Vlepki ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Vlepki ...
I Edycja - Śródmieście - Raków Częstochowa:
[link]
[link]
-
Vlepki Rakowa robione na [link]
Nie widać tego, ale mają zajebiste ramki w barwach Rakowa zdjęcie niżej. :)
[link]
Pozdrawiam ze Śródmieścia.:)
Nie widać tego, ale mają zajebiste ramki w barwach Rakowa zdjęcie niżej. :)
[link]
Pozdrawiam ze Śródmieścia.:)
-
Witam
A co sądzicie na temat zamawiania vlepek wedle wzoru który się znalazło w internecie? Chodzi mi oto że na przykład: znalazłem sobie w internecie fajną vlepkę która mi się spodobała, i postanowiłem sobie ją zamówić dla własnych celów(nie majątkowych) Czy jest to etyczne?
A co sądzicie na temat zamawiania vlepek wedle wzoru który się znalazło w internecie? Chodzi mi oto że na przykład: znalazłem sobie w internecie fajną vlepkę która mi się spodobała, i postanowiłem sobie ją zamówić dla własnych celów(nie majątkowych) Czy jest to etyczne?
-
-
tu już nie chodzi o etyke i temu podobne bzdety... jakieś prawa autorskie obowiązują i ja bym sobie nie życzył żeby ktoś kopiował moje projekty w które poszło trochę czasu i pracySziszka pisze:Witam
-
I seria vlepek Startu Radziejów (8x8, nakład 2000szt) wkrótce II seria

-
brak Polskich znaków i zgubiona litera (prawy górny projekt)
-
Jubileuszowa vlepka Siemianowickiej dzielnicy Bytków na 90-lecie Ruchu
[link]
Wykonanie jak zwykle: [link]
[link]
Wykonanie jak zwykle: [link]
-
ale dalej na niemarkowym papierze i blakną;)??ULTRA pisze:Oto vlepki wysłane 4 dni temu do gościa z Arsenalu:Pełna profeska pisze:i bez tych obskurnych białych ramek
![]()
Ramek nie mają. Wystarczy napisać...
-
1 Edycja Vlepek
Elana Toruń - Fc Gniewkowo

Vlepy Wyszły tak:
[link]
Produkcja
[link]
Elana Toruń - Fc Gniewkowo

Vlepy Wyszły tak:
[link]
Produkcja
[link]
-
-
-
Komentarz zbędny tutaj :/sajmonfzg pisze:Nowa vlepa w klimacie \h/ ekipy Czarnych Żagań!
[link]
-
Pełna profeska pisze:kilka tygodni temu zawiesiłem vlepke z Ultrastylu na znaku i dosc szybko wyblakła.
Pod wpływem tego zdarzenia postanowiłem zrobić test,na skrzynke od gazu przykleilismy 4 vlepki: Ultra styl,ultra factory, vlepke z Krakowa(nie znam nazwy ) vlepke z Niemiec+ obok wisi Vlepka robiona po znajomosci w agencji reklamowej.( masakrycznie dobra vlepka wisi od 2008 i zadnych przebarwien ani nic! robiona na oryginalnym papierze)
no i wnioski sa takie:
po dokladnym obejrzeniu tuz przed przyklejeniem stwierdzilismy ze vlepka z Ultra Stylu i Ultra factory sa do siebie bardzo podobne, a tej z Niemiec blizej do tej krakowskiej.
te drugie robione na oryginalnym papierze( mial z tyłu nazwe;-) ) i bez tych obskurnych białych ramek
te pierwsze nazwy papieru nie miały wiec to chyba bez firmowki:)
Vlepki naklejone w tym samym miejscu i w tym samym czasie
Po jakims tygodniu UF zaczela sie nieco odklejac,uznalismy to za przypadek i i ja "dokleilismy"
jednak po kilku dniach zeszła ponownie,mniej wiecej 1/4 sie odkleiła.
Ulta styl znowuz szybko wyblakł
tamte bez zmian... zobaczymy jak ten test pojdzie dalej,ale na te chwile
moje wnioski sa takie ze te z US i uf nie sa z pierwszej ligi ,na dodatek te ramki psuja cały efekt.
te drugie wydaja sie byc lepsze,na razie sa bez zarzutu zobaczymy co bedzie dalej.
noi i test zakończony
wnioski:
Ultrastyl- slaby papier ,szybko blaknie noi pierwsza liga to to niejest.Oszukujesz ludzi swoim podpisem.
Utrafactory-raz dwa sie odkleilo,pozniej wyblakło,ale troche wolniej niż US
Vlepa z Krakowa trzyma sie elegancko,zadnych efektow ubocznych.Tak samo jak ta Niemiecka;)
-
no bo to jest biznes... vlepki bledną, odklejają się itp i trzeba nakleić nową... a co za tym idzie trzeba robić kolejne zamówienie (nowe wzory lub reedycje starych) i karuzela się kręci
-
E no, u mnie wisi vlepka robiona przez "Ultras Styl" na jakimś dynksie na reklamy metalowym w klatce od 4 lat (vlepka dokładnie ma 4 lata, bo jest z rocznicy Concordi Knurów). Nie jestem po to by bronić tej firmy, ale nie wiem od czego to zależy, może z tamtych lat vlepki były trwalsze, na innym materiale. Teraz prawdopodobnie te firmy robią na ilość i za niedużą cenę dla klientów, co się wiąże także z niedużym wkładem pieniędzy w materiał i jakość tuszu. Nie chce osądzać, ogółem vlepki jak są świeżę nie mają zarzutów, przy czym w derbowych miastach vlepki raczej szybciej są zrywane niż doczekają się wyblaknięcia.
Nie ważne skąd jesteśmy, ważne w co wierzymy! TORCIDA
-
Szczerze powiem, że jak vlepki z Ultra Stylu vlepi się tak, jak się vlepiac powinno - nie mówię o rzeczach typu brudny blaszak tylko o gładkiej powierzchni,to bardzo trudno jest ją zedrzeć, duży plus. Ale faktem jest to, że blakną dość szybko. Nie wiem dlaczego. Co do vlep z Ultra Factory, nie wiem czy szybko blakną czy kolor utrzymują, bo za szybko odpadają...
-
niestety kiedys US robił lepsze vlepki i nie mowie tego zeby narzekac i oczerniac stwierdzam tylko fakt
-
Nowe vlepki Widzewa FC Opoczno:

Bardzo dobrze się trzymają.
Polecam producenta: [link]
A tak nawiasem mówiąc, zamawiając przykładowo 500 vlepek 8x8 za 30 zł czego wy oczekujecie, Jedna vlepka wychodzi 0,06 zł więc to są grosze, a producent musi kupić papier, farby, lakier więc wydaje na to sporo kasy, a wy tu narzekacie na klej, blaknięcie i inne cuda niewidy. Ech ludzie, opamiętajcie się, to jest tylko kawałek papieru który po prostu nie jest trwały.

Bardzo dobrze się trzymają.
Polecam producenta: [link]
A tak nawiasem mówiąc, zamawiając przykładowo 500 vlepek 8x8 za 30 zł czego wy oczekujecie, Jedna vlepka wychodzi 0,06 zł więc to są grosze, a producent musi kupić papier, farby, lakier więc wydaje na to sporo kasy, a wy tu narzekacie na klej, blaknięcie i inne cuda niewidy. Ech ludzie, opamiętajcie się, to jest tylko kawałek papieru który po prostu nie jest trwały.
-
odnośnie nagonki jaka jest prowadzona na producentów vlepek przez pewne osoby zamieszczam zdjęcie naszych vlepek wykonanych przez ultrastyl. vlepki były przyklejone na Bułgarskiej na barierkach tydzień temu i jak widać na zamieszczonej fotce ich jakość nie pogorszyła się w ogóle mimo że w Poznaniu ten tydzień był raczej deszczowy i ogólnie brzydki (w miejscu w którym stoję robiąc to zdjęcie jest kałuża - więc woda nie oszczędzała tych vlepek na pewno)... także myślę że produkt jak na swoją cenę jest produktem dobrej jakości... wiadomo że można zainwestować w lepszy papier, lepszy druk itp ale to spowoduje że vlepki staną się z 10 razy droższe a po co to jak i tak bardzo często są zrywane...

-
Prostokątne vlepki, rozm. 5x15 :
[link]
Wykonanie : Ultra-Factory.. Solidnie i sprawnie, polecam !
[link]
Wykonanie : Ultra-Factory.. Solidnie i sprawnie, polecam !
-
[link]
-
Widzew FC Leśmierz:

Druk: [link]

Druk: [link]
-
sprzedam 1 komplet:

cena: 15zł, 200sztuk !!! kto pierwszy ten lepszy
kontakt PW lub [email protected]

cena: 15zł, 200sztuk !!! kto pierwszy ten lepszy
kontakt PW lub [email protected]
sprzedam tanio duży zestaw vlepek:
[link]
[link]
-
nie mam czasu sie zebrac i porobic tych zdjec,ale dzisiaj lub jutro sie z tym uwine;)
Gadzety... powiem Ci ze masz troche racji,ale wlasnie ta "3" firma ktora mi to robila skasowala mnie na tym samym poziomie co Ultrastyl i naprawde gołym okiem widac roznice.
Gadzety... powiem Ci ze masz troche racji,ale wlasnie ta "3" firma ktora mi to robila skasowala mnie na tym samym poziomie co Ultrastyl i naprawde gołym okiem widac roznice.
-
podaj link do ich strony czy też jakiś kontakt albo skończ pieprzyćPełna profeska pisze:nie mam czasu sie zebrac i porobic tych zdjec,ale dzisiaj lub jutro sie z tym uwine;)
-
Legia Warszawa FC Rawa Mazowiecka - super ramki w barwach Legii

Produkcja: [link]

Produkcja: [link]
-
-

Piękna robota; identyczne jak na projektach.
Wyprodukowane przez: [link]
-
z całym szacunkiem dla grafika i Ekipy wydającej te vlepy, ale nie pojmuję tego jak można przeoczyć taki błąd jak brak polskich znaków i puścić do druku taki projekt.gryfslupsk* pisze:[link]

-
-
Vlepy Widzewa "Aleksandrów" - zajebiste. bardzo ładne projekty w świetnej kolorystyce. Gratuluję grafikowi, który wykonał te projekty.

-
naprawde zajebiste vlepki prosze o kontakt z grafikiem ;)
Ruch&Widzew :P
Ruch&Widzew :P
-
Faktycznie,świetne te vlepy.
-
nie mniej jednak napisy na 3 vlepkach jak dla mnie zupelnie nieczytelne, nikt tego nie zauważył?
-
Wg. mnie jest ok ;) Vlepki kapitalne !Stęga pisze:nie mniej jednak napisy na 3 vlepkach jak dla mnie zupelnie nieczytelne, nikt tego nie zauważył?
-
Nowe vlepki 8x8 :
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Wykonanie : [link] Jak najbardziej polecam!
Wymiana : PW
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Wykonanie : [link] Jak najbardziej polecam!
Wymiana : PW