Podsumowanie Ekstraklasy 2009/2010

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Krzysiek Ibisz

Re: Podsumowanie Ekstraklasy 2009/2010

Post autor: Krzysiek Ibisz » 19.05.2010, 23:15

Ultras :
-Korona
- Lech

Wyjazdy :
-Ruch
-Lech
-Korona ( pierdolnięcie - Slask Wroclaw !)

Doping
-Lech
-Ruch
-Zagłębie

Porażka rundy
- Cracovia
-Odra
-Piast ( i te spinki wszedzie..)
[link]

[link]

iparts.pl
1:0_na_wyjezdzie

Post autor: 1:0_na_wyjezdzie » 19.05.2010, 23:42

Krzysiek Ibisz: co masz na myśli pisząc o spinkach Piasta "wszędzie"?
Jeździłeś zawsze na ich mecze czy co?

Żeby offtopa nie robić:

Ultras: Korona
Wyjazdy: Ruch
Doping: Lech
Porażka: Cracovia za liczby wyjazdowe i Piast za b. słabą frekwencję na meczach w Gliwicach

fcb

Post autor: fcb » 20.05.2010, 19:38

Wyznawca pisze:Kolega ZiP swoją opinią pokazał,że nie bardzo słyszy co w ekstraklasowej trawie piszczy,szkoda,że jeszcze w rubryce "wyjazdy" nie wpisał Zagłębia Lubin.
A wyjazdy Zagłębia w tym sezonie słabe? Pewnych rzeczy się nie przeskoczy i w tej kwestii ciężko z wami o rywalizację. Popatrz za to ile osób docenia nas w dopingu lub ultras.
Może napisze rozczarowanie - Pasy - bo o wiele więcej ich stać mam nadzieje ze sie odbuduja.
Najlepszy mecz - Zagłębie-Śląsk (pewnie nieobiektywnie)
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?

Troublemaker

Post autor: Troublemaker » 20.05.2010, 21:01

Żwawiej modowe i weźcie sobie do serca uwagi ( moje i dużej części forumowiczów ) odnosnie zamknięcia rejestracji.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!

Inzaghi

Post autor: Inzaghi » 20.05.2010, 21:50

ku*** zbanujcie tego idiote, wpierdala sie w każdy temat. A i propozycja zamkniecia rejestracji zła nie jest...
Quis ut Deus!

Zawsze Nielegalnie

Post autor: Zawsze Nielegalnie » 20.05.2010, 22:34

Oprawy : Korona najlepiej ze wszystkich ekip w tym sezonie , duża w tym zasługa stadionu , Lech , Ruch , często i dobrze ultrasowali Odra , Polonia Bytom , Zagłebie Lubin , słabo co nie jest niczym nowym Śląsk i Lechia .

Wyjazdy : Lech i Ruch , zawsze to oni wykupwali wszystkie bilety nie potrzebując zgód by sektor był pełny .

Doping : najlepiej wypadł Ruch , Lech odpuszczał mecze we Wronkach co jest dla mnie dużym minusem .

Poraźka : zależy od tego po jakim kątem ją rozpatrzymy opraw , dopingu czy wyjazdów , chyba jednak Cracovia do połączeniu tego ze sobą .

Najlepsze czasy Ekstraklasa ma już za sobą , 2005/06 to wg mnie najlepszy sezon pod każdym względem , z roku na rok może być coraz trudniej , jednak otwarcie stadionu Legii , koniec modernizacji stadionów Lecha i Wisły, powrót Widzewa
pozwala patrzeć z optymizmem na najbliższy sezon .
Oby Jaga wróciła dzięki pucharom do dawnego poziomu , Ruch , Lech i Wisły mieli okazję odwiedzić Turcję , Grecję , Francję , Włochy , Anglię czy Chorwację :))))))))
kibic swojego portfela

sk1920

Post autor: sk1920 » 21.05.2010, 09:59

Ultras: Korona - dla mnie nr 1 tego sezonu
Wyjazdy: Ruch, Lech
Doping: hmm i tu jest duzo do myślenia, postawiłbym na Lech ale jak taka ekipa nie moze prowadzic dopingu na meczach u siebie (Wronki), Wisła też grała w Sosnowcu i jakoś rade dawali doping i nawet jakas oprawa sie pojawiła. Co do nas Ruchu nasz doping na takim stadionie jaki obecnie mamy nigdy nie będzie budził zainteresowania.

