Święta Wojna - Cracovia vs Wisła
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
ostrykrokodylec
Re: Święta Wojna - Cracovia vs Wisła
No mamy ;)
W sumie to temat chyba do zamknięcia, bo jedyną kwestią poruszaną będzie to czy Wisła była słyszalna na sektorach Pasów, czy też nie. Ot Święta Wojna 2010.
Ha, ha , ha to jest właśnie wasza odpowiedź KMWTW itd., piszecie że na ostatnich derbach była spalona flaga zdobyta jakiś czas temu, tymczasem Wy w ogóle nie robicie dywanu, dla mnie jak i chyba większości "dywan" to taki hmm "symbol" derbów ale w Waszym "bez napletkowym" świecie na pewno jest inaczej...relikt pisze:no taki dywan bedzie ze cale reymonta by sie ubralo w barwy. nie interesuj sie dlaczego po co i jakzubert_87 pisze:A mnie męczy jedno pytanie.Czemu wczoraj na derbach nie było dywanu??? Czyżby nie był zbyt okazały i wieszanie kilku sztuk było nie na miejscu??Tylko niech Cracovia nie tłumaczy się że nie miała go jak wnieść itd. , bo jak pokazał Sosnowiec, dla chcącego nic trudnego.A może na nowym stadionie będzie efektowniej, bo będzie dywan z 3 sezonów...
Bez odbioru i do następnej 182
-
ostrykrokodylec
1. dywanu na SS nie można było wnieść
2. zaczekaj na trening noworoczny to sobie popatrzysz jak się pali
2. zaczekaj na trening noworoczny to sobie popatrzysz jak się pali
-
ostrykrokodylec
i nie mam zamiaru z tobą dyskutować. do zobaczenia na ulicy

Hehe... derby bez historii, ale napinka być musi. Ciekawe co by się tu działo gdyby doszło do jakiegoś konkretniejszego starcia. Serwer by chyba nie wytrzymał.
Nie chcę siać napinki - serio. Pytam, bo ciekawi mnie to, czy Wisła wykupiła wszystkie bilety?
Wszystkie
Zajebiste pytanie :)