Układ zawiązany w 2000 roku ,zerwania jako takiego nie było ,raczej śmierć naturalna.Trwał ok 5 lat .Tajemniczy pisze:Sam nie wiesz jakie mieliście stosunki z Polonią Bydgoszcz?
Pierw piszesz, że nieprzyjazne, teraz, że układ i tylko dajesz internetowe cytaty ;)
Układ był między Chojną i Polonią, zerwany chyba oficjalnie coś koło 2003 czy 04 roku.

Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
-
ZiP napisał:
W sezonie 00/01 zgoda Polonii z Odrą jeszcze trwała, poloniści wspierają Odrę na meczu pucharowym z Górnikiem Zabrze w sile 100.
Odrę na tym meczu wspierała Polonia Bytom nie Bydgoszcz. Z relacji kilku znajomych z Odry:" do Zawiszy Odra ma nastawienie neutralne, a sporo osób wypowiada się o nich pozytywnie".
W sezonie 00/01 zgoda Polonii z Odrą jeszcze trwała, poloniści wspierają Odrę na meczu pucharowym z Górnikiem Zabrze w sile 100.
Odrę na tym meczu wspierała Polonia Bytom nie Bydgoszcz. Z relacji kilku znajomych z Odry:" do Zawiszy Odra ma nastawienie neutralne, a sporo osób wypowiada się o nich pozytywnie".
-
Jak na lini Wigry Suwałki-Legia Warszawa ?
-
Zeszłej jesieni sparowali po 9 osób, więc ciepłe relacje to, to nie są. Gwoli ścisłości wygrała Legia.Finder pisze:Jak na lini Wigry Suwałki-Legia Warszawa ?
Lechia Gdańsk!
-
Możecie mi wyjaśnić jak jest na linii:
STOMIL OLSZTYN - ŁKS ŁOMŻA ,
STOMIL OLSZTYN - LECHIA GDAŃSK i jej zgody.
STOMIL OLSZTYN - LECHIA GDAŃSK i jej zgody.
-
Sympatii nie ma kropka.
-
Nie siej chłopie farmazonów! Bo aż w oczy szczypie.DOBOJUFH pisze: Rakow juz tam po cichu z Chrobrym sie maca
-
STOMIL OLSZTYN
Zgody - Polonia Bydgoszcz
Układy - Wisła Płock (chuligański).
Kosy - Jeziorak Iława, Widzew Łódź , Jagiellonia , Triada i jej zgody, Legia Warszawa, Olimpia Elbląg.
FanCluby - Ostróda, Olsztynek, Morąg, Dobre Miasto, Mrągowo, Biskupiec, Nidzica, Miłakowo, Rybno, Kieźliny, Pasłęk, Szczytno.
Zgody - Polonia Bydgoszcz
Układy - Wisła Płock (chuligański).
Kosy - Jeziorak Iława, Widzew Łódź , Jagiellonia , Triada i jej zgody, Legia Warszawa, Olimpia Elbląg.
FanCluby - Ostróda, Olsztynek, Morąg, Dobre Miasto, Mrągowo, Biskupiec, Nidzica, Miłakowo, Rybno, Kieźliny, Pasłęk, Szczytno.
-
mała sugestia do gumowych z Olsztyna i Nowej Huty-weźcie się w końcu określcie co i jak bo już od jakiegoś czasu jeździcie na swoje mecze,na kadrze również jesteście ptaszki nierozłączki i już skończcie się tłumaczyć że te wasze całuski to występy gościnne;))
"...Ja w różowym swetrze nadal będę mężczyzną a p**** ze złotą kętą nadal jest pizdą..."
myslisz że ktoś posłucha sie głosu z kibice.net ? Jesteś w błędzie, usiądz weź krzesło. Ja z tego co wiem to raz chłopaki z Olsztyna byli tylko na koncercie Firmy z Hutnikami. Lecz czy coś wiem, to nie za bardzo bo w komentarzach na youtubie nikt nic nie napisał :(Różowa Pantera pisze:mała sugestia do gumowych z Olsztyna i Nowej Huty-weźcie się w końcu określcie co i jak bo już od jakiegoś czasu jeździcie na swoje mecze,na kadrze również jesteście ptaszki nierozłączki i już skończcie się tłumaczyć że te wasze całuski to występy gościnne;))
układ Polonia - Chojniczanka został zerwany bo Lechia dała do wyboru Chojniczance, albo oni albo Polonia.
jak jest na linii ?
GKM - Petra
GKM - Stomil
Stomil - Piast Gliwice
GKM - Petra
GKM - Stomil
Stomil - Piast Gliwice
-
GKM-Petra nic
-
Na linii Gkm - STOMIL nie ma nic.