Porażka:
Cracovia - b.słabe wyjazdy od nich wymaga sie czegos wiecej.

Kielczanin85

Post autor: Kielczanin85 » 21.05.2010, 10:41

To może teraz ja:

Ultras: Nie będę fałszywie skromny. Moim zdaniem my, czyli Korona pokazaliśmy, kto jest nr 1 w tej dziedzinie. Jednakowoż zdaję sobie sprawę, że kiedy powstaną nowie stadiony konkurencja będzie bardziej wymagająca

wyjazdy Tu nie może być inaczej jak: Lech i Ruch. Chociaż w przyszłym sezonie pewnie Widzew będzie nr 1. No, ale zobaczymy.

doping Ruch i Lech. Ostatnio jak byli ślązacy na naszym stadionie pokazali jak dopinguje się swoją drużynę. Szacunek dla nich.

Porażka Jeszcze rok temu napisałbym bez wahania: Polonia i Odra, ale w tym sezonie pokazali, że twki w nich spory potencjał i zanotowali progres. Dlatego napiszę Cracovia i Piast. Bo choć mają te dwie ekipy potencjał, to zanotowali regres.
Kto ma ponad 20 lat i nie chodził na mecze i nie jezdził na wyjazdy Korony przed erą kolportera jest kibicem sukcesu, a nie Korony.

palaczzaba

Post autor: palaczzaba » 21.05.2010, 10:46

ultras: 1. Korona, 2. Lech, 3. Polonia B
wyjazdy: 1. Ruch 2. Lech 3. Śląsk
doping: 1. Lech 2. Ruch 3. Wisła

porażka: 1. Cracovia, 2. Piast, 3. Jagiellonia

porażka oceniona w stosunku do możliwości lub nie dawnych sezonów

zdalekaczyzbliska

Post autor: zdalekaczyzbliska » 23.05.2010, 18:51

Hmm... zastanawia mnie ten wielki podziw dla Lecha, wiem, że wszystko jest tam super poukładane, ale... nie jestem jakoś specjalnie zachwycony pyrusami w tym sezonie. Biorąc pod uwagę cały sezon, pokazali się dość średnio (jak na swoje możliwości). Ale do rzeczy

Ultras: Zdecydowanie Korona, z roku na rok się rozwijają, widać że mają środki i możliwości. Dodatkowo bardzo na plus Zagłębie Lubin, od momentu otwarcia nowego stadionu z roku na rok pokazują się coraz lepiej. Końcówka sezonu na pewno na plus jeżeli chodzi o Poznań. Poza tym zaskoczony jestem działalnością ultrasów Odry Wodzisław. Pozostali trzymali równy poziom, pojawiło się wiele ciekawych prezentacji (derby Trójmiasta, ciekawa sektorówka na pseudo derbach w Sosnowcu, oprawa Niebieskich na meczu z Legią) . Końcówka sezonu na pewno na plus jeżeli chodzi o Poznań. Dość fajnie zaczyna to wyglądać w Bytomiu, Polonia Warszawa też coraz lepiej. Szkoda, że w Białymstoku nie mogą póki co pokazać swoich możliwości. Słabo wypadli w mojej opinii Bełchatowianie - chęci są, ale jeszcze umiejętności nie za duże. Cracovia też nie za ciekawie.
Moje top 3: 1.Korona, 2.Zagłębie, 3.Lech

