MarianoItaliano pisze:Mecz pomiędzy Sandecją a Widzew przerwany w 20 minucie, z powodu zamieszek.
Można coś więcej na ten temat???
23'
Wracamy do gry. Sandecja w natarciu. Dwa rzuty rożne pod rząd.
22'
Zawodnicy Sandecji apelują do swoich kibiców, żeby się uspokoili.
21'
Kibice Sandecji rozmontowali ogrodzenie i wbiegli na murawę. Ochrona szybko ich zepchnęła znowu na trybuny, ale mecz chwilowo został przerwany.
z_krainy_marzen pisze:
Jaka Liczba Kszo w Świnoujściu?
KSZO w Płocku 0 i tak zostanie najprawdopodobniej przez 2lata.mamy ok140 zakazów kilka osób jeszcze czeka ale też ich nie ominą.90%ekipy ma zakaz więc wyjazdy nie są organizowane a na własną ręke u nas raczej nikt nie jeżdzi.Dodam że są z obowiązkowym stawiennictwem na psiarni dla każdego,także ujebali po całości za byle co!HWDP
Świetnie że Widzew powraca,jeszcze tylko Górnik.W NS dziś słabo to wyglądało,ponuro,mokro na płocie gospodarzy więcej flag zgodowych,do tego Widzew wychdozi w połowie
w regionalnych wiadomościach raczej tej pierwszej liczby sie trzymano ale idąc za autobusem z piłkarzami ulicami Poznania na całej trasie było w c*** wiwatującej i śpiewającej wiary do tego ludzie w niebiesko-białych barwach w oknach, na balkonach itp ... miejscami autobus nie miał jak jechać bo było tak tłoczno. Na rynku niesamowity ścisk, oblepione fontanny, pomniki część latarni a nawet rusztowania... raczej trudna do oszacowania liczba tego wieczoru
Piłkarze Bałtyku zremisowali z GKS Tychy 1:1 (1:1) w meczu, który zakończył kolejkę oznaczoną numerem trzydziestym w grupie zachodniej II ligi. Poza stadionem, w otoczeniu policji pozostała około 80-osobowa grupa kibiców gości, którzy nie spełnili wymogów, aby oglądać mecz swojej drużyny na wyjeździe. Podobnie rzecz może się mieć w najbliższą środę, gdy o godzinie 18.00 przy ul. Górskiego ma stanąć Zawisza Bydgoszcz, a jej kibice na dziś nie załatwi formalności koniecznych do wejścia na trybuny.
13.500 na Bułgarskiej
Kilkadziesiąt tysięcy na wielkiej fecie przednia zabawa w uj rac!
Poznań wczoraj był najbardziej rozśpiewanym i szczęśliwym miastem w Polsce
i tyle w tym temacie....
Fani krakowskiej Wisły od paru dobrych lat jeżdżą za swoim klubem po zadupiach w drodze po awans do LM i w 2009 roku w Jerozolimie jak dla mnie nie pokazali już, ani ilościowo, ani jakościowo żadnej rewelki. Tak wiem - odległość i inne bla bla bla... Ale Wisła jak chciała to pokazywała na co ją stać, patrz inwazja na Rzym. Dajmy czas teraz kibolom z Poznania, którzy są głodni takich europejskich wyjazdów w drodze do Champions League i zarówno kumata ekipa jak i reszta kibiców może zrobić teraz wiele dobrego dla prezentacji polskiego ruchu kibicowskiego w Europie. Myślę, że również postawa Ruchu Chorzów czy zdobywcy PP (obojętnie kto nim zostanie) będzie na tyle dobra, że będziemy mogli z radością słuchać jak polscy szalikowcy przekrzykują sektory gospodarzy podczas swoich wyjazdów...
Do kibiców Wisły - przestańcie tworzyć nagonkę na Lech bo obiektywnie patrząc to on dziś jest najlepszą ekipą w Polsce pod każdym względem. Jak będziecie już grać na Reymonta to wierzę, że nawiążecie z Kolejarzem już równorzędną walkę. Bo właśnie o to chodzi - jedna ekipa nakręca drugą. I tak nasza liga kibicowska prezentuję się coraz lepiej :)
Nikt nie napisał jeszcze tego, to ja napiszę. Szkoda Odry. Jak mieli spaść to mogli spaść parę lat temu bo akurat w tym sezonie pozytywnie zaskakiwali i oprawami i ilościowo u siebie, z wyjazdami może gorzej ale widać było ogólnie wzwyżkę formy. Zobaczymy jak się odnajdą piętro niżej.
Legia dalej swoje patataj mam nadzieję już może ostatni sezon. Ale czy cokolwiek na to wskazuję? Może pora zacząć walczyć inaczej?
Chorzowskie chachary są największą niewiadomą w europejskich pucharach, a mam nadzieję, że pokażą się z jak najlepszej strony :) Bo (subiektywnie) w naszej super ekstraklasie w tym sezonie wyglądali tak jak zawsze.
Ludzie...
Nie ma co się napinać. Lech ma mistrzostwo i tyle w temacie. Jest to jedna z najlepszych obecnie ekip w ekstraklasie (piłkarsko i kibicowsko). Wiadomo że szkoda dla mnie że to nie Wisła, ale zadecydowały czynniki.
Do ligi awansował Widzew i pewnie ktoś z dwójki (Górnik, ŁKS) czyli kibicowsko dobre ekipy.
Nie obchodzi mnie jakie są rozmiary rynków w Poznaniu i Krakowie. Co to ma do rzeczy w ogóle ?
Gratulacje dzisiaj składam i dla Lecha i dla Widzewa. Mimo że to kosa.
Stadiony są w budowie, zaraz będą oddane do użytku. Liga nabierze kolorytu. Z całym szacunkiem dla takiej drużyny jak Odra, która spadła z ekstraklasy, ale według mnie nie ma miejsca dla takiego zespołu w najwyższej lidze rozgrywkowej.
Masz oczywiście rację ale wszystko wyjaśniłem w pierwszym zdaniu. Kiedyś nie było żadnych licencji itp. Gdyby nadal ich nie było to nie byłoby żadnego tematu.
Abstrahując już od tego, to sam się w sumie zastanawiam po co ten cały cyrk w wykonaniu Masioty. Przecież po pierwsze wprowadzili abolicję a po drugie okres, którego tyczą się postępowania korupcyjne na 99% nie dotyczy Lecha.