Jedyne co jest, to GKM ma układ z POLONIĄ BYDGOSZCZ.
PS. Jak nie wiecie to się nie wypowiadajcie na Temat Hutnika.
Stomil od dłuższego czasu urządzał sobie miłe pogaduchy z Hutnikiem. A zaczęło się to na meczach reprezentacji Polski.
Dotychczas Hutnik jest obecny na najważniejszych wyjazdach Stomilu.
I Jak macie coś na pisać na temat Stomilu ,a Hutnika, zastanówcie się 10 razy zanim coś napiszecie.
PoSdrowienia dla kumatych.
Jedyne co jest, to GKM ma układ z POLONIĄ BYDGOSZCZ.
PS. Jak nie wiecie to się nie wypowiadajcie na Temat Hutnika.
Stomil od dłuższego czasu urządzał sobie miłe pogaduchy z Hutnikiem. A zaczęło się to na meczach reprezentacji Polski.
Dotychczas Hutnik jest obecny na najważniejszych wyjazdach Stomilu.
I Jak macie coś na pisać na temat Stomilu ,a Hutnika, zastanówcie się 10 razy zanim coś napiszecie.
PoSdrowienia dla kumatych.
-
to mi pocisnąłęś prawie jak Rysiu"usiądź weź krzesło"widocznie mało wiesz bo zarówno jedni jak i drudzy bywają coraz częściej u siebie"Gościnnie"(Hutnik-Shiefield,Jeziorak-Hutnik,Stal Rzeszów-Stomil,wizyta Stomilu w Elblągu mimo odwołanego meczu)a na koncercie firmy możliwe że też bywali razem gościnnie-swój swojego z pokolenia jp na100% zawsze pozna i się ze swojakiem skuma:))))tobylmelanz pisze: usiądz weź krzesło. Ja z tego co wiem to raz chłopaki z Olsztyna byli tylko na koncercie Firmy z Hutnikami. Lecz czy coś wiem, to nie za bardzo bo w komentarzach na youtubie nikt nic nie napisał :(
"...Ja w różowym swetrze nadal będę mężczyzną a p**** ze złotą kętą nadal jest pizdą..."
-
Ujpest Budapeszt a Pogoń Szczecin
czy Pogoń ma jakieś kontakty z tą ekipą ?
czy Pogoń ma jakieś kontakty z tą ekipą ?
-
Ostatnio zaciekawila mnie rywalizacja dwoch ekip ze wschodu Orlęta Łuków i Orlęta Radzyń Podlaski . Czy te ekipy to sa czyjes FC ? I czy w tej rywalizacji ktoras z tych ekip wybija sie ?
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow
-
Jakie stosunki łączyły Resovie i JKS Jarosław jeszcze za CHMK'99?
-
Zgoda.Łowczyni pisze:Jakie stosunki łączyły Resovie i JKS Jarosław jeszcze za CHMK'99?
-
Co ma wspólnego CHMK (Stal Mielec) z Resovią i JKSem?
-
19SWA23 pisze:Ostatnio zaciekawila mnie rywalizacja dwoch ekip ze wschodu Orlęta Łuków i Orlęta Radzyń Podlaski . Czy te ekipy to sa czyjes FC ? I czy w tej rywalizacji ktoras z tych ekip wybija sie ?
w Łukowie FC Legii,a Orlęta Radzyń nie są żadnym FC
-
Inzaghi pisze:W 1999 r. po meczu Zaglebia Lubin z Legią na popijawie organizowanej przez chlopakow z Lubina ziomki z Opola podbijają o zgode do Zety, niestety Zeta sie nie zgadza.
Kolego Inzaghi, kto Ci takich głupot naopowiadał? Oficjalnie żadnych rozmów z Zetką o zgodzie nie było. Nie wypowiadaj się za kogoś.
ODRA OPOLE
BASTION POLSKOŚCI NA OPOLSZCZYŹNIE
BASTION POLSKOŚCI NA OPOLSZCZYŹNIE
-
Te dwie ekipy mają ze sobą wiele wspólnego moim zdaniem.Mam znajomych w Łomży i Olsztynie to każda ze stron wypowiada się z szacunkiem o sobie.Spotkania tych ekip są bardzo ciekawe od zawsze.Kiedyś dwie awantury w tym jedna zajebiście konkretna na korzyść ŁKS oraz niedawno ustawka młodymi składami wygrana przez Stomilowców.Sportowo zdecydowanie Stomil lepszy jest od Łomży i to chyba decyduje o mniej zwięzłych stosunkach pomiędzy dwoma ekipami.Możecie mi wyjaśnić jak jest na linii:
-
Mam Pytanie jak obecnie wygląda sytuacja na Lini Sandecja-Glnik.Wiem że jest to najwieksza kosa Glinika ale czy ostatnio coś się wydarzyło(jakieś szale flagi ustawka)???
