Vanilia Ice pisze:Po prostu załóżcie temat ,w którym napiszecie ,żeby ludzie zamiast odpisywać na spam raportowali post i ,że to w zupełności wystarczy. Pozdro!
Muszę przyznać, że coraz więcej osób zabrało sobie do serca raportowanie, zamiast narzekania:)
zanim dostanę bana:) sugerowałbym zamykanie komentarzy do danej kolejki do czasu kiedy nie skończy się pierwszy jej mecz-mniej by było bzdurnych tematów, które ciągną się przez następne x stron w stylu ilu was jedzie, czy będzie ciekawie, itp.itd.
Moim zdaniem też otwarta rejestracja powinna być przeprowadzana w czasie przerwy w rozgrywkach polskiej ligi. Zapobiegłoby to na pewno spamowi, relacji podnieconych małolatów, którzy przyszli ledwo z pierwszego meczu 'podwyższonego ryzyka' i podnieceni piszą swoje odczucia.
Napinka po danych derbach czy innych ciekawych meczach czy zdarzeniach również uległaby stłamszeniu.
Mam problem z zalogowaniem się na forum...na początku jest ok jak wpisuje logim i hasło. Pokazuje mi że się zalogowałem,jak biore żeby przelączyc na forum to mnie wylogowuje...Umnie coś jest nie tak ? czy jakieś problemy na forum były ?(są?) Zalogowałem się u kogoś innego kompie i chodzi...
RzG pisze:Mam problem z zalogowaniem się na forum...na początku jest ok jak wpisuje logim i hasło. Pokazuje mi że się zalogowałem,jak biore żeby przelączyc na forum to mnie wylogowuje...Umnie coś jest nie tak ? czy jakieś problemy na forum były ?(są?) Zalogowałem się u kogoś innego kompie i chodzi...
ktos nam przeniósł temat "NOWY TYPER Zapisy" z działu "TYPER Kibice.net" do ogólnego działu "Bukmacher". Proszę o ponowne umieszczenie tego tematu, ta jak było wczesniej, w dziale "TYPER Kibice.net".
Dzięki.
edit:
Poradziłem już sobie sam. Nie wiedziałem, że mamy mozliwosc przenoszenia.
Post zostawiam, aby ktoś nam znowu nie przeniósł tematu. jeśli będziemy potrzebować pomocy to napiszemy z przyklejeniem/odklejeniem to napiszemy. Reszte czynnosci mozemy wykonywac sami, więc sobie poradzimy.
Dobra koniec tego słodzenia, możecie wymienić się koszulkami :)
Da radę zrobić żeby możliwość pisania na forum była po okresie karencji kilku dni od rejestracji?
To co dzieje się w komentarzach to jakieś nieporozumienie. Fakt temat czyszczony na bieżąco, ale szkoda czasu na to, bo lepiej załatwić to 'mechanicznie'.
Widać że powtarza się to po raz kolejny...
A ja mam pytanie czy jest możliwość założenia tematu krakowskiego. Argumentuje to tym, że czasem rozmowy miedzy ekipami z Krakowa są prowadzone na poziomie, ale np rozmywają inny temat. Druga sprawa wielu kibiców z innych miast nie ma ochoty czytać postów pisanych między użytkownikami z Krakowa. W takiej sytuacji poprostu omijają ten temat. A dlaczego akurat tylko temat krakowski a nie jeszcze łódzki, ślaski... itd. A no dlatego, że niby rozpierdzielamy najwięcej tematów... Wtedy każda dyskusja na tematy krakowskie, pisana w nieodpowiednim dziale, mogłaby być tam przeniesiona. Również w tym temacie możnaby dawać ciekawostki odnośnie krakowskich kibiców
dlaczego nie chodziło moje poprzednie konto? hasło okazywało się niewłaściwe, a ja zasadniczo używam 3 haseł wszędzie.
ps. fajnie, że mogłem się zarejestrować na nowo
mam pytanie do modekatora tematu-Zgody/Kosy...,dlaczego zniknoł mój post w którym rozwinołem skrót TPAG,nie jes on obrazliwy w stosunku do Tczewskiej Arki,mały dowód że sami go używają http://www.avantiprojects.ubf.pl/viewpa ... page_id=12
Leszek Piesek pisze:niech pisza odrazu, ale z taka opcja ze post musi byc najpierw zaakceptowany przez moderatora, dopiero potem ujrzy swiatlo dzienne, albo nie...
za dużo roboty dla moderatora wg mnie, chyba że będzie to dotyczyło tylko postów z linkami. lepiej jak mówili poprzednicy, dać ograniczenia co do wklejania linków dla nowych użytkowników.
eSpErAZS - korzystasz pewnie z przeglądarki internetowej opera. Kiedyś jak miałem w/w przeglądarkę, to wyskakiwała mi taka mała ankieta. Teraz korzystam z FF i nic nie mam, ale jeśli bardzo Cie denerwoje to proponuje zainstalować firefox'a + adblocka do niego i będziesz miał 0 reklam w internecie, pozdrawiam.
Chyba nikt tu nie każe nikomu siedzieć. Irytuje mnie parę kwestii, ale forum i większość piszących w porządku, ale idealnie nie będzie, ale mnie nie "wkurwia"
Ps. dzięki za info, że jest taka opcja "wyloguj", bo nie wiedziałem.
CZŁOWIEK PROMOCJA - jeśli używasz firefoxa to zainstaluj sobie adblocka, zablokuj ten obrazek i po kłopocie, w innych przeglądarkach też się to da jakoś zrobić, ale nie wiem jak
witam!
Moze to zły temat, ale mam ogromny kłopot!
Wysyłam wiadomość pw.. i co !? i nie dochodzi, lezy sobie caly czas w do wysłania. To juz którys z kolei raz.
pytanie do adminów:
da rade zmienić w opcjach by po kliknięciu na linki, wrzucane na forum, link otwierał się w nowym oknie
często na szybko kliknie się w coś zamknie okno a później na nowo trzeba włazić na forum