mlody_kibic pisze:
Cos wymysle, ale najpierw musze pogadac z ojcem on jest jakos bardziej pozytywnie nastawiony do "kibicowskiego zycia" niz matka Mam nadzieje ze w tej rundzie zalicze swoj pierwszy wyjazd.
Pozdrawiam
najlepsza metoda: nie pytać się, tylko postawić przed faktem dokonanym.
Ja mojej matce powiedziałem, że jadę na mecz ,tydzień wcześniej. Ona na to, że ni c**** , ja na to że jadę. I tak przez tydzień dzień w dzień jej przypominałem, pół żartem pół serio, że już tylko "2 dni do meczu".
Gdy w końcu pokazałem bilet, i uświadomiła sobie że mówię zupełnie poważnie, wymiękła i dzwoniła po znajomych żebym mpkiem nie jeździł.
Tak było z pierwszym moim meczem w ogóle (14 lat?), na wyjazdy jeżdże od 17 roku życia i bynajmniej rodziców się nie pytałem, a jedynie iformowałem.
Jakby nie bylo to i tak wiekiem mi do Ciebie brakuje Pamietam jak szedlem na pierwszy mecz u nas to bylem sam z ojcem w domu, i mwoei mu ze chce isc a on normalnie bez rzadnych problemow pozwolil tylo gadal oczywiscie ze jak bedzie sie cos dzialo do do domu odrazu
A ja tam na pierwsze wyjazdy jeździłem z tatą albo kimś znajomym w tym sezonie zaliczyłem swoje 2 wyjazdy samodzielnie starzy nie mieli nic przeciwko . Więc rada jedź napoczątku z tatą lub dziadkiem czy kimś takim a w następnym sezonie spróbuj pojechac sam oczywiście na wyjazd dość bliski nie na drugi koniec Polski .
Ps.Jeżdrze na Siatkówke moze to nie Piłka Nożna ... ale ja w taki sposób dobrowadziłem do samodzielnego wyjazdu
JoJO-Uk pisze:Juz widze dziadka ktory jedzie z wnukiem na mecz np. Cracovia - Legia albo cos podobnego :D
w dzisiejszych czasach wyjazdy sa bezpieczne .. eskorta od miejsca wyjazdu do miejsca wyjazdu to nie ta sama adrenalina co kiedys .. dziadka z wnukiem nie widzialem ale np.. rodzinke(maz-zona-dziecko) juz tak .. inna sprawa jak ktos stara sie jechac bez balastu ..
aaa i jeszcze doszly te sady 24godzinne narazie ludzie sie tego boja noo ale tak samo bylo z [link] - ludzie sie bali napoczatku a teraz wiekszosc to pierdoli( w sensie ta grupa ktora wczesniej jezdzila na "gazie" robi to i teraz)
JoJO-Uk pisze:Juz widze dziadka ktory jedzie z wnukiem na mecz np. Cracovia - Legia albo cos podobnego
Oczywiście nie na taki mecz ale jak ma zacząć to nie musi od razu jechac na derby czy mecz Podwyższonego ryzyka
Moze z dziadkiem przesadziłem na Piłce Nożnej ale ja tak zaczęłem na siatkówke jeździc
Pierwszy wyjazd szykuje sie na zgode wiec moze ten argument ich przekona Mecz juz za tydzien weic musze dzis ewnetulanie jutro zaczac "katowac". Jak z nimi porozmawiam to napisze o rezultatach.
Pozdrawiam.
Zawsze jak ci nie wyjdzie to mozesz jechac z kimś doroslym , który nie zna sie na ruchu kibicowskim i nie wie kto z kim ma zgode a kto z kim kose . Pojedziesz o niczym nie mówiąc ze to zgoda jak wróciśz Tato czy tak ktos z kim pojedziesz bedzie zachwycony atmosferą i na nastepny wyjazd smigasz sam
el_fenomeno pisze: Czy prowadzicie w tym celu jakieś zeszyty wyjazdowe??
dokladnie !
data mecz wynik ilosc kibicow srodek transportu, atrakcje, kielbasa, ekipa itd itd
Biore sobie zeszycik i czytam np 99 rok - super sprawa, wspomninei wracaja - od 2002 mam cyfrowke to wszytsko jeszce ladnie okraszone zdjeciami i filmami.
