A czemu mam pierwszy wyskakiwać ? Flagi to świętość a jak by je jakiś paskudny pies zerwał to powinni wszyscy wyskoczyć a nie pierdolić się.I nie chodzi mi o to zeby rozjebać policję tylko o to , żeby flagi uratować , zawinąć je na sektor czy coś.
może ktoś rozwinąć ten wątek ? czy to się do jakiejś konkretnej akcji odnosi czy jak ?
ODRAFan pisze: Prezentujemy oprawe nawiazujaca do wydarzen pomeczowych w Graczach, kiedy to w celach towarzyskich probowalismy sie spotkac z grupa Startu.
może ktoś rozwinąć ten wątek ? czy to się do jakiejś konkretnej akcji odnosi czy jak ?
Oprawa prezentuje powrot kibicow Startu z Graczy na jesien 2009 którym kierowca uratowal zycie:)po tym wyjezdzie do konca rundy liczba kibicow Startu na wyjazdach wynosila az 0.
Kiedys na youtubie byly filmiki jak nagi gosciu biegal po sektorze Wisly, to byl chyba Legionista i chyba chodzi o ten wlasnie szal. Moglby ktos to wrzucic?
Rozkminiono u niego szal a w portfelu karnet na Legie i chyba dziara.
"...a w sobotę to i owszem mam w gumowcach odrzutowce..."
Jak mnie pamięć nie myli to pokazał eLkę przy płocie do jednego z fotoreporterów (na jego nieszczęście osoba ta była kibicem Wisły)
potem dla upewnienia się został prześwietlony i jakieś emblematy Legii przy nim znaleziono (bodaj karnet)
miał do wyboru sparowanie z jednym z nas, albo to co widać wyżej, wybrał to drugie, potem pod eskortą został wyprowadzony ze stadionu
i żadnego związku z tym szalem to nie ma, bo być nie może bo to szal Lechii, zwykłe złudzenie (+ lekka przeróbka)
widac chlopak ma slaby charakter,bo mimo wszytsko wolalbym podjac rekawice niz latac w majtasach po trybunach:D.Ciekawe czy dostal jakas kare od wyjazdowej ekipy Legii?
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
total1908 pisze:widac chlopak ma slaby charakter,bo mimo wszytsko wolalbym podjac rekawice niz latac w majtasach po trybunach:D.Ciekawe czy dostal jakas kare od wyjazdowej ekipy Legii?
U nas kiedys byla podobna sytuacja,nie wiem czy forumowicze pamietaja.Na meczu ŁKS-Ruch (2003/4?) chlopaki napotkali na dwoch kibicow Apatora.Dobrze sytuacji nie pamietam,wiec żeby nie siac farmazonu napisze,że zostali rozebrani do naga.zostaly im tylko portfele,klucze i telefony.Puscilismy przez siatke w stronę murawy.Ci jednak uciekli przez trybuny i schowali sie za nimi.
zdjecie ponizej:
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
kosacki pisze:Jak mnie pamięć nie myli to pokazał eLkę przy płocie do jednego z fotoreporterów (na jego nieszczęście osoba ta była kibicem Wisły)
potem dla upewnienia się został prześwietlony i jakieś emblematy Legii przy nim znaleziono (bodaj karnet)
miał do wyboru sparowanie z jednym z nas, albo to co widać wyżej, wybrał to drugie, potem pod eskortą został wyprowadzony ze stadionu
i żadnego związku z tym szalem to nie ma, bo być nie może bo to szal Lechii, zwykłe złudzenie (+ lekka przeróbka)
z szalem związku to na pewno nie ma , pamiętam bo obilo mi się o uszy że ktoś od Nas biegał po sektorze Wisły w bieliźnie.
total1908 pisze:U nas kiedys byla podobna sytuacja,nie wiem czy forumowicze pamietaja.Na meczu ŁKS-Ruch (2003/4?) chlopaki napotkali na dwoch kibicow Apatora.Dobrze sytuacji nie pamietam,wiec żeby nie siac farmazonu napisze,że zostali rozebrani do naga.zostaly im tylko portfele,klucze i telefony.Puscilismy przez siatke w stronę murawy.Ci jednak uciekli przez trybuny i schowali sie za nimi.
zdjecie ponizej:
Wie ktoś co się z nimi dalej działo? Ktoś im dał ciuchy? Bo chyba tak nie wracali do Torunia? :)