-
Kosa na linii Sandecja Glinik jest od zawsze.Ustawki żadnej między ekipami nie było.Flag sobie w ostatnim czasie nie kroili (Glinik w latach 90-ych skroił flagę\i Sandecji).Od czasu do czasu jedni ustawiają się na drugich, ale zazwyczaj do niczego nie dochodzi głównie przez obecność tych co zawsze.Sandecja jakiś czas temu trafiła 1 auto Glinika jadące\wracające z Nowego Targu (to jest chyba jeden wyjątek, w reszcie przypadków do niczego nie dochodziło).Jak to wyglada na codzień, czy robia wypady na szale, to już muszą napisać zainteresowani.Glinik w ostatnim czasie bardziej zapewniał atrakcję Czarnym Jasło i Grybovii Grybów.A Sandecja to częściej od kogoś obrywa niż kogoś obija.wjs pisze:Mam Pytanie jak obecnie wygląda sytuacja na Lini Sandecja-Glnik.Wiem że jest to najwieksza kosa Glinika ale czy ostatnio coś się wydarzyło(jakieś szale flagi ustawka)???
-
A co z ustawkami obu ekip???wiem tylko że Glinik miał ustawke z Okocimskim Brzesko którą przegrał czy były jakieś inne ustawki???(jeśli się nie myle Sandecja też miała ustawke z Okocimskim i chyba przegrała)
I jeszcze To wiadome że Sandecja ma lepszą grupe Ultras ale kto ma lepszą Hooligans???
I jeszcze To wiadome że Sandecja ma lepszą grupe Ultras ale kto ma lepszą Hooligans???
-
Jeżeli chodzi to nie 1 flaga była skrojona Sandecji, Sandecja straciła w Gorlicach wtedy wszystkie flagi a było ich 3. Jedna została spalona na jakiś derbach Czarni Jasło-Karpaty Krosno a druga tez została spalona na Grybovia Grybów-Glinik Gorlice, trzecią flage mamy do dziś.patriota85 pisze:Kosa na linii Sandecja Glinik jest od zawsze.Ustawki żadnej między ekipami nie było.Flag sobie w ostatnim czasie nie kroili (Glinik w latach 90-ych skroił flagę\i Sandecji).Od czasu do czasu jedni ustawiają się na drugich, ale zazwyczaj do niczego nie dochodzi głównie przez obecność tych co zawsze.Sandecja jakiś czas temu trafiła 1 auto Glinika jadące\wracające z Nowego Targu (to jest chyba jeden wyjątek, w reszcie przypadków do niczego nie dochodziło).Jak to wyglada na codzień, czy robia wypady na szale, to już muszą napisać zainteresowani.Glinik w ostatnim czasie bardziej zapewniał atrakcję Czarnym Jasło i Grybovii Grybów.A Sandecja to częściej od kogoś obrywa niż kogoś obija.wjs pisze:Mam Pytanie jak obecnie wygląda sytuacja na Lini Sandecja-Glnik.Wiem że jest to najwieksza kosa Glinika ale czy ostatnio coś się wydarzyło(jakieś szale flagi ustawka)???
-
Sandecja - Glinik piłkarsko i kibicowsko zupełnie inna liga. W ostatnich latach to Sandecja ustawiała się i zapewniała atrakcje Glinikowi zarówno w Gorlicach jak i na nielicznych wyjazdach kibiców z Gorlic.
-
Ostatnio też Glnik czekał na Sandecje wracającą chyba z meczu z Resovia(chyba)
A co z ustawkami obu ekip?????? i czy ktoś ma filmiki z Derbów Glinik Sandecja PP 2005 r. wiem że było jakieś starcie.
A co z ustawkami obu ekip?????? i czy ktoś ma filmiki z Derbów Glinik Sandecja PP 2005 r. wiem że było jakieś starcie.
-
wjs pisze:Ostatnio też Glinik Resovia(chyba)
-
Ustawki Glinik-Sandecja nigdy nie było! Mecz ligowy był ostatnio 1997rokuwjs pisze:Ostatnio też Glnik czekał na Sandecje wracającą chyba z meczu z Resovia(chyba)
-
A mecz pucharowy był ostatnio w 2005 r. ma ktoś jakieś zdjecia filmiki z tego meczu?????
I jak wygląda sytuacja w klubie Tarnovia??Są jacyś kibice czy to FC Cracovi??
-
Glinik Gorlice - Sandecja Nowy Sącz Finał Pucharu Polski 11 Maja 2005wjs pisze:A mecz pucharowy był ostatnio w 2005 r. ma ktoś jakieś zdjecia filmiki z tego meczu?????