Wyjazdy: Jeżeli chodzi tylko o liczby to na pewno Ruch, Lech, Śląsk. Ale doping na wyjeździe - tylko ci pierwsi przełożyli ilość na jakość. Zarówno Lech jak i Śląsk nie pokazali nic specjalnego. Dodatkowo wyróżniłbym Wiślaków - w zasadzie cała jesień to jeden wielki wyjazd, mimo to potrafili się zmobilizować. Zaskoczenie - Polonia Warszawa, widać, że w końcu wzięli się za siebie i coraz lepiej jeżdżą. Na plus też Legia - kilka niezłych wypadów tu i tam w obliczu ich problemów na pewno zasługuje na szacunek. Nie wiem dlaczego, ale zapadło mi w pamięci kilka wyjazdów Piasta. Pozostałe ekipy utrzymały swoją średnią wyjazdową, słabo Cracovia, GKS Bełchatów, ale to chyba żadne zaskoczenie.
Top 3: 1.Ruch, 2.Lech, 3.Wisła

Doping: Ciężko jednoznacznie określić. W przeciągu całego sezonu nie było ekipy, która w mojej opinii trzymałaby równy poziom. Swoje lepsze i gorsze momenty miały w zasadzie wszyscy. Wyróżniłbym Zagłębie, które na swoim stadionie potrafi naprawdę mocno ryknąć. Nieźle także Ruch, choć ich stadion nie ma zbyt porażającej akustyki. Końcówka sezonu należała zdecydowanie do Lecha, szkoda, że odpuścili sobie Wronki, za to ode mnie wielki minus. Arka, Korona, Lechia, Polonia B. to stały równy poziom. Czekam na stadion w Białymstoku, bo po ostatnim finale widać, że potencjał jest.
Top 3: 1. Zagłębie, 2.Lech, 3.Ruch

Porażka: W przeciągu całego sezonu tych porażek było kilka. Na pewno postawa Lechitów odnośnie meczy we Wronkach - brak mobilizacji na pewno im chwały nie przynosi, zwłaszcza że odległość nieduża, teren przyjazny. W porównaniu do Wisły na pewno nie wypadli blado. Za porażkę można też uznać patową sytuację w Warszawie na Łazienkowskiej 3. Nie widać końca konfliktu, a szkoda bo na pewno sezon byłby ciekawszy. Dalej na minus frekwencja w Bełchatowie. Drużyna naprawdę mocna, a mimo to stadion świeci pustkami. Coraz słabiej radzi sobie Arka, postawa drużyny chyba ma duży wpływ na postawę na trybunach. W przeciągu całego sezonu najsłabiej pokazali się kibice Pasów. Ich tłumaczenia na temat Sosnowca, słabe liczby wyjazdowe, w zasadzie brak ultraski świadczą tylko o jednym - w tym momencie w Krakowie lepsza jest Wisła.
Top 3, jakkolwiek dziwnie to brzmi: 1.Cracovia, 2.GKS Bełchatów, 3.Arka

Na koniec dodam, że najbliższy sezon chyba zapowiada się najlepiej od lat. Awans Widzewa, najprawdopodobniej Górnika Zabrze, otwarcie stadionów w Krakowie, Poznaniu, Warszawie, niedługo jeszcze dojdzie do tego Gdynia, Gdańsk i mam nadzieję Białystok. To wszystko pozwala wierzyć, że nie brak będzie ciekawych meczy piłkarsko i kibicowsko, na pewno rozwinie się ultraska, raczej nie będzie znów sytuacji, gdy jedna ekipa zdominuje całkowicie wszystkie inne. Spadek Piasta i Odry - pomimo całej mojej sympatii dla obu ekip, I liga to jednak miejsce dla nich.
Dobra, rozpisałem się, to kończę, więc
Pozdro i (jak to się zwykło mawiać) bez napinki.

Dustin

Post autor: Dustin » 24.05.2010, 19:45

Pablo_LG pisze:Największa porażka : Odra Wodzisław wiadomo dlaczego
Nie! Nie wiadomo dlaczego!
Panowie przecież to jest kopiowanie od poprzednika, czujecie fajni, że napiszecie to samo co wszyscy? Myślcie sami!
Czemu Odra? czemu Bełchatów? " nie wiem, bo pewnie małe miasta ", " bo kogoś trzeba napisać bo inaczej nie nabije posta! "
Bez uzasadnienia każdy może napisać, trudno to poprzeć faktami, przykładami co?
pOzDRAwiam.
"Ćpuny na dworcach mówią o niej bzdury, nas nic nie przekona a póki my żyjemy, żyje ONA!"

