[link] może się przyda...ŚR_1929 pisze:KSZO w Płocku 0 i tak zostanie najprawdopodobniej przez 2lata.mamy ok140 zakazów kilka osób jeszcze czeka ale też ich nie ominą.90%ekipy ma zakaz więc wyjazdy nie są organizowane a na własną ręke u nas raczej nikt nie jeżdzi.Dodam że są z obowiązkowym stawiennictwem na psiarni dla każdego,także ujebali po całości za byle co!HWDPEnter# pisze:KSZO zero w Płocku

Komentarze 7-12 Maja
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 7-12 Maja
-
no popatrz popatrz , ładnie to tak kłamać ? to nie jest szalik 'Śmierć Wiśle' :)oxford00 pisze:taka pozytywka z derbow Krakowa ;)
http://www.youtube.com/watch?v=4kunnYwVpHw
W KRAKOWIE BEZ ZMIANY !!
-
http://www.youtube.com/watch?v=R_p-h-7qcHk stawiałbym na Górnik )drmarten pisze:nie chce sie przypierdalac, ja spokojny jestem, ale skojarzylem, ze jakos tak niedawno poszlo na nich, a teraz oni na swojego wojewode ... ale spoko, przypadek ... sami wymyslili, a ja przepraszam wszystkich za swoj glupi wyskok :Pmocarny knur pisze:Górnik Łęczna tez to śpiewał na Avie,i kilka innych ekip tez to probowało.Także jak sie chciał gość przypierdolić to nie wyszło coś:D
... a tak na serio, to moze ustalimy od kogo ta piosnka wyszła w "oryginale" ?
-
Stadion - Myśliborska siedziba - Olimpijska
-
i tak wszyscy wiedza o cochodzi :) bez odbioru
-
Tak oglądam tą Resovię i widzę, że przyśpiewki z Cracovii lubicie ;) I nie mówie tu o standardach tylko o tych które powstały u nas i nie są żadną kopią bałkańską czy poznańską.
-
to sie ku*** nazywa wolna Polska.Jakis j***** zyd zza oceanu bedzie nam rozkazywal aby kochac jego narod i bron boze nie mowic o nim nic zlego....na to plskie osrane wladze od razu reaguja sypiac wyroki i padaja na kolana w ramach przeprosin.A gdyby na transie zamiast "smierc garbatym nosom" byl tekst "j**** garbate nosy" to tez jakies przestepstwo? Zyje w wolnym kraju i sam decyduje kogo mam kochac a kogo nienawidzić.Prawda jest taka ze podobnie jak sto lat temu ta plaga znow zaczyna pladrowac nasz kraj i dochodzic do glosu.Wpierdalaja sie we wszystko ...polityke gospodarke wiare i nawet sport.STOP GARBATYM NOSOM !!!!JKSiakEmigrant pisze:[link] k...wa zaczyna sie dziac w Rzeszowie
-
Można się było tego spodziewać. Taka oprawa to więcej niż pewny przypał. na gazeta.pl już wisi na czołówce a to pewnie dopiero początek.JKSiakEmigrant pisze:[link] k...wa zaczyna sie dziac w Rzeszowie
-
juz wszystkie onety, wybiorcze,tvny i inne podlapaly.. gdyby nie zydzi z ameryki to nic by nie bylo...
