »

Wymogi stadionowe w IV rozdziale: http://www.pzpn.pl/index....rzad%20PZPN.pdf
Pablo_LG
Kontakt:

Spartakus Szarowola awansował do II ligi
Thom

Post autor: Thom »

Pablo_LG pisze:Spartakus Szarowola awansował do II ligi
Niemal na 100% w niej nie zagra, Działacze Spartakusa chcą ,,przekazać`` licencje jakiemuś klubowi z woj.lubelskiego prawdopodonie bedzie to Hetman Zamość.
TylkoRKS

Post autor: TylkoRKS »

Thom pisze:
Pablo_LG pisze:Spartakus Szarowola awansował do II ligi
Niemal na 100% w niej nie zagra, Działacze Spartakusa chcą ,,przekazać`` licencje jakiemuś klubowi z woj.lubelskiego prawdopodonie bedzie to Hetman Zamość.
I to by było dobre rozwiązanie
Pablo_LG
Kontakt:

Kibicowsko na pewno
fluor

Post autor: fluor »

Piłkarsko też nie najgorsze, bo Hetman nie spadł z powodu postawy na boisku tylko wycofany został przez syf działaczy.
cyryl bazgrolarz

Post autor: cyryl bazgrolarz »

Ja nie bardzo rozumiem, czyli, że piłkarze itd też zostaną przeniesieni do Zamościa? I jak na to patrzą kibice Hetmana? Z góry przepraszam, ale nie bardzo rozumiem tego "przekazania" licencji, a ogólnie to nie kumam po jaką cholerę ładować kasę w taki klub, a potem nie wiedzieć co robić w przypadku awansu.
Thom

Post autor: Thom »

cyryl bazgrolarz pisze:Ja nie bardzo rozumiem, czyli, że piłkarze itd też zostaną przeniesieni do Zamościa? I jak na to patrzą kibice Hetmana? Z góry przepraszam, ale nie bardzo rozumiem tego "przekazania" licencji, a ogólnie to nie kumam po jaką cholerę ładować kasę w taki klub, a potem nie wiedzieć co robić w przypadku awansu.
Dokładnie nie wiem jak oni to myślą zrobić ale wiem że taki pomysł jest. Gdzieś czytałem wypowiedz prezesa Spartakusa to z jego wypowiedzi można było wyczytać że i tak jego klub i tak nie dostanie licencji (stadion itp.)
Jeszcze miesiąc temu słyszałem a fuzji Spartakusa z Hetmanem ale nic nie wypaliło.
Kadra Spartakusa zarówno piłkarska jak i szkoleniowa to sami Ukraińcy.
Na pewno lepszym rozwiązaniem(kibicowskim) byłaby gra w II lidze Hetmana Zamość.
Hubertus

Post autor: Hubertus »

Thom pisze:
cyryl bazgrolarz pisze:Ja nie bardzo rozumiem, czyli, że piłkarze itd też zostaną przeniesieni do Zamościa? I jak na to patrzą kibice Hetmana? Z góry przepraszam, ale nie bardzo rozumiem tego "przekazania" licencji, a ogólnie to nie kumam po jaką cholerę ładować kasę w taki klub, a potem nie wiedzieć co robić w przypadku awansu.
Dokładnie nie wiem jak oni to myślą zrobić ale wiem że taki pomysł jest. Gdzieś czytałem wypowiedz prezesa Spartakusa to z jego wypowiedzi można było wyczytać że i tak jego klub i tak nie dostanie licencji (stadion itp.)
Jeszcze miesiąc temu słyszałem a fuzji Spartakusa z Hetmanem ale nic nie wypaliło.
Kadra Spartakusa zarówno piłkarska jak i szkoleniowa to sami Ukraińcy.
Na pewno lepszym rozwiązaniem(kibicowskim) byłaby gra w II lidze Hetmana Zamość.
W takim przypadku spadną tylko 3 drużyny z ligi?
czarni

Post autor: czarni »

Czarni 1910 Jasło-awans do 4 ligii podkarpackiej.
zdrowa krowa

Post autor: zdrowa krowa »

Ktoś gdzieś napisał Arke boli Bałtyk, Polonie B.- Cidry, Radomiaka -Broń, że sprawy nie potoczyły sie jak w Tarnowie.Coś w tym widze chyba jest.
zdrowa krowa

Post autor: zdrowa krowa »

a w temacie. Górnik Wałbrzych po zwyciestwie nad Motobi na prostej do awansu do II ligi.
niewinny

zdrowa krowa pisze:Ktoś gdzieś napisał Arke boli Bałtyk, Polonie B.- Cidry, Radomiaka -Broń, że sprawy nie potoczyły sie jak w Tarnowie.Coś w tym widze chyba jest.
HEHe
Wytłumaczę ci to na przykładzie stołecznych ekip(myślę ,że da Ci to najlepsze porównanie).Czy myślisz ,że Legia wywoziła do lasu rywali , żeby pokazać ,że się ich nie boi?.Nie! To czysty akt desperacji ze strony Legionistów gdyż:
-niepodzielnie rządzą miastem
-na necie spinali się za bardzo ich rywale
-gonitwy kończońce się tak jak ta pod pałacem prezydenckim im się zbrzydły.
Zresztą porównaj w/w ekipy pod względem potencjału , a sam się przekonasz ,że przytoczone przez Ciebie przykłady są takie same.
niewinny

Co Twoim zdaniem jest w tym śmiesznego?
Myślę ,że jesteś kibicem jednej z wymienionych ekip , a jak wiadomo sprawiedliwość jest po wsazej stronie.........
xavier77

Post autor: xavier77 »

niewinny pisze:Co Twoim zdaniem jest w tym śmiesznego?
Myślę ,że jesteś kibicem jednej z wymienionych ekip , a jak wiadomo sprawiedliwość jest po wsazej stronie.........
wyobraz se ze jestem wrogiem kazdej z tych ekip
a przynjamniej do zadnej sympati nie czuje, ale kazdy ma wlasne zdanie.
nie napinam sie tu ani nic tylko wyrazam swoje zdanie i tyle.
ODPOWIEDZ