kibicTurysta

Post autor: kibicTurysta » 24.05.2010, 19:55

Dla mnie Wodzislaw stal sie nudny i monotonny (wczesniej tam bylem na ZS, potem Piast, Odra) dodatkowo chujowy stadion. Przyda Wam sie spadek:)

Pablo_LG

Post autor: Pablo_LG » 24.05.2010, 20:16

Już ci kolego tłumaczę

Odra piłkarsko może i dawała radę, w końcu przez 14 lat zespół był w krajowej elicie, ale kibicowsko ekipy z 1 i 2 ligi są o wiele lepsze. Chcesz przykłady ? Proszę bardzo
(z całym szacunkiem dla innych ekip jak i ekipy z Wodzisławia):

Resovia, GKS Tychy, Zawisza, Zagłębie Sosnowiec, Raków, Elana, Stal itd.

Możesz się ze mną nie zgadzać. To jest moja opinia i nie musisz się z nią liczyć.

Pzdr.
Obrazek

Deleritas

Post autor: Deleritas » 24.05.2010, 20:19

Oprawy: Lech a potem Korona
Wyjazdy: Ruch Chorzów i Śląsk Wrocław
Doping: Ruch Chorzów, Śląsk Wrocław
Największa porażka: Cracovia, działacze Legii

Lech jesienią grał we Wronkach, więc może dlatego tylko wśród opraw ich wymieniłem.
nie oglądam tvn-u

Dustin

Post autor: Dustin » 24.05.2010, 22:01

kibicTurysta pisze:Dla mnie Wodzislaw stal sie nudny i monotonny (wczesniej tam bylem na ZS, potem Piast, Odra) dodatkowo chujowy stadion. Przyda Wam sie spadek:)
Porażka Ekstraklasy 2009/2010 - Odra. Dlaczego? Bo już mi się znudziło tam jeździć.
Pablo_LG pisze:Już ci kolego tłumaczę

Odra piłkarsko może i dawała radę, w końcu przez 14 lat zespół był w krajowej elicie, ale kibicowsko ekipy z 1 i 2 ligi są o wiele lepsze. Chcesz przykłady ? Proszę bardzo
(z całym szacunkiem dla innych ekip jak i ekipy z Wodzisławia):

Resovia, GKS Tychy, Zawisza, Zagłębie Sosnowiec, Raków, Elana, Stal itd.

Możesz się ze mną nie zgadzać. To jest moja opinia i nie musisz się z nią liczyć.

Pzdr.
Porażka Ekstraklasy 2009/2010 - Odra. Dlaczego? No.. bo.. Resovia...

Od siebie
Oprawy: Korona Kielce - za ciekawe pomysły, dobre wykonanie. Odra - dobre pomysły, częste oprawy mimo słabego budżetu
Wyjazdy: Ruch Chorzów - duże liczby, dobry doping
Doping: Lech Poznań - duża liczba osób w młynie, dobre zgranie
"Ćpuny na dworcach mówią o niej bzdury, nas nic nie przekona a póki my żyjemy, żyje ONA!"

jablerr

Post autor: jablerr » 24.05.2010, 22:29

Też mnie zastanawia wpisywanie Odry jako porażki. Akurat w tym sezonie to zaskoczyli raczej na plus. Jak dla mnie porażką powinno być słabe prezentowanie się mimo posiadanego potencjału, a Odra miała kilka fajnych opraw i doping np. w meczu ze Śląskiem był na niezłym poziomie.

