Komentarze 7-12 Maja

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

schab

Re: Komentarze 7-12 Maja

Post autor: schab »

yarpen pisze: No więc właśnie przeczytałem ze zrozumieniem, zdziwiły mnie znaki zapytania w poście schaba, że nie poszliście na derby do kp rozprowadzało bilety i porównania do roku 2009. Przeczytaj może mój powyższy post i odpowiedź schaba to może zrozumiesz o co mi chodziło.
2009 jak już byliśmy pod waszym stadionem psy nas zapewniały ,że na mecz wejdziemy. W końcu jednak się rozmyśliły. Yarpen ,żebyśmy pojawili się na meczu z wami są naprawdę inne sposoby niż przekazanie biletów kp. W tym roku odpuściliśmy bo pewnie skoczyłoby się jak 2009.
iparts.pl
yarpen

Post autor: yarpen »

schab pisze:
yarpen pisze: No więc właśnie przeczytałem ze zrozumieniem, zdziwiły mnie znaki zapytania w poście schaba, że nie poszliście na derby do kp rozprowadzało bilety i porównania do roku 2009. Przeczytaj może mój powyższy post i odpowiedź schaba to może zrozumiesz o co mi chodziło.
2009 jak już byliśmy pod waszym stadionem psy nas zapewniały ,że na mecz wejdziemy. W końcu jednak się rozmyśliły. Yarpen ,żebyśmy pojawili się na meczu z wami są naprawdę inne sposoby niż przekazanie biletów kp. W tym roku odpuściliśmy bo pewnie skoczyłoby się jak 2009.
Wiem, że są inne sposoby. Liczę na to że za rok zawitacie i że może nasz szanowny klub zwiększy w normalny sposób liczbę biletów na sektor gości bo tam na miękko wejdzie z 6 stówek. Łamistrajków szczerze mówiąc nie zaliczam do kibiców gości. Przez 40 minut przed meczem na sektorze stal jeden typ i myślałem że to cała "delegacja" ajtijajowców będzie :D Następne derby u was i sądzę że będzie konkretnie :D :D pozdro
jurij

Post autor: jurij »

Sevi pisze:Czy na oprawie Polonii po prawej stronie znajduje sie Palac Kultury? Bo oprawa bardzo ladna poza kompletnie zaniedbanym transem.
Nie,to jest Zamek Królewski...
extreme

Post autor: extreme »

paquito pisze:
demostenes pisze:
majkel8311 pisze:jaka ekipe spotkal slask?
Ruch

Jesteś tego pewny?
to nie Ruch
_ED_

Post autor: _ED_ »

paquito pisze:
demostenes pisze:
majkel8311 pisze:jaka ekipe spotkal slask?
Ruch

Jesteś tego pewny?
a nie przypadkiem GieKSe i Górnik ?
Ado

Post autor: Ado »

W sprawie dzisiejszego meczu Zagłębia z Polkowicami miasto załatwiło telebim a mecz ma być pokazany na tvp3.

http://www.tvs.pl/informacje/24496/
innuro5

Post autor: innuro5 »

Według mnie wszystkie ekipy powinny się zsolidaryzować z Sosnowcem i wywiesić w najbliższej kolejce jakieś transy...
FF_

Post autor: FF_ »

qwertyytrewq pisze:wracający Śląsk spotyka na trasie nie przypadkową ekipę która chciała sporo do nich wyjechać żeby się zmierzyć .
Ogólnie spore zaskoczenie Śląska na twarzach na widok tej kolumny którą mijali .
część wyrywa do przodu .

chcieli wyjść w 50 os jednak do niczego nie dochodzi i po raz kolejny odmawiają .

Po całym zajściu pościgi niebieskich na autostradzie za samochodami .
nie pisz o rzeczach o których nie masz pojęcia.
dilerek

Post autor: dilerek »

Z gory zaznaczam, ze moim celem nie jest przypierdolenie sie! oprawa KSP bardzo ladna (foliowa sektorowka) calosc popsul jednak nieczytelny trans na plot. To juz nie pierwsza oprawa KSP gdzie jest nieczytelny trans na plot (przyklad - mecz Polska - Bulgaria, gdzie przy obu oprawach byly chujowe transy).
viva111

Post autor: viva111 »

Lechii w Bełchatowie ok. 150
qazwsx15

Post autor: qazwsx15 »

Cos sie dzialo w Lubinie pod sektorem gości ze pojawiło sie tyle psów ?
dilerek

Post autor: dilerek »

qazwsx15 pisze:Cos sie dzialo w Lubinie pod sektorem gości ze pojawiło sie tyle psów ?
10 minut przed koncem meczu Scyzoryki w kilkadziesiat osob schodza na dol sektora aby pozniej zdobyc koszulki grajkow. Niedlugo potem pod sektorem pojawia sie ochrona, psow tam raczej nie bylo.
mcfc

Post autor: mcfc »

http://www.youtube.com/watch?v=XWtSYoXDQSI

Najlepszy komentarz do sytuacji z wtorku od 15 s. :)
pilotDoTelewizora

Post autor: pilotDoTelewizora »

dilerek pisze:Z gory zaznaczam, ze moim celem nie jest przypierdolenie sie! oprawa KSP bardzo ladna (foliowa sektorowka) calosc popsul jednak nieczytelny trans na plot. To juz nie pierwsza oprawa KSP gdzie jest nieczytelny trans na plot (przyklad - mecz Polska - Bulgaria, gdzie przy obu oprawach byly chujowe transy).

