Pani z Niska rządzi! Bardzo ładna, i bardzo fanatyczna. Na drugim miejscu Giekaesiara.
Najgorsze są te wytapetowane paniusie, co na mecze chodzą tylko dupą pokręcić. Tak samo te, co robią zdjęcia w bieliźnie lub bez z barwami klubowymi. To już jest kurestwo i przechujstwo.
Zgadzam sie z kolega powyzej! nikt nie zaklada koszulki jesli nie jest hool'sem ...a tym bardziej dziewczyna!!! :/ laska przesadzila! co do jej urody to ..hmmm...nawet,nawet. Jak narazie nie bylo tu laski ktora zaslugiwalaby na tytul ,,miss'' ! nie powiem ...sa ladne , ale tytulem ,,miss'' nie mozna okreslic ani jednej !
Robson77 pisze:Zgadzam sie z kolega powyzej! nikt nie zaklada koszulki jesli nie jest hool'sem ...a tym bardziej dziewczyna!!! :/ laska przesadzila! co do jej urody to ..hmmm...nawet,nawet. Jak narazie nie bylo tu laski ktora zaslugiwalaby na tytul ,,miss'' ! nie powiem ...sa ladne , ale tytulem ,,miss'' nie mozna okreslic ani jednej !
troche cie poniosło ... wklej zdjecie jakies kobiety kotra wg ciebie zasługuje na tytuł miss
no ok! dobra...ponioslo mnie :P ... ale naprawde tutaj nie da sie wybrac takiej dziewczyny. skad wiesz ktora tak naprawde ostro kicicuje swojej druzynie. moge sie zalozyc ze polowa z tych dziewczyn nawet nie bylaby w stanie wymienic skladu swojej druzyny ;P no ale ok. pozdro! aha, no i znajde dla Was dziewczyny ktore naprawde zyja ta pilka
Tutaj macie linka z fotki do fajnej Zabolki [link] ale szukam jednej panny ktora nie tylko jezdzi na mecze ale tez sama gra kilka lat w pile jak znajde to wrzuce ja na ta stronke!
No a skad mamy wiedziec ze ona kibicuje Gornikowi [/quote]
a stad ze na fotce masz mozliwosc czytania opisu o danej osobie! kliknij na - ,,o mnie'' i Ci wyskoczy wszystko na jej temat ale znalazlem druga swietna Zabolke nie dosyc ze kibicuje Gornikowi to jeszcze sama gra kilka lat w pilke tu macie do niej linka [link] pozdro!
Robson w profilu na fotce to każdy sobie może napisać, że jest Bóg wie kim... Więc może sobie "fotka.pl" odpuśćmy i wróćmy do zdjęć panienek na stadionie
Może to dziwne, ale lubie noce.
Lubie ten mrok, który narasta jak już zniknie słońce.
a mi sie podoba ta Polonistka i bardzo dobrze,ze SIE WYROZNIA chodzac na Polonie a nie na "oklepana" Legie na ktora chodzi co druga laska i nie zna skladu
zdzisek_smietana pisze:a mi sie podoba ta Polonistka i bardzo dobrze,ze SIE WYROZNIA chodzac na Polonie a nie na "oklepana" Legie na ktora chodzi co druga laska i nie zna skladu
a jaka masz pewność ze akurat skład Polonii zna??bo tu też bym dyskutował
zdzisek_smietana pisze:a mi sie podoba ta Polonistka i bardzo dobrze,ze SIE WYROZNIA chodzac na Polonie a nie na "oklepana" Legie na ktora chodzi co druga laska i nie zna skladu
niestety u nas lansujace się panienki też sie zdarzają...a o tych to nic nie wiem...nie ta trybuna