Lord

Post autor: Lord » 24.05.2010, 23:04

prosze was... niektórych boli to że jest wpisywana Odra, a to nie jest temat "uratujmy Odre przed kibice.net"
Na tle ekstraklasy wyglada słabo i co tu ukrywac? czy to moja wina że jest małe miasto i mało ludzi chodzi na Odre? spadła i tyle, płakać za nimi tak jak za Piastem bo nic nie pokazali co by zwrociło moja uwaga. O ile u Odry byl plus że wchodził każdy przyjezdny to wiadomo jak to wygladało w Gliwicach

kapusta

Post autor: kapusta » 24.05.2010, 23:10

Lord pisze:prosze was... niektórych boli to że jest wpisywana Odra, a to nie jest temat "uratujmy Odre przed kibice.net"
Na tle ekstraklasy wyglada słabo i co tu ukrywac? czy to moja wina że jest małe miasto i mało ludzi chodzi na Odre? spadła i tyle, płakać za nimi tak jak za Piastem bo nic nie pokazali co by zwrociło moja uwaga. O ile u Odry byl plus że wchodził każdy przyjezdny to wiadomo jak to wygladało w Gliwicach
akurat w ostatnim sezonie było chyba odwrotnie. w Gliwicach spory luzik był. a co dziwne cały Górny Śląsk obstawiają osły ze skorpiona, a co stadion to inaczej
nienawidzę gliniarzy, nienawidzę tych chujów, nienawidzę ich widoku, nienawidzę ich mundurów

Abrakadabra1947

Post autor: Abrakadabra1947 » 24.05.2010, 23:36

Dustin pisze: Porażka Ekstraklasy 2009/2010 - Odra. Dlaczego? Bo już mi się znudziło tam jeździć.
"Już" to chyba lekka przesada. Mało komu kiedykolwiek chciało się do was jeździć.
Nigdy nie pasowaliscie poziomem kibicowskim do ekstraklasy, bo też nigdy nie mieliscie takiego potencjału. Ten spadek i raczej gra o utrzymanie w 1 lidze może wam teoretycznie pomóc, bo teraz okaże się ilu z was tak naprawde kibicuje na dobre i na złe Odrze, a nie ekstraklasie.
Wrocław - stolica Śląska

rudy z teleexpressu

Post autor: rudy z teleexpressu » 25.05.2010, 17:41

Oprawy: Korona, Lech pod koniec sezonu. Polonia Bytom i Zagłębie też nieźle. Odra nieliczne oprawy, ale z dobrą stylistyką.

Wyjazdy : Lech, Ruch, Śląsk(dobrze jeździł na GŚ, w Bełchatowie i Lubinie też się nieźle pokazali) i Wisła

Doping: Lech (za "koziołki") Zagłębie (za "Zagłębie po życia kres" i "młoty"chyba) Ruch (za "hej, hej niebiescy" w Bytomiu- super efekt)

Porażka: Cracovia, chyba najmniej się starała. Odpuszczenie Sosnowca, słabo na Hutniku, brak Ultras, reszta wyjazdów też słaba. Jak na ekipę z jednego z największych miast w Polsce, która ponoć w 50% kontroluje miasto, to licho. bez polotu też Jagiellonia i Arka, ale te kluby miały dość przyzwoite wyjazdy.

Co do Odry, GKSu i Piasta. Te kluby choć by się sprężyły na 200% swojej normy, to i tak nie przegonią klubów z dużych miast. Ich powinno się oceniać trochę inną skalą.
Odra, jak na takie miejsce w tabeli, poczyniła duży postęp w oprawach. doping u siebie przyzwoity, słabiej wyjazdy.
GKS Bełchatów- frekwencja na stadionie słaba, mimo to doping dobry, oprawa na meczu chyba z Legią fajna, ostatnia z Lechią też wizualnie dobra. Po za tym dymili z Odrą Opole i Wisłą u siebie, a także wygrali z ROW na śląskim terenie, więc za to +. Większość wyjazdów na wiosnę mieli w środku tygodnia(chyba 3 pod rząd po katastrofie w Smoleńsku, min do Wrocławia i Kielc). Dobrze zaprezentowali się w Chorzowie.
Piast Gliwice- B.dobre wyjazdy. u siebie słabiej, na koniec rundy młyn bardzo się skurczył.
"...Mówiłeś pazerny że mi będziesz wierny
a ty żeś burasie wyburasił Kasie..."