[link]
-
Stal Rz miala zgode (lub uklady) z Radomiakiem i Igloopolem. Dlaczego padly?
-
...Glinik w ostatnim czasie bardziej zapewniał atrakcję Czarnym Jasło i Grybovii Grybów... No jesli liczysz to ze jak się ustawili na nas gdy wracalismy z Sacza to skonczyło sie wielka ich ucieczka w osiedla co jednak nienajlepiej dla kilku z nich sie skonczyło a my juz nie zauważylismy wiecej zadnych komitetów w Gorlicach to masz racje,zapewnili nam odrobine rozrywki.
-
jeśli chodzi o relacje na linii Glinik-Sandecja, to chyba był jeszcze taki incydent 2/3 lata temu, że Sandecja jadąca do zgody(Jasła) wpadła na mecz Glinikowi, rozpędziła młyn i jakiś trans/flage zabrali ?
-
młynu wtedy nie było w Gorlicach żadnego tylko sam transparent!no.cos.ty pisze:jeśli chodzi o relacje na linii Glinik-Sandecja, to chyba był jeszcze taki incydent 2/3 lata temu, że Sandecja jadąca do zgody(Jasła) wpadła na mecz Glinikowi, rozpędziła młyn i jakiś trans/flage zabrali ?
-
możliwe, ja tylko pytałem.
-
Jestem kibicem Zawiszy. Moze ja sie wypowiem na ten temat, bo w tym barze po tym meczu byłem. Koledze Inzaghi nikt głupot nie naopowiadał bo taki fakt miał miejsce. Paru chłopaków z Opola podbiło, mówili ze zgoda z Polonia która zakończyli rok wcześniej była jedna z większych wpadek w historii ich ruchu kibicowskiego i że chcieliby z nami odnowić zgodę. Więc byc może Ciebie tam nie było albo masz krótka pamięć.SSL1900 pisze:Inzaghi pisze:W 1999 r. po meczu Zaglebia Lubin z Legią na popijawie organizowanej przez chlopakow z Lubina ziomki z Opola podbijają o zgode do Zety, niestety Zeta sie nie zgadza.
Kolego Inzaghi, kto Ci takich głupot naopowiadał? Oficjalnie żadnych rozmów z Zetką o zgodzie nie było. Nie wypowiadaj się za kogoś.
-
Tarnovia nie ma obecnie młyna, nie jeździ na wyjazdy. Tarnów został opanowany przez Unię, aktualnie jedyne co robi Tarnovia to pojawiają się w kilka, czasem kilkanaście osób na meczach KSC.wjs pisze: I jak wygląda sytuacja w klubie Tarnovia??Są jacyś kibice czy to FC Cracovi??
W Tarnowie istnieją też kibice Cracovii którzy nie utożsamiają się z Tarnovią. Nie stanowią oni jednak żadnej poważniejszej siły.
-
Łysy Diabeł napisz coś więcej o tych skrojonych flagach Sandecji.Może być na pw, żeby nie rozmywać.
wjs obie ekipy miały tylko małe ustawki z Okocimskim.Z tym, że ustawka OKS-Glinik została umówiona,a sparing OKS-u z Sandecją był przy okazji trafienia Sandecji przez Okocimskiego i honorowemu zachowaniu Piwoszy, którzy zaproponowali sparing po 5 osób.
czarni :) akcje Glinika na Was wyglądały inaczej niż ta 1 sytaucja opisana przez Ciebie.Glinik ustawiał się na Was kilkakrotnie.Parę razy goniąc Wasze auta lub je trafiając i obijając pasażerów, obijając Was jak czekaliście na nich po ich wyjeździe bodjaże do Tarnowa.Raz to Wy byliście górą (patrz Twój opis) i conajmniej raz wjechał psy nie dopuszczając do spotaknia.Więc jak coś piszesz to pisz prawdę.
wjs obie ekipy miały tylko małe ustawki z Okocimskim.Z tym, że ustawka OKS-Glinik została umówiona,a sparing OKS-u z Sandecją był przy okazji trafienia Sandecji przez Okocimskiego i honorowemu zachowaniu Piwoszy, którzy zaproponowali sparing po 5 osób.
czarni :) akcje Glinika na Was wyglądały inaczej niż ta 1 sytaucja opisana przez Ciebie.Glinik ustawiał się na Was kilkakrotnie.Parę razy goniąc Wasze auta lub je trafiając i obijając pasażerów, obijając Was jak czekaliście na nich po ich wyjeździe bodjaże do Tarnowa.Raz to Wy byliście górą (patrz Twój opis) i conajmniej raz wjechał psy nie dopuszczając do spotaknia.Więc jak coś piszesz to pisz prawdę.