-
-
obiektyw79 pisze:to sie ku*** nazywa wolna Polska.Jakis j***** zyd zza oceanu bedzie nam rozkazywal aby kochac jego narod i bron boze nie mowic o nim nic zlego....na to plskie osrane wladze od razu reaguja sypiac wyroki i padaja na kolana w ramach przeprosin.A gdyby na transie zamiast "smierc garbatym nosom" byl tekst "j**** garbate nosy" to tez jakies przestepstwo? Zyje w wolnym kraju i sam decyduje kogo mam kochac a kogo nienawidzić.Prawda jest taka ze podobnie jak sto lat temu ta plaga znow zaczyna pladrowac nasz kraj i dochodzic do glosu.Wpierdalaja sie we wszystko ...polityke gospodarke wiare i nawet sport.STOP GARBATYM NOSOM !!!!JKSiakEmigrant pisze:[link] k...wa zaczyna sie dziac w Rzeszowie
Tak to juz niestety jest a nazywa sie to poprawnosc polityczna, wiem cos o tym bo interesuje sie tym tematem.Nie wiem czy wiesz ale naród zydowski zarobil najwiecej po wojnie jadac na antysemityzmie,dzisiaj niestety kazdego mozesz obrazic ale zydow nigdy bo ci zarzuca antysemityzm,takie czasy kolego.to tak jak murzyn pobije sie z bialym to murzyna oskarza o bojke a bialego o rasizm.troche to jest niestety przesadzone w dzisiejszym swiecie i bardzo mi sie nie podoba.
-
A moze ty masz garbaty nosek z dziada pradziada? Histori uczylem sie od dziadkow i pradziadkow ktorzy temat znali z autopsji a nie od zaklamanych historykow.Jeden trans o dwojakim znaczeniu i afera na cala Polske i kawalek swiata poparta przez szereg urzedow i mediow...normalne? Wszedzie ku*** antysemityzm...a co to w ogole jest? nie kocham zyda= antysemita....wole araba od zyda=antysemita....jeszcze chwile i chodzac do kosciola katolickiego tez bede antysemitom....takie zeczy tylko w Polsce.poljud pisze:wdech i wydech - to lek na emocje. A poza tym gdzie się uczyłeś historii - w siedzibie ONR? Nie bój się Polska przetrwała wiele, jedyne co może jej naprawdę zagrozić to ludzka głupota na masową skalę - takich jak Ty na szczęście nie jest wielu. Poza tym nie szalej, przeanalizuj wpierw drzewo genealogiczne rodziny-może trafi się jakiś "garbaty nos" i co wtedy? :) Bez ciśnienia.obiektyw79 pisze:to sie ku*** nazywa wolna Polska.Jakis j***** zyd zza oceanu bedzie nam rozkazywal aby kochac jego narod i bron boze nie mowic o nim nic zlego....na to plskie osrane wladze od razu reaguja sypiac wyroki i padaja na kolana w ramach przeprosin.A gdyby na transie zamiast "smierc garbatym nosom" byl tekst "j**** garbate nosy" to tez jakies przestepstwo? Zyje w wolnym kraju i sam decyduje kogo mam kochac a kogo nienawidzić.Prawda jest taka ze podobnie jak sto lat temu ta plaga znow zaczyna pladrowac nasz kraj i dochodzic do glosu.Wpierdalaja sie we wszystko ...polityke gospodarke wiare i nawet sport.STOP GARBATYM NOSOM !!!!JKSiakEmigrant pisze:[link] k...wa zaczyna sie dziac w Rzeszowie
-
[link]
Spotkal sie ktos z podobnym przypadkiem i sankcjami tyle ze w innym kraju?
Spotkal sie ktos z podobnym przypadkiem i sankcjami tyle ze w innym kraju?
-
Kur*a to co robi pzpn jest poprostu zalosne... kiedy to sie skonczy? Czy my kibice pozwolimy robic z siebie debili?
-
ja to slyszalem na Górniku Zabrze w polowie lat 90-tych spiewane na RuchGdziebyłeś pisze:http://www.youtube.com/watch?v=R_p-h-7qcHk
GLIWICE ZAWSZE Z GÓRNIKIEM
-
Najlepiej niech zamkną wszystkie stadiony w cholerę idioci... Sosnowiec.. a teraz w Rzeszowie
-
Prawda jest taka, że kiedyś antysemitą był ten kto nie lubił Żydów, a dzisiaj antysemitą jest ten kogo nie lubią Żydzi.