Sektorówka zrobiona nie z folii tylko z Materiału. Jaki był to każdy widzi, szału nie ma. Ale i tak oprawa zdecydowanie jedna z lepszych Polonii.
Ajaciden

Post autor: Ajaciden »

dred7474 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=lG6F0wNg ... r_embedded

pytanie do kogoś z Torcidy
śpiewacie o jakimś wrogu
o kogo chodzi w tej waszej przyśpiewce mniej wiecej od 5'35" ?
Depta - policjant z kamerką za Zabrzanami.
Ajaciden

Post autor: Ajaciden »

*jezdzący za Zabrzanami
PSVe

Post autor: PSVe »

Ktoś orietuje się ile kibiców Ruchu wybrało się na Finał LE Atletico-Fulham ?
nieoficialnie wiem że wynajeli autokar, w sektorach Atletico widać kilka osób w niebieskich koszulkach pewnie to Ruch.
1920RaciboRz

Post autor: 1920RaciboRz »

PSVe pisze:Ktoś orietuje się ile kibiców Ruchu wybrało się na Finał LE Atletico-Fulham ?
nieoficialnie wiem że wynajeli autokar, w sektorach Atletico widać kilka osób w niebieskich koszulkach pewnie to Ruch.
dostaliśmy 30 biletów dużo osób z wysp załatwiało bilety na własną rękę, kilka osób odkupywało od kibiców HSV którzy kupili bilety jeszcze przed finałem, więc ciężka liczba do oszacowania ale myślę że jak chłopaki wrócą to się określą
glinik1921

Post autor: glinik1921 »

Dobrze widoczna flaga Ruchu "PF"
PSVe

Post autor: PSVe »

Obrazek

z forum Ruchu
NiebieskieZoRy

Post autor: NiebieskieZoRy »

za bramka Atleti widoczna również fana Radlin
bonifacyts

Post autor: bonifacyts »

Piosenka Górnika na melodię ,,La Bamby".
StopNapince!

Post autor: StopNapince! »

w Katowicach nic ciekawego , mozna bylo spodziewac sie czegos wiecej,Widzew zawsze jezdzil mimo zakazow lecz u nas nie zjawili sie.Przez pogode nie zostala zaprezentowana oprawa,w roznych miejscach stadionu zostalo spalonych kilka szalow Widzewa
JSC

Post autor: JSC »

Nie chce mi się komentować szans tego rzekomego starcia bo to taka licytacja, "a mogliście wy, a mogliśmy my". Wisła też nie dążyła zdecydowanie żeby znaleźć się na murawie uciekając w górę sektora i ograniczając się do rzucania krzesełkami. Właśnie co do rzucania krzesełkami. Swego czasu jak taka akcja wyszła od nas to był wszechobecny płacz i lament że "buraki", że "hołota", a teraz jak sytuacja idzie w drugą stronę to już jest dobrze. Nie pierwszy raz zresztą.
kamor

Post autor: kamor »

StopNapince! pisze:w Katowicach nic ciekawego , mozna bylo spodziewac sie czegos wiecej,Widzew zawsze jezdzil mimo zakazow lecz u nas nie zjawili sie.Przez pogode nie zostala zaprezentowana oprawa,w roznych miejscach stadionu zostalo spalonych kilka szalow Widzewa
Mecz w Katowicach miał się odbyć bez obecności kibiców Widzewa. Nie z powodu zakazu, ale ze względu na prace remontowe na stadionie (nie było specjalnie widać, żeby jakieś były prowadzone). Widzewscy fani po raz kolejny jednak pokazali, że żadne zakazy nie są w stanie ich zatrzymać. W Katowicach zjawiło się ich około 100. Nie siedzieli jednak razem, tylko w mniejszych grupach, w różnych częściach stadionu.
Za http://www.widzewiak.com.
glengrant

Post autor: glengrant »

dmn pisze:Dobrze widze, czy w 18 sekundzie tego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=Xm29RBH0NbU koleś ma na koszulce wielkie logo TVN?
nie, to nie jest koszulka tvn tylko zespolu TPN 25 (zwiazany z Kultem)
http://img147.#.us/img147/58/dsc00382kp5.jpg

ciekawostka : piosenka TPN 25 o Legii
http://www.youtube.com/watch?v=0r2UrD7aHJ4
Golum

Post autor: Golum »

http://www.gazetakrakowska.pl/krakow/25 ... ,id,t.html

żeby tylko problemów chłopaki nie mieli teraz
stadionowy_artysta

Post autor: stadionowy_artysta »

Atletico-Fulham

pod koniec meczu widoczna biało-czerwona flaga z herbem Rzeszowa, w rogu przy stronie kibiców Fulham, jakaś ekipa czy tylko flaga polaków z Niemiec ?
Tabulator

Post autor: Tabulator »

Od jakiegoś czasu obserwuję, jak to Ruch, który Lecha "nie lubi" bierze od nich nauki jak się przy dopingu bawi. Wszystkie rozstąpienia, przyciszania podczas śpiewu niczym jak na Bułgarskiej.
Widze, że Górnik Z. również już wyciszanie wprowadził.