Wyjazdow 122 w tym 6 zagranicznych
zgody 45
Swoich 77
meczy jako obserwator nie wlicoznych - 23 slynne derby i inne ciekawie zapowiadajace sie meczyki
pozdtr
Ale mam dopiero 17 lat i zaczynam jezdzic na wyjzdy.Na Mecze chodze 2 lata.W tym sezonie bede jeszcze na 2 wyjazdach (Łomża,Polonia) a w nastepnym chce na wszystkie jechać,ale jak sie nie uda to i tak pojade na Lech-Jaga bo to moje piłkarskie marzenie
director pisze:ku*** pije ! Wasze zsrowie ! Abo nie...pierdle za szataanw pic nie bede !
18 wyjazdów na Anwil Włocławek i 1 na mecz gwiazd:
1 x Bydgoszcz (przegrany)
2 x Inowrocław (1 wygrany, 1 przegrany)
3 x Warszawa (2 przegrane, 1 wygrany)
6 x Sopot (2 wygrane, 4 przegrane)
1 x Wrocław (przegrany)
1 x Pruszków (mecz gwiazd)
3 x Grudziadz (3 wygrane)
1 x Ostrów Wlkp. (wygrany)
1 x Słupsk (wygrany)
PS. Mysle ze jak na wiek (18 lat) to nie jest zle Pozdro
Poznań (2x)
Gdynia (2x)
Warszawa ( Polonia i Legia)
Bełchatów (1x)
Wronki (1x)
Kielce (1x)
Kraków (Cracovia)
Grodzisk Wlkp. (1x)
Lubin (1x)
W sumie 12 wyjazdów za Pogonią.
+ 4 na Reprezentacje (Belgia, Niemcy [Polska-Kosaryka] ,Anglia ,Walia)
+2 Zgodowe.
Podsumowując 18 wyjazdów. Pozdrawiam.
"Policyjnych sadystów, morderców hobbystów, konfidentów, pedofili, satanistów, homoseksualistów, bez żadnych wzgledów dla nikogo, wszyscy do pieca jednakowo..."
W każdej grze są zwycięstwa i porażki - to naturalna cecha rywalizacji. Jeśli chcesz grać i wygrywać musisz się liczyć z tym, że czasami poniesiesz porażkę. Jedyny sposób na uniknięcie porażek to przestać grać, ale wtedy też nigdy nie odniesiesz zwycięstwa.
na wyjazdach Ceramiki:
-Czerniewice
-Lubochnia
-Tomaszów
-Rokiciny
-Wolbórz
-Poświetne
na wyjazdach Widzewa:
-Łęczna
-Wodzisław
-Kielce(poe)
-Radomsko(poe Widzew był gospodarzem ale dla mnie to wyjazd)
na zgodzie Ceramiki Granat Skarżysko:
-Jędrzejów
na zgodzie Widzewa Ruch:
-Ostrowiec
chce dobić do 15 w tym sezonie
inne:
Unia Nowa Sarzyna - Resovia Rzeszow
Polonia Przemysl - Resovia Rzeszow
Resovia Rzeszow - Stal Mielec
Sokół Nisko - Stal Mielec
Sokół Nisko - Resovia Rzeszow
Turbia - STAL (PP w Turbi)
Tloki Gorzyce - STAL (PP w Przyszowie)
Polska - Estonia (w Ostrowcu)
Groclin - Pogon Sz. (PP)
Ostatnio zmieniony 21.06.2007, 15:54 przez 1938, łącznie zmieniany 1 raz.