Pan S pisze:Może ktoś opisać czy coś się dzieje w Węgierskiej Górce ?
Byłem tam 2 lata temu u rodziny i z tego co wiem to raczej nie ma tam jakiegoś ruchu kibicowskiego.Jeśli się mylę lub coś się zmieniło proszę o poprawienie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Pan S pisze:Może ktoś opisać czy coś się dzieje w Węgierskiej Górce ?
jobe1989 pisze:Niepołomice, Brzesko, Bochnia
Cracovia? Pierwsze słyszę na dobrą sprawę, by tam jakiś sensowny FC był, o jednostkach jakichś (jakich wiele w Jaworznie :) ) słyszałem, ale może ktoś przybliżyć sprawę Cracovii z Jaworzna?Ziemowit64 pisze:Jaworzno na pierwszym miejscu najwięcej GieKSy, na drugim Ruch, na trzecim Wisła i Craxa, a potem jakieś jednostki Hutnika, Zagłębia i tych innych wirtualnych FC
Chrzanów to dobra ekipa Wisly,ecostafic pisze:Jak wyglada sutyacja w Chrzanowie i Jaworznie Kogo najwiecej ?
Moze cos wiecej powiedz...macie jakas zorganizowana grupe?ty z tymi jednostkami Zagłębia to tak nie przesadzaj ... (bez odbioru ..)
Chyba bardziej mu chodziło o to że ich tam nie maecostafic pisze:Moze cos wiecej powiedz...macie jakas zorganizowana grupe?ty z tymi jednostkami Zagłębia to tak nie przesadzaj ... (bez odbioru ..)
Nie potrafisz się widzę wypowiedzieć obiektywnie :)kosacki pisze:Chrzanów to dobra ekipa Wisly,ecostafic pisze:Jak wyglada sutyacja w Chrzanowie i Jaworznie Kogo najwiecej ?
Jaworzono, to Ś.P wiadomo kto ustawial wszystkich...
100% Stomilleyenamour pisze:Jak wygląda sytuacja w :
Ostróda
leyenamour pisze:Jak wygląda sytuacja w :
Działdowo - sytuacja na Starcie jak równiez inne fc działajace w tym miescie
Iłowo (niemylic z Iława )
Mława
Ostróda
moze byc na pw jak było
powiadasz fc Stomilu i Legii, a jak z Widzewem? pytam z ciekawosci, bedąc w tej miejscowosci bodajze w 2000 roku, trafiłem na festyn przy kosciele, wogóle to zawsze zdawało mi sie, ze to pro Olsztynskie miasto, ku zdziwieniu ukazały mi sie ekipy ktorych raczej sie tam niespodziewalem, mianowicie Legia i Widzew, z obu stron było po 20 wszyscy w barwach, dodam ze nic sie niedzialo, było widac ze chlopaki sie znają. Ciekawi mnie sytuacja w tym miescie, jak było kiedys i teraz.DFLG pisze:Działdowo - na pewno są tam FC Stomilu i Legii, które ze sobą konkurują. Kogo więcej, to nie mi oceniać. Znam również jednostki z Lechii.
no wlasnie? a Stal Rzeszów?nonameboy pisze:Piłkarscy kibice Unii Tarnów chodzą również na żużel czy to dwie osobne ekipy? Jeśli tak to czy jest jakaś rywalizacja pomiedzy tymi ekipami czy poprostu każdy chodzi gdzie chce? Czy "piłkarskie" zgody Jaskółek są tak samo zgodami żużlowców?
Może być na PW
Fan cluby Polonii i ZawiszyHelmut pisze:A mnie ciekawi jak wyglada sytuacja w Solcu Kujawskim. ;)
Dziekuje z góry za odpowiedz !
z tym cieniem to Cie jednak troche ponosi koles...TBNA`1964 pisze:Jest pewne podobieństwo między Jaworznem i Chrzanowem.
W pierwszym czyli Jaworznie numerem jeden jest GieKSa a pozostałe ekipy w tym mi.in. Wisła są w jej cieniu.
Podobnie jest w Chrzanowie, z tym, że tutaj numerem 1 jest Wisła, a miejscowa GieKSa czy Craxa są zdecydowanie mniej liczne.
Pener pisze:Czy można zobaczyć foto flagi ?Russel pisze:Tymbark to wiślackie okolice choć pewnie ktoś z Cracovii też tam jest ale ogólnie to działa tam fc Wisły są zorganizowani i mają flagę.Joint pisze:A jak jest w Tymbarku (małopolskie) ? Widziałem tam jakieś vlepy Cracovii i Wisły ale nic więcej. Może być pw. Z góry dzięki.
Widzewa w Giżycku nie ma. Byłem tam w wojsku i kibicowanie to była abstrakcja dla miejscowych chłopaków. Za moich czasów mocniejsze wrażenia mieli tylko z żołnierzami ;). Ktoś pisał, że coś się ruszyło w tym mieście, chyba w temacie o FC.chuligan-z-trąbką pisze:Co słychać w Giżycku? Widzew, Legia? Pytam jeszcze, czy ktoś widział FC Legii z Giżycka (Mazury 100% Legia)?
Potwierdzam, byłem tam 2 tygodnie tyle ze bodajże 8 lat temu to żadnych oznak kibicowania nie zauważyłem, miejscowi również potwierdzili ze nic zorganizowanego u nich nie ma. Gdzieś widziałem fotke flagi Legii z Giżyckacwaniak z PKSu pisze:Widzewa w Giżycku nie ma. Byłem tam w wojsku i kibicowanie to była abstrakcja dla miejscowych chłopaków. Za moich czasów mocniejsze wrażenia mieli tylko z żołnierzami ;). Ktoś pisał, że coś się ruszyło w tym mieście, chyba w temacie o FC.chuligan-z-trąbką pisze:Co słychać w Giżycku? Widzew, Legia? Pytam jeszcze, czy ktoś widział FC Legii z Giżycka (Mazury 100% Legia)?
Napewno kilka osob z Widzewa jest. Ale nic wielkiego.imker pisze:Czy w Przasnyszu są inne ekipy prócz Legii? Słyszałem coś o Widzewie i Arce.
podbijam, a i jeszcze dodam od siebie, kto ma zamiar sie spinać niech w ogóle nie odpisuje :)franus pisze:kto i jakie tereny zyskuje a kto traci na całym Górnym Śląsku i Beskid Żywiecki obiektywnie prosze z góry dzięki
jezeli oczekujesz odpowiedzi od jednej osoby, obiektywizmu w niej niebedzie!!!VjakVendetta pisze:podbijam, a i jeszcze dodam od siebie, kto ma zamiar sie spinać niech w ogóle nie odpisuje :)franus pisze:kto i jakie tereny zyskuje a kto traci na całym Górnym Śląsku obiektywnie prosze z góry dzięki