Nie jestem z żadnej z ekip zaprzyjaźnionych, ot tak mi się skojarzyło.
michal64

Post autor: michal64 »

jaaaa, Widzewa miliard incognito, pewnie jeszcze cieszyli się otwarcie po bramkach:) :) :)

Panowie, bądźmy poważni.
mnbv

Post autor: mnbv »

kamor pisze:Mecz w Katowicach miał się odbyć bez obecności kibiców Widzewa. Nie z powodu zakazu, ale ze względu na prace remontowe na stadionie (nie było specjalnie widać, żeby jakieś były prowadzone). Widzewscy fani po raz kolejny jednak pokazali, że żadne zakazy nie są w stanie ich zatrzymać. W Katowicach zjawiło się ich około 100. Nie siedzieli jednak razem, tylko w mniejszych grupach, w różnych częściach stadionu.
Za http://www.widzewiak.com.
Nie chodzi o żadne prace remontowe, po prostu trybuna północna na Bukowej jest rozsypce i nadzór budowlany (czy coś takiego) stwierdził że może się zawalić i nie wyda zezwolenia na jej użytkowanie.
MłodaTorca99

Post autor: MłodaTorca99 »

Jak Widzewa na Bukowej było 100 incognito to ja chyba byłem na innym meczu..
zresztą jak ktos z Łodzi chciał kupic bilet to nie miło skonczył :)
ChzB

Post autor: ChzB »

FF_ pisze:
qwertyytrewq pisze:wracający Śląsk spotyka na trasie nie przypadkową ekipę która chciała sporo do nich wyjechać żeby się zmierzyć .
Ogólnie spore zaskoczenie Śląska na twarzach na widok tej kolumny którą mijali .
część wyrywa do przodu .

chcieli wyjść w 50 os jednak do niczego nie dochodzi i po raz kolejny odmawiają .

Po całym zajściu pościgi niebieskich na autostradzie za samochodami .
nie pisz o rzeczach o których nie masz pojęcia.
akurat napisal obiektywnie, mimo ze chcielismy podjechac do was az pod Opole zamydlacie nam oczy ze mozecie wystawic tylko 50 osob itp po czym do niczego nie dochodzi z powodu waszej biernej postawy i braku checi.
Krzysiek Ibisz

Post autor: Krzysiek Ibisz »

Tak na zmiane tematu można pochawalić Pogoń Szczecin za bardzo dobry doping do straty bramki bo czasami aż ciary przechodziły.. Dobry też doping Górnika ale dopiero wtedy gdy Pogoń miała przestoje lub już po 2 bramce , pewnie liczba za duża też nie była :)
neRka

Post autor: neRka »

MłodaTorca99 pisze:Jak Widzewa na Bukowej było 100 incognito to ja chyba byłem na innym meczu..
Dużo biletów Widzew kupił poprzez znajomych na Śląsku. Sam wczoraj byłem kupić 9 biletów.
BBB

Post autor: BBB »

MłodaTorca99 pisze:Jak Widzewa na Bukowej było 100 incognito to ja chyba byłem na innym meczu..
W takim razie byłeś na innym meczu.
neRka pisze:Dużo biletów Widzew kupił poprzez znajomych na Śląsku. Sam wczoraj byłem kupić 9 biletów.
I to nie jest jedyny przypadek kupowania biletów na ten mecz dla Widzewiaków przez osoby ze Śląska ;)
mnbv

Post autor: mnbv »

Pewnie pare (parenascie max) osob incognito bylo, ale wlasnie ze incognito i nic nie można sprawdzic, udowodnic, to beda zas krązyly legendy ile ich to nie bylo... wiadomo ze beda naciagac bo nikt tego nie moze sprawdzic i zweryfikowac - a skoro tak - to dla mnie i pewnie dla wiekszosci nie ma gadki :)
ACM_1899

Post autor: ACM_1899 »

1910RADOMIAK pisze:Warta Sieradz-Radomiak Zielonych na tym meczu 42 osoby!!!

Z przygodami ;)

Setki to może Widzewa nie było ale kilkadziesiąt na spokojnie.
KaZuYa

Post autor: KaZuYa »

Ile Miedzianki na Elanie ? .
Miasto_Łódź

Post autor: Miasto_Łódź »

Aż przykro było patrzeć wczoraj na pusty sektor gości. Za to na duży plus katering na stadionie Gksu za 7zł dostałem dwie kiełbaski ;P
ODPOWIEDZ