Komentarze 7-12 Maja
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 7-12 Maja
Na Legii leci doping z kasety czy mi się wydaje ?
A pamiętam jak się kiedyś śmiali z Polonii że tam doping z kasety puszczają :) .
A pamiętam jak się kiedyś śmiali z Polonii że tam doping z kasety puszczają :) .
-
Tylko porównaj 2 sytuacje ,albo jaja sobie robisz albo masz jakieś ze sobą problemy.Kobi pisze:Na Legii leci doping z kasety czy mi się wydaje ?
WIARA
-
Żal za d*** ściska jak się widzi prawie gotowy piękny stadion Legii na którym odbywa się hit kolejki, a na trybunach atmosfera jak na meczach ligi okręgowej.
-
Ciekawie na Legii...
ITI Spie... a po chwili - zostaw kibica...
ITI Spie... a po chwili - zostaw kibica...
-
"Zostaw Kibica.." " Ochroniarze, chu* wam w twarze.." coś sie dzieje na Legii..
-
jakis rodzic wziął dziecko na rece a ten mial w dloni karteczke z napisem KONIEC ITI i ochrona podjęła interwencje...
brak słów...
z relacji live na LL
brak słów...
z relacji live na LL
Legia Warszawa to nasza duma i sława!
-
Śląska w Gliwicach około 400. Przed meczem tracą trochę bluz koszulek i szali, kilka starć drobnych które wieszamy na płocie . My z oprawą z okazji 65-lecia klubu.
-
Najlepsze, że koleś podaje że ekipa Gks opuścila spodek bo miala tajemniczy powód. Po co o tym pisze skoro taka tajemnica :-)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Bez napinki, ale w przypadku Śląska Wrocław, jak na ekipe pretendującą do ścisłej czołówki to tych strat, starć przegranych, przygód na wyjazdach które powinny być raczej zapisane na bilansie ujemnym, jest chyba zdecydowanie za dużo. Niby jest jakaś aktywność ze strony Wrocławian, ale jakby nie patrzeć, gdzie się oni nie pojawiają tam niemal zawsze zielone bluzy zmieniają swoich właścicieli.
-
o tym że Śląsk jest nielubiany w Gliwicach i odwrotnie decyduje kilka "rzeczy" , Opava, akcja z FC Śląska, stare zgody, czy ostatnie kontakty.
-
Sektor gości w Kielcach pusty, wie ktoś jaki jest tego powód?
-
Może nie dojechali jeszcze...Golum pisze:Sektor gości w Kielcach pusty, wie ktoś jaki jest tego powód?

-
Z tego co wiem to Lechii wyjechało 5 autokarów,po drodze zatrzymani ze względu na ZS jadące tą samą trasą,zaraz powinno być więcej osób na sek.gości w chwili obecnej pare osób z WiślakamiJarek88 pisze:Plany mieli inne... ,przynajmniej część ;-)kibic1 pisze:Może nie dojechali jeszcze...Golum pisze:Sektor gości w Kielcach pusty, wie ktoś jaki jest tego powód?
Strzeż mnie Boże przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę...
-
Zauważyłem, że Śląsk lubi wygrażac się na necie "słabszym" od siebie ekipom.Pamiętam jak ostatnio się spinali na Koronę, teraz na Piasta słowami :
"Zobaczymy dla kogo sie wasze dzisiejsze zachowanie źle skończy".Jesteście czołówką, ale w napinaniu się na necie i wygrażaniu, tylko szkoda, że wasze obietnice się nie spełniają.
"Zobaczymy dla kogo sie wasze dzisiejsze zachowanie źle skończy".Jesteście czołówką, ale w napinaniu się na necie i wygrażaniu, tylko szkoda, że wasze obietnice się nie spełniają.
-
Śląsk do Gliwic dostał 300 biletów. Dodatkowo pod sektorem kibice Piasta dali nam jeszcze 100 ,czy tam nawet 150 biletów. To, + ogólne stosunki spowodowały to, że wjeżdżając do Gliwic chyba nikt ze Śląska nawet nie myślał o krojeniu barw Piasta. Wiele osób na mieście było mijanych, również pod stadionem gdy przechodziły os. w koszulkach Piasta ale nikt ich nie ruszał. Jak się okazało w trakcie meczu, Piast skroił kilka naszych barw (na płocie widziany szal i 5 koszulek). Do tego też niby jakieś tam pojedyncze klapsy w naszą stronę. Jak więc widać popełniliśmy błąd w ocenie ew. wrogości między nami. Na powrocie już tacy "obojętni" wobec Piasta nie byliśmy. Bilans skrojonych barw tego dnia na pewno się zmienił na naszą korzyść.