Acid

Post autor: Acid » 25.05.2010, 18:22

palaczzaba pisze:ultras: 1. Korona, 2. Lech, 3. Polonia B

Mówisz, że dziwi Cię podziw dla Lecha, ale stawiasz ich w każdej trójce. Także sam uważasz, że poziom niezmienny - są w trójce w każdej dziedzinie, to co w/g Ciebie powinni robić?:-)
[link]

sebaPB

Post autor: sebaPB » 25.05.2010, 21:24

Jak dla mnie to:
Ultras
1Korona 2.Lech 3.Polonia B
Wyjazdy
1.Lech 2.Ruch
Doping
1 Lech 2.Ruch

Porazka Wisla,Piast,Jaga,Cracovia

dicksonWisła

Post autor: dicksonWisła » 25.05.2010, 22:10

sebaPB pisze:Jak dla mnie to:
Ultras
1Korona 2.Lech 3.Polonia B
Wyjazdy
1.Lech 2.Ruch
Doping
1 Lech 2.Ruch

Porazka Wisla,Piast,Jaga,Cracovia
mozna uzasadnienie Wisły?

KIMBA7

Post autor: KIMBA7 » 26.05.2010, 06:49

ultras: 1. Korona, 2. Lech, 3. Polonia B
wyjazdy: 1. Lech 2. Ruch 3. Śląsk/Lechia

porażka: przykro to mówić ale Cracovia, drugi w kolejności wisła

porażka oceniona w stosunku do niedawnych sezonów. Jaki powód tak słabej frekwencji na wyjazdach? Możliwości na pewno są. Dlaczego więc nie są wykorzystywane?

Co do wisły. Jako gość w gronie Cracovii na Derbach obserwowałem sytuację cały czas. Organizacja tego meczu jeśli chodzi o sprawy kibicowskie na zaskakująco nieciekawym poziomie. Myślałem że będzie jakaś riposta po oprawie Cracovii a tu niestety nic. Wielki minus i za to 2 miejsce w tej kategorii.
Obrazek

Lorenz.Naturals

Post autor: Lorenz.Naturals » 26.05.2010, 08:06

KIMBA7 pisze: Co do Wisły. Jako gość w gronie Cracovii na Derbach obserwowałem sytuację cały czas. Organizacja tego meczu jeśli chodzi o sprawy kibicowskie na zaskakująco nieciekawym poziomie. Myślałem że będzie jakaś riposta po oprawie Cracovii a tu niestety nic. Wielki minus i za to 2 miejsce w tej kategorii.
Ahaaaa....riposta miała być. Przepraszamy, że nie spełniliśmy twoich oczekiwań. Naprawdę ubolewam nad tym.

palaczzaba

Post autor: palaczzaba » 26.05.2010, 08:43

Acid pisze:
palaczzaba pisze:ultras: 1. Korona, 2. Lech, 3. Polonia B

Mówisz, że dziwi Cię podziw dla Lecha, ale stawiasz ich w każdej trójce. Także sam uważasz, że poziom niezmienny - są w trójce w każdej dziedzinie, to co w/g Ciebie powinni robić?:-)
sory za małe rozmycie, ale zostałem sprowokowany, że niby co, synek gdzieś ty takie coś wyczytał w moich postach, szkoda słów na takich ludzi,

jablerr

Post autor: jablerr » 26.05.2010, 09:43

Haha. Kibice Pasów wpisują Wisłę jako porażkę. W kontekście tego co zaprezentowaliście w Sosnowcu, na SS i na wyjazdach najnormalniej w świecie wstydzilibyście się pisać takie bzdury.

Timador

Post autor: Timador » 26.05.2010, 10:07

Oprawy 1. Korona 2. Zagłębie Lubin 3 .Polonia Bytom i Lech
Wyjazdy 1.Ruch 2. Lech 3.Śląsk
Doping 1. Ruch 2. Korona 3. Lech
Porażka - iti
SĄDECKA DUMA

KIMBA7

Post autor: KIMBA7 » 26.05.2010, 12:43

jablerr pisze:Haha. Kibice Pasów wpisują Wisłę jako porażkę. W kontekście tego co zaprezentowaliście w Sosnowcu, na SS i na wyjazdach najnormalniej w świecie wstydzilibyście się pisać takie bzdury.
dla sprostowania jestem z Poznania, więc żeby nie było że to kibole Cracovii piszą. Byłem obserwatorem i komentuję ten mecz zupełnie obiektywnie.
Obrazek

-=KSC=-

Post autor: -=KSC=- » 26.05.2010, 13:27

jablerr Ty jestes jednak niezly zawodnik , tylko czekasz na jakis post i jedziesz ze swoim ... jak ja napisalem to ani slowka , ze brawo za obiektywizm czy cos , ale jak jedna osoba napisala ( nie wiedziales skad ani nic ale od razu kibice a to byl KIBIC i do tego nie Cracovii ) to w koncu jestes w swoim zywiole , pozdrawiam Cie bo bawisz na wielu forach , pozdrow kolegow z osiedla

Lorenz.Naturals

Post autor: Lorenz.Naturals » 26.05.2010, 13:31

KIMBA7 pisze:
jablerr pisze:Haha. Kibice Pasów wpisują Wisłę jako porażkę. W kontekście tego co zaprezentowaliście w Sosnowcu, na SS i na wyjazdach najnormalniej w świecie wstydzilibyście się pisać takie bzdury.
dla sprostowania jestem z Poznania, więc żeby nie było że to kibole Cracovii piszą. Byłem obserwatorem i komentuję ten mecz zupełnie obiektywnie.
z Poznania, na derbach w sektorze pasiastych i że obiektywny.
weź nie rób sobie jaj. w c*** obiektywny.

Borsuk

Post autor: Borsuk » 26.05.2010, 13:45

Oprawy- Lech w ostatniej kolejce przebił moim zdaniem drugą najbardziej aktywną Koronę
Wyjazdy- Lech i Ruch obie ekipy wszedzie były w kąpletach
Dom- Kolejorz
Porażka- W mojej opini również zaważyła ostatnia kolejka i Piast za to że nie zapełnił stadionu w najważnijszym meczu sezonu

jablerr

Post autor: jablerr » 26.05.2010, 14:07

-=KSC=- pisze:jablerr Ty jestes jednak niezly zawodnik , tylko czekasz na jakis post i jedziesz ze swoim ... jak ja napisalem to ani slowka , ze brawo za obiektywizm czy cos , ale jak jedna osoba napisala ( nie wiedziales skad ani nic ale od razu kibice a to byl KIBIC i do tego nie Cracovii ) to w koncu jestes w swoim zywiole , pozdrawiam Cie bo bawisz na wielu forach , pozdrow kolegow z osiedla
Napisz mi na priv na jakich forach się udzielam, bo chyba mylisz mnie z kimś. Sorry, ale śmieszy mnie jak ktoś wpisuje, że porażką roku 2009/2010 jest Wisła, bo... nie zrobiła riposty na oprawę Cracovii. Chociaż fakt, riposty na derbach z naszej strony to już prawie tradycja i kolega z Poznania mógł się poczuć zawiedziony ;)

glebi7

Post autor: glebi7 » 01.07.2010, 22:20

Oprawy : Runda jesienna należy do Korony, natomiast wiosenna dla Lecha wiec 1.Lech ( bardzo duża ilość piro na meczu z zagłębiem) 2.Korona

Wyjazdy : 1. Lech Poznań 2. Ruch Chorzów. Lech zawsze wykorzystywał całą pulę biletów, ruch tez ale doping Lecha na wyjazdach zdecydowanie lepszy

Doping : Lech Poznań. Krótko i na temat doping miazga

Największa porażka : GKS Bełchatów, Cracovia Kraków, Wisła kraków

Nelson

Post autor: Nelson » 01.07.2010, 22:59

glebi7 kimba7 chlopaki(u) dobra już wiemy porażką sezonu jest Wisła już nas uświadomiłeś nie musisz więcej kont robić.Widocznie kogoś tu boli że Wisła z sezonu na sezon zalicza coraz większy progress w każdej dziedzinie;). Dawalibyście przynajmniej konkretne uzasadnienie.

Lorenz.Naturals

Post autor: Lorenz.Naturals » 01.07.2010, 23:56

glebi7 pisze: Największa porażka : Wisła Kraków
bo?

ODPOWIEDZ