fotki nie filmiki , a co do filmu to tak to jest jak buractwo ze wsi za granice wyjedzie "Łon mor tajm , komon" jee
Powiem ci tylko misiu, że burakiem nie jestem, filmik robiłem dla beki, a co do mojego angielskiego, to życzę ci, żebyś posługiwał się nim na tyle sprawnie, żeby dostać pracę w międzynarodowej organizacji na stanowisku Customer Service Coordinator.
z forum stomil.olsztyn.pl
"ja juz sie szykuje na ten mecz [link] mam jeszcze 8 takich chełmów a w przypadku wiekszego zainteresowania jest mozliwosc zalatwienia wiekszej ilosci" koniec cytatu
ja osobiscie bym nie nakleil vlepy swojej druzyny na ... cos policyjnego nie wazne czy to samochod czy sam policjant. czy sie tu szczycic? ze psiarnia chodzi z waszymi vlepami?? wlasnie to jest powod do wstydu a nie szczycenia sie. ps. mowie tu ogolnie bo duzo zdjec takich bywa w tym temacie
303squadron pisze:tutaj prawdopodobnie WHU w akcji
[link]
Ale koleś z lewej mokasyny na zadymkę ubrał. Zapewne niedługo z nich wyskoczy.
P.s. W tym sklepie ogrodniczym jakś promocja lub wyprzedaż, bo ludzie rzucili sie jak w Media Markt
Ci w niebieskich koszulkach to Cracovia ? Wygląda bardziej na Hutnik. I nazwisko gościa przy piłce ? Na końcu języka go mam, nie moge sobie przypomniec
PS Trybuny spoko wygladają
303squadron pisze:tutaj prawdopodobnie WHU w akcji
[link]
Ale koleś z lewej mokasyny na zadymkę ubrał. Zapewne niedługo z nich wyskoczy.
P.s. W tym sklepie ogrodniczym jakś promocja lub wyprzedaż, bo ludzie rzucili sie jak w Media Markt
Słabo zaopatrzony sklep, sam trzonek dostał a gdzie ostrze ??
Taka siekiera to nie siekiera
Jaracie sie a każdy klub w Polsce ma za kibica policjanta, lekarza, strażaka, księgową ale pan ptak musiał się podniecić. Pozdrów kolegów którzy eskortowali Jage po meczu na Kmicie..
wiernyTS pisze:Jaracie sie a każdy klub w Polsce ma za kibica policjanta, lekarza, strażaka, księgową ale pan ptak musiał się podniecić. Pozdrów kolegów którzy eskortowali Jage po meczu na Kmicie..
A sam bys się zesrał z podniecenia jak byś milicjanta w barwach Cracovii zobaczył na fotce
Musiałbym być w wieku gimnazjalnym zeby mnie takie rzeczy podniecały albo z Cracovi