-
Lechii do Kielc wystartowało ponad 250 osob zostali zatrzymani na trasie i przytrzymani ponad 30 minut ze wzgledu ze w tym samym czasie Zawisza jedzie do Sosnowca
-
Tak a kto wjechal młodym składem pod kasy ?super baloo pisze:Śląsk do Gliwic dostał 300 biletów. Dodatkowo pod sektorem kibice Piasta dali nam jeszcze 100 ,czy tam nawet 150 biletów. To, + ogólne stosunki spowodowały to, że wjeżdżając do Gliwic chyba nikt ze Śląska nawet nie myślał o krojeniu barw Piasta. Wiele osób na mieście było mijanych, również pod stadionem gdy przechodziły os. w koszulkach Piasta ale nikt ich nie ruszał. Jak się okazało w trakcie meczu, Piast skroił kilka naszych barw (na płocie widziany szal i 5 koszulek). Do tego też niby jakieś tam pojedyncze klapsy w naszą stronę. Jak więc widać popełniliśmy błąd w ocenie ew. wrogości między nami. Na powrocie już tacy "obojętni" wobec Piasta nie byliśmy. Bilans skrojonych barw tego dnia na pewno się zmienił na naszą korzyść.
-
Fight Łapa pisze:Ile w końcu Bełchatowa w Gdyni?
Ile Ruchu w Białymstoku?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Liga sie prawie kończy a Ty nie wiesz,że w Białymstoku nie wpuszczają kibiców gości...
Zawsze wieRni i oddani,po kRes życia PsychoFani
-
Ludzi około 6 tysiecy. Stali z kilkoma oprawami i kilkoma transparentami. Palone byly barwy jak co derby przez Stal. Tyle.
-
Chyba masz błędne informacje, bo to się działo długo przed meczem. Zresztą zakończcie już temat tych paru barw, bo rozpisujesz się jakby nie wiem, co się stało. Przeliczyliście się i tyle :)super baloo pisze:Śląsk do Gliwic dostał 300 biletów. Dodatkowo pod sektorem kibice Piasta dali nam jeszcze 100 ,czy tam nawet 150 biletów. To, + ogólne stosunki spowodowały to, że wjeżdżając do Gliwic chyba nikt ze Śląska nawet nie myślał o krojeniu barw Piasta. Wiele osób na mieście było mijanych, również pod stadionem gdy przechodziły os. w koszulkach Piasta ale nikt ich nie ruszał. Jak się okazało w trakcie meczu, Piast skroił kilka naszych barw (na płocie widziany szal i 5 koszulek). Do tego też niby jakieś tam pojedyncze klapsy w naszą stronę. Jak więc widać popełniliśmy błąd w ocenie ew. wrogości między nami. Na powrocie już tacy "obojętni" wobec Piasta nie byliśmy. Bilans skrojonych barw tego dnia na pewno się zmienił na naszą korzyść.
-
Wypalił ta oprawa klubowi dziś na Legii?
-
Dzeki pisze:Lechii do Kielc wystartowało ponad 250 osob zostali zatrzymani na trasie i przytrzymani ponad 30 minut ze wzgledu ze w tym samym czasie Zawisza jedzie do Sosnowca
Lechia jechala przed Zawisza, jednak sypnal sie jeden z autokarow i to jest glowny powod, ze Zawisza zostal puszczony przodem. Miedzyinnymi z tego powodu Gdanszczanie docieraja na mecz w ok 30 minucie.
Wbij to sobie do głowy!
-
Niesamowita oprawa Korony!
-
|Co do Ślaska to na pewno ścisła czołówka to nie jest brakuje im na bank do Lecha czy Widzewa w kwestii wyjazdów, ,oprawy czy nawet aktywności ekipy na przestrzeni ostatnich lat i tu nikt nie może zaprzeczyć .Legia także wydaje się że trochę słabsza przegrana z Górnikiem ,odmowa walki z Lechią ,ostatnio z Ruchem . http://wiejskie.fora.pl/
-
Nas (Polonii) w Ząbkach ok. 60 osób. Na mecz nie zostajemy wpuszczeni, stoimy pod sektorem gości.
-
Oprawa Korony, jak dla mnie miazga:
[link]
[link]
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

-
ŚWIETNA OPRAWA KORONY KIELCE
-
oprawa Korony jak dla mnie oprawa rundy .
Korona na dzien dzisiejszy to pierwsza trojka ultras . Znakomicie !
Korona na dzien dzisiejszy to pierwsza trojka ultras . Znakomicie !
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow
-
Nie wiem czy to zauważyliście ale Odra praktycznie w każdym meczu robi oprawę czy to na wyjeździe czy w Wodzisławiu dla mnie bomba .
-
Bardzo ładna oprawa Korony, ekstra efekt.
Widzewa również pomysłowa i staranna, fajny motyw.
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
-
Dokładnie...Saverok pisze:Bardzo ładna oprawa Korony, ekstra efekt.
Czy wiesz [link] ?? SPRAWDŹ!
-
Czapki z głów !!jatar pisze:Oprawa Korony, jak dla mnie miazga:
[link]
AZS PODLASIE
BIAŁA PODLASKA
BIAŁA PODLASKA
-
Tekst transparentu zaczerpnięty tak jakby z kawałka Vienio&Pele "Rewolucja jest blisko"? Oprawa naprawdę robi wrażenie.
Odra Wodzisław też zaskoczyła, na wyjazd z oprawą, no no.
Odra Wodzisław też zaskoczyła, na wyjazd z oprawą, no no.
-
oprawa Korony bardzo fajna i efektowna, ale mam takie wrażenie, że wszystkie jakie robią do tej pory oprawy są z jednej mańki spuszczana sektorówka i trans. Nie chce umiejszać ich dokonań tylko takie mam wrażenie :)
1944
-
michal.silesia pisze:Wypalił ta oprawa klubowi dziś na Legii?
nie wypaliła, kilka osób zabrało z krzesełek folie po czym zostali wyrzuceni ze stadionu
Legia Warszawa to nasza duma i sława!
-
Warto dodać że podczas prezentowania oprawy, Kielczanie mieli problemy z rozłożeniem transu ( zajeło im to kilka minut) oraz sektorowka została podpalona podczas prezentacji.
Od naszej strony warto zaznaczyć że nasza oprawa nie została wniesiona na sektor.
Od naszej strony warto zaznaczyć że nasza oprawa nie została wniesiona na sektor.
[link]
-
No Odra coś tam działa zawsze... plus dla nich.KB_AG pisze:Nie wiem czy to zauważyliście ale Odra praktycznie w każdym meczu robi oprawę czy to na wyjeździe czy w Wodzisławiu dla mnie bomba .
A co do oprawy Korony to szacunek, oprawa kolejki raczej na pewno :)

-
Jak się robi oprawy to i mogą się pojawić problemy, ale nie każdy może o tym wiedzieć :)
Jak dla mnie mistrzostwo. Nawet bez pirotechniki kosmos a z racami i strobkami to już w ogóle.
Jak dla mnie mistrzostwo. Nawet bez pirotechniki kosmos a z racami i strobkami to już w ogóle.
-
U mnie podobnie. Oprawa stadionowa kojarzy mi się z chronologiczną współpracą kibiców na trybunach. Np. podniesienie kartonów, flag, sreberek. A nie opuszczaniu zajebiście wykonanej sektorówki na 200 osób siedzących na niższej kondygnacji. Sory, ale dla mnie wygląda to trochę śmiesznie, gdy po zakończeniu tak zajebiście wizualnej prezentacji, ukazuje się taki widok :pavik pisze:oprawa Korony bardzo fajna i efektowna, ale mam takie wrażenie, że wszystkie jakie robią do tej pory oprawy są z jednej mańki spuszczana sektorówka i trans. Nie chce umiejszać ich dokonań tylko takie mam wrażenie :)
[link]
Dla mnie trochę przerost formy nad treścią. I uprzedzając posty linczujące mnie za odmienne zdanie uważam, że wizualnie jest to świetna oprawa, pięknie wykonana i z przesłaniem.
-
no fajna oprawa Korony ale przestańcie już o tym pierdolić (